Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.3.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Domžale - Aluminij

U slovenskom prvenstvu na programu su utakmice 26. kola, a mi ćemo ukazati na jednu evidentnu pobjedu domaćina, Domžala protiv Aluminija.
Već su sezonama Domžale jedina prava prijetnja Mariboru ili Olimpiji, a iznimka nije niti ova sezona gdje su Domžale trenutačno na trećem mjestu. U goste trećoj momčadi prvenstva stiže pretposljednji Aluminij koji se pokušava maknuti sa sadašnje pozicije jer ona nakon kraja sezone donosi neizvjesnost igranja dodatnih kvalifikacija za ostanak u slovenskoj eliti.
Aluminij će uistinu teško do bod(ova) spasa na ovom terenu jer Domžale u pravilu nisu sklone kiksu, a kao domaćin su ove sezone dobile devet od trinaest utakmica. Isto tako, što je iznimno bitno u ovom slučaju, Domžale su bile super uvjerljive protiv ovog suparnika tijekom aktualne sezone. Još nisu primile pogodak u tim ogledima.
Doma su Domžale dobile 2-0, a u gostima dvostruko više (4-0). Slijedi novih 90 minuta dominacije…

Brann - Rosenborg

Za naslov pobjednika Superkupa u Norveškoj će se ove srijede boriti nogometaši Branna i Rosenborga. Po nama je favorit za slavlje Rosenborg.
Naravno da je bitna stavka ta što sezona nije počela i sastavi nisu uigrani, pa je pitanje koliko je u ovom trenutku Rosenborg u prednosti zbog, i inače, svoje veće kvalitete.
Vratimo se u prošlu sezonu i recimo da su ovo bile dvije prvoplasirane momčadi. Na račun toga će Brann i igrati ovu Superkup utakmicu, jer je Rosenborg prošle sezone u norveškim okvirima uzeo dvostruku krunu.
Nije samo Rosenborg uzeo sve, već je to napravio s mnogo stila i uvjerljivo, a najbolje je reći kako je u prvenstvu drugoplasirani Brann za njim zaostao čak 15 bodova (69-54). S obzirom da se Rosenborg tijekom stanke između dva prvenstva dodatno osnažio očekujemo istu sliku i ove sezone, odnosno, novu dominaciju najbolje momčadi novijeg vremena u Norveškoj.
Shodno tome, očekujemo i slavlje u današnjem ogledu Rosenborga, makar napominjemo na lagani oprez jer je ipak početak sezone i utakmica se igra u Bergenu.

Izvor: lutrija.hr

Maribor – Radomlje.

Maribor je već stavio hipoteku na povratak titule prvaka na svoj stadion “ljudski vrt”, jer je 8 kola prije kraja sezone stekao velikih, nenadoknadivih 9 bodova prednosti nad vječnim rivalima iz Olimpije! “Ljubičasti” su upravo pred svojim navijačima bili superiorni tijekom cijele sezone, dobili su 11 od 13 mečeva, uz po jedan remi i poraz, zabili 28, a primili samo 5 golova.

Ipak, posao još nije završen, učenici trenera Darka Milaniča moraju do kraja sezone zadržati trijumfalni ritam, u tom slučaju bi i prije posljednjeg kola mogli otvoriti šampanjac. Uoči pauze su bili u dobroj formi, imali su 3 pobjede zaredom, pa onda remi kod susjeda u Celju (1:1).

Radomlje nije rival koji bi mogao napraviti probleme lideru, naime, gosti su posljednji, imaju tek jednu pobjedu u 25 kola, te su već odavno otpisani i ispast će u Drugu ligu.

Brojke: Maribor je svladao Radomlje već 3 puta ove sezone, u prvenstvu sa 4:0 i 3:0, a u Kupu 2:0!

Hibernian – G.Morton.

Hibernian se vraća u elitni rang, gdje po tradiciji i ugledu i jest mjesto klubu iz Edinburgha. Domaćini imaju 10 bodova prednosti 6 kola prije kraja nad Falkirkom, s tim što je ovo zaostala utakmica, te pobjedom mogu stvoriti plus 13! Pečat na promociju stavili su upravo u prethodnom meču, kad su u subotu pred svojim navijačima nadmašili Falkirk sa 2:1, presudio je Keatings pogotkom u 90. minuti. Bio je to vjerojatno ključni trenutak cijele sezone, sad ostaje samo formalnost završiti posao.

G.Morton nije bezazlen rival, naime, 3. je u poretku sa istim brojem bodova kao Falkirk, te je već osigurao mjesto u play offu za promociju, upitno je samo s koje će pozicije krenuti. U zadnjim nastupima su pokazali dva posve različita lica – slavili su kod Falkirka sa 1:0, a onda izgubili doma od Dunfermlinea istim omjerom!

