Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 5.3.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Premier liga

Tottenham Hotspur - Everton (14:30)
Sudac: Michael Oliver (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.73
HBDlqI4.png

Sunderland - Manchester City (17:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.58)
Prosjek ekipe 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 2.00
yt5w4jS.png

Primera

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña (12:00)
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (5.40)
Prosjek ekipe 1: 2.88
Prosjek ekipe 2: 2.21
WrFUPPy.png

Atlético Madrid - Valencia (16:15)
Sudac: Javier Estrada Fernández (6.92)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.96
i8m8gHj.png

Las Palmas - Osasuna (18:30)
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.33)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 2.64
y5b1tbx.png

Athletic Club - Málaga (20:45)
Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (6.20)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.92
R3gn8Rj.png

Serie A

Atalanta - ACF Fiorentina (12:30)
Sudac: Marco Guida (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 2.42
mlaIYtH.png

Cagliari - FC Inter (15:00)
Sudac: Marco Di Bello (5.27)
Prosjek ekipe 1: 2.96
Prosjek ekipe 2: 2.15
lHcxCnA.png

FC Crotone - US Sassuolo (15:00)
Sudac: Michael Fabbri (4.36)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 2.38
EafF98S.png

Empoli FC - Genoa CFC (15:00)
Sudac: Daniele Doveri (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.96
Prosjek ekipe 2: 2.54
A1safIG.png

Torino FC - Palermo (15:00)
Sudac: Nicola Rizzoli (5.64)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 2.77
8KDnzZs.png

Udinese - Juventus (15:00)
Sudac: Antonio Damato (4.36)
Prosjek ekipe 1: 2.23
Prosjek ekipe 2: 2.04
3rFJqT7.png

Bologna FC - SS Lazio (20:45)
Sudac: Carmine Russo (4.08)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 2.35
faF7SM6.png

Bundesliga

Eintracht Frankfurt - SC Freiburg (15:30)
Sudac: Günter Perl (3.78)
Prosjek ekipe 1: 2.73
Prosjek ekipe 2: 1.91
PD2C3gQ.png

Hamburger SV - Hertha BSC (17:30)
Sudac: Dr. Felix Brych (5.09)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 1.86
xJCeJyo.png

Link to comment
Share on other sites

Tottenham-Everton

Nakon sto su proslog vikenda demolirali Stoke 4-0, Spursi su domacini i ovog vikenda u dvoboju protiv Evertona. Gosti nemaju poraz u prvenstvu vec devet utakmica i zbog toga su sada na sedom mjestu . Tottenham je ispao iz Europe, ali u prvenstvu guraju dobro posebno na domacem travnjaku. Granitna obrana Spursa nije primila gol na White Hart Laneu vec 4 kola. Napad igra izvrsno Harry Kane ponovno je u konkurenciji za najboljeg strijelca prvenstva i tesko ce Everton London napustiti neporazen. Ekipa Mauricia Pochettina je upisala 11 pobjeda i dva remija na domacem travnjaku i ovdje tipujem na njihov novi trijumf. 

TIP:Tottenham 1.67 @ bet365

TIP:Pobjeda Tottenhama i manje od 2,5 gola na utakmici 4.00 @ bet365

Link to comment
Share on other sites

prije 47 minute, Pivaric said:

Narode sutra u 17:00,svedski rukomet Alingsas-Savehof na bet 365 koef. na domacina iznosi 4.25 dok je u domacim kladionicama 1.40 znaci doslo je do strasne pogreske..Iskoristite to dok mozete jos :)

Ispravio je bet, makar i da nije stornirali bi ti kasnije, kod njih se te stvari ne isplate igrat jer ti storniraju i uvale čak i ban ako to znaš radit često

Link to comment
Share on other sites

HSV-HERTHA VISE OD 4,5 ZUTA- Utakmica jako bitna i za jedne i druge a sudac Felix Brych

