Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 24.3.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Irska - Vels over 3.5 cards @1.73 unibet

Tuska - Finska over 3.5 cards @1.80 unibet

Gruzija - Srbija over 4 cards @1.87 bet365

Irska i Vels imaju vazan mec jer su zajedno sa Srbijom favoriti za prolaz, ovi medjusobni poeni su najvazniji a uz to ima i ostrvskog rivalstva izmedju ove 2 repke. Rizzoli je dodeljen da sudi ovaj mec, mislim da je granica od 3.5 kartona na ovakvom mecu smesna i da ovo ide lagano preko.

Turska i Finska drugi mec i Gil Manzano. Sjajan odabir sudija u prvom danu kvala, Turci bi ovo trebali dobiti ali oni i kad dobiju 3:0 ili 4:0 redovno pazare po 2 kartona, Finci ce isto verovatno dobiti koji, i ovde mi 3.5 deluje kao niska granica, pogotovo ako mec ne bude bio rano resen i uvuce se nervoza medju igrace, pogotovo je tesko igrati u Turskoj pred svojim navijacima ako rezultat bude neizvestan.

Isto kao kod Turaka i Srbija je favorit i ocekujem da dobije ovo, ali ipak idu u gostima Gruziji koja i nije skroz los tim, mislim da mogu donekle drzati mec u egalu. Srbija se pokazala kao dobra ekipa za igranje preko kartona tokom ovih kvala, redovno prikupe 2-3 komada, nekad i vise. Gruzijci ce biti u poziciji tima koji se brani, sumnjam da ce to proci bez javnih kazni. Felix Zwayer je jedan od boljih u Nemackoj sto se tice kontinuiteta, retko kad prasta ono sto je za sankcionisanje pa cu probati over na granici 4.0 ali sa puno manjim ulogom nego prva 2.

Napokon bolja ponuda, kako danas tako i za vikend, pa se nadam da ćemo je lijepo i proanalizirati. Evo za početak sudaca i granica za kartone. 

Georgia – Serbia (18:00)
Referee: Felix Zwayer (GER) UHgDJ1o.png
Turkey – Finland (18:00)
Referee: Jesús Gil Manzano (ESP) oHilPTM.png
Croatia – Ukraine (20:45)
Referee: Antonio Mateu Lahoz (ESP) VVUz04x.png

Ireland – Wales (20:45) 
Referee: Nicola Rizzoli (ITA) CAjGubU.png

Austria – Moldova (20:45)
Referee: István Vad (HUN)

Italy – Albania (20:45)
Referee: Slavko Vinčić (SVN) epPwKpA.png

Liechtenstein – Macedonia (20:45)
Referee: Jonathan Lardot (BEL)

Spain – Israel (20:45)
Referee: Michael Oliver (ENG) UJQTxSX.png
Kosovo – Iceland (20:45)
Referee: Artur Soares Dias (POR)

Turska - Finska

Turska reprezentacija ne stoji dobro na ljestvici skupine I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ima tek pet bodova poslije četiri odigrane utakmice.
Dobro su Turci krenuli, uzeli su bod Hrvatskoj u gostima, no potom su spašavali remi doma protiv Ukrajine (2-2), pa su izgubili kod Islanda (2-0) i potom doma dosta teško svladali Kosovo (2-0).
Brojke Finske, današnjeg suparnika Turske, su dakako još slabije pa tako Skandinavci imaju jedan jedini bod zasad na kontu (domaći remi protiv Kosova 1-1). No, sve preostale tri utakmice Finci su gubili vrlo teško i u gustim završnicama. Dramatično su pali kod Islanda (3-2) makar su morali uzeti barem bod, a potom su dvije utakmice izgubili sa po 1-0 (Hrvatska i Ukrajina).
Kvaliteta finske momčadi je vrlo upitna i ta reprezentacija nema biti blizu igrača kao što je nekada imala u Litmanenu. No, riječ je o čvrstoj momčadi koja fizički može odgovoriti na sve zahtjeve, a čak niti taktički ne mora biti inferiorna najjačim momčadima ove skupine.
Vjerujemo da se Finci donekle solidno mogu braniti i večeras na ovom gostovanju, no prije ili kasnije ipak će presuditi neka od pojedinačnih domaćih kvaliteta. No, u uvjerljivo slavlje domaćina ne vjerujemo…

