Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.3.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije 12 sati, popo64 said:

Efes vs Maccabi  Euroleague   1   (cetvrtak)  

Kladionicarski, ovaj par nema smisla jer je kvota sramna. I ova na Valenciu je bedna, ali ja sam jednostavno morao da ih uzmem, i to me ponekad brine :) Ceo smisao kladjenja na ovaj par zasnivam zapravo na kladjenju protiv Maccabija, ali cu ipak napisati nesto o situaciji na tabeli. Trenutno se u Euroleague za osmo, poslednje mesto koje vodi u doigravanje bore pet klubova, dok mesta ima za cetiri. Zvezda, Pao, Baskonija, Efes i Darusafaka. Moja racunica je da turci ne prolaze, a i kladionice se slazu sa mnom u tome :) Ulazimo u samu zavrsnicu, i pobede kod kuce se podrazumevaju. Svaki kiks kod kuce, najverovatnije znaci i verovatnu eliminaciju. Efes je odlicno poslozena ekipa, Perasovic je sjajan trener, bas kakav je bio i kao igrac, vredan, ozbiljan, posvecen poslu. Ove sezone su kod kuce odigrali 24 utakmica u svim takmicenjima, i izgubili samo cetiri, dve od Reala i Cska, a dva poraza su bili teski kiksevi, Zalgiris i Bamberg. Posto igram protiv Maccabija, o njima cu malo opsirnije. 
Kada su letos celnici Maccabija slagali roster, ja nisam mogao da verujem da je uopste moguce da naprave takvu ekipu. Po imenima, to je bila jedna od najjacih ekipa u poslednjih nekoliko godina. Namere celnika u klubu su bile, da se nakon nekoliko godina neuspeha u Evropi, ponovo vrate u velikom stilu. Tako su i potpuno promenili ekipu, doveli cak osam novih igraca, a novi je bio i trener.Gledajuci kvalitet igraca, kao i nacin kako su popunjavali pozicije, bio sam siguran da nisu napravili ni jednu gresku. Sto kazu, neuspesni treneri, basket je najlepsi sport na svetu, jos kada ne bi bilo tih utakmica....dakle, cim je pocela sezona, stavri su izasli na videlo. Ekipu su slagali na osnovu kvaliteta, a niko nije mislio na glavu tih ludaka, a to je zapravo najvaznije. Tako skupljenoj grupi gradjana nije bio potreban trener, vec najpre lopata kojom bi se iz svlacionice izbacivao ego tih igraca. Kako je sezona odmicala, oni su se sve vise i vise mrzeli izmedju sebe, u napadu si morao lepo da zamolis saigraca da bi ti dodao ponekad loptu. Ja sam odgledao veci broj utakmica tih ludaka u Euroleague, pazite kada je mene bilo sramota da gledam. Epilog svega je da su od ekipe gde su ocekivanja bila Final 4, oni na jednu pobedu vise od poslednjeplasirane ekipe. Uspeli su do kraja prvog meseca da dovedu vec treceg trenera, naivno verujuci da se moze nesto promeniti. Samo malo da se udaljim od teme. Americki igraci tradicionalno uvek rado idu u Izrael. Cak i da dobiju duplo vise novca u Kini, recimo, oni radije idu u Izrael. U Kini svi rade, nema drustvenog zivota, mnooooogo je dosadno, svi su nekako sivi...dok u Izraelu svi govore engleski, ima sunca preko cele godine, plate ne kasne, ima i McDonalds, PizzaHut, Burger King, devojke su veoma lepe, nocni zivot je sjajan...i kada sve to znate, prilicno je jasno koliko je tesko biti trener i posloziti sve te ludake. Sezona u Euroleague samo sto nije gotova, a oni trenutno imaju skor 9:16, igraju svoju individualnu kosarku, odbranu uopste i ne igraju, u gostima su vezali vec sedam poraza, a evo i rezultata da vidite koliko su zabrinuti za igru u odbrani. Cska vs Maccabi 93:81, Bamberg vs Maccabi 90:75, Galatasaray vs Maccabi 102:63, Real vs Maccabi 80:75, Baskonija vs Maccabi 101:88, Darusafaka vs Maccabi 86:84, itd itd....Sve u svemu jedan raspad sistema koji ja skoro nisam video na ovako visokom nivou, kao sto je Euroleague.

