Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Ponedjeljak 6.3.2017.


IzudinB

Recommended Posts

James Harden 27,5 under @1,85 unibet 

Harden večeras ide na najboljeg defanzivca lige Kawhi-a Leonard-a i očekujem da ostane ispod zadane granice. Do sada u zadnje tri sezone protiv Spursa Harden ima samo 2 overa na ovoj granici u 11 odigranih utakmica a na gostujućem terenu 1 u 5 utakmica. Poslije all-star pauze i dolaska Lou Williams-a Harden ima samo jedan over na ovoj granici i to u zadnjem odigranom meču protiv Grizzlies-a. 

Link to comment
Share on other sites

Kemba Walker 26,5 under @1,60 Wwin 

Kemba je on fire u zadnjih nekoliko utakmica ali protivnici su bili Nuggetsi, Sunsi, Lakersi, Clippersi, Kingsi i Pistonsi.. sve ekipe koje dopuštaju dosta poena sa PG pozicije, jedino Clippersi su iznenađenje jer im je utrpao 34Pts a protiv Kingsa je ostao na 12Pts. Vjerovatno zbog toga i povećana granica ali sve ostale kaldionice ga drže na 24,5 ili 25,5. Pacersi sa PG dopuštaju 22,0Pts i 10-ti ti su u ligi, Kemba u zadnjih sedam utakmica protiv njih ima samo jedan over na ovoj granici a protiv Teague-a u 21 odigranoj utakmici nema niti jedan over na ovoj granici, najviše što je ubacio je bilo 24Pts.

Link to comment
Share on other sites

Whiteside under 17.5

Miami ide ponovo na Cleveland, prije par dana su ih dobili, ali za Cavse nisu igrali Irving i James - večeras će to biti druga priča naravno. Whiteside će ići na Thompsona koji je možemo reći sasvim solidan defanztivac. U zadnjih šest utakmica u gostima, četiri puta je išao u under. 

Link to comment
Share on other sites

Greg Monroe 12,5 over @1,65 Wwin 

Greg je počeo dobijati značajnije minute nakon all-star pauze i fino ih koristi, ''pomogla'' je i povreda Beasley-a... u zadnjih 6 utakmica ima 3 overa na ovoj granici i očekujem da večeras ode na bar 13Pts protiv 76ers-a koji kriminalno brane C poziciju i dopuštaju 23,2Pts. Matchup će mu biti novopridošli Long jer su Okafor doubtful a Embiid out for the season. Monroe u dresu Bucksa ima 3 overa u zadnje 4 utakmice sa sixersima.

Link to comment
Share on other sites

Jusuf Nurkić 13,5 over @1,85 Wwin 

The Nurk se dobro snašao u novom klubu i u zadnjih nekoliko utakmica igra dobro i bilježi brojke 19 @Pistons, 18 vs Thunder i 17 vs Nets. Timberwolvesi loše brane centarsku poziciju i dopuštaju 22,5Pts u 62 odigrane utakmice. Nurk je i u dresu Nuggetsa bilježio dobre brojke kontra Wolvesa i u 6 odigranih mečeva ima 3 overa na ovoj granici, interesantno sva tri su na gostujućen terenu. Naravno tada je imao dosta manju minutažu od one očekivane večeras.

Link to comment
Share on other sites

Karl-Anthony Towns 25,5 over @1,85 Wwin

KAT ide na Nurkića koji je veoma loš defanzivac i pošto otkako je Lavine out sve je palo na leđa dvojca Wiggins-Towns očekujem ga preko ove granice večeras. KAT ima puno bolje brojke na domaćem terenu i nakon teških gostovanja kod Spursa i Jazzera očekujem da pročepi večeras i ubaci bar 26Pts.U zadnjih 14 utakmica ima 9 overa na ovoj granici a na domaćem terenu je 6-1.

Link to comment
Share on other sites

Kawhi Leonard 29,5 under @1,65 unibet

Iako Kawhi igra odlično i alfa i omega je Spursa ove sezone ova granica mi je previše za njega. U zadnjih deset međusobnih susreta ima samo 1 over na ovoj granici i iako bi utakmica trebala otići na veći broj poena znam da ga je rizik igrati under ali spreman sam na taj rizik. Ostale kladionice ga drže na 27,5 ili 28,5.

Link to comment
Share on other sites

Jrue Holiday 14,5 over @1,65 Wwin

George Hill je out a Rodney Hood će imati minutes restriction tako da nema one odbrane backcourta koje smo očekivali, startati će Exum, Ingles, Hayward, Favors i Gobert tako da očekujem borbu u FC AD-Boogie vs Favors-Gobert i samim tim više lopti za Jrue-a. Nakon prvih nekoliko utakmica i slabog usage rate-a dolaskom Boogie-a Jrue se vratio starim navikama i u zadnje tri utakmice bilježi odlične brojke 22 vs Pistons, 26 vs Spurs i 20 @Lakers. Protiv Jazzera u zadnjih 7 međusobnih susreta ima 5 overa na ovoj granici a na gostujućem terenu je na omjeru 2-1.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use