Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 28.2.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

De Schepper-Krajinović over 22,5 1.90 Marathon 

De Schepper se trenutno nalazi na 142. mjestu. Francuz živi za ove uvjete dvorana, jako brza podloga..savršeno za njegov servis. Sezonu je otvorio challengerom u Noumeai gdje dolazi do četvrtfinala koje gubi od Mannarina ; u kvalama za AO ispada u drugom kolu od Smitha ; nakon toga prelazi u dvoranu, u Koblenzu ispada u četvrtfinalu od Bemelmansa, a u Rennesu u osmini finala od Gabasha ; u Montpelliereu je odigrao najbolji turnir ove sezone, u kvalama prošao Karatseva i Barrerea, u prvom kolu pravi iznenađenje protiv starijeg Zvereva, u osmini pravi novo protiv Marchenka, a u četvrtfinalu gubi od Gasqueta iako je odigrao pristojan meč i uzeo mu set ; zadnji turnir bio mu je u Cherbourgu gdje je dobio Ignatika, Nysa i Mouteta a polufinale gubi od Bourguea. Krajinović (#224.) ove sezone za sada igra samo po dvoranama. U Koblenzu dogurao do četvrtfinala koje gubi od Jahna a u osmini je čak iznenadio i Rosola ; u kvalama za Sofiju dobija Moriyu pa gubi od Bourguea ; u Cherbourgu prolazi kvalifikacije preko El Amrania i Gautiera a u prvom kolu ispada od Benneteaua ; prošli tjedan odigrao je fin turnir u Bergamu, dobio Giustina, Ignatika i Boutilliera a polufinale gubi od Janowicza. De Schepper je favorit u ovom meču ali idem na over. Pisao sam već o podlozi ovdje tako da očekujem dosta laganih poena, Francuz igra dosta tb-ova po svojim mečevima a ni Krajinović nije daleko tako da očekujem barem jedan u meču. Filip nije na razini na kojoj je znao prije igrati ali prošli tjedan smo mogli vidjeti da diže formu i ovdje očekujem dva duga ili tri seta.
U ostalim kladionicama over pada na 1.70, a ja ću uzeti ovu kvotu u Marathonu dok još nije pala.

Link to comment
Share on other sites

Valencia vs Leganes 

Utakmica za ostanak u ligi valencia igra toplo-hladno znaju pobedit koga hoče a onda kiksaju sa slabašnim timovima poput leganesa do sad na tri medžusobne utakmice uvek biloo 2,5 gola više verujem da če danas isto tako kod nas je kvota 1,90 na više 1,70 manje pa za neki manji ulog je 1,90 savršena kvota :)

Link to comment
Share on other sites

JUVENTUS - NAPOLI

Može li itko zaustaviti Juventus od osvajanja još jedne dvostruke krune? Serije A i Kupa Italije. Stara dama je osvojila oba natjecanja u svakoj od protekle dvije sezone, a oni naravno žele to da urade i po treći put nakon što su ostvarili veliko vodstvo u ligi, dok su stigli i do polufinala talijanskog kupa.

Juventus je sada samo dvije utakmice daleko od finala Kupa Italije, a na putu im stoji Napoli, ekipa čiji su snovi o osvajanju naslova pali prošlog vikenda. Iznenadni poraz kod kuće od strane Atlante (0-2), ih je ostavio 12 bodova iza Juventusa u Seriji A i naizgled im je uskratio sve šanse koje su imali da budu okrunjeni prvaci ove sezone. Stoga je ovo natjecanje njihovo posljednje putovanje ka domaćem trofeju – ali mogu li ga osvojiti?

Taj poraz protiv Atlante je loša vijest za Napoli, ali njihova forma u domaćoj ligi se ne može predvidjeti – oni su izgubili samo jednu u posljednjih 15 utakmica u ligi i kup natjecanju. Ali, naravno u to slijedu oni se nisu suočili sa timom koji je na razini Juventusa. Čelnici lige izgubili su samo dvije u posljednjih 17 natjecateljskih utakmica, pobijedivši 15 od njih, a sada su pobijedili šest od posljednjih sedam protivnika. Nemoguće je ignorirati ovakve evidencije – ali, nemojte biti šokirani ukoliko Napoli postigne gol. Oni su postigli gol ranije ove sezone kada su posjetili Juventus stadion.

