Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 04.11.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Dakle danas ništa od ozbiljnijih uloga... Osim pobjede Barcelone za ništa nisam toliko uvjeren da bi išao sa ozbiljnijim ulozima i čak mislim da bi par ekipa moglo danas iznenaditi...

Od svega sam probrao:

3,5/ Werder - Panathinaikos (žuti kartoni) 2 (1,70) (germania) - oni koji su duže na forumu znaju da često za ligu prvaka vadim slične betove. Prošlo kolo sam isto igrao over i pisao o tome na forumu. Utakmica je završila sa 8 žutih kartona (sudio je M.Riley) i prošli su i over 3,5 i over 4,5 koji je bio 2,10 što je bio valuebet. Danas ipak sugeriram mali oprez jer sudi Viktor Kassai (Hungary) koji nije među sucima koji daju puno kartona. Perspektivni sudac koji je relativno mlad za Ligu Prvaka i koji se još mora dokazivati... Ipak očekujem dosta grubih startova kao i u prošloj utakmici i vjerujem da će utakmica završiti sa više kartona, a svakako treba spomenuti da druge kladionice stavljaju granicu 4,5 pa čak i 5,5.

Ne očekujem baš 8 žutih kao prošli put ali 4-5 je realnost...IMO

Barcelona

Liverpool - veći posjed lopte 1,30

3,5/ Cluj - Bordeaux 2  (žuti kartoni) - prošlo kolo im je sudio naš Bebek i podjelio je 10 žutih kartona (pred kraj utakmice i jedan crveni zbog drugog žutog). Danas sudi Busacca, jedan od top 10 sudaca, koji također ne forsira sa kartonima i može se reći da je nešto "tvrđi" u davanju kartona, ali unatoč tome ima prosjek, ovisno od sezonwe 3,5 - 4 žuta po utakmici. Očekujem nervoznu utakmicu u kojoj se o  puno toga odlučuje i očekujem više kartona.

i još bi se moglo probati da Basel dobiva prvi žuti karton na utakmici 1,35. Barca igra dosta korektno i mislim da će utakmicu završiti sa 0 kartona, a Basel će morati biti grub i prljav u obrani jer drukčije neće moći igrati...

zanimljivo je ovo sa kartonima, moram priznat da to nisam odavno igrao

ja za danas predlažem dva tri para,

SportingLis(gu1.p)-Shakhta 04.11. 20:45 Ovo bi po meni mogla biti utakmica sa dosta golova, šahtar mora jurišati i nadoknaditi zaostatak, i mogu biti jako neugodni, a opet ostavit će dovoljno prostora za opasne napade sportinga... Gol u prvom poluvremenu v.v.

23448 da 1,45

Rangers(1.p.)-Dundee Utd 04.11. 20:45 Glasgow Rangersi su u odličnoj formi i ove sezone zabijaju dosta puno... Boyd je prošlu utakmicu postigao hat-trick, i općenito su jaki, svi znate da su Celtic i Rangersi u škotskoj daleko najjači i teško da će rangersi prosuti koji bod protiv dundee-a, pogotovo ne pred svojim navijačima

2261 1 1,50

FC Barcelona/odg-FC Basel 04.11. 20:45 Barcelona je pokazala u zadnjim utakmicama da je u odličnoj formi, zabijaju svi igrači, što znači da je igra poletna i da u završmicu dolazi dosta igrača... Mislim da Basel neće postići gol na Nou Campu.

23531 ne 1,65

uk. kvota: 3.59

Ajmo ljudi Uključite se malo, da čujemo i vaša razmišljanja... Goksim od mog i tvog mislim da se složi pristojan ticket za "mali" ulog... 8) 8)

Evo još sam naišao na jedan value, makar mi se tako čini. 5,30 sam uzeo na betfairu da će poluvrijeme barcelona - basel biti ostali rezultat... dakle očekujem da će im barca uvaliti 3 gola ili više u provm poluvremenu. Miislim da je ovo lako moguće jer šansi za gol će sigurno imati, a ako su ih mogli razbiti na gostovanju mogu i doma...

zanimljivo je ovo sa kartonima, moram priznat da to nisam odavno igrao

ja za danas predlažem dva tri para,

SportingLis(gu1.p)-Shakhta 04.11. 20:45 Ovo bi po meni mogla biti utakmica sa dosta golova, šahtar mora jurišati i nadoknaditi zaostatak, i mogu biti jako neugodni, a opet ostavit će dovoljno prostora za opasne napade sportinga... Gol u prvom poluvremenu v.v.