Gruzija - Srbija

I srpski su nogometaši napokon dočekali kvalifikacije za neko veliko natjecanje u kojima dobro odrađuju posao.
Trenutačno je u izjednačenoj skupini D Srbija na drugom mjestu sa dvije pobjede i dva remija. Ispred njih su Irci, a iza i Austrija i Wales. Kontinuitet dobrih (ili solidnih) igara bio je dosad veliki problem za Srbiju, no čini se kako bi u ovim kvalifikacijama za SP Srbi ipak mogli napraviti određen korak prema naprijed.
Novi test za njih je gostovanje kod Gruzije koja je već poslije četiri utakmice u priličnom kontra ritmu (dva remija i dva poraza), makar moramo barem donekle pohvaliti i gruzijske nogometaše.
Kada su gubili to im se događalo u izjednačenim utakmicama (doma Austrija 2-1 i kod Irske 1-0), dok su ukrali bod jakom Walesu u gostima (1-1), ali i odigrali protiv slabe Moldavije samo 1-1.
Srbija je dosad bila uvjerljiva kod Moldavije (3-0) i pobijedila je Austriju doma (3-2), dok je remizirala s Irskom na svom terenu (2-2) i kod Walesa (1-1).
Gruzija uopće neće biti inferiorna u ovom ogledu. I domaćin će težiti pobjedi, tražit će put do pogodaka, no na kraju ipak odlučuje kvaliteta, a ona je na strani Srba. Kao što bi i dobro raspoloženje kod gostiju mogao biti jedan od razloga za zaokružiti znak 2 na ovom paru.

Hrvatska - Ukrajina

U Zagrebu, napokon i pred svojim navijačima, nogometaši Hrvatske ovog petka igraju kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine.
Hrvatska je poslije četiri odigrane utakmice vodeća u skupini, a prva pratnja, upravo Ukrajinci, trenutačno imaju dva boda manje.
Hrvatska je, može se to reći, kiksala na samom startu kvalifikacija (domaći remi protiv Turske 1-1), ali je nakon toga besprijekorno obavila sve ispite (Kosovo u gostima 6-0, Finska u gostima 1-0 i doma Island 2-0). S druge strane, Ukrajina je krenula s dva remija (doma Islanda 1-1 i kod Turske 2-2), a nakon toga je dvije utakmice dobila. Ne baš uvjerljivo, ali su padali na ukrajinskom tlu Kosovo (3-0) i Finska (1-0).
Trebala je Ukrajina imati i više bodova, ali je pomalo neoprezno i nespretno ispustila 2-0 na vrućem gostovanju kod Turske gdje bi tri boda značila mnogo.
Na posljednjem Euru Ukrajina je izgledala loše. No, novi izbornik, legendarni nogometaš Andrij Ševčenko nedvojbeno je dobro utjecao barem na psihu igrača. Ukrajina ima, kao i uvijek, nekoliko vrlo talentiranih i dobrih individualaca u momčadi, no u usporedbi s Hrvatskom ipak je Ukrajina u zaostatku.
Hrvatska rijetko kada pobjeđuje uvjerljivo i sa stilom, tako da predviđamo još jednu vrlo tešku utakmicu, no ne može se pobjeći od činjenice da je Hrvatska kvalitetnija i da je favorit.

Izvor: lutrija.hr

Važan info ukoliko razmišljate o basket tekmi Barsa - Zvezda: 

"U petak 24. marta u okviru 28. kola Evrolige u Blaugrani će ekipa Barcelona dočekati Crvenu Zvezdu od 21h.

U medijima se proteklog dana našao Stefan Jović u medijima, kao pojačanje Barce, međutim njegov menadžer je demantovao sve ove navode, baš kao i sam klub koji je na sajtu osuo paljbu po neozbiljnom mediju.