to-win-either-Juve.png?resize=648%2C225

Bez obzira na to, Juventus će željeti da ostvari rezultat kod kuće pred drugu utakmicu koja će se igrati u ovom polufinalu, što nam govori da će Stara dama napadati od prvog minuta i oklada da Juventus dobiva barem jedno poluvrijeme je odlična u kombinaciji sa over kartonima, kojih sigurno neće nedostajati u ovoj utakmici. U posljednjih pet utakmica između ova dva tima pokazano je ukupno 23 žuta kartona i jedan crveni, tako da će kombinacija ovih oklada koje možemo odigrati samo na bet365 kladionici biti vrlo dobra. 128 prekršaja u posljednjih pet utakmica je napravljeno između ova dva tima što je vrlo visok procenat, oko 25.6 prekršaja bude dosuđeno na jednoj utakmici. Oba tima su odigrala 39 međusobnih susreta u svim natjecanjima. Juventus je zabilježio 20 pobjeda, 9 neriješenih i 10 poraza protiv Napolija. Napoli je postigao 43 gola protiv Juventusa, a primili su 62 protiv njih.

kartoni.png?resize=647%2C86

Koefi.png?resize=275%2C294

Link to comment
Share on other sites

SF LOTTE – DORTMUND

SF Lotte je trećeligaš iz istoimenog gradića, koji ima 14 tisuća stanovnika i nalazi se u istoj regiji Vestfalija kao i gosti, tako da se ovaj meč može okarakterizirati čak i kao obračun susjeda, iako je, naravno, jasno da je Lotte nogometni patuljak spram žuto-crnih divova! Lotteu je plasman u četvrtfinale Kupa Njemačke apsolutno najveći uspjeh u povijesti, a na tom putu su već izveli dva čuda, izbacili su upravo na svom terenu dva prvoligaša i to Werder sa 2:1, a potom i  Leverkusen trijumfom nakon jedanaesteraca sa 6:5. Potom su u osmini skoro rutinski sredili i Munchen 1860 sa 2:0, a ovo im je već 4. nastup zaredom u Kupu pred svojim navijačima, stadion od 10 tisuća mjesta je, dakako, rasprodan…

Dortmund je trijumfima nad Leipzigom i onda prošlog vikenda u Freiburgu učvrstio 3. mjesto u Bundesligi koje vodi izravno u Ligu prvaka, dok upravo u tom natjecanju ima težak zadatak u uzvratu osmine finala, kad će na svom “Westfalenu” juriti minimalni zaostatak od 0:1 protiv Benfice. No, barem na 90 minuta učenici trenera Tuchela moraju sve to zaboraviti, jer Lotte svakako nije bezopasan rival. Borussiji nije ni dosad išlo glatko u Kupu, lako su prošli samo Trier (3:0), a onda tek nakon jedanaesteraca izbacili Union Berlin i Herthu, igrajući kao domaćin!

Brojke: Ovo je prvi međusobni meč.

ESTORIL – BENFICA

Benfica je u jurišu na sva 3 fronta, lider je u prvenstvu, na putu prema 4. uzastopnom naslovu ima bod više od Porta, u Ligi prvaka je stekla minimalnu prednost na Dortmundom (1:0) uoči uzvrata osmine finala. Usred toga urnebesnog raspored stiže im prvi meč polufinala Kupa Portugala u susjednom Estorilu, gdje “Orlovi” mogu ipak zaigrati bez prevelikog pritiska, ne samo zato jer su znatno jači od suparnika, već i radi toga što će igrati pred većinom svojih navijača, a uz to im uvijek ostaje uzvrat u Lisabonu.

Estoril je prošlog vikenda očekivano izgubio doma od Sportinga sa 0:2, te ostao na “samo” 4 boda iznad zone ispadanja u prvenstvu, stoga ipak ne može ovaj meč dočekati u svečarskom ozračju, kakvo bi inače vladalo prije polufinala Kupa. Domaćini su dosad imali zaista lagan put u Kupu, jer su sve meče odigrali doma, izbacili najprije 2 “anonimna” nižerazredna kluba (Cova Piedade, Sanjoanense), a onda u četvrtfinalu i Academicu sa 2:1.