23448 da 1,45

Rangers(1.p.)-Dundee Utd 04.11. 20:45 Glasgow Rangersi su u odličnoj formi i ove sezone zabijaju dosta puno... Boyd je prošlu utakmicu postigao hat-trick, i općenito su jaki, svi znate da su Celtic i Rangersi u škotskoj daleko najjači i teško da će rangersi prosuti koji bod protiv dundee-a, pogotovo ne pred svojim navijačima

2261 1 1,50

FC Barcelona/odg-FC Basel 04.11. 20:45 Barcelona je pokazala u zadnjim utakmicama da je u odličnoj formi, zabijaju svi igrači, što znači da je igra poletna i da u završmicu dolazi dosta igrača... Mislim da Basel neće postići gol na Nou Campu.

23531 ne 1,65

uk. kvota: 3.59

Ajmo ljudi Uključite se malo, da čujemo i vaša razmišljanja... Goksim od mog i tvog mislim da se složi pristojan ticket za "mali" ulog... 8) 8)

imaš moju analizu na forumu o barceloni gdje napisah da basel možda i da gol.. male su šanse.. 30-tak posto ali i oni moraju nešto pokušati a barca mora i primiti ponekad gol..

najizglednije opcije su mi od ovih koje nude bar neki tečaj: barca daje bar dva gola u prvom poluvremenu, više golova u prvom poluvremenu, p/k 1 i slično.. hendy se bojim igrati više od -2..

Pozdrav!

Primjećujem i ne znam zašto ljudi izbjegavaju sportove u "velikoj jabuci"...

Može i od njih korist izvući ako se samo malo pažljivije prouče...

Evo recimo danas u NBA San Antonio - Dallas 1 1,60 (San Antonio bez pobjede, Duncan i Parker guraju momčad ali treba im pomoć i vjerovatno se danas Oberto vraća, a Dallas igra blijedo noćas izgubili 20 razlike).

New Jersey - Phoenix 2  1,50 (razlika u kvaliteti je očita, a tu bi se mogao još odigrati over 204,5)

U NHL-u danas mi se čini da bi za neku sigurnost najbolje bilo staviti

Vancuover - Nashville 1X 1,4, premda vjerujem da će Vancuover to riješiti u svoju korist...

Pozdrav!

Primjećujem i ne znam zašto ljudi izbjegavaju sportove u "velikoj jabuci"...

Može i od njih korist izvući ako se samo malo pažljivije prouče...

Evo recimo danas u NBA San Antonio - Dallas 1 1,60 (San Antonio bez pobjede, Duncan i Parker guraju momčad ali treba im pomoć i vjerovatno se danas Oberto vraća, a Dallas igra blijedo noćas izgubili 20 razlike).

New Jersey - Phoenix 2  1,50 (razlika u kvaliteti je očita, a tu bi se mogao još odigrati over 204,5)

U NHL-u danas mi se čini da bi za neku sigurnost najbolje bilo staviti

Vancuover - Nashville 1X 1,4, premda vjerujem da će Vancuover to riješiti u svoju korist...

Dobrodošli na forum

Bet na San Antonio podržavam, međutim još sam oprezan jer je ipak početak sezone...

Inaće NBA često volim odigrati, iako nikad za maskimalan ulog jer relativno često se događaju iznenađenja (možda čak i češće nego u drugim natjecanjima...makar imam takav dojam), a i ipak se sve igra na drugom kontinentu, pa bitne informacije tek predvečer budu dostupne...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use