Rezon zasto se kladim na Efes je:
zapravo se kladim protiv Maccabija, ali da napisem da turci pojedinacno nisu bolji, ali su ekipno za tri klase ozbiljnija ekipa. Igraju kod kuce, imaju jednu od poslednjih prilika da se dovuku do prvih osam, za cega svakako imaju kvaliteta. Igraju kod kuce, gosti su cele sezone u kanalu, a velika prevaga je i trener, i nacin kako rade. Na kraju krajeva, i sama kvota govori o tome da se i kladionice slazu sa mnom.

Potencijalni rizik da padnem je:
Sve ovo sto sam napisao, vazilo je i pre nedelju dana, pa je Efes izgubio kod kuce od Bamberga. Poraz je bio cist kao suza, a i kvota je bila za nijansu visa, sto znaci da je i tada Efes bio veliki favorit. Druga stvar, Efes iako ima najduzu tradiciju u Turskoj, uopste nema navijace, jer nije i fudbalski klub, pa igraju u tuznoj atmosferi. Publike gotovo da i nema, ako ne racunamo najuzu odbranu i devojke igraca. Treci potencijalni rizik jesu ovi ludaci iz Maccabija, koji su pojedinacno toliko kvalitetni, da bi bez problema mogli da osvoje Euroleague. Ako bi se njima nekim slucajem pomerila neka sklopka u mozgu, oni bi bili u stanju da pobede 25 razlike usred Istanbula. Ja se nadam da se ta sklopka nece pomeriti bas u cetvrtak, kao sto se nije pomerala ni na prethodnih sedam gostovanja. Kada bih znao sta se desava u glavama tih ludaka, bio bih najuspesniji kladionicar na kugli zemaljskoj.
Neka mi oproste ljubitelji visokih kvota na ovom postu. Ova tri para su meni nekako najsigurnija za naredna dva-tri dana, ali cu i ja svakako pohlepu koja cuci u svima nama hraniti dodavanjem jos ponekog para iz ponude basketa, tenisa i fudbala.  

19:00

Beşiktaş JK - Olympiacos
Referee: Michael Oliver (ENG)

FC Krasnodar - Celta Vigo 
Referee: Ruddy Buquet (FRA)

KRC Genk - KAA Gent
Referee: Alberto Undiano Mallenco (ESP)

21:00

Borussia Mönchengladbach - Schalke 04
Referee: Mark Clattenburg (ENG)

RSC Anderlecht - APOEL 
Referee: Aleksei Kulbakov (BLR)

AFC Ajax - FC København
Referee: Ivan Kružliak (SVK)

AS Roma - Olympique Lyonnais 
Referee: Viktor Kassai (HUN)

Manchester United - FC Rostov
Referee: Gediminas Mažeika (LTU)

Milano-zvezda , milano under 81.5 (1.55) i under 79.5 (1.79), wwin

milano nema više šanse za prolaz dalje, znači nije im toliko bitna utakmica, dok je s druge strane zvezdi utakmica jako bitna. zvezda utakmice dobiva obranom te ako žele pobjedu milano ne smije preći 80 koševa. u prilog okladi ide da milanu fale 3 važna igrača vanjske linije (simon, dragić i litvanac). Ok opcija je i pobjeda zvezde ali odlučio sam se za under milana zbog odlične obrane koju zvezda igra ove godine. 

Besiktas - Olympiakos

Turski prvak Besiktas napravio je ono što je želio u prvom ogledu osmine finala Europa lige, kada je gostovao na vrućem terenu u Pireju.
Nije izgubio, a uz to je i zabio pogodaka (1-1). Takav rezultat sigurno više može zadovoljiti Besiktas koji ima i uzvrat pred svojim navijačima, ali i što je bitnije, ima bolju formu od suparnika iza sebe.
Besiktas je i trenutačno vodeća momčad turske Super lig i na najboljem je putu obrane naslova prvaka. I Olympiakos je prvi u svom prvenstvu, ali u zadnje vrijeme se toj momčadi događa nešto što joj se nije događalo godina.
Primjerice, nedavno je Olympiakos izgubio dvije utakmice zaredom u prvenstvu, od Panioniosa i PAOK-a, a ti su rezultati na najbolji mogući način prikazali da je ta momčad u krizi i slabijoj formi kroz cijelu ovu sezonu.
Ogledi grčkih i turskih momčadi uvijek su dizali posebne tenzije i prestiž je slaviti u njima. Tako će biti i danas, a neuvjerljivi Olympiakos će pokleknuti u vrućoj atmosferi i protiv jačeg suparnika.