Brojke: Benfica je svladala Estoril u svih 8 prethodnih ogleda, već je ove sezone slavila na ovom terenu u prvenstvenom meču, ali nije bilo lako, presudio je pogodak Raula Jimeneza iz jedanaesterca za 1:0!

FRANKFURT – BIELEFELD

Frankfurt je sve do prije 2 tjedna bio senzacija Bundeslige, Niko Kovač je doveo “Orlove” do bitke za plasman u Ligu prvaka, ali je onda popustio, nanizao 3 poraza zaredom (Leverkusen i Hertha u gostima, te Ingolstadt doma), te je pao na 6. poziciju. I dalje je u trci za Europsku ligu, a u Kupu je dosad slavio u Magdeburgu i Hannoveru, te na svom terenu protiv Ingolstadta. Sad imaju zaista lijepu priliku proći do polufinala Kupa, jer odluka pada u samo jednom meču i to na svom stadionu protiv drugoligaša.

Bielefeld je prošao kroz teške godine, od uglednom prvoligaša do trećeg razreda njemačkog nogometa. Trenutno je u 2. ligi to tik iznad zone ispadanja, ali je prošlog vikenda napravio dobar posao osvojivši bod u Hannoveru (2:2). Na putu do četvrtfinala sve meče igrao je u gostima, izbacio je Essen i Dresden, a potom i Astoriju Waldorf. Ni ovog puta, dakle, ždrijeb im nije bio sklon, moraju po 4. put u goste, ali ovog puta je riječ o daleko najtežem ispitu.

Brojke: Nisu se sastali već 8 godina, od sezone 2008./2009. kad su oba meča u Prvoj ligi završila remijima.

VALENCIA – LEGANES

Valencia prolazi još jednu sezonu punu frustracija, bila je pala čak i do zone borbe za opstanak, promijenila je čak 3 trenera, nedavno je Voro zauzeo mjesto nakon odlaska Prandellija, a upravo je prošli tjedan pokazao pravu sliku “Šišmiša”. Naime, u 3 dana su na svojoj Mestalli svladali najprije Athletic sa 2:0, potom srušili prvake iz Reala sa 2:1 golovima Zaze i Orellane, a onda – izgubili kod Alavesa! Jedina, uvjetno rečeno, dobra vijest je što ovo kolo dočekuju sa 9 bodova prednosti nad zonom ispadanja, a ovaj ogled, protiv izravnog rivala im je i te kako bitan, pobjedom bi vjerojatno riješili sve moguće strahove i probleme u finišu sezone. Kad već ne mogu ništa bolje, onda je i osiguranje prvoligaškog statusa nekakva utjeha…

Leganes je debitirao ove sezone u Primeri i zasad klub iz madridskog predgrađa ima realne nade za spas, u Valenciju dolazi sa 4 boda prednost na zonom ispadanja. Gosti su u dobroj formi, prošlog tjedna su zamalo šokirali Barcelonu na Camp Nou (pali su 1:2 golom Messija iz jedanaesterca u 90. minuti), a potom doma pregazili Deportivo sa čak 4:0! Za njih bi svakako i remi bio poput trijumfa u Valenciji!

Brojke: Ove sezone je Valencia dobila sva 3 međusobna meča, naime, sastali su se najprije u prvenstvu (bilo je 2:1 za njih), a onda i u Kupu, u kojem su “Šišmiši” trijumfirali u oba meča, 3:1 i 2:1!

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Jedan par za obratiti pažnju live.

 

Sijsling-Jahn

 

Sijsling nema meča od 12.8. i pitanje je u kakvom stanju dolazi. Jahn je ove sezone imao solidnih mečeva tipa pobjede protiv Santilana i Wua na hardu, pobjede protiv Przysieznog i Krajinovića u dvorani..ali je upao u lošu formu i od zadnja tri poraza dva su bila nenadana (Barrere i Moutet). Kvota na Jahna je jako primamljiva ali nisam smio ranije odigrati radi lošije forme u zadnja 3-4 tjedna i kontam live ispratiti da vidim u kakvom je stanju Sijsling.

