Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Veseli me povrat klupskog nogometa na veliku scenu te to da do kraja sezone više nebi trebalo biti pauza u rasporedu. Klupski nogomet mi je daleko draži kada je ozbiljnije klađenje u pitanju budući da se može puno bolje znati forma te kako koja momčad diše, nego kada se skupe reprezentativci koji se nisu vidjeli par mjeseci, naprave par treninga i igraju natjecateljsku utakmicu. Europska i svjetska prvenstva su naravno druga stvar kao i neke mini pauze.

Često nakon ovakvih stanki u klupskom nogometu znaju biti iznenađenja, pogotovo prvog vikenda, pa pozivan na oprez i ne forsiranje sa ulozima. Ima još dovoljno kola pred nama i to završnice koje su zadnjih godina bile dosta profitabilne, kao i završnica Lige Prvaka i Europske lige. 

Ponuda je zadnjih 10ak dana, izuzev dana kada su se igrale kvalifikacije za EP u Rusiji, bila jako loša pa je razumljivo i da je forum bio nešto slabije aktivna međutim sada više nema isprika, ponuda nam je do kraja sezone odlična, rekao bi dosta dana i prebogata pa se nadam da ćemo jedni drugima pomoći analizama, razmišljanjima i informacijama kao i do sad i lijepo se družiti na forumu ;) 

Evo što nas sve čeka, i to samo u Travnju, a gdje je još i Svibanj i sama završnica prvenstava...

hvzax4b.png

Za početak jedan rani prijedlog od mene, a biti će još toga sada kada se klupski nogomet vrati u uobičajeni ritam... 

Osasuna - Atletic Bilbao 2 6KoI21D.png

Osasuna je, možemo sad to slobodno i reći, sa sramotnih 11 bodova iz 28 kola i 10 kola prije kraja sezone ispala iz Primere. Zona spasa bježi im 15 bodova koje vjerojatno neće skupiti u sljedećih 10 utakmica, a da ne pričamo o tome da će i onaj na 16.oj poziciji uloviti još koji bod do kraja sezone.

4LhFoHI.png

Mislim da se komotno može igrati protiv Osasune do kraja prvenstva jer su pokazali katastrofalni nogomet što potvrđuju i rezultati, a motiva više nemaju. 

cs8xFyB.png

Atletic Bilbao se bori za Europsku ligu i vjerujem da ovu utakmicu mogu kvalitetom i iskustvom poprilično lagano riješiti u svoju korist. Atletic Bilbao je momčad koja puno bolje partije pruža pred svojim navijačima i u gostima nemaju najbolji skor, međutim fenjeraš lige nebi trebao biti preveliki zalogaj za motiviranu momčad gostiju u ovoj utakmici. Na zadnjem gostovanju pobjedili su Real Sociedad koji je ove sezone sakupio 4 puta više bodova (400%) od Osasune! U posljednjem kolu poraženi su od Real Madrida, ali rekao bi samo 2:1. 

Uglavnom, 1,53 mi se itekako čini vrijedno rizika. I da, spomenimo i kako bet365 ima izravan prijenos utakmice za sve svoje članove, pa ako se netko misli ozbiljnije kladiti na ovaj susret tamo ga možete pogledati u stvarnom vremenu (bez kašnjenja streama) te se kladiti live. 

Dinamo Zagreb - Osijek 1 (1,28)

Susret drugoplasirane i trećeplasirane momčadi HNL-a i mnogi bi na prvu rekli i derbi, koji to nije. Dinamo je imao veći broj reprezentativaca koji su bili odsutni pred ovaj susret i to će definitivno biti najveći problem za domaćine, međutim oni ovdje jednostavno moraju, ali moraju uzeti 3 boda i uz pristrano suđenje vjerujem da će do toga i doći. Naime, u sljedećem kolu gostuju u Rijeci u derbiju koji mislim da mnogi nestrpljivo čekaju te bi zaostatak od "samo" 4 boda razlike značio šansu za naslov, pogotovo ako bi slavili u Rijeci. Još je puno ostalo do kraja prvenstva, međutim Dinamo prava na kikseve više nema. 
5R9Zys8.png

Dinamo sa Osijekom ima odličan H2H skor i svaka čast Osijeku koji je na fantastičnoj trećoj poziciji, međutim mislim da će danas teško do bodova. Dinamo će utakmici pristupiti ozbiljno i mislim nabrijano jer im je ovo generalna proba pred ranije spomenuti derbi sljedećeg vikenda a i jer nemaju prava na kiks. Osijek se bori sa Hajdukom za treće mjesto međutim vjerujemd da će bodove morati tražiti negdje drugdje. 