Krasnodar - Celta Vigo

Nogometaši Krasnodara djelomično su obavili željeno u prvoj utakmici osmine finala Europa lige, kada su u Vigu od Celte poraženi 2-1.
Zabili su gol, to je sigurno bio jedan od ciljeva, no poraz je ipak umanjio oduševljenje i čeka nas, gotovo sigurno, silno interesantna uzvratna utakmica na ruskom tlu.
Celta je u prošlom kolu pokazala da zna i u gostima doći do velikog rezultata kada je pobijedila Šahtar 1-0 i potom preko produžetaka došla do Krasnodara. No, zadnjih tjedana Celta pokazuje vrlo malo dobroga u Primeri (dva remija i dva poraza) i prilično smo sumnjičavi u mogućnosti španjolske momčadi kod vrlo nezgodnih Rusa.
Krasnodar je trenutačno četvrta momčad tamošnje Premierlige, a dobru je formu pokazao prije nekoliko dana kada je u gostima pobijedio Lokomotiv Moskvu 2-1. Inače, posljednjih pet utakmica te momčadi je redom završavalo uz ispunjenje opcije oba daju.
Sigurno je da nas čeka neizvjesna utakmica, ali loša forma Celte, domaći teren Krasnodara i još poneka sitnica nas uvjeravaju da je pametnije odigrati pobjedu domaćina (ili tri i više pogodaka) nego bilo što drugo.

Ajax - FC Kopenhagen

U Amasterdamu će Ajax ovog četvrtka loviti zaostatak od jednog pogotka iz prve utakmice osmine finala Europa lige.
Danski prvak FC Kopenhagen je pobijedio 2-1 i tako samo nastavio nisku odličnih igara ove sezone. FC Kopenhagen je milimetrima blizu obrane naslova prvaka u svom prvenstvu tako da fokus može potpuno prebaciti na što bolji rezultat u Europa ligi.
Ajax, pak, nema takvu povlasticu već je u konstantnom lovu na lidera Eredivisie Feyenoord. Već smo spominjali kako je Ajaxu sigurno prioritet nacionalno prvenstvo, pa bi u svemu tome Europa liga i trošenje igrača na utakmice tijekom tjedna mogla biti samo kamen spoticanja.
Nećemo najaviti kako će igrači Ajaxa tankirati u večerašnjem ogledu, ali motiv je sigurno veći kod gostiju nego li kod nizozemske momčadi.
No, i u drugim okolnostima je upitno kome bi dali prednost u utakmici u Amsterdamu jer smo od onih koji cijene FC Kopenhagen i koji misle da taj sastav nije niti malo slabiji od Ajaxa.
Danci imaju niz od pet pobjeda i tri remija u zadnjih osam utakmica i iskreno vjerujemo da poraz mogu izbjeći i večeras u Amsterdamu.

Izvor: lutrija.hr

Vidim analize za 2 para lige uefa, pa da pejstsam par informacija s neta vezanih uz Krasnodar - Celta i Ajax - Copenhagen:

Imaće Šalimov mnogo problema prilikom izbora igrača za startnu postavu, s’ obzirom da će mu večeras neće biti dostupni neki ključni igrači ekipe iz Krasnodara. Najbolji strelac Fjodor Smolov (22n/18g/1a) zaradio je povredu zadnje lože na utakmici protiv Spartaka, zbog za sada nepoznatih razloga na terenu neće biti ni ofanzivnog veziste Tornikea Okriašvilija (13n/1g/1a), kao ni centralnog veziste Marata Izmajlova (11n/2g/0a) koji je juče sporazumno raskinuo ugovor sa klubom. Prvi golman Stanislav Kricijuk (28n/-27g) pod upitnikom je zbog lakše povrede, a njegov trenutni status znaće se tokom današnjeg dana

Glavni trener za susret sa Krasnodarom neće moći da računa samo na centralnog vezistu Pabla Hernandeza (32n/1g/1a), koji je povređen tokom utakmice sa Sportingom iz Hihona u okviru 24. kola španske La Lige (26. februar).

