Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.3.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Bosnia and Herzegovina – Gibraltar (18:00)
Referee: Svein-Erik Edvartsen (NOR)

Sweden – Belarus (18:00)
Referee: Harald Lechner (AUT)

Switzerland – Latvia (18:00)
Referee: Vladislav Bezborodov (RUS)

Cyprus – Estonia (18:00)
Referee: Ville Nevalainen (FIN)

Bulgaria – Netherlands (20:45)
Referee: William Collum (SCO)

Luxembourg – France (20:45)
Referee: Andris Treimanis (LVA)

Andorra – Faroe Islands (20:45)
Referee: Ognjen Valjić (BIH)

Portugal – Hungary (20:45)
Referee: Szymon Marciniak (POL)

Belgium – Greece (20:45)
Referee: Felix Brych (GER)

Portugal - Mađarska

U skupini B trenutačno je na samom vrhu, i sa savršenim omjerom od četiri pobjede, Švicarska. Tri boda manje ima Portugal, a pet manje Mađarska.
U subotu će, pak, Portugal tražiti nova tri boda u domaćem ogledu baš protiv Mađarske i nastavak kontakta s Švicarcima od kojih su izgubili na gostovanju (2-0) što im je bio prvi ispit poslije velikog uspjeha i osvojene krune europskog prvaka.
Super uvjerljiv i raspucan je bio Portugal nakon tog pada kod Švicaraca. Pobjeđivali su Andoru i Farske otoke sa po 6-0 i Latviju 4-1.
S druge strane, Mađari su kiksali kod Farskih otoka (0-0), pa su doma poraženi od Švicarske (3-2), dok su pobjede skupili protiv Latvije (2-0) i Andore (4-0).
Portugalci i Mađari su odigrali sjajnu i dramatičnu utakmicu na Euru na kojoj je postignuto čak šest pogodaka (3-3). No, dobiva se dojam da je tih tjedana Mađarska uistinu uživala u igri i nastupala s mnogo samopouzdanja, pa je nudila i više no što može na terenu.
Sada su izvedbe Mađarske dosta slabije, a time joj i kopne šanse na ovom gostovanju. Mislimo da je Portugal veliki favorit, čak i za ostvarivanje hendikepa.

Švedska - Bjelorusija

U jakoj kvalifikacijskoj skupini A Švedska iz drugog plana pokušava napraviti proboj prema mogućem odlasku na SP u Rusiju.
Francuska i Nizozemska su apsolutni favoriti za prva dva mjesta, makar Švedska vjerojatno ima plan po kojem želi biti, barem, druga i time dohvatiti dodatne kvalifikacije.
Trenutačno Švedska ima isti broj bodova kao i Nizozemska (sedam), Francuska im bježi za tri boda, a ove će subote Šveđani igrati na domaćem terenu protiv posve neuvjerljive Bjelorusije.
Švedska se polako privikava na život i igranje bez Zlatana Ibrahimovića. Jasno da je odlazak takvog velemajstora koji je bio i srce i duša te reprezentacije ogroman minus, no Šveđani i dalje imaju momčad koja ovakve suparnike može pobjeđivati.
Na domaćem terenu su Šveđani zasad remizirali s Nizozemskom (1-1) i lako pobijedili Bugarsku (3-0). Bjelorusija je svojim znanjem i snagom otprilike slična Bugarskoj tako da je po nama sasvim realno očekivati novo švedsko slavlje u kojem neće biti pretjerano mnogo dramatike niti rezultatske neizvjesnosti.

Izvor: lutrija.hr

Evo i od mene 2 tipa za malo odmora od reprezentacija:

Almeria-Alcorcon 1 2.3(Betfair)

Almeriji je ovo must win situacija ako zele ostati u drugoj ligi, i savrsen protivnik za uzeti 3 boda, dosao im je novi trener koji je zamijenio Zidana na klupi Real Madrid Castille(Ramis) i vec proslo kolo protiv Levantea, koji je prvi na ljestvici, su izgledali dosta bolje, a za ovu utakmicu su cak snizili cijene na stadionu samo da ga napune do kraja i ocekuje se pun stadion i velika zelja od Almerie da uzme 3 boda, doma su na 6-5-3 ucinku, dok je Alcorcon 7 utakmica bez pobjede i medu losijim gostima lige sa omjerom 1-4-10. Pored toga, trebali bi im izostajati Bakic, Nelson, D.Navarro i Rafa Paez.