Realno Dinamo je puno kvalitetnija ekipa, koja trenutno ima jednu od lošijih momčadi unazad par sezona i koja trenutno ne igra tako dobar nogomet kakav je igrala ali i dalje su puno opasniji od Osijeka. Uz to igraju na Maksimiru gdje Dinamo pruža bolje partije i ima bolje rezultate, a itekako bitan faktor su i suci od kojih očekujem da perfidno uskoće ako će biti potrebno.

Btw. biti će jako zanimljivo vidjeti tko će suditi Rijeka-Dinamo Zagreb sljedećeg vikenda... ;) 

TMHLmIa.png

Btw. kao i kod Primere, za one koji nemaju Max TV Sportski paket i ArenaSport, bet365 će izravno prenositi susret za sve svoje članove, pa ukoliko želite i tamo možete pogledati utakmicu. Kako bi gledali utakmice preko bet365 (preko 70.000 utakmica godišnje) potrebno je otvoriti bet365 račun te napraviti barem jednu, makar i simboličnu uplatu (odnosno na računu imati barem 1e). Više o Bet365prijenosima utakmica uživo

Leipzig - Darmstadt 1 (1,33)

Ovdje imamo sličnu sitauciju kao i kod utakmice Osasuna - Atletic Bilbao. Leipzig je najugodnije iznenađenje prvenstva te su i dalje na drugoj poziciji Bundeslige, a do kraja prvenstva nije još tako puno ostalo. Kome se to mogao nadati prije početka sezone?

ysVkCPV.png

Zadnje dvije utakmice u prvenstvu su izgubili i reprezentativna pauza im je sigurno dobrodošla.

Roa4jjk.png

Darmstadt je kvalitetom daleko od standarda Budneslige što pokazuju i rezultati. Odavno je svima jasno da će igrati u njemačkoj drugoj ligi sljedeće sezone i oni previše motiva ove sezone više nemaju. Također mislim, kao i kod Osasune, da bi trebalo igrati protiv Darmstadta do kraja sezone u gotovo svim utakmicama, pogotovo onima gdje će suparnik biti motiviran. 

Leipzig se bori za Ligu Prvaka, koju nebi smjeo prokockati ukoliko ne odigraju katastrofalnu završnicu sezone. Morat će prodati nekoliko igrača, kako bi zadovoljli pravila UEFA-e budući da je Red Bull vlasnik i Leipziga i Red Bull Salzburga, međutim trebali bi riješiti financijsku bilancu te imati pravo nastupa u Ligi Prvaka, ukoliko istu i izbore a Leipzig u Ligi Prvaka trenutno izgleda izuzetno realno. 

c0pceKV.png

Kao i kada je u pitanju Primera i HNL tako bet365 prenosi i sve utakmice Bundeslige, pa ukoliko netko želi utakmice može pogledati uživo preko bet365

Winterthur - Will 1 @1.70 WilliamHill

O Willu smo pisali, raspad sistema, finansijski problemi, dugovi, uzasna atmosfera u svlacionici... Sve se to odrazilo na rezultate pa tim ne zna za pobedu vec 15 meceva zaredom. Od toga poslednja 6 meceva sve porazi i sve u hendikepu. Wintherthur jeste poslednji na tabeli ali upravo zato je ovaj mec jako vazan, imaju penal za vazna 3 boda, pobedom bi mogli izaci koje mesto iznad. U zadnjem kolu su okinuli bod Zurichu i to u gostima, ja verujem da ovo dobijaju jer kako neke informacije ukazuju, Will ce se ugasiti bez obzira na rezultate. Takodje bi probao i hendikep domacih kao i Winterthur daje 2 gola.