*Kopenhagen u ovu utakmicu ulazi znatno oslabljen neigranjem njihovog kapitena Zanke koji mora pauzirati zbog kartona .Zanka igra u stoperskom paru zajedno sa Johansson .

*Rasmus Falk najbolji ofanzivni igrac Kopenhagena takodje nece igrati ( povreda) ,inace strijelac prvog pogodka za Kopenhagen .

* Ajax kapiten Davy Klaasen takodje propusta ovaj mec zbog kartona .

Ajax - Kopenhagen zbroj žutih kartona 4,5 više 1,85 Supersport

Podaci bitni za okladu:
Prosjek ekipe 1: 3,22
Prosjek ekipe 2: 1,78
Sudac: 5,43 sva natjecanja (5,67 europska natjecanja)

Krenimo s analizom! Krećem s prosjecima. Zbroj prosjeka dobivenih kartona nam daje taman 5 kartona, šta je uvjet za ovu okladu. Izračunao sam prosjeke ekipa u europskim natjecanjima, za Ajax sve utakmice Europske lige te za Kopenhagen utakmice Lige prvaka te 3 tekme playoffa Europske lige, koju su izborili 3. mjestom u grupnoj fali LP. Sudac je veoma lak na kartonima, vidimo iz statistike, i bitno je da u Europi čak više kartona podijeli nego sveukopno u svim natjecanjima. Eto, prvi argument za okladu je objašnjen. Sljedeći je to, šta Kopenahagen u Nizozemsku dolazi s minimalnim vodstvom od 2:1. I danas očekujem ofanzivu domaćina, da napadnu od prve minute, samo s manjim rizikom, pošto ih reza 1:0 vodi dalje. Ali mislim da neće Kopenhagen danas tek tako pasti. Mislim da je realno za očekivati tvrd meč, jer danas se susreću Ajax, koji ove sezone u svim natjecanjima na domaćem terenu ima tek 2 poraza, ostalo su pobjede ili neriješene tekme, te Kopenhagen koji u gostima zna za samo 1 poraz, dok su u ostalim gostovanjima odnijeli bod(ove). Uz to obje ekipe su o odličnoj formi. Zato mislim da Ajax neće samo tako povesti danas, jer Kopenhagen je u grupnoj fazi LP izgubio jedino kod Leicestera i to minimalno 1:0. Znači to je dokaz da su dosta kvalitetna ekipa, koja se zna obrambeno postavit. Iz svega toga zaključujemo, ako Ajax neće moći brzo povesti da će rasti nervoza, a uz to i agresiva kod njih, te očekujem da ispoštuju 3 kartona koje u prosjeku dobe u Europskoj ligi. Isto tako očekujem barem 2 kartona gosta zbog zavlačenja, nekih grubih faulova defanzivaca ili u sprečavanju kontre, možda dođe do kakve prepirke ako će igrači Ajaxa biti nervozni. I posljednji argument je taj, šta je prije tjedan dana palo 5 kartona, gdje je sudio Portugalac Dias, koji je prosjekom nešto slabiji od današnjeg suca (4,84), pa onda je i realno očekivati da današnji sudac isto tako podijeli barem tih 5 kartona! Sretno braćo! :) :D

prije 50 minute, MackoReus said:

Ajax - Kopenhagen zbroj žutih kartona 4,5 više 1,85 Supersport

Podaci bitni za okladu:
Prosjek ekipe 1: 3,22
Prosjek ekipe 2: 1,78
Sudac: 5,43 sva natjecanja (5,67 europska natjecanja)