Link to comment
Share on other sites

prije 15 sati, canca said:

De Schepper-Krajinović over 22,5 1.90 Marathon 

pozdrav... eto samo ako nešto smijem predložiti...

po ovoj analizi koju si postavio za naslutiti je da će meč ići u 3 seta, što nije uvjet da bet prođe jer svaki rezultat sa 7-6 6-4 i iznad i listić je dobitan... no ja bih ovdje predložio ići malo i na rizik i ići na oklade točan rezultat 2-1 i 1-2 u setovima... kao što se vidi koeficijenti su 4.00 i 5.00... računica je jednostavna:

111 eura ulog na koef 4.00 donosi dobitak  od 444 eura

89 eura ulog na koef 5.00 donosi dobitak od 445 eura

dakle 200 eura ulog donosi 444-445 eura, dok ako igraš više od 22.5 gemova po koeficijentu 1.83 dobitak za 200 eura iznosi 366 eura, što je oko 80 eura razlike, uz naravno veći rizik...

y1LeiK2.jpg

ovo je naravno informativni podatak da članovi vide i ostale mogućnosti izbora i nije ni na koji način potkopavanje tvojeg tipa gore navedenog... :)

sretno...!!!!

Link to comment
Share on other sites

prije 16 minute, moneyhunter said:

pozdrav... eto samo ako nešto smijem predložiti...

po ovoj analizi koju si postavio za naslutiti je da će meč ići u 3 seta, što nije uvjet da bet prođe jer svaki rezultat sa 7-6 6-4 i iznad i listić je dobitan... no ja bih ovdje predložio ići malo i na rizik i ići na oklade točan rezultat 2-1 i 1-2 u setovima... kao što se vidi koeficijenti su 4.00 i 5.00... računica je jednostavna:

111 eura ulog na koef 4.00 donosi dobitak  od 444 eura

89 eura ulog na koef 5.00 donosi dobitak od 445 eura

dakle 200 eura ulog donosi 444-445 eura, dok ako igraš više od 22.5 gemova po koeficijentu 1.83 dobitak za 200 eura iznosi 366 eura, što je oko 80 eura razlike, uz naravno veći rizik...

y1LeiK2.jpg

ovo je naravno informativni podatak da članovi vide i ostale mogućnosti izbora i nije ni na koji način potkopavanje tvojeg tipa gore navedenog... :)

sretno...!!!!

Slažem se, puno bolja opcija, jer 23 gema u 2 seta je jako teško dostižno pogotovo kod ovih lošijih igrača

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav!! Evo i mene mislim da je sezona i za mene počela, prvi GS gotov, vidjeli smo sve igrače kako igraju, pa je i vrijeme da i mi počnemo nešto (mnogi pitali u porukama za tipove, i zaista se nisam kladio ozbiljnije nikad do početka 3 mjeseca). 

Pa krenimo, danas ću biti nešto kraći s analizama, na putu sam i ovaj tekst pišem preko mobitela..

Cilic - Dolgopolov mnogi forumi stranice itd pišu da je Dolgopolov predao radi bolova u kuku, točnije bi rekao radi grceva u nozi, odlično odigrao zadnja dva turnira, protiv CB očekivano nije mogao odigrati jos jedan zaista iscrpljujući set, u odličnoj formi, cilica gledao sve mečeve ove godine i po meni ako dođe do seta može biti sretan, ipak odigrao kontra hendikep. Na nekoliko stranica piše da je cilic ozljedio stopalo prilikom jučerašnjeg treninga (obavezno igrati u kladionicama gdje se predaja ne računa kao koef. 1)

Evans - Brown, brown ima problema s leđima naravno da i nema odigrao bi na Evansa koji je ušao u solidnu formu, ovo su mečevi koje on jednostavno treba dobit, brown radi leđa neće se moć oslanjat na servis evans opasan i na reternu i servisu, u svim segmentima igre po meni bolji, pobjeda evansa plus za hrabrije (poput mene) hendikep.

Ruud - Santillan - Ruud več duže vrijeme pratim i jedino kontra Fuscovisca ga ne igram, odličan mladi tenisač svatko tko je pogledao i jedan njegov meč zna o čemu pričam, Santillan je takoder mladi igrač koji ima respektibilnu budućnost, ipak Ruud će po meni jednog dana doseći top20-10, Santillan nije loš ali trenutno Ruud u daleko boljoj formi. Pobjeda Ruud-a

Bouchard - Tomljanovic - Bouchard kad bi igrala koliko je lijepa Serena joj nebi bila ni blizu(sala), njezina igra u ženskom smislu tenisa nije loša, ipak okladu baziram na Tomljanovic koja je operirala rame i od tada nije igrala, pitanje na šta će ličiti njezina igra, ocekujem pobjedu Bouchard s hendikepom, 2-0 rezultatom.