Iako nisam neki strucnjak za MLS, informacije za New England Revolution-Minnesota:

Novopromoviranoj Minnesoti Utd 0-1-2 nedostaje dosta imena zbog obaveza prema reprezentaciji mid Schuller 3/0, 2. najbolji strijelac Molino 3+2g, mid Venegas 3/0 and def Calvo 3/0 su sa svojim reprezentacijama, da stvari budu gore def Davis 2/0 je suspendiran dok su prvi gk Alvbage i treci gk Mclain ozlijedeni, pa bi trebao braniti bivsi igrac New Englanda Shuttleworth.

Domacin je krenuo u sezonu s 2 gostujuca poraza kod Colorada and Dallasa, dvije ekipe koje su lani bile u samom vrhu, tako da mislim da je ovo savrsena prilika domacinu da dodje do prvih bodova protiv osakacenog gosta koji je i u najjacem sastavu primio 13 komada u prve 3 utakmice.

New England-Minnesota AH -1,25 1,825(b365)

Pozdrav! Evo idemo nakon kraće pauze izanalizirati malo kartone! :D

Belgija - Grčka zbroj žutih kartona 4,5 više 2,00 PSK
Sudac: Felix Brych (4,75)

Par je sam po sebi malo rizičniji. Razlog tome je jer su ove ekipe stvarno malo kartona dobile u ove 4 kvalifikacijske utakmice. Belgija samo 2 kartona, a Grčka 6. To je užasno malo, no recimo Belgija ni nije imala di dobiti žute kartone, kad su im 3 od te 4 utakmice bile revijalne (8:1 protiv Estonije, 6:0 protiv Gibraltara i 4:0 protiv BiH). Grčka je 4 kartona dobila dobila na posljednjem susretu protiv BiH, 1:1 je završilo. Isto tako ni oni nisu imali baš prilike na ostalim tekmama dobiti kartone jer su sve pobjedili i to redom Gibraltar 4:1, Cipar 2:0 i Estoniju 2:0. Znači nisu igrali protiv grubih ekipa da bi moglo biti podijeljeno puno kartona, a i sve su ih, recimo to tako, lagano dobili. Ali krenimo sada s razlozima zašto igrati over na ovu tekmu. Prvo ću se osvrnuti na suca. Svima nama dobro poznati Švabo, koji voli dijeliti kartone. Prosjek u svim natjecanjima ove sezone mu iznosi 4,75 žutih po tekmi, što je malo manje od 5. On je pri samome vrhu šta se kartona tiče u njemačkoj Bundesligi. I mislim iskreno da će danas imati dosta posla. Zašto? Pa mišljenja sam da Belgija neće danas olako dobiti Grčku. Stanje na tabeli je sljedeće: Belgija je prva s 12 bodova, Grčka druga s 10 bodova, a Bih treća s 7 bodova. Grčka će nekako probati iznenaditi Belgiju, jer 100% je sigurno da BiH danas uzima pobjedu i isto dolazi na 10 bodova, jer igraju doma protiv Gibraltara. Svi znamo kako igra Grčka, samo obrana i bunker. No naprijed imaju solidnog napadača Benfice, Mitrogloua, koji bi po meni mogao iskoristiti pokoju kontru i dodatno zapapriti Belgijancima. Pošto Grčka već godinama igra obrambeni stil, mislim da će se Belgija dosta namučiti s njima, da razbiju grčki obrambeni štit, jer igraju taktikom 4-4-2, gdje se vezni red nalazi na minimalnoj distanci od obrambenog. Zato mislim da će to namučiti Belgijance, jer su dosadašnje utakmice dosta olako dobivali. To može doći do efekta pa i danas ćemo lako dobiti, pa je onda sve samo ne lako ćemo. No ako se Grčka dobro obrani, ući će nervoza u redove Belgije. Siguran sam da će Grčka dobiti 2-3 žuta, no nadam se da će onda i Belgija zbog rezultatske nervoze dobiti barem 2 kartona. Uglavnom, sudac je baš odličan ako bude ovakav splet okolnosti, nikog neće štediti, a i sami igrači se nemaju šta štediti pošto ekipe do sada nisu primile puno žutih kartona. Belgija želi zadržati vodstvo, siguran sam da će se i zadržati na vrhu, no sigurno im ne treba npr. neki x kod kuće. Grčka pa bi bila sigurno prezadovoljna bodom. Ekipe imaju motiva, niko se ne mora paziti šta se kartona tiče, sudac odličan, vrijedi probati po meni po ovoj kvoti! Sretno svima koji će ispratiti! ;)

Evo u jeku ove reprezentativne stanke koju sa kladionicarskog gledista bas i ne volim, ipak se igra i meni jedna draga liga za  kladjenje. Dakle iz 3.engleske za sada sam izdovjio ovo

Wimbledon - Southend korneri

Wimbledon kao domacin dobiva 6.39 kornera doma, a dopusta 4.89. 