Brojke:  Hibernian je svladao Mortona sa 4:0 ove sezone doma, ali je u gostima zakočen na 1:1.

NK Dragovoljac – Solin.

U derbiju 24. kola Druge HNL sastaju se rivali kojima je ovaj meč kao finale, ali uz bitnu razliku – domaćini su u jeku bitke za opstanak, a Solinjani brane 1. mjesto koje izravno vodi u elitu!

Dragovoljac je pokazao uspon forme u prethodna 2 kola, kad je pobjegao sa samog začelja, ostavio iza sebe Lučko i Imotski, pobjedom u Novigradu sa 2:1, te odigravši 0:0 u jednom od susjedskih derbija kod Rudeša. Tako se u poretku izjednačio sa Zagrebom i Šibenikom, te će očito voditi bitku za spas sa ovim, donedavnim članovima Prve HNL.

Solin je zauzeo lidersko mjesto prošlog vikenda, kad je ostvario važan trijumf pokraj Jadra nad Šibenikom od 1:0. Momčad trenera Mirka Labrovića došla je do slavlja ranim golom Maria Jelavića već u 15. minuti. No, dalek je još cilj za Solinjane, tik do njih su Gorica, Rudeš, Radnik i Novigrad, očito će se voditi nevjerojatno dramatična bitka do kraja sezone!

Brojke: Zanimljivo je da su oba meča ovih rivala tijekom sezone završila – dvicama! Najesen je Dragovoljac slavio u Solinu sa 1:0, ali se lider osvetio prije samo 18 dana, kad je trijumfirao u Sigetu sa 3:1 pogocima Jelavića, Cicijelja i Farića!

Brann – Rosenborg.

Brann i Rosenborg se sastaju u meču u Bergenu u Superkupa Norveške, s tim što su gosti osvojili i prvenstvo i Kup, te se za ovaj pokal bore sa drugoplasiranom momčadi iz lanjske sezone u prvenstvu.

Rosenborg je dominirao na obje domaće scene, bio je šampion sa čak 15 bodova više od Branna, a prošetao se i do pokala u Kupu, u kojem je u finalu swvladao Konigsvinger sa 4:0. No, nisu se dobro proveli na međiunarodnoj sceni, gdje su prošlih godina znali biti istaknuti protagonisti, ispali su u kvalifikacijama za Ligu prvaka i Europsku ligu, od Apoela i Austrije.

Gosti su u velikoj prednosti uoči ovog meča, dok je jedini pravi adut Branna što se igra samo jedan meč i to na njihovom terenu u Bergenu.Inače, Brann se lani vratio u elitu nakon 2 godine i za njih je 2. mjesto bio sjajan domet.

Brojke: Prošle sezone bilo je 3:0 za Rosenborg u Trondheimu u prvenstvu, ali su prvaci zakočeni u Bergenu na 1.1.

Izvor: psk.hr

Kubot/Melo - Murray/Soares, Murray Soares +1.5 sets (uzimaju jedan set) @1.25

Fognini - Nishikori 2 @1.38

Couacaud - Stakhovsky, Stakhovsky +1.5 sets (uzima jedan set) @1.21

2.08 @ Marathon

Bice ovo tesan duel dublova, i jedni i drugi iskusni i kvalitetni pa ce nijanse odlucivati pobednika. Generalno gledano, meni su M/S blizi prolazu, imali su sjajan niz na Indian Wellsu pa su izbaceni upravo od para K/M u polufinalu u 3 seta. Mislim da sledi revans za taj poraz, K/M oba meca ovde u Miamiju odigrana u 3 seta, prosle nedelje na IW-u od 5 meca cak 3 isla u 3 seta. Probacu ovde na manji ulog i over 2.5 sets ali mi ovo jos izglednije.

1.38 na Japanca protiv ovakvog protivnika je svakako must-take. Mozemo pricati o oscilacijama Nishikorija na ovom turniru, to je cinjenica ali je i to da je u svakom izasao kao pobednik. Fognini je imao i nesto laksi zreb od ostalih igraca, Harrison, Sousa, Chardy pa Young. On je uvek opasniji kad je u ulozi underdoga ali Nishikori je prekvalitetan igrac da bi propustio ovakvu sansu gde je blizu polufinala. H2H 2:0 za Japanca, mislim da danas sledi treca pobeda.