Kratko i jasno, nemojte zamjeriti na slabim analizama, ovih dana očekujte me punom parom!

PS. Canca je sve napisao za challenger u poljskoj, dodao bi još Golubova over. Sretno svima !

 

Link to comment
Share on other sites

Valencia - Leganes corners under 10 @1.83 bet365

Leganes ne dopusta puno kornera timovima, uglavnom su na prosjeku 4 kornera tj. tim protiv kojeg igraju ima uglavnom oko 4 kornera. Oni sami takoder nemaju puno vise te su isto na tom prosjeku uglavnom imavsi 3-4 kornera. Atletiku su dopustili cak 3 kornera, a ta 3 su bila u zadnjih 10 minuta. Iako su sami imali 6 sta je duplo vise od njihovog prosjeka svejedno su isli ispod ove granice. Takoder protiv Barcelone dopustili su in 4 kornera dok su oni bili oko svog prosjeka te imali 4. Podsjetit cu vas da su obe utakmice igrane u gostima te da su Atletiko i Barca top 2 ekipe po broju dobivenih kornera s prosjekom od 7-8 kornera po utakmici. Leganes ih je sreza u pola. Valencia je na prosjeku 5 kornera po utakmici kod kuce dok primaju oko 4 kornera. S obzirom da je Leganes Barceloni i Atletiku uspia srizat na pola kornere, ocekujen da ce bar Valenica imat 1 manje od svog prosjeka, a da oni ostanu na svom prosjeku od 3-4 kornera u gostima.

Malaga - Betis asian handicap corners -2.5 Malaga @1.85 bet365

Malaga je virovali ili ne 4. ekipa po broju dobivenih kornera kod kuce, odma iza Reala, Barce i Atletika. Sa cak 7 prosjecno po utakmici!  Inace dopustaju 4-5 kornera po utakmici, ali ovaj put igraju protiv Betisa. Betis je ekipa koja u gostima je na prosjeku 3 kornera. Zadnju utakmicu su ih imali cak 6, ali to je jer su imali igraca vise. Tesko da ce to ponovit osim ako ne bude isti scenarij. Isto tako forma Betisa u gostima je losa, dok Malaga na svom terenu zna pobjedit i sigurno ce napadat.

________________________________________________________________________________________________________________

Ova 2 tipa odigrat cu u singlu u bet365. Skupa cu ih povezat u WWina po sigurnijoj granici za double.

DNgJuDJ5R.png          DMMOJQAQB.png

 

Link to comment
Share on other sites

                                                            Juve-Napoli  odg  1,95

Napoli dao gol kao gost zadnjih 11 utakmica u svim takmicenjima, znamo svi kakav napad imaju. Zadnju utakmicu podbacili na svom terenu izgubili i još nisu ni gol uspjeli postici (mene licno taj gol kostao dosta). Juve zna primiti gol od slabijih ekipa  pa zasto ne bi od jednog napadacki mocnog Napolija. Ponovo kao juce ,svi ce igrati na Juve a ja smatram da je bolja opcija oba gol.

Mislim da nije lose za neke manje novce probati Estoril daje gol jer smatram da 1,90 na tu opkladu previše. Benfica igra na tri fronta, vjerovatno su umorni, a iz prijasnjih susreta vidim da bi ovo moglo proci.

