Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 8.3.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 3 sati, popo64 said:

Samo da napisem nekoliko recenica za one likove koji pominju da Barcelona moze da prodje. Naravno da moze. Sve moze u zivotu. Moze da se desi i da ispadnete iz aviona, i prezivite pad sa 10.000 metara. Pogotovo je u kladjenju sve moguce. Ali, kolege budimo realni kada je kladjenje u  pitanju. Ne pokusavajte sa kladjenjem da Barsa prolazi, taman i da je kvota 1000.000. Na ovako visokom nivou sporta ne mozete igrati utakmice kada vama padne na pamet. Tu mislim na Barcelonu, pre svega. Kako to misle, na prvom smo se zajebavali, a sada igramo ozbiljno!!!! Zasto su popili cetiri komada, a mogli su jos toliko? Zasto nisu vise trcali? Zasto su bili prepotentni, zasto su mislili da ce protivnik da se skloni kada ih vidi? Zasto sada hoce da napadaju da speru sramotu, a to nisu hteli na prvoj utakmici? Bez obzira sto svi mi cesto padamo na kladjenju, sport je najcesce pravedna stvar. Skines se u opremu, istrcis na teren i pokazes sta znas. . Barsa jednostavno nije zasluzila da prodje, ili ako vise volite, Psg je zaista zasluzio i tu nema sta da se prica. Sto se mene tice, kladionicari mogu da igraju i Barcelonu kao pobednika takmicenja,, kvota je jos bolja, od samog prolaza. Za one koji bi da uplate da Barcelona prolazi dalje, predlazem da meni uplate, a ja cu im isplatiti eventualni dobitak :)  

Drug izbrisi profil, ugasi internet i pokrij se jorganom

prije 4 sati, popo64 said:

Samo da napisem nekoliko recenica za one likove koji pominju da Barcelona moze da prodje. Naravno da moze. Sve moze u zivotu. Moze da se desi i da ispadnete iz aviona, i prezivite pad sa 10.000 metara. Pogotovo je u kladjenju sve moguce. Ali, kolege budimo realni kada je kladjenje u  pitanju. Ne pokusavajte sa kladjenjem da Barsa prolazi, taman i da je kvota 1000.000. Na ovako visokom nivou sporta ne mozete igrati utakmice kada vama padne na pamet. Tu mislim na Barcelonu, pre svega. Kako to misle, na prvom smo se zajebavali, a sada igramo ozbiljno!!!! Zasto su popili cetiri komada, a mogli su jos toliko? Zasto nisu vise trcali? Zasto su bili prepotentni, zasto su mislili da ce protivnik da se skloni kada ih vidi? Zasto sada hoce da napadaju da speru sramotu, a to nisu hteli na prvoj utakmici? Bez obzira sto svi mi cesto padamo na kladjenju, sport je najcesce pravedna stvar. Skines se u opremu, istrcis na teren i pokazes sta znas. . Barsa jednostavno nije zasluzila da prodje, ili ako vise volite, Psg je zaista zasluzio i tu nema sta da se prica. Sto se mene tice, kladionicari mogu da igraju i Barcelonu kao pobednika takmicenja,, kvota je jos bolja, od samog prolaza. Za one koji bi da uplate da Barcelona prolazi dalje, predlazem da meni uplate, a ja cu im isplatiti eventualni dobitak :)  

Internet ne oprasta :71_smiling_imp:

prije 3 minute, popo64 said:

Danas sam naucio puno stvari. Ipak je najvaznije ovo: Nemoj nikada da se pravis pametan.

Sport je cudo nevidjeno. Izvinjavam se najpre Barseloni, izvinjavam se i svim kladionicarima

sto sam pokusao da budem pametan. Razmislicu i o ovom savetu da se pokrijem jorganom :)

Ma nije strasno, nego malo da te pecnem onako reda radi :D Zaista je sve islo protiv svih sansi i statistike, ko bi reko...

prije 5 sati, popo64 said:

toliko o tome :*

prije 5 sati, popo64 said:

Ovo je forum gdje ljudi daju svoje prognoze i gdje prognoziraju dnevne utakmice,odvajaju svoje dragocjeno vrijeme da bi pomogli nekome tko nije u mogucnosti provest previse vremena trazeci dostupne informacije a ne da se netko nekome smije zbog odigranog para.Lako je sada biti pametan ali svatko tko je mogao danas je odvojio 10,20,50 ili 100(kn,dinara,eura..) na prolazak Barcelone jel nikad se nece desit da je na prolaz Barce koef 10.Slazem se djelomicno s tobom da je i PSG vrhunska momcad i da su odigrali prvu utakmicu savrseno ali danas se je vidlo da je Barca u tu utakmicu usla "lako cemo" i popila 4 komada.Zakon velikih brojeva kaze da NITKO NIKADA nije stigao 4 razlike u uzvratu pa izgleda da je i to morao netko.S obzirom da si se sprdao sa "znalcima" koji igraju na prolaz Barce bilo bi lijepo da se ispricas i sa ustedenim novcima  koji nisi investirao u Barcu platis pivu ;)

prije 18 sati, popo64 said:

Danas sam naucio puno stvari. Ipak je najvaznije ovo: Nemoj nikada da se pravis pametan.

Sport je cudo nevidjeno. Izvinjavam se najpre Barseloni, izvinjavam se i svim kladionicarima

sto sam pokusao da budem pametan. Razmislicu i o ovom savetu da se pokrijem jorganom :)

Ma brate opusteno, moramo te sad malo zajebavati. Zato nemoj sljedeci put sa tolikom sigurnoscu i samopouzdanjem da komentarises ili prognoziras. Nikad ne znas sta se moze desiti odnosno koji ce rezultat biti. Sljedeci put napises primjer; ili "ja smatram" ili "ja mislim" da Barca nema sanse da prodje itd. Uzivaj i pozdrav!

prije 50 minute, pwarior said:

Ma brate opusteno, moramo te sad malo zajebavati. Zato nemoj sljedeci put sa tolikom sigurnoscu i samopouzdanjem da komentarises ili prognoziras. Nikad ne znas sta se moze desiti odnosno koji ce rezultat biti. Sljedeci put napises primjer; ili "ja smatram" ili "ja mislim" da Barca nema sanse da prodje itd. Uzivaj i pozdrav!

Kao sto sam vec napisao, mislim da sam zaista puno naucio iz jucerasnje utakmice. I u kladionicarskom smislu, a i u smislu komunikacije sa ostalima. Ovaj forum zaista postujem, pa mi nije problem da jos jednom ponovim. Izvinjavam se najpre clanovima foruma na neprikladnom komentaru, izvinjavam se i ostalim kladionicarima, a izvinjavam se i Barceloni :)
Posebno se izvinjavam svima onima koji su odigrali na prolaz Barcelone, i cestitam im na izboru.

• canca locked this topic
  • Goksim unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use