Katalonci igraju ovaj meč samo radi prestiža, a koliko će motiva imati protiv Crvene Zvezde koja ih je pobedila u Beogradu rezultatom 76-65, ostaje da se vidi. Za Barcu ni u ovom meču neće nastupati Justin Doellman i Vitor Faverani.

Pored dvojice povređenih igrača, Barca će biti i bez još jednog centra – Anta Tomića. Hrvatski centar je udario laktom Carrolla što sudija nije video u toku meča, ali nakon pregledanja snimka odlučeno je da bude novčano kažnjen i suspednovan sa sledećeg meča.

Trener Dejan Radonjić nije govorio o tome da li će Stefan Jović nastupiti na meču, već ostaje samo vest od pre 2 dana da je napredovao u treninzima i da se oseća bolje."

Izvor: sportskenovosti.net

Vijesti s ovog sajta mi nisu donosile razočaranja, plus Barsa igra za prestiž, Zvezda za prolaz. Mislim da domaći bez centara nemaju puno šanse. Naravno, sve je moguće, ali danas Zvezda ima veliku prednost.

Pokupio sam nešto manjih kvota, čini mi se ok duplanje.

UNICS-CSKA (ki) 2
Darussafaka-Galatasaray (ki) 1
Italija-Albanija 1
Španjolska-Izrael 1

Marathon 2.10 

- UNICS je u očajnoj formi, nalaze se na predzadnjem mjestu sa omjerom 7-20. U posljednjih 20 utakmica imaju samo 3 pobjede a jedna od te 3 pobjede je iz Eurolige, protiv Bamberga 12.1. Nakon te pobjede, vezali su 10 poraza u Euroligi i uništili sebi bilo kakvu nadu za playoff. CSKA se bori za prvo mjesto sa Realom, a prijeti i Olympiacos koji je udaljen samo jednu pobjedu od njih. Za goste je dobro to što danas igraju Oly i Real tako da imaju priliku pobjeći barem malo jednima ili drugima. U posljednjih 20 utakmica između UNICSA i CSKA, CSKA je slavila 19 puta.

- Darussafaka se bori za playoff i danas im je must win. Igraju protiv Galatasaraya kojemu ne treba ni za šta. Galata zna biti neugodna ekipa, često i iznenade, ali Daru ovo jednostavno mora dobiti.

- Italija ne smije kiksati u ovakvim utakmicama. Bore se sa Španjolskom za to prvo mjesto, dolazi im Albanija koja je nakon dvije uvodne pobjede protiv Makedonije i Lihtenštajna, vezala dva poraza protiv Španjolske i Izraela. Gosti ne mogu računati na prvog golmana Berishu i na braniča Djimistija, obojica su dobili crvene kartone protiv Izraela. Tale su daleko kvalitetnija repka i vjerujem da dobijaju ovo.

- Mislim da Španjolci neće imati tako lagan posao koliko kvote govore, ali kao i u slučaju gore, ovo moraju dobiti. Dijele prvo mjesto sa Talijanima i svaki kiks ih može udaljiti od prvog mjesta i izravnog plasmana na SP. Izrael im je prvi pratitelj, ali su oni imali i dosta sreće. Albanci protiv njih u 55 minuta dobili dva crvena, Makedonci kod 1:2 fulali penal u 95, minuti i slično. Izrael je u Španjolsku stigao bez prvog golmana Goresha,a falit će još branič Ben Harush, veznjaci Buzaglo i Kayal, i napadač Atara.

Austrija – Moldavija.

Austrija je bila hit kvalifikacija za Euro 2016., ali je na završnom turniru u Francuskoj razočarala i ispala u skupini s jednim osvojenim bodom, a ništa bolje nije krenula ni u ovaj ciklus. Preciznije, počelo je pobjedom u Gruziji, ali onda us uslijedili remi u Beču sa Walesom, te porazi u Beogradu od Srbije, a pogotovo onaj posljednji, opet na svom “Prateru” od Irske (0:1). Tako su već sad, na polovici turnira u očajničkoj poziciji, naravno da bi sve osim trijumfa u ovom meču značilo i konačni oproštaj od snova za Rusiju 2018. No, za očekivati je uvjerljivi trijumf domaćina u ovom meču.