U septembru na pocetku sezone je Wintherthur kod kuce slavio sa 3:0, mislim da mozemo ocekivati slican rezultat i sad pod ovim okolnostima. Kvota jeste pala ali je po meni i dalje value jer ce pasti sigurno do 1.40-1.45 do pocetka meca.

Benfica - Porto

Vruc derbi u Portugalu, situacija na tabeli bas tesna i razlika od samo jednog boda u korist Benfike koja je na prvom mestu. Kao sto tradicija nalaze bice ovo tezak i neizvestan mec, mnogo toga je u igri a plus derbi pa mozemo ocekivati svasta. Sudice Jorge de Sousa, po meni puno bolji od Artura Soares Diasa, koji je zadnja nekoliko derbija delio po 4-5 kartona. De Sousa mozda generalno ima nesto nizi prosek, ali je dosta dobar u jakim mecevima poput ovog.

Jos niko nije izbacio razradu kartona za ovaj mec, obratite paznju na unibet, oni prvo izbacuju a imam neki osecaj da bi mogli ponuditi 5.5 sto je idealno za over. Kod ostalih je za ocekivati 6.5, pa ukoliko unibet bude poklonio nizu marginu treba to odmah oberucke uzeti.

Premier liga

Liverpool - Everton (13:30)
Sudac: Anthony Taylor (4.22)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 1.72
QUaFpWc.png

Burnley - Tottenham Hotspur (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.86
KtmDCb0.png

Chelsea - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Craig Pawson (3.95)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 2.18
tBxFsOf.png

Hull City - West Ham (16:00)
Sudac: Mike Jones (3.20)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 2.10
6NRhoco.png

Leicester City - Stoke City (16:00)
Sudac: Lee Mason (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 1.83
Wu7BYqk.png

Manchester United - West Bromwich Albion (16:00)
Sudac: Mike Dean (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 1.93
a8WH6mI.png

Watford - Sunderland (16:00)
Sudac: Lee Probert (3.60)
Prosjek ekipe 1: 2.46
Prosjek ekipe 2: 2.18
R1d0Os5.png

Southampton - AFC Bournemouth (18:30)
Sudac: Jonathan Moss (4.24)
Prosjek ekipe 1:1.59
Prosjek ekipe 2:1.59
aT7uWij.png

Primera

Villarreal - Eibar (13:00)
Sudac: Daniel Ocón Arráiz (4.17)
Prosjek ekipe 1: 2.07
Prosjek ekipe 2: 2.32
iQlzf9g.png

Osasuna - Athletic Club (16:15)
Sudac: José Luis Munuera Montero (4.77)
Prosjek ekipe 1: 2.68
Prosjek ekipe 2: 2.54
ed1b0la.png

Real Sociedad - Leganés (18:30)
Sudac: Mario Melero López (5.69)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.86
W8jGTGU.png

Málaga - Atlético Madrid (20:45)
Sudac: Daniel Jesús Trujillo Suárez (4.42)
Prosjek ekipe 1: 2.93
Prosjek ekipe 2: 2.07
8t7ZxeB.png

Serie A

Sassuolo - SS Lazio (18:00)
Sudac: Piero Giacomelli (2.85)
Prosjek ekipe 1: 2.34
Prosjek ekipe 2: 2.31
ooZWohl.png

AS Roma - Empoli FC (20:45)
Sudac: Davide Massa (5.42)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 2.90
cZ216tr.png

Bundesliga

Bayern München - FC Augsburg (15:30)
Sudac: Christian Dingert (4.09)
Prosjek ekipe 1: 1.44
Prosjek ekipe 2: 2.08
p8sk8CO.png

SC Freiburg - Werder Bremen (15:30)
Sudac: Wolfgang Stark (5.08)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 2.08
od6SZnr.png

Hamburger SV - 1. FC Köln (15:30)
Sudac: Daniel Siebert (3.91)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 2.28
ajuMAGL.png

RB Leipzig - SV Darmstadt 98 (15:30)
Sudac: Bastian Dankert (3.90)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 2.16
YdcINQ5.png

Schalke 04 - Borussia Dortmund (15:30)
Sudac: Felix Zwayer (3.85)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 1.44
KGhLHHI.png

Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach (18:30)
Sudac: Harm Osmers (2.67)
Prosjek ekipe 1: 2.64
Prosjek ekipe 2: 1.24
24dPmxL.png

Newcastle - Wigan | Pobjeda Newcastlea bet365 @1.40

Visoko leteći Newcastle United će igrati protiv Wigana u subotu u 39 kolu engleskog Championshipa.