Zadnjih 5 utakmica doma dobivali su redom  8-10-8-7-3. (Prosjek od 7.2). A dopustali su 4-2-5-5-3 (prosjek od 3.8)

southand je u gostima na prosjeku dobivenih 5.53 a dopusta 5.58.

u zadnjih 5 u gostima su dobivali 2-13-5-3-7 (prosjek 6.0, ali uzeti to s rezervom jer 13 je stvarno velik skok). Dopustali su 2-6-5-6-5 (4.8). 

danas ocekujem da gosti dobr dosta (barem 5 kornera) jer domacin ima nekih problema u obrani i veznom redu ali mislim kako ce i wimbledon odraditi svoje i doci do kojih 6-7 kornera. Prema toma je predlazem over 10.5 corners @ 1.83 ili u live cekati Wimbledon race to 5 @ ?

drugi prijedlog

u live cekati

Millwall race to 5 @ 1.72 

Millwall race to 7 @ 2.50

Swindon - Millwall over 10.5 corners @ 1.72

BELGIJA – GRČKA

Belgija je igrala četvrtfinala SP i EP, ali to nije dovoljno za ovu momčad Crvenih vragova koju mnogi nazivaju zlatnom generacijom zog zaista niza igrača svjetske top klase. Tako i u ovom ciklusu figuriraju kao favoriti skupine, što su i dokazali sa 4 pobjede u 4 meča, a ovo im je prva-meč lopta da pobjedom stave hipoteku na 1. mjesto u završnom poretku.

Grčka je prošla katastrofalni ciklus za EP 2016., kad je gubila i od Farskih Otoka, ali je pod vodstvom Nijemca Skibbea dobro krenula u ovaj ciklus sa 3 uspjeha. No, dojam je pokvaren remijem u Pireju sa BiH, štoviše, bili su na rubu poraza, spasio ih je Tzavellas u sudačkoj nadoknadi (1:1). Ovog puta bi im remi bio kao trijumf.

BUGARSKA – NIZOZEMSKA

Bugarska je već više od 2 desetljeća u dubokoj nogometnoj depresiji, i dok na klupskoj sceni Ludogorec uspijeva biti dijelom elite, reprezentacija nije napravila apsolutno ništa još od znamenitog polufinala SP 1994. Kako ni u ovoj generaciji nema nikoga nalik Stojčkovu i ekipi, opet neće daleko dogurati. Ipak, ovaj meč dočekuju samo sa bodom manje od gostiju (svladali su naime Bjelorusiju i Luksemburg) i ovo im je zadnja prilika da naprave nešto u skupini.

Nizozemska je nakon finala SP 2010. pala u duboku krizu i „Tulipani“ se od toga još nisu oporavili, a lani nisu niti stigli do Eura u Francuskoj. I sad opet ne stoje najbolje, izgubili su doma od Francuza i morat će se učenici Dannyja Blinda boriti za barem 2. mjesto.

Brojke: Zanimljivo je da je međusobni omjer poravnat – po 2 pobjede za svakoga i 2 remija, a Bugari su čak dobili zadnji, prijateljski, sudar u Amsterdamu 2012., sa 2:1.

LUKSEMBURG – FRANCUSKA

Luksemburg će i ovog puta bio samo sudionik kvalifikacija, bez ikakvih većih ambicija i dometa. U 4 kola upisao je jedan bod, ali nije baš tako slab, izgubio je samo golom razlike od Švedske i Bugarske, dok je od Nizozemaca poražen sa 1:3 u zadnjem nastupu.

Francuska liječi rane od Eura, kad je izgubila pariško finale od Portugala u produžetku, a i ovaj ciklus je otvorila kiksom (0:0 u Bjelorusiji). Ipak, nakon toga su spojili Trikolori 3 trijumfa, doma su sredili Bugare i Švedsku, ali je daleko najbitniji bio uspjeh u Amsterdamu, gdje je Pogba zabio sa 1:0 nad Nizozemskom i tako im donio komfornu poziciju za 1. mjesto u konačnom poretku.

Brojke: Francuska je dobila svih 6 dosadašnjih susreta sa Luksemburgom, uz gol razliku 13:2.