Sretno

Link to comment
Share on other sites


17:30 SaiPa - Ässät 1 trećina 2 - 2,04 wwin

Do kraja je jos 5-6 kola, kako za koga, ali cini se da za Saipu vecina stvari se zna.Play off, iako imaju matematicke sanse, mogu da sanjaju obzirom da su zadnja momcad lige sa 59 bodova iz 55 utakmica.Skor momcadi je 19 pobjeda (5p.p) i 36 poraza (7p.p) sa gol razlikom 111:158.Na domacem ledu odigrali su 27 utakmica i upisali su 8 pobjeda uz 19 poraza (6p.p) sa gol razlikom 55:77.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobjede, ali i 3 vezana poraza.Poceli su domacim porazom od Tappara 1:0 i to nakon penala, a onda su uslijedili porazi od IFK 4:1 i Ilves 3:0.Trener Ari Santanen ne moze biti zadovoljan ovom sezonom, jer prosle 4 sezone su igrali play off, a sada su ubjedljivo zadnja momcad lige.Ima tu i dosta problema, obzirom da su prije 15tak dana poslali dosta igraca na posudbe ili trajne transfere u druge klubove.Na sve to ima i povreda pa je tako i razumljiv ovako los rezultat tima.Sto se tice danasnjeg meca Santanen nece moci racunati na sledece igrace:
Kim Strömberg (LW/RW,50,5+21), Mikael Kuronen (RW/C, 47,12+5), William Mäkinen (D,47,2+11), Brett Carson (D,30,3+5), Lasse Lappalainen (D,50,2+6), Kalle Maalahti (D,30,1+7), Ville Vainikainen (F,51,4+3), Saku Salminen (C/LW,39,3+4), Eetu Koski (C,31,1+3), Ville Koho (C,17,2+1), Joni Nikko (LW/RW,14,1+1).Ovo su izostanci a vec sam spomenuo da ih je napustilo dosta igraca.Na gol prema najavama ide Frans Tuohimaa (23gp, 2.41GAA).


Ässät zauzima 7 mjesto tabele sa 83 boda iz 54 utakmice.Imaju skor od 28 pobjeda (5p.p) i 26 poraza (4p.p), dok je gol razlika 117:125.Kao gosti odigrali su 26 utakmica i upisali skor  od 11 pobjeda (1p.p) i 15 poraza (1p.p) sa gol razlikom 49:67.Oni su bili u seriji od 4 uzastopne pobjede, a onda su odigrali dva vrlo losa meca kuci.Prvi su izgubili od Jukurita 4:0, a onda i od Tappare 2:1.Trener Jyrki Aho u danasnjem mecu nece moci racunati na Jere Seppälä (D,52,7+11), Jyri Marttinen (D,45,5+13), Matias Varttinen (RW,48,7+6), Jouka Juhola (LW/RW,34,0+3), Arttu Ruotsalainen (C/LW,33,1+0).Na gol prema najavama ide Andreas Bernard (38gp, 1.99GAA).

U 3 ovosezonska duela Ässät je upisao isto toliko pobjeda, stim da je jedinu gostujucu upisao posle produzetka.Sto se tice statistike, SaiPa ima 13.99% pp, dok je pl na 81.54%.Sa druge strane gosti imaju 12,18% pp dok je pk na 85,71%.Odlucio sam se za tip da ce gosti dobiti prvu trecinu.U ovakom odnosu snaga mislim da su daleko kvalitetniji i da bi to morali pokazati u prvih 20 minuta.Pored toga blizi se kraj sezone, za goste ima jos 6 meceva do kraja, a oni su na 7 poziciji koja vodi u 1/8 finala, a 6 mjesto koje vodi u 1/4 finala bjezi im 2 boda, sto nije puno.Iako su izgubili zadnje dvije utakmice danas sam siguran da ce dobiti i eto nadam se da ce to proci jos u 1 trecini.


20:45 Scunthorpe - Wimbledon 1 - 1,97 wwin

Scunthorpe  zauzima 2 mjesto tabele sa 61 bodom iz 33 utakmice.Imaju skor 17-10-6 sa gol razlikom 59:34.Kao domacini na svom Glanford Park odigrali su 16 utakmica i upisali skor 9-6-1 sa gol razlikom 33:13.Trenutno su u nesto losijoj formi obzirom da su 5 kola bez pobjede.Prvo su krenuli sa 2 poraza, a sada su vec u seriji od 3 uzastopna remija, prvo Walsall 0:0 kuci, a onda Sheffield Utd. i Bristol u gostima, i obje 1:1.Trener Graham Alexander u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Jordan Clarke (odbrana,15/1), dok je upitan David Mirfin (odbrana,21/1).