Krenimo s analizom! Krećem s prosjecima. Zbroj prosjeka dobivenih kartona nam daje taman 5 kartona, šta je uvjet za ovu okladu. Izračunao sam prosjeke ekipa u europskim natjecanjima, za Ajax sve utakmice Europske lige te za Kopenhagen utakmice Lige prvaka te 3 tekme playoffa Europske lige, koju su izborili 3. mjestom u grupnoj fali LP. Sudac je veoma lak na kartonima, vidimo iz statistike, i bitno je da u Europi čak više kartona podijeli nego sveukopno u svim natjecanjima. Eto, prvi argument za okladu je objašnjen. Sljedeći je to, šta Kopenahagen u Nizozemsku dolazi s minimalnim vodstvom od 2:1. I danas očekujem ofanzivu domaćina, da napadnu od prve minute, samo s manjim rizikom, pošto ih reza 1:0 vodi dalje. Ali mislim da neće Kopenhagen danas tek tako pasti. Mislim da je realno za očekivati tvrd meč, jer danas se susreću Ajax, koji ove sezone u svim natjecanjima na domaćem terenu ima tek 2 poraza, ostalo su pobjede ili neriješene tekme, te Kopenhagen koji u gostima zna za samo 1 poraz, dok su u ostalim gostovanjima odnijeli bod(ove). Uz to obje ekipe su o odličnoj formi. Zato mislim da Ajax neće samo tako povesti danas, jer Kopenhagen je u grupnoj fazi LP izgubio jedino kod Leicestera i to minimalno 1:0. Znači to je dokaz da su dosta kvalitetna ekipa, koja se zna obrambeno postavit. Iz svega toga zaključujemo, ako Ajax neće moći brzo povesti da će rasti nervoza, a uz to i agresiva kod njih, te očekujem da ispoštuju 3 kartona koje u prosjeku dobe u Europskoj ligi. Isto tako očekujem barem 2 kartona gosta zbog zavlačenja, nekih grubih faulova defanzivaca ili u sprečavanju kontre, možda dođe do kakve prepirke ako će igrači Ajaxa biti nervozni. I posljednji argument je taj, šta je prije tjedan dana palo 5 kartona, gdje je sudio Portugalac Dias, koji je prosjekom nešto slabiji od današnjeg suca (4,84), pa onda je i realno očekivati da današnji sudac isto tako podijeli barem tih 5 kartona! Sretno braćo! :) :D

Dobar tip. unibet je graniu za kartone povećao sa 4,5 na 6,5 a i bet365 drži 6,0 granicu tako da se očekuje dosta kartona. 

ManUtd - FK Rostov (ah-1,5) 1
ManUtd 1st 3 corners
Anderlecht - APOEL 1
Anderlecht 1st 3 corners
3,70

Domaći teren, kvaliteta momčadi, inicijativa, sve je na strani oba domaćina.  I APOELu i Rostovu fale ključni defanzivni igrači. Stoperi te defanzivni vezni. Sukladno tome očekujem raspad sistema odozada i da ih ovi pošteno natrpaju. Kako će (bi trebali) imat inicijativu očekujem i posjed loptu, prilike i time i kornere.

On 3/16/2017 at 16:22, Goksim said:

Dobar tip. unibet" rel="external">unibet je graniu za kartone povećao sa 4,5 na 6,5 a i bet365 online kladionica" rel="external">bet365 drži 6,0 granicu tako da se očekuje dosta kartona. 

goksim evo da ti se zahvalim na ovoj informaciji o granicama kartona, premier držao 4,5+ kv. 1,85 i uspio sam uplatiti prije nego su oborili kvotu i dobio sam 200 eura, a inače uplate su mi 5-10 eura.

prije 18 minute, wannabe said:

goksim evo da ti se zahvalim na ovoj informaciji o granicama kartona, premier držao 4,5+ kv. 1,85 i uspio sam uplatiti prije nego su oborili kvotu i dobio sam 200 eura, a inače uplate su mi 5-10 eura.

Svaka čast, baš mi je drago vidjeti ovakav post i da sam nekome pomogao. Ipak, ubuduće se nemoj toliko zalijetati sa visokim ulozima kad ja nešto napišem, jer, kao i svi, i ja imam padove nekad. Ali ovo je definitivno bio valuebet i vrijedilo je uplatiti. Ja sam čak igrao i over po 6,0 kartona što je isto prošlo... Vikend je pred nama i odlična ponuda, pa na posao ;)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use