Izvor: lutrija.hr

Poštovanje svima, nakon dužeg vremena jedan prijedlog zbog primamljive kvote

BiH - Gibraltar minuta prvo gola  11-20     3,40   (bet365)

Danas BiH reprezentativce očekuje utakmica u kojoj je pitanje samo s kolikom će razlikom slaviti. Zbog suspenzija (uglavnom planskih) izbornik Baždarević je morao pozvati malo neiskusniju ekipu, barem glede igranja za A-reprezentaciju. Ipak protivnik je idealan da se novi igrači dokažu i nametnu izborniku za daljnje izazove kvala. Današnji tip za koji sam se odlučio u ovoj utakmici (jer kvote su uglavnom izrazito male) je taj  da prvi gol pada između 11. i 20. minute. Mislim da gosti mogu izdržati prvih 10-ak min dok ekipa Bosne malo uđe u ritam s obzirom da je moguć veći broj novih igrača na terenu od prve minute, koji nisu puno igrali zajedno. Nakon toga vjerujem da će svojim navijačima pružiti predstavu sa većim brojem golova i sigurnom i lakom pobjedom. 

Pozdrav svima.

Evo da stavim 3 moguće suradnje za danas.

Johann-Schwaz  1 (1,65) bet365 Austrijska Regionallige West

Već 5 sezona dele bodove što se može videti i po statistici.Na početku ove sezone pobedu je odneo Schwaz,a sada je na redu domaćin.Tako se makar čini.

Schilksee-Todesfelde 2 (2,15) bet365 Oberliga Schleswig-Holstein

Ovde je moguća suradnja jer su protekle 2 sezone uvek delili bodove međusobno.Prvu utakmicu ove sezone je dobio današnji domaćin i ukoliko postoji saradnja danas je red na gosta.

Ovo su samo moja mišljenja koja ako se prate treba pratiti na mali ulog.

Sretno svima.

Evo jedan double iz BiH košarke.

Spars-Zrinjski (ki) 1 1.76
Sloboda-Bosna (ki) 2 1.90

Bet365 3.37 

- Moram priznati da me iznenadila kvota na Sparse. Mislim da je postavljen na ovom nizu od tri vezana poraza domaćina ali se radi o gostujućim porazima i sada se napokon vraćaju u svoju dvoranu. Zrinjski ima najskuplju ekipu u ligi ali su je imali i prošle godine pa su jedva ostali u ligi. Ove godine su bolji ali teško da će napraviti nešto pored Bosne i Igokee. Sparsi imaju fin roster, dobra su domaća ekipa i ovo im je must win utakmica. Igrali su u Mostaru prije mjesec dana i Sparsi slavili 14 razlike.

- Bosna se napokon diže i nadam se da se vraća na stare staze slave. Dijele prvo mjesto sa Igokeom koju su iznenadili u prvom kolu, a nakon toga su demolirali Kakanj. Sloboda je gostovala u Mostaru neki dan i ljudi moji sam rezultat govori koliko su očajni bili...88:46. Stanje u klubu je loše, navodno ih je trener ostavio u Jablanici kada su se vraćali, pa su ovi kentrali prijevoz. Bosna je u odličnoj formi, igraju fino i morali bi dobiti ovakvu Slobodu.

Nešto laganica da se sada prati.

Švedska-Bjelorusija 1 1.43
Berdych(-5,5)-Rublev 2 1.45

Wwin 2.07 

- Švedska stvarno igra fino i borit će se sa Nizozemskom za drugo mjesto. U prvom kolu odigrali su 1:1 protiv Nizozemske, nakon toga slijede dvije pobjede protiv Luksemburga i Bugarske, a u posljednjem kolu izgubili su 2:1 na gostovanju kod Francuske, a čak su i vodili 1:0. Bjelorusija je loša ekipa, imaju dva remija i dvije izgubljene. U prvom kolu iznenadili su Francusku na domaćem terenu i izvukli x i to je bilo to od njih, nakon toga gube od Nizozemske 4:1 na gostovanju, kući nisu mogli ni Luksemburga dobit (1:1), a u posljednjem kolu izgubilu su od Bugarske 1:0. Švedi su kvalitetnija repka, igraju puno bolje i potrebnija im je ova pobjeda. Ne smiju kiksati jer im Nizozemska može pobjeći na tri boda i ovdje očekujem pobjedu.

- Berdo se dosta muči u zadnje vrijeme. Nakon što je u Dubaiju nenadano poražen od Haasea, na IW je dobio Fratangela 7:6 6:4, a nakon toga gubi od Nishioke u tri seta. Protiv Japanca je Berdo imao 6:1 5:2, i da..izgubio je. Rublev je u finoj formi, u Irvingu je odigrao dobar challenger, skinuo Chardya i Struffa a finale izgubio od Bedenea u tri seta (dobio prvi set 6:1). Ovdje je u prvom kolu odigrao odličan meč protiv Floriana Mayera kojega je prebio 6:1 6:1. Mislim da Rublev može pokriti ovaj kh protiv ovakvog Berde.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use