Moldavija je, naime, i u ovom ciklusu nastavila već znanu tradiciju, po kojoj je totalni autsajder u svim svojim nastupima. Upisala je jedan bod (u Gruziji), sve ostalo izgubila, u 4 meča primila je 11 pogodaka (a zabila 2). Teško je vjerovati da će im saldo izgledati bolje nakon večerašnjeg susreta u Beču.

Brojke: Austrija je dobila 3 od 4 međusobna meča, uključujući i oba u kvalifikacijama za Euro 2016., ali tijesno, sa 2:1 i 1:0, a još se pamti da je izgubila u Moldaviji 2003. u kvalifikacijama za Euro 2004. (bilo je 1:0 za Moldaviju, što je njima i dan-danas jedan od većih uspjeha ikada).

ITALIJA – ALBANIJA

Italija je izvukla maksimum na Euru kad je stigla do četvrtfinala, ispavši od Nijemaca nakon jedanaesteraca, a dobro su „Azzurri“ otvorili novi ciklus sa izbornikom Venturom, svladali su Izraelce i Makedoniju vani (makar su se u Skoplju jedva izvukli u finišu preokretom za 3:2), dok su u derbiju u Torinu odigrali 1:1 sa Španjolcima. U Palermu, jasno, imaju imperativ pobjede u ovom meču.

Albanija je napravila najveći uspjeh u svojoj povijesti plasmanom na Euro 2016., a njihov izbornik Talijan De Biasi, imat će poseban motiv „zapapriti“ svojima ovog petka. „Orlovi“ su već u velikim problemima, jer su – nakon startnih pobjeda nad Makedonijom i Lihtenštajnom – izgubili doma od Izraela i Španjolske, te praktično ostali bez realnih izgleda za novi plasman na veliku scenu!

KOSOVO – ISLAND

Kosovo debitira u kvalifikacijskom ciklusu i to će im, ne samo u sportskom aspektu, (p)ostati kao veliki uspjeh, dok će one na terenu morati još pričekati. Upisali su samo bod u 4 kola (osvojen u Finskoj), a teško će poboljšati bilancu u petak u Skadru.

Island je  bio hit Eura, sve do četvrtfinala kad su naletjeli na Francuze,  a dobro je krenuo i u ovom ciklusu, remijem u Ukrajini i pobjedama nad Finskom i Turskom, a potom je očekivano izgubio kod Hrvatske (0:2). Da bi ostali u trci za vrh, moraju uzeto pun plijen u ovom meču.

izvor: psk.hr

Evo da se i ja pridružim, zasad ću postaviti ove parove kao nekakvu osnovnu misao vodilju za danas, a tijekom dana ću malo korigirati parove i provjeriti vijesti vezane za susrete da smanjim rizik jer nakon dva dana promašaja vrijeme je da kakav takav tiket prođe.

Italija-Albanija

Italija je višestruko kvalitetnija i bolja momčad, pogotovo kada igraju kod kuće. Gore se pisalo o izostancima s albanske strane, pa ću samo napisati za Italiju da je Chiellini out već neko vrijeme, a spominje se po portalima da je Bonucci propustio trening zbog viroze/gripe i da je upitan za večeras. Italija ima dovoljno kvalitete da bez problema "pokrpa" izostanke pogotovo protiv reprezentacije ovog kalibra, tako da me ne plaši Bonuccijev izostanak. Italija se bori za prvo mjesto i mislim da će se tako i postaviti u ovoj utakmici od samog starta. Pošto je koeficijent na pobjedu Italije takav kakav je, a pošto je i igra Talijana takva kakva je razmišljam odigrati pobjedu bez primljenog gola što je koeficijent 1,65 u germaniji, a oko 1,60 u unibetu. 

