Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.3.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 33 minute, Koki22 said:

Samo par opaski da dam na ovaj meč. Znam da je rivalitet jako velik,da tu bude prljavština i svakavog igrokaza,ali moje neko mišljenje je da danas ipak neće bit toliko tenzija,klubovi su osigurali ostanak u ligi( Palermo zaostaje 14 bodova za Genovom),nema potrebe za nekim udaranjima,iako mržnja između njih je velika i naravno da je moguće da bude i 10+ kartona,ali bih samo preporučio oprez. Orsato je malo smanjio gas i u zadnje 2 utakmice dao samo 4 žuta,a nije baš da je sudio nekim mirnim ekipama. Zadnja utakmica završila sa 5 žutih,sudio Tagliavento,koji zna opraštat,ali i kad je derbi zna poteći 6-7 žutih. Granica od 7.5 jako velika,a sjetimo se derbija, Betis-Sevilla,Ateltico-Barcelona,Lazio-Roma,sve ostale u underu. Samo sam ustvari htio reći da po meni to nije za veći ulog,još si razmišljam da li igrat u germaniji po 6.5,jer zna se koliko jedan karton uvijek može imati presudnu ulogu.

Imas u williamu 6.5

Everton-WBA

Karamele na svome Goodsion parku dočekuju WBA u 28.kolu Premiershipa . Dvoboj je to susjeda na ljestvici. Everton je 7, WBA mjesto ispod. Serija utakmica bez poraza za Everton prekinuta je prošlog vikenda kod Spursa gdje je momčad Ronald Koemana izgubila 3-2. Bila je to dobra utakmica malo momčadi može zabiti i gol Spursima na njivovom terenu, a eto Everton je dao i dva nažalost po njih to nije bilo dovoljno ni za bod. WBA je zadnji susret izgubio na domaćem travnjaku od Crystal Palacea 0-2. U prvom ogledu ove sezone Everton je slavio kao gost sa 2-1. Za ovaj susret domaći ne mogu računati na Bolasiea, gostujući sastav biti će vjerojatno biti Phillipsa. Everton je podigao formu, Lukaku igra izvrsno od 44 pogotka u prvenstvu njegovih je 18. WBA nije loša momčad no Everton je trenutno u boljoj formi i očekujem da se brzo oporave od poraza kod Tottenhama i započnu novu seriju pozitivnih rezultata pobjedom u ovome susretu.

TIP: Everton 1,62 @ bet365

Evo po meni jedan jako fin double.

Kielce-Meshkov 1 1.44
Igokea-Partizan 2 1.43

Marathon 2.05 

- Kielceu treba pobjeda da skoči na drugo mjesto što bi osiguralo dosta lakši ždrijeb. Meškovu treba pobjeda od šest razlike da bi prešli Kielcea, a to je jako teško očekivati. Kielce ih prvu dobilo u gostima pet razlike, a u svojoj dvorani su izgubili samo jednom ove sezone, i to u listopadu protiv Lowena, čak je i Vardar pao.

- Partizanu treba pobjeda da i dalje drže nadu u to drugo mjesto i prednost domaćeg terena. Ako izgube, a kojim slučajem Budućnost dobije Zvezdu, padaju na četvrto mjesto i idu na CZ. Igokei ne treba, trener je rekao da su ostvarili svoj cilj a to je peto ili šesto mjesto, dodao je uz to i da će ovaj susret biti praznik košarke. Partizan i dalje ima ozljeda ali ovo bi morali dobiti, bratski su klubovi i ne vjerujem da će im Igokea praviti previše problema.

Bayern-Eintracht

Bayern na svojoj Allianz Areni dočekuje hit prvenstva Eintrachht iz Frankfurta kojeg sa klupe vodi Niko Kovač. Bayern ovaj dvoboj dočekuje u izvrsnom raspoloženju imaju seriju dobrih rezultata. Zadnji dvoboj bio je u Ligi prvaka gdje su ponovno demolirali Arsenal sa uvjerljivih 5-1. Zadnja dva doboja u Bundesligi dobili su bez primljena gola i danas vidim priliku za nastavak tog niza. Gosti iz Frankfurta malo su posustali razlog je tome i veliki broj ozljeđenih igrača. Niko Kovač danas ne može računati na sedam igrača, a dvojica su još upitna. Frankfurt je slavio samo u dvije utakmice Kupa dok su u Bundesligi zaredali sa 4 poraza, ono što je još gore u ta četri susreta zabili su gol tek u zadnjem susretu u domaćem porazu od Freiburga. Eintracht nije momčad koja igra dobro prema naprijed a izostanci važnih igrača još manje će smanjiti tu kreativnost. Bayern je u naletu, Frankfurt u problemima i ovo djeluje kao još jedna uvjerljiva pobjeda njemačkog prvaka u utakmici gdje gosti neće doći ni do gola.

TIP: Oba daju gol NE 1,53 @ bet365
TIP: Bayern -2,5 2,075 @ bet365

UFC Fight Night Fortaleza

R.Yahya-J.Soto 2 2,80

Mislim da su ovdje malo bookiji precijenili Yahyu zbog niza od 4 pobjede i da je porazio jednog borca od kojeg je Soto izgubio, al ocito ne znaju da matematika i statistika u MMA ne znaci nista. Yahya je elitni grapler koji ima opak ground game i osvajao je natjecanja u BJJ, ali svaka borba krece na nogama, a Soto kao NCAA prvak jednostavno moze ovu borbu odrzati na nogama, a misljenja sam da u stand upu ima prednost, jednostavno je brzi, tehnicki bolji i posjeduje raznovrsniji arsenal pa mislim da ce ovdje doci do decisiona uspije li odrzati borbu na nogama.

E.Barboza-B.Dariush 2 2,30

I u ovom mecu tipujem kontra favorita, Barboza je bez sumnje jedan od najboljih udaraca lake kategorije UFCa, ali svaki put kad se priblizi borbi za naslov zavrsi porazen i mislim da cemo to vidjeti i ovdje veceras. Dariush se dosad pokazao kao tvrd orah svima, jedan all-around borac koji je jako dobar u svemu sto radi i posto radi s Cordierom siguran sam da je primjetio veliku rupu kod Barboze, a to je kad se na njega radi veliki pritisak s puno clincheva gdje se previse krece unatrag i ne stigne bacati svoje opasne leg kickove, a ako itko moze vrsiti pritisak i raditi puno iz clincha onda je to netko ko trenira kod Cordiera. Barboza je takoder pokazao i upitnu bradu i zaista se lose snalazi u situacijama kada ga netko pritisce pa stoga ocekujem da Dariush nastavi uspon prema vrhu i uzme ovdje pobjedu.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use