Domaćini su na vrhu tabele sa jednim bodom prednosti u odnosu na drugi Brighton. Zanimljivo je ipak da je Newcastle dobio dvije pobjede u gostima protiv glavnih suparnika ove sezone, Brightona i Huddersfielda, a zatim nisu uspjeli pobjediti u tri uzastopne utakmice. Oni nisu mogli postići gol u gostima protiv Birminghama i Readinga, a izgubili su kod kuće protiv Fulhama 1-3, gdje su osvojili samo dva boda u posljednje tri utakmice. Ovog puta protivnik je Wigan, a Newcastle očekuje da će ovaj loš niz da nestane protiv Wigana. Sa najviše postignutih golova u ligi, u isto vrijeme sa najmanje primljenih, Newcastle izgleda kao dominantna sila cijele sezone.

Wigan se bori za opstanak, ali do sada nisu uspjevali da urade ništa po tom pitanju. Oni su na 23 mjestu, sedam bodova udaljeni od sigurne zone. Wigan ima problema u napadu sa svojim igračima koji ne uspjevaju da stvore i pretvore šanse u golove. U stvari, oni su dali najmanje golova u Championshipu. Sa samo jednim golom postignutim u posljednjih pet utakmica, grozni napad Wigana se suočava sa najboljom obranom u ligi, što neće pomoći njihovoj situaciji.

Newcastle je ne poražen u posljednjih sedam utakmica kod kuće protiv Wigana u svim natjecanjima. Oni su daleko bolja momčad u smislu kvalitete i potrena su im tri boda. Sretno!

Leicester City - Stoke City | Pobjeda Leicester Cityja bet365 @2.05

Vrijeme je da se i Engleska Premier liga vrati nakon međunarodne pauze. 30. kolo nam ponovo daje vrlo zanimljive utakmice, a jedna od njih se igra na King Power stadionu gdje se sastaju prvaci Leicester City i Stoke City.

Iako su prvaci iz prošle sezone, oni su krenuli niz brdo ove i krenuli su prema zoni ispadanja. To je bilo aktualno prije nekoliko utakmica kada je Claudio Ranieri dobio otkaz i zamijenen je Craig Shakespeareom. Od tada je ostvario četiri pobjede u nizu uključujući i onu nad Liveproolom i nevjerojatnog preokreta protiv Seville u ukupnom rezultatu u Ligi prvaka. Vardi se također polako vraća u formu. Leicester je u posljednje tri utakmice postigao tri gola u prosjeku.

Stoke je solidan tim, ali većinu svojih bodova su osvojili kod kuće. Oni su na devetom mjestu nakon poraza od WBA (1-0) u posljednjoj utakmici. Njihova obrambena linija izgleda vrlo nesigurna sa 17 primljenih golova u posljednjih sedam utakmica, a napad nije pronašao mrežu u posljednje tri utakmice u gostima. Situacija sa ozljedama je vrlo teška za njih, gdje će izostajati Jack Butland i Stephen Ireland. Također je pod sumnjom i Glen Johnson za kojeg se misli da neće moći izdržati svih 90 minuta.

Zbog Leicesterovog znatnog poboljšanja forme, očekujem njihovu pobjedu ovdje.

Zeljeznicar-Sloboda  1   1,50

Na stadionu Zelje je izgrađena nova istocna tribina, u subotu je otvaranje iste i pusten je rekordan broj ulaznica u prodaju. Navijaci ce doci u velikom broju jer je ovo za njih vazan događaj, a igraci ce u dobroj atmosferi uciniti sve kako bi slavili. Napominjem da  ovo kolo pocinje doigravanje za prvaka i ispadnje (po 6 timova).