ATALANTA-FIORENTINA VISE OD 5.5 ZUTA - Takoder utakmica bitna i za jedne i druge, Atalanta sanja ligu prvaka a fiorentina je na teskim mukama i sousi prijeti otkaz

EMPOLI- GENOA VISE OD 5,5 ZUTA- i jedni i drugi u ocajnoj formi, svim silama zele pobjedu u ovoj utakmici i mislim da ce napetost bit velika

UNDINESE-JUVENTUS 2 - Juve ovo mora dobit rutinski i rijesit pitanje prvaka

TORINO-PALERMO 1 - Torino je puno kvalitetnija ekipa jos igraju na domacem terenu 

SPLIT- CIBALIJA VISE OD 4,5 ZUTA - Mislim da se ovdje nema sta dodati, utakmica ce biti na nož a uz to suti Jovic

BILBAO-MALAGA 1 -Bilbao ima veliki imperativ pobjede. Doma igraju stvarno dobro a malaga je ocajna u gostima

RAPID- SALZBURG 2- Rapid bez nekog imperativa a Salzburg zeljan pobjede

DEPORTIVO-GIJON VISE OD 6 ZUTA- Utakmica jako bitna za jedne i druge i ici ce na nož

LORIENT- MARSEILLE 2 - Utakmica bitnija za domacine ali marseille ako njih ne dobije nece nikoga

SUNDERLEND- CITY VISE OD 3,5 ZUTA- Utakmica bitna za obje ekipe i mislim da bi moralo bit kartona

SPARTA-FEYENORD 2- Gost mora nastaviti s pobjedama ako zeli titulu a sparta je redovna musterija

 

OVO SU NEKE MENI ZANIMLJIVE UTAKMICE. NARAVNO DA IH NECU ODIGRATI SVE ZATO TRAZIM VASU POMOC DA KOMENTIRATE I DA ZAJEDNO NADEMO DOBITNE PAROVE.

OPISI SU JAKO KRATKI ZBOG BROJA UTAKMICA KOJE SAM NAPISO

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sparta R. - Feyenoord

Mnogi su mislili kako će Feyenoord zastati i podlegnuti pritisku Ajaxa i aktualnog prvaka PSV-a, no klub iz Rotterdama je čvrst i ove sezone želi naslov prvaka u Eredivisie.
I dalje Feyenoord na vrhu ljestvice ima pet bodova više od Ajaxa, a PSV-a se izgeda otarasio prije sedam dana kada ga je svladao na svom terenu s 2-1. Aktualni prvak PSV sada zaostaje za liderom čak 11 bodova.
Na sjajan i besprijekoran način igrači Feyenoorda obavljaju sve zadatke u prvenstvu. Ukupno gledano Feyenoord ima deset pobjeda zaredom, a u drugom dijelu sezone je dobio svih sedam utakmica, s tim da je primio jedan jedini pogodak (spomenuti od PSV-a koji mu nije naštetio).
I što onda predložiti danas kada Feyenoord gostuje kod Sparte, odnosno, u gradskom roterdamskom derbiju. Slavlje Feyenoorda je realnost. 
Sparta je prosječni prvoligaš. U nastavku sezone (pobjeda, dva remija i četiri poraza) igra čak slabije nego u prvom dijelu kada također nije bila posebno dobra. Gradski derbiji su uvijek posebne utakmice, no eliminirat ćemo u ovom sluačaju faktor iznenađenja. Feyenoord izgleda moćno.

