Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Bonus taktika

Recommended Posts

Zanima me nova taktika koju sam zamislio,je li moguce i je li netko probao slicno.Znaci kladionice s bonusima(bet 365,bet at home,bet fair...) daju bonuse na uplate(25%,50%,75%,100%,150%,200%) do 100€(najcesce).Je li moguce staviti u 1. kladionicu 100€,dobiti bonus(koji nije moguce isplatiti odma nego ga treba odvrtiti 3,4 ili 5 puta na koef. listica 1.5,1.6 ili 1.7 ukupni koef) pa svoje novce podici i grati sa bonusom.Onda uplatiti u drugoj kladionici,uzeti bonus pa ponovno u novu kladionicu.Je li netko probao i je li moguce???

prije 5 sati, gradsasave1 said:

Zanima me nova taktika koju sam zamislio,je li moguce i je li netko probao slicno.Znaci kladionice s bonusima(bet 365,bet at home,bet fair...) daju bonuse na uplate(25%,50%,75%,100%,150%,200%) do 100€(najcesce).Je li moguce staviti u 1. kladionicu 100€,dobiti bonus(koji nije moguce isplatiti odma nego ga treba odvrtiti 3,4 ili 5 puta na koef. listica 1.5,1.6 ili 1.7 ukupni koef) pa svoje novce podici i grati sa bonusom.Onda uplatiti u drugoj kladionici,uzeti bonus pa ponovno u novu kladionicu.Je li netko probao i je li moguce???

Naravno da nije. Bonus se dobije čim se izvrši uplata, ali da bi raido isplatu trebaš zadoovljiti pravila bonusa, odnosno okrenuti iznos više puta. Naravno, možeš isplatiti novce koje si uplatio i ranije, ali onda gubiš bonus. LIjepo si zamislio, ali na taj način kladionice bi odavno propale, jer ja bi prvi otvorio 1.000 računa i uplatio 200e na svaki, dobio bonus i odmah si vratio novce na bankovni račun a ostalo probao umnožiti i isplatiti. 

prije 2 sati, Goksim said:

Naravno da nije. Bonus se dobije čim se izvrši uplata, ali da bi raido isplatu trebaš zadoovljiti pravila bonusa, odnosno okrenuti iznos više puta. Naravno, možeš isplatiti novce koje si uplatio i ranije, ali onda gubiš bonus. LIjepo si zamislio, ali na taj način kladionice bi odavno propale, jer ja bi prvi otvorio 1.000 računa i uplatio 200e na svaki, dobio bonus i odmah si vratio novce na bankovni račun a ostalo probao umnožiti i isplatiti. 

Sta si zapravo mislio pod ovim : "...na taj nacin kladionice bi odavno propale..."?  Nadam se da se salis. Ne verujem da zaista verujes da kladionice mogu da propadnu :) Da li si nekada cuo da je neki bordel zatvoren: :) Da li znas koji je najstariji zanat, i zapravo jedini zanat koji nikada nece izumreti. Dok god postoje ljudi, da ne kazem pacijenti, ili uljudnije klijenti, postojace i javne kuce i kladionice :) 

prije 36 minute, popo64 said:

Sta si zapravo mislio pod ovim : "...na taj nacin kladionice bi odavno propale..."?  Nadam se da se salis. Ne verujem da zaista verujes da kladionice mogu da propadnu :) Da li si nekada cuo da je neki bordel zatvoren: :) Da li znas koji je najstariji zanat, i zapravo jedini zanat koji nikada nece izumreti. Dok god postoje ljudi, da ne kazem pacijenti, ili uljudnije klijenti, postojace i javne kuce i kladionice :) 

hahah pa pogledaj samo u hrvatskoj kako je štimac prošao sa kladama, a o fortuni(favoritu) ne triba ni govorit

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • @LeonardoDrugi parafrazirati ću tebe 😁ulog odrediti prema vlastitoj pohlepi...  A ja ću se držati svog postulata, uloži koliki su gubitak možeš priuštiti... 
    • Samo nam nisi rekao koliko je to u parama, taj antipatriotizam. Da li samo da se zayebavamo, ili da rasprodajemo imovinu.
    • ANTIPATRIOTSKI DOUBLE Evo od mene jedan zanimljiv prijedlog.  Oklada je samo za simpatizere i navijače Dinama i rukometne reprezentacije Hrvatske i ne preporuča se ostalim okorjelim kladioničarima.  Sad se sigurno pitate zašto?  Ako do sad niste shvatili moj prijedlog je da se spoji igranje protiv Dinama i rukometne reprezentacije u jedan lijepi DOUBLE kvote 1.96, koliko daje bet365.  Ako sve bude uredu i dođu do izražaja kvaliteta,uigranost, rad i iskustvo Francuske i Milana tada će te imati poduplan ulog koji ste stavili i moći ćete već u petak izvesti svoju bolju polovicu na finu večeru, a ako nekim nevjerojatnim slučajem padnemo nećemo žaliti za novcima jer ipak smo patrioti i biti će nam drago što su Dinamo ili rukometna reprezentacija pobijedile.  Za slučaj da pobijede i Dinamo i naši rukometaši, o tome ne želim ni razmišljati...   
    • Ja sam prilicno odvojio vremena za ovu utakmicu. Ne bih se bas slozio da je Psg toliki favorit da bi lako mogao da dobije Stuttgarda u gostima. Stuttgard sam gledao vise puta u toku sezone, i oni su imali deset lica do sada. Od spektakularne ekipe, do prave seoske. Znali su recimo da pobede Juventus u gostima, potope Dortmund i pruze odlican otpor Real Madridu u gostima, ali i da izgledaju kao grupa gradjana protiv Zvezde. Danasnji Stuttgard nema nikakve veze sa onim od pre nekoliko meseci. Oni su opasna ekipa sa dobrim pojedincima, isko su tokom leta prodali svoje najbolje igrace. Problem je sto niko ne zna kako ce odigrati, jer mogu da zabiju pet komada za poluvreme, ali i prime deset. I jedni i drugi su medju poslednje tri ekipe, i sa porazom bi, teoretski, mozda zavisili i od ostalih rezultata. Zbog kolicine vremena koje sam izgubio na ovom paru, odlucio sam da probam sa X-om, neresenim ishodom, ali samo u nekom sistemu sa ostalim predlozima. Ne slazem se da je Psg veliki favorit, ali se slazem da mogu da dobiju Stuttgard kojeg je dobijao cak i St.Pauli u sred Stuttgarda. Za mene bi ovo mogao da bude X, koji je takodje znak za kladjenje, iako bih najvise voleo da se kladim sa tudjim novcem kada je u pitanju kladjenje na X. Deluje da i kladionice misle kao i ja, posto je ovo X sa najmanjom kvotom od svih utakmica, negde cak sa kvotom od 2,35 sto je neuobicajena kvota za X
    • Da se igra na neutralnom terenu i da je kvota 1.40 ne bih se puno razmišljao. Ovako imam malu zadršku jer igramo kod kuće.  Realno po kvaliteti rostera i po prikazanom na prvenstvu, Francuzi su ogromni favoriti. Ali iznenađenja su moguća.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use