Zeljo je drugi iza Zrinjskog -1, ispred Sarajeva +1. Nema kalkulacija ova tri tima ce voditi borbu za sampionsku titulu i trebalo bi biti sigurno igrati na njih pogotovo kuci.

On 3/30/2017 at 5:23, JackieJack said:

Benfica - Porto

Vruc derbi u Portugalu, situacija na tabeli bas tesna i razlika od samo jednog boda u korist Benfike koja je na prvom mestu. Kao sto tradicija nalaze bice ovo tezak i neizvestan mec, mnogo toga je u igri a plus derbi pa mozemo ocekivati svasta. Sudice Jorge de Sousa, po meni puno bolji od Artura Soares Diasa, koji je zadnja nekoliko derbija delio po 4-5 kartona. De Sousa mozda generalno ima nesto nizi prosek, ali je dosta dobar u jakim mecevima poput ovog.

Jos niko nije izbacio razradu kartona za ovaj mec, obratite paznju na unibet" rel="external">unibet, oni prvo izbacuju a imam neki osecaj da bi mogli ponuditi 5.5 sto je idealno za over. Kod ostalih je za ocekivati 6.5, pa ukoliko unibet" rel="external">unibet bude poklonio nizu marginu treba to odmah oberucke uzeti.

Odličan derbi za kartone ali nažalost bet365 je postavio granicu dosta visoko. 7,5 nije malo ali nisu niti oni ludi, zna se kakav je ovo derbi i kakve će tenzije biti. Mislim da i ova granica može biti lagano prebačena, samo z posljednjih 20ak minuta je za očekivati barem 4-5 kartona ukoliko rezultat bude imalo aktivan, što je za očekivati.

rYrd8GW.png

prije 58 minute, Goksim said:

Odličan derbi za kartone ali nažalost bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je postavio granicu dosta visoko. 7,5 nije malo ali nisu niti oni ludi, zna se kakav je ovo derbi i kakve će tenzije biti. Mislim da i ova granica može biti lagano prebačena, samo z posljednjih 20ak minuta je za očekivati barem 4-5 kartona ukoliko rezultat bude imalo aktivan, što je za očekivati.

rYrd8GW.png

Da budem iskren stvarno nisam ocekivao 7.5, WilliamHill je sinoc izbacio bolje kvote jer je na over 6.5 bilo 1.60 ali je do danas smanjeno. Ovde su svi cekali da neko drugi izbaci razradu prvi, unibet uvek izbaci do cetvrtka navece, sada zadnji, WilliamHill juce razradu za sve meceve Portugalske lige osim za derbi pa kasno izbacio kartone za ovaj mec. Evo sad i unibet izasao sa 7.5...

Slazem se, ja cu odigrati preko i na ovoj granici pa sta bude, ako krenu kartoni ovakvi mecevi mogu otici na 10+ kartona...

Schalke - Dortmund over 4.5 cards @1.65 WilliamHill

Derbi severa Nemacke, uvek propracen motivom vise za pobedu sto se cesto manifestuje ostrijom igrom nego sto inace gledamo u Bundesligi. Poslednja 3 duela: 8 zutih, 8 zutih i 7 zutih kartona. I jedni i drugi jure Evropu, Schalke LE, Dormtund LP tako da su bodovi ovde od velike vaznosit. I na kraju, Felix Zwayer, zahvalan sudija za overe, pogotovo u jacim mecevima poput ovog.

Freiburg - Werder over 4.5 @2.05 WilliamHill

I ovde imamo dva tima koji ce se boriti za bodove, Freibergu ce trebati za mesta koja vode u Evropu sledece sezone, a Werder da osigura opstanak. Werder igra preporodjeno zadnjih nekoliko kola, u zadnja 5 nastupa u Bundesligi imaju 4 pobede i jedan X. Za over sam se odlucio najvise zbog Wolfganga Starka koji ce suditi ovaj mec, jedan od sudija sa najvecim prosekom, retko kad me baci, skoro me je uvek ispostovao pa idem ponovo sa jednim overom, obe ekipe su u gornjem delu lige po grubosti.

Premier liga: Chelsea ima 19 pobjeda u zadnja 22 meca, Liverpool nije izgubio u zadnjih 18 meceva kontra Evertona u svim takmicenja, United je neporazen u zadnjih 18 meceva.