Atalanta - Fiorentina

Bajka iz Bergama traje i dalje. Nogometaši Atalante još su uvijek visoko na ljestvici, na četvrtom mjestu, i izlazak u Europu je postao realnost.
U nekom ludom scenariju Atalanta bi mogla dograbiti i Ligu prvaka, no daleko je još kraj sezone i taj sastav ima dosta ispita i zamki ispred sebe. Prva sljedeća je osmoplasirana Fiorentina koja dolazi u Bergamo.
Fiorentina je mnogo obećavala na startu sezone i treba priznati kako je taj sastav talentiran, no prečesto su se događali kiksevi, amplitude i padovi u igri da bi bili slučajni. U posljednje vrijeme Fiorentina je zabilježila nekoliko takvih posrnuća koji su vjerojatno dodatno produbili ne baš pobjedničku atmosferu u klubu.
Prvo je Fiorentina propustila ukupnih 3-0 protiv Borussije (M) u Europa ligi (doma je izgubila 4-2 nakon 1-0 pobjede u Mönchengladbachu), a prije nekoliko dana klubu iz Firence nije bilo dovoljno doma niti 2-0 protiv Torina (završilo je 2-2).
I dok Fiorentina radi česte greške u koracima, Atalanta ruši sve pred sobom. Ima Atalanta četiri pobjede u nizu od kojih svakako treba naglasiti 2-0 u Napulju kod Napolija. Forma nam nalaže pobjedu domaćina.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Nantes

Monaco je većim dijelom sezone igrao svakako najbolji nogomet u Francuskoj, dugo je lovio, a onda i preskočio Nicu, makar je Subašićevoj momčadi glavni orijentir od početka bio PSG, iako su prvaci bili u stalnom zaostatku. Momčad trenera Jardima je pravi stroj za golove, za prosjekom od 3 po meču, a taj učinak bi mogao popraviti ove nedjelje i sačuvati 1. mjesto, prije nego se okrenu utakmici desetljeća, kad će pokušati nadoknaditi 3:5 protiv Cityja u LP. Svakako im  je bio važan prošlotjedni trijumf kod Guingampa (2:1), na terenu gdje su ove sezone pali svi velikani, čak i PSG.

Nantes je zasad u zoni spasa, ali kako je donji dio poretka silna gužva, jedna pobjeda ili poraz mogu sve dramatično promijeniti, nabolje ili na lošije, ali „Kanarinci“ se mogu uoči ovako teškog ispita mogu uzdati u svoju vrlo dobru statistiku u gostima ove sezone, imaju 4 pobjede i 3 remija u 12 nastupa (uz 5 poraza).

Brojke: U zadnjih 5 susreta Nantes nije zatresao mrežu Monaca, čak 4 meča su završila sa 1:0 za ekipu iz Kneževine, a jednom je bilo 0:0!

Udinese - Juventus

Udinese je jedna od većeg broja ekipa u Serie A koja više nema što tražiti u ovoj sezoni, jer im je europska zona predaleko, a opstanak neće doći u pitanje, s obzirom da su 3 najslabije momčadi sa dna nemoćne napraviti iskorak. Tako bijelo-crni mogu igrati bez pritiska i u ovom meču im je motiv ipak maksimalan, izazov rušenja višestrukih prvaka je uvijek iznad svega.

Juventus sigurno brodi prema 6. uzastopnoj tituli, „Friuli“ im je po tradiciji praktično domaći stadion, ali jedini problem za trenera Allegrija je užasno nakrcan raspored, gdje su preko tjedna igrali Kup sa Napolijem, a sve je već okrenuto prema uzvratu osmine finala LP protiv Porta u Torinu. Naravno, „Stara dama“ bi i sa pričuvama mogla svladati Udinese…

Brojke: Udinese je u zadnjih 7 godina dvaput svladao Juventus, ali – u Torinu, dok doma ne zna za uspjeh od 2010. godine. Lani je bilo 4:0 za goste u Udinama.

Sunderland - Man City

Sunderland je na samom dnu poretka, „Crnim mačkama“ kao da je prošla – crna mačka preko puta, nikako se ne uspijevaju izdignuti iz teške pozicije u koju su upali od početka sezone i jedina je dobra vijest za njih što zona spasa još nije daleko. Međutim, morali bi konačno početi sa berbom bodova, a ovo nije nimalo zgodna prilika u toj misiji, pogotovo kad e zna da su izgubili 7 od 13 dosadašnjih ispita na svom stadionu.

Manchester City je očito fokusiran na Ligu prvaka, u kojoj ih još čeka težak uzvrat u Monacu nakon drame i trijumfa od 5:3 u prvom ogledu osmine finala. No, bitka za mjesto u vodećem kvartetu (kako bi opet igrali u euro-eliti) je još duga i ovdje im treba trijumf!

Brojke: City je dobio svih 6 zadnjih susreta sa Sunderlandom, ove sezone bilo je 2:1 na Etihadu.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Torino - Palermo  vise od 2,5 gola  1,64  Unibet

 

Torino je od jednih ekipa koje teze nadigravanju i postizanju gola vise. U njihovim mecevima rijetko nerijetko smo svjedoci pravih preokreta i golijada. Torino zauzima u prvenstvu zlatnu sredinu i mogu da igraju opusteno, jer tesko mogu do pozicija koje vode u Europu, a daleko su iznad zone ispadanja. trenutacno su na omjeru 48-42 u 26 odigranih utakmica sto nam daje prosjek od 3,5 golova po utakmici, dok kao domacini imaju omjer 29-16 u 12 utakmica ili 3,8 golova po utakmici. Palermo ce se teko spasiti ove sezone. trenutacno su na 18 mjestu i zaostaju do digurne zone cak 7 bodova i morat ce poceti pobijedjivati ako misle ostat u elitnom drustvu. Oni su ove godine na omjeru 22-50 u 26 odigranih utakmica ili 2,8 po utakmici, dok kao gosti imaju 15-27 u 13 utakmica ili 3,2 po utakmici. Zadnjih 5 medjusobnih meceva su redoviti prelazili ovu granicu (5,4,3,4,4), s time da je i u svakoj utakmici bila da su obadva tima postiga minimalno bar jedan pogodat. Pored svega navedenog smatram da Palermo mora preuzeti vise rizika u svojoj igri, jer su im bodovi prijeko potrebni, sto bi trebalo ostaviti dovoljno prostora ekipi Torina i da cemo vidjeti barem tri pogodta na ovoj utakmici. Sretno ;).

Link to comment
Share on other sites

U dan krećem lagano sa Nizozemcima. Nadam se sličnom danu kao jučer.

Sparta-Feyenoord 2 1.40
Groningen-Ajax 2 1.44
Utrecht-Den Haag 1 1.44

William Hill 2,92 

- Sparta i Feyenoord igraju gradski derbi u kojemu bi Feyenoord morao slaviti. Igraju sjajno, trenutno su prvi sa pet bodova viška ispred Ajaxa. U nizu su od 11 pobjeda u ligi, u zadnjem kolu su dobili i PSV-a, a u zadnjih sedam ligaških utakmica primili su samo gol od PSV-a. Sparta se nalazi na 14. mjestu, dva boda je udaljena od zone ispadanja. Sparta na svom terenu ima 3-4-4, u zadnjih pet utakmica imaju tri poraza i dvije neriješene utakmice. U prvoj međusobnoj prije tri mjeseca Feyenoord slavio 6:1.

- Groningen drži sredinu tablice, udaljeni su 7 bodova od zone ispadanja a 10 bodova od Europe. U lošoj su formi, u posljednjih šest utakmica imaju dva poraza i četiri neriješene. Na svom stadionu nemaju pobjede tri mjeseca. Ajax je najbolja gostujuća ekipa lige sa omjerom 9-2-1. U finoj su formi imaju 7 vezanih pobjeda u ligi. Groningen zna biti neugodna ekipa ali Ajax je u puno boljoj formi i ne smije si dopustiti kiks jer je lako moguće da Feynoord još više pobjegne.