I na kraju, nadam se ne koban par, Couacaud - Stakhovsky. Da budem iskren, o ovom malom ne znma skoro nista, izgleda je ovde u Saint Brieucu dobio sansu kao domaci igrac. Stakhovsky cesto nezahvalan za tipovanje, zna izgubiti dobiven mec itd ali jebiga ovo je vec pravo cudo popusiti u 2 seta od ovog klinca i to jos u dvorani. Stakhovsky je obicno dobro odradjivao dvoranske challengere na hardu, i jedan i drugi su u losoj formi na ovoj podlozi, a kvalitet naravno na strani Ukrajinca. Cesto i u porazima zakaci po set, nadam se da ce i danas, a verujem i u prolazak dalje, kvota takodje primamljiva.

prije 18 minute, JackieJack said:

Kubot/Melo - Murray/Soares, Murray Soares +1.5 sets (uzimaju jedan set) @1.25

Fognini - Nishikori 2 @1.38

Couacaud - Stakhovsky, Stakhovsky +1.5 sets (uzima jedan set) @1.21

2.08 @ Marathon" rel="external nofollow">Marathon

Bice ovo tesan duel dublova, i jedni i drugi iskusni i kvalitetni pa ce nijanse odlucivati pobednika. Generalno gledano, meni su M/S blizi prolazu, imali su sjajan niz na Indian Wellsu pa su izbaceni upravo od para K/M u polufinalu u 3 seta. Mislim da sledi revans za taj poraz, K/M oba meca ovde u Miamiju odigrana u 3 seta, prosle nedelje na IW-u od 5 meca cak 3 isla u 3 seta. Probacu ovde na manji ulog i over 2.5 sets ali mi ovo jos izglednije.

1.38 na Japanca protiv ovakvog protivnika je svakako must-take. Mozemo pricati o oscilacijama Nishikorija na ovom turniru, to je cinjenica ali je i to da je u svakom izasao kao pobednik. Fognini je imao i nesto laksi zreb od ostalih igraca, Harrison, Sousa, Chardy pa Young. On je uvek opasniji kad je u ulozi underdoga ali Nishikori je prekvalitetan igrac da bi propustio ovakvu sansu gde je blizu polufinala. H2H 2:0 za Japanca, mislim da danas sledi treca pobeda.

I na kraju, nadam se ne koban par, Couacaud - Stakhovsky. Da budem iskren, o ovom malom ne znma skoro nista, izgleda je ovde u Saint Brieucu dobio sansu kao domaci igrac. Stakhovsky cesto nezahvalan za tipovanje, zna izgubiti dobiven mec itd ali jebiga ovo je vec pravo cudo popusiti u 2 seta od ovog klinca i to jos u dvorani. Stakhovsky je obicno dobro odradjivao dvoranske challengere na hardu, i jedan i drugi su u losoj formi na ovoj podlozi, a kvalitet naravno na strani Ukrajinca. Cesto i u porazima zakaci po set, nadam se da ce i danas, a verujem i u prolazak dalje, kvota takodje primamljiva.

Japanca bi preskočio, ove godine je lošiji nego prije. Jučer je u par navrata primao neku pomoć (nisam baš dobro pratio jer sam gledao paralelno hrvatsku), znači da moguće da nije na 100 %

prije 1 sat, bobo86 said:

Japanca bi preskočio, ove godine je lošiji nego prije. Jučer je u par navrata primao neku pomoć (nisam baš dobro pratio jer sam gledao paralelno hrvatsku), znači da moguće da nije na 100 %

Moguće da je to napravia da sjebe ovom ritam. Ako to napravi Fogniniju, on je u stanju spalit sljedećih 6 gemova u nizu :4_joy:.  Najbolje je pogledat koji gem i na temelju toga bolje procjenit stanje. Inače no bet za mene.

nakon 1.seta (kojeg je dobio, i to je završilo breakom japanca) je bila pauza, japanac ležao na podu i primao pomoć. da li samo masaža ili još nešto nisam pratio. znači nije bilo da sjebe ritam jer je taman dobio 2 gema zaredom. imao sam ga 2:0 na jednom listiću i nije me nimalo oduševio tako da je za mene no bet meč.

prije 35 minute, bobo86 said:

nakon 1.seta (kojeg je dobio, i to je završilo breakom japanca) je bila pauza, japanac ležao na podu i primao pomoć. da li samo masaža ili još nešto nisam pratio. znači nije bilo da sjebe ritam jer je taman dobio 2 gema zaredom. imao sam ga 2:0 na jednom listiću i nije me nimalo oduševio tako da je za mene no bet meč.

Vidiš to nisam zna. Prijatelj mi je reka da je nakon prvog breaka u trećem setu zva medical i nakon toga je proigra i ekspresno okrenia set i na kraju meč u svoju korist. Pa sam na to cilja. Ali da, tu se slažemo, no bet je najpametnije. Sa luđakom ka šta je Fognini nikad ne znaš.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use