Seria A: Empoli u zadnjih 19 meceva na strani, 15 puta bez pogotka, Roma u zadnjih 17 meceva kuci, ima 16 pobjeda. Napoli bez poraza u zadnja 34 meca kuci, 32 puta neporazen.

La Liga: Madrid, 31 pobjeda u zadnjih 38 kola, Barcelona u zadnjih 8 kola ide u over 2,5. Osasuna izgubila zadnjih 20 meceva.

Bundesliga: Bayern u zadnjih 30 meceva kuci, ima 25 pobjeda. Darmstad nema ni boda u zadnjih 12 meceva na strani. HSV od zadnjih 6 meceva kuci, 5 puta odigrao X/1.

Ligue 1: Bastia u zadnjih 10 meceva kuci, ima 8 remija. Rennes takodjer 8 remija u zadnjih 10 kola. Dijon u zadnjih 6 kola, imao nerijeseno na poluvremenu da bi na koncu izgubio mec.

Liga NOS: Benfica postigla bar 2 pogotka na zadnjih 12 meceva kuci. Porto nije porazen u zadnja 23 ligaska meca. Sporting dobio 9 zadnjih ligaskih meceva kontra Arouce.

Super Lig: Besiktas neporazen na zadnja 22 meca kuci. Basaksehir u zadnja 34 kola, 32 puta neporazen. Genclerbirligi u zadnjih 5 meceva na strani gubio i poluvrijeme i kraj.

Championship: Rotheram izgubio zadnjih 7 meceva u ligi. Blackburn 4 remija u zadnja 4 kola. Ipswich zadnja 4  meca kuci odigrao nerijeseno.

Bundesliga 2: Kaiser u zadnjih 15 meceva, 12 puta odigrao 0-2. Wuerzburger Kickers's u zadnjih 13 meceva kuci, 12 puta odigrao 0-2. Union Berlin u zadnjih 6 meceva, isto toliko pobjeda.

Primera Division: Huracan od zadnjih 11 meceva , 10 puta igrao 0-2. Rosario Central isto kao i Huracan. Belgrano u zadnjih 9 meceva kuci odigrao 0-2.

Premier League: Amkar u zadnjih 10 meceva kuci nije primio pogodak. CSKA od zadnjih 16 meceva, 15 puta je pobijedio Krylyu Sovetov. Arsenal Tula u zadnjih 14 meceva, 12 puta odigrao 0-2.

Pozdrav svima, vraća nam se klupski nogomet, a s njime i moja najdraža liga, Premiership.

Prva utakmica je za prste polizati, Mersyside Darby koji je poznat po svojoj grubosti, a FA me ugodno iznenadio postavljajući Anthonya Taylora za glavnog suca. Jednog od najboljih sudaca za kartone su stavili u jedan od najgrubljih derbija u Engleskoj. Tako da je idem s:

Liverpool(zžk4,5)-Everton @1,85 SuperSport

Iako su u zadnjih 5 međusobnih samo jednom prebacili granicu, danas očekujem  više kartona iz dva razloga; prvo, već spomenuti Taylor koji ima jedan od najviših prosjeka kartona po utakmici u PL (možda čak i najviši, nisam provjerio) i drugo, i jedna i druga momčad su u borbi za TOP 4 i Liverpool nije ogroman favorit ovdje kao što je bio zadnjih ohoho godina. Everton pod Koemanom je preporođena ekipa i jedno od ugodnijih iznenađenja ove sezone i evo ih u borbi čak za LP!

Sretno svima!!!

Kristiansund Bk - Molde - 2 

Prvo kolo norveške lige. Kristiansund je mali klub koji je u prvu ligu ušao ove sezone. Molde je jedan od najboljih klubova tamo, iako su prošle sezone završili na petom mjestu i tako ostali bez kvalifikacija za LE. Unatoč tome, imaju kvalitetan tim i mislim da bi trebali sezonu početi pobjedom protiv Kristiansunda koji je Moldeova filijala. Koeficijent i više nego odličan na pobjedu Moldea.

AASLaY3.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use