Hrvatska-Ukrajina

Vrsaljko, Ćorluka, Perišić su out. Piše se da će u obrani igrati Vida-Mitrović (CB), a na boku Pivarić-Jedvaj(LB-RB). Ukrajinci najavljuju da neće pasti bez ispaljenog metka i da nas planiraju zaustaviti na sredini terena. Očekujem agresivnu igru i s jedne i s druge strane i zato razmišljam o overu kartona od 4,5.  Mislim da će ovi nestandardni igrači iz obrane večeras gristi i trgati da se pokažu u najboljem svjetlu i da slučajno ne skrive gol pa da im to obilježi daljnju potencijalnu reprezentativnu karijeru. Provjerio sam suca na dvije različite stranice (worldreferee i soccerbase) i njegov prosjek kartona je oko 4. Još razmišljam da malo zabiberim listić pa da odigram da će Vida dobiti žuti karton po koeficijentu 3,50 (unibet).

Fritz- Kohlschreiber

Fritz napreduje, igra solidno pogotovo na američkom tlu. O Kohlschreiberu više ne znam šta da mislim, prije sam imao osjećaj da ne može napredovati na rankingu zbog užasnog ždrijeba na gotovo svakom jačem turniru, a onda me čovjek razuvjeri porazima od kojekakvih Kližana i Almagra(na hardu). Sve u svemu ne vidim da će ijedan od ove dvojice razmontirati onog drugog pa mi se nameće over gemova.  Vjerojatno su u lokalnim kladama stavili 22,5 , ak ne i 23,5..ali na unibetu sam jučer navečer vidio marginu 19,5 koef cca 1,30 što je po meni sasvim pristojno za iskombinirat s ostalim parovima.

Poslijepodne ću nadopuniti ove kosture od analiza i malo podrobnije napisati razloge igranja, vjerojatno uz dodatak 1-2 para za sutra i preksutra da podebljam kvotu.

Barcelona-Crvena Zvezda (ki) 2 1.80 unibet/William Hill 

Pala je kvota dobro, ali meni i dalje ima vrijednost. Zvezdi jako treba pobjeda, bore se za playoff. Barci ne treba, ne mogu proći a i u očajnoj su formi. Danas su bez Tomića i možda Faveranija što su bitni izostanci. Sa Zvezdom je otputovao i Jović i ako i on zaigra bit će samo dodatni plus.

Faverani, Doellman, Lawal y Ribas serán baja para la que será la 28ª jornada de la Euroliga.

+ Tomic koji je suspendovan.Zbog ovih izostanaka spade kvota na Zvezdu, sinoc je bila 2.05 sad vec 1.70 moze se naci sto je smijesno, iako je Barca sa ovim izostancima i losom formom.Opet i pored ovih izostanaka Barcelona ima dobar tim koji se moze suprostaviti Zvezdi, ajde da igra ovo Zvezda kuci, pa bi i razmislio o kecu, ovako radije ne.

Jedna druga stvar me recimo vuce da ovde spucam keca.Proslo kolo posle meca Zvezda-Olympiakos, svi pricaju o krađi sudija, i uglavnom se spominjue Turkish Airlines i Dogus grupa, sponzori EL ali i Darussafake.E sad, ako sudije vec kradu u korist Darussafake a na stetu Zvezde, onda ce tako biti i veceras, pa lagano spojiti dubl Darussafaka kec i Barcelona kec.To je neko moje razmisljanje.

18:00 Gruzija - Srbija Zbroj golova (3.5) i konačni ishod 2M - 1,92 wwin

Gruzija zauzima 4 mjesto grupe D sa 2 boda iz 4 meca.Imaju skor 0-2-2 sa gol razlikom 3:5.Na domacem tlu odigrali su 2 meca i upisali remi i poraz sa gol razlikom 2:3.O Gruziji se pise kao da su ne znam ti sta.Spominje se i njihova pobjeda protiv Spanije (prijateljski mec) ali niko da kaze da je Gruzija u zadnjih 10 utakmica upisala samo jednu pobjedu upravo tu protiv Spanije.U zadnjoj prijateljskoj utakmici izgubili su od Jordana sa 1:0.Selektor Vladimir Weiss u danasnjem mecu nece moci racunati na Daushvilia, Okriashvilia, Revishvilia, Lobjanidzea, Kenia, Dvalishvilia, Martsvaladze, Mchelidze.Ima tu i bitnih izostanaka ali rijetko kome da ova imena znace sto pa da ne pisem dalje.