Wimbledon zauzima 13 mjesto tabele sa 43 boda iz 33 utakmice.Imaju skor 10-13-10 sa gol razlikom 44:43.Kao gosti odigrali su 17 utakmica i upisali skor 4-7-6 sa gol razlikom 15:23.U zadnjih 5 utakmica imaju 3 remija, poraz i pobjedu, a do nje su dosli u proslom kolu kada su na domacem terenu dobili Walsall 1:0.Trener Neil Ardley u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Jon Meades (odbrana,16/2) i Barry Fuller (odbrana,28/0), dok su jos 2-3 igraca upitna ali nisu imenovani.

Iako je Scunthorpe bez pobjede u zadnjih 5 utakmica odlucio sam se da je vcrs pravo vrijeme za to.U sledecem kolu igraju sa konkurentom za 2 mjesto, tako da im je vecerasnji mec izuzetno vazan.Gosti se nalaze u zlatnoj sredini, imaju dosta lufta i gore i dole kada je u pitanju tabela, tako da sam misljenja da bi vcrs mogli izgubiti.Inace prvi mec ovih ekipa zavrsen je pobjedom Scunthorpea 2:1.


20:45 Bury - Coventry 1 - 2,03 wwin

Bury zauzima 19 mjesto tabele sa 37 bodova iz 34 utakmice.Imaju skor 10-7-17 sa gol razlikom 51:61.Kao domacini odigrali su 16 utakmica i upisali skor 6-2-78 sa gol razlikom 27:27.U zadnjih 5 utakmica imaju poraz, remi i 3 pobjede, a treba reci da su vec 4 utakmice bez poraza, od toga su vezali 2 gostujuce pobjede, Chesterfield 2:1 i Charlton 1:0.Trener Clark u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Craig Jones (sredina,12/0), Zeli Ismail  (sredina,16/3), ali dobra vijest je da se vracaju James Vaughan i Danny Mayor, dva veoma bitna igrcaca za ovaj tim.

Coventry  je posljednja momcad lige sa 25 bodova iz 33 utakmice.Imaju skor 5-10-18 sa gol razlikom 29:52.Kao gosti odigrali su 17 utakmica i upisali skor 1-4-12 sa gol razlikom 13:34.U zadnjih 5 utakmica imaju 3 poraza, remi i pobjedu, a zadnji mec su izgubili kuci od Swindon 3:1.Trener Slade u vecerasnjem mecu nema nekih vecih izostanaka, a jedina briga je da li ce nastupiti Yakubu Aiyegbeni (napadac,3/0) koji je dobropoznato ime.

Odlucio sam se za keca jer mi Bury djeluje nekako bolja ekipa.Prvi ovosezonski duel zavrsen je 0:0, a danas remi mislim da ne bi nikome odgovarao.Bury igra dobro u zadnje vrijeme, dok Coventry u gostima biljezi lose rezultate, stoga kec.

Link to comment
Share on other sites

Estoril Benfica manje od 2,5   1.90    

Kako je netko vec rekao, Benfica igra na 3 fronta , domacin kao i vecina momcadi koji igraju protiv Benfice ce gledati otkinuti bod i postaviti se defanzivnije, Estoril cesto ide under, zadnju su kod kuce izgubili od Sportinga 2:0, vjerujem da i ovdje moze proci manje golova a kvota je odlicna

zadnjih 5mecevca estroila

Estoril - Sporting Lisabon 0:2 23
18/02/17 PL Moreirense - Estoril 1:1 22
11/02/17 PL Estoril - Ferreira 2:1 21
06/02/17 PL Braga - Estoril 1:1 20
28/01/17 PL Estoril - FC Porto 1:2 19
22/01/17 PL Feirense - Estoril 1:0

 

 

CF Valencia-CD Leganés   1   1.85

Valencija odavno nije bila losija, trebaju joj bodovi, igra promjenjivo, u stanju je pobijediti reala i onda izgubiti od nekog iz dna ljestvice, ovo cu uzeti jer su domacini , treba im pobjeda a protivnik nije neki top

Sretno!

edit: dodao sam jos malo rizicniji E.Frankfurt-Arm.Bielefeld
uto 18:30
X2 2,70

eintracht ima 3 vezana poraza , nisu u formi , gosti su nabrijaniji , znamo da drugoligasi i treceligasi jace grizu za kup , mislim da ovdje moze biti x nebi me ni 2 da dodje cudilo, iznenadenja uvijek ima .. u pocetku sam stavio oba daