Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 31.10.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Jučer su bili dosta iznenađujući rezultati, i točno sam znao da bi bilo najbolje "prespavati dan" tj. ne kladiti se, ali eto... Dobro pa su mi bili sve mali ulozi...

Dundalk mi je još u glavi i stvarno mi nije jasno kako su si dopustili takav kiks. Meni uz sve trebaju biti i prvaci lige, a sada više ne odlučuju o sebi...   ???

Danas nije neka ponuda i nisam našao previše pametnog za odigrati...

U germaniji ću protbati iznenađenje (za manji uog):

Leverkusen - Wolfsburg  2 4,60

Wolfsburg igra jako lijep i ofanzivan nogomet. Prije dva kola su na gostovanju kod Bayerna vodili 2:0 da bi izgubili 4:2, međutim igrali su vrlo dobro. Prošlo kolo su lagano doma pobjedili M'gladbach 3:0. Koeficijent na L'kusen je "mali" (IMO bi trebao biti makar 2,00) jednim dijelom i zbog pobjede nad Werderom 2:0 na gostovanju, ali rezultat ne odražava niti približan odnos snaga na terenu jer je Werder bio bolji i fulao nevjerojatne situacije...

Uglavnom ovo igram single za nešto sitno, i možda odigram još nešto sitno (5-6 parova)... Čeka se vikend za ozbiljnije analize i uplate ;)

Leverkusen: Adler - Castro, Friedrich, Henrique, Kadlec - Rolfes - Renato Augusto, Vidal, Schwegler - Kießling, Helmes

Wolfsburg: Benaglio - Riether, Madlung, Barzagli, M. Schäfer - Josué - Hasebe, Gentner - Misimovic - Grafite, Dzeko

Gloria Bistrita - FC Arges Pitesti - ovo neću igrati ali koliko vidim koeficijent na domačina je pao sa 2,30 na 1,65... Navodno im treba za opstanak, ali koliko ja vidim sezona nije niti približno gotova... Ako netko želi, pad koeficijenta je zanimljiv i pomalo neuobičajan, ali osobno neću igrati...

kao što sam i reko , iznenađenja su pala, u sistemu sam stavio dundalk da gubi i salisbury da pobjeđuje , i naravno sistem je prošo al me fiksevi zaje****. nije se moglo kombinirat sve utakmice rukometa na jedan listić nego samo jedna i na kraju nisam ni išo za tim pa mi ostala najgora tekma na listiću . al bit će bolje, danas neću ništa uplačivati , vikend ću iskoristit za ulaganje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use