Srbija je 2 momcad ove grupe sa 8 bodova iz 4 utakmice.Imaju skor 2-2-0 sa gol razlikom 9:5.Kao gosti odigrali su 2 utakmice i upisali pobjedu i remi sa gol razlikom 4:1.Njihov zadnji mec je duel protiv SAD koji su igrali 0:0, ali taj mec su igrali koji su potencijalni reprezentativci a dolaze iz domace lige.Ipak kvalifikacije su ozbiljna stvar tako da je Muslin pozvao one najbolje za danasnji mec.Iako recimo nema Milinkovic Savica iz Lazia, gledao je Muslin da pozove najbolje raspolozive igrace trenutno.Sto se tice izostanaka, danas nece moci racunati na Tosica, Kataia, Nastasica i Fejsu.

H2H ne postoji a ja sam prednost u ovom prvom duelu dao Srbiji.Mislim da su kvalitetnija repka i da bi ovde morali do 3 boda.Iako im ne lezi bas igranje na istoku, mislim da Gruzija ipak nije taj kalibar reprezentacije koja bi mogla napraviti velike probleme Srbiji.Po meni gosti su bolji u svakoj liniji tima, tako da ocekujem da se vrate sa 3 boda iz ovog duela.Uz pobjedu tipujem i da ce biti manje od 3.5 gola, cisto sumnjam u neku golijadu.

20:00 Paris FC - Epinal Zbroj golova (3.5) i konačni ishod 1M - 1,98 wwin

Paris zauzima 10 mjesto tabele sa 34 boda iz 25 utakmica.Imaju skor 9-7-9 sa gol razlikom 22:16.Kao domacini na svom Sébastien-Charléty odigrali su 12 utakmica i upisali skor 5-3-4 sa gol razlikom 8:6.Ako se pogleda zadnjih 10 utakmica ovog tima ne izgleda to lose uopste, 6 pobjeda, 2 poraza i 2 remija.U zadnjih 5 imaju 2 poraza, remi i 2 pobjede, obje su vezali Chambly 2:0 i Chateauroux 5:0 u gostima.Trener Réginald Ray za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Demarconnay, Aupic - Marie, Mary, Bong, Lybohy, Bakayoko - Gbessi, Ech-Chergui, Massouema, Martin, Madiani, Alami Bazza, Nomenjanahary - Ribelin, Nanizayamo.

Nedostaju Pierre (odbrana,7/0), Sidibé (odbrana,16/0), Bongongui (sredina,19/1), Cissé (sredina,14/1), Robail (sredina,13/0), Pierazzi (sredina,25/2), Camara (napadac,18/4), Missi Mezu (napadac,10/0).

Epinal zauzima 17 mjesto tabele sa 22 boda iz 25 utakmica.Imaju skor 3-13-9 sa gol razlikom 23:29.Kao gosti odigrali su 13 utakmica i upisali skor 3-7-3 sa gol razlikom 13:11.Za pobjedu ne znaju vec 11 utakmica u svim takmicenjima, a u zadnjih 5 utakmica imaju 3 poraza i 2 remija.Zadnji mec su igrali kuci sa Sedan 1:1.Trener Xavier Collin za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Epassy-Mboka, Robin - Léonard, El Hriti, Meyer, Cestor, Diawara, Gonzalez, Dabo, Sakhi, Colin, Gboho, Lemb, Rougeot, Focki, Sissoko.

Nedostaju Bai (odbrana,17/1), Cestor (odbrana,20/1), Guibert (sredina,24/2), Gbegnon (sredina,20/1), Lusamba (napadac,10/2).

Prvi ovosezonski duel ovih ekipa zavrsen je 0-0.Danas sam se odlucio za keca i manje od 3.5 gola na ovom mecu.Iako domaci imaju dosta izostanaka, imaju ih i gosti.Domaci nisu puno odmakli od zone ispadanja, svega +6 nije to puno jer do kraja ima jos 9 kola.Epinal sa druge strane igra kao da se pomirio sa ispadanjem.Bez pobjede su vec duze vrijeme i sumnjam da ce bas danas doci do 3 boda.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use