- Utrecht drži 4. mjesto u ligi. Ne mogu u Ligu prvaka jer Ajax bježi 18 bodova, ali moraju braniti poziciju jer je pet klubova u četiri boda, a ekipe od četvrtog do sedmog mjesta razigravat će za to još jedno mjesto u kvalifikacijama za Europsku ligu. U solidnoj su formi, u posljednjih pet utakmica imaju četiri pobjede i jedan poraz (PSV u gostima). U goste im dolazi najgora ekipa lige, Den Haag. Gosti se nalaze na posljednjem mjestu sa samo 18 bodova iz 24 utakmice. U sedam utakmica u ovoj godini imaju šest poraza i jednu neriješenu. Za pobjedu u ligi u gostima ne znaju od 19.8.2016. a od tada imaju i samo dvije neriješene.

Link to comment
Share on other sites

prije 16 minute, messi said:

Oprez na kartone Osijek-Hajduk,iduce kolo Hajduk docekuje Rijeku,tako da sumnjam da ce podijelit Hajduku kartone poznavajuci HNL mocvaru!

 

Šta ljudi lupetate bezveze,ako nemate što pametno za napisati,bolje ne pišite ništa! Kao prvo Bebek je iz Rijeke i ako će nekog kartonirat to će bit Hajduk,zna se kako se Osijek nabrije na Hajduk,neusporedivo sa Rijekom i Dinamom,uvijek bude hrpa kartpona kad oni igraju medjusobno i sve zavisi od Bebeka,ako bude sankcionirao sve živo bit će kartona kao pljeve,a opet kod njega nikad ne znaš,zna opraštat u Hnl-u sve i svašta,može biti lako 6 žutih,iako kažem,sve zavisi od kriterija. 

Link to comment
Share on other sites

Empoli - Genoa zbroj zutih 4.5 vise @1.38

Uziman manju granicu radi sigurnosti, ali preporucan i 5.5 vise @1.83. Agresivne ekipe, losa forma, potreba za bodovima. Jedini mali minus kod ove oklade je sudac Daniele Doveri koji ima prosjek 4.75 sta je prakticki iznad ove margine, ali ispod 5.5. Mislin da danas bez obzira na sudca ce bit kartona. Empoli kod kuce je najgrublja ekipa lige sa 3.08 prosjek dok Genoa ima prosjek u gostima 3 kartona. Doveri je 5/10 zadnjih ligaskih utakmica isa priko ove granice. Malo je riskantna oklada zbog sudca, ali mislin da bi tribali vidit bar 5 kartona.

 

Atl. Madrid - Valencia hendikep kornera -1.5 Atletiko 1 @1.58

Nakon onog iksa i nesrice sa Torreson Atletiko nastavlja u potrebi za pobjedon. Kod kuce su veliki favoriti i mislin da in je vise pun k i da ce dosta napadat jer vise nema zajebancije i prosipanja bodova. Kod kuce sa prosjekon 7.83 kornera i dopustajuci 3.33 kornera dok Valencia u gostima 4.15 dopustajuci 4.92. Bez obzira sta Valenica dopusta relativno mal broj kornera ovo je Atletiko i mislin da bi bez problema tribali imat 2 kornera vise od njih. Po mojoj procjeni da ce Atletiko imat 7+ kornera dok bi ovi mogli imat oko 3.

Link to comment
Share on other sites

Sunderland - Man City 2 1.30

Aguero/ Sunderland - Man City 1.50

Sportska kladionica Premier @1.95

Fenjeraš Sunderland je već šest bodova udaljen od zone spasa, a danas dočekuje Manchester City od kojeg ima pet prvenstvenih poraza u nizu.

Iako igra strijelca gola nije za nekih većih uplata zbog eventualne rane povrede ili nećeg sličnog, ja ovo danas moram uzeti. Razlog je što City juri Chelsea i ne sumnjam u golijadu a Aguero je raspoložen od kako je povredu Jesusa iskoristio za povratak u prvih 11. Na zadnje cetiri utakmice na kojima je nastupio protiv Sunderlanda u svakoj je postigao bar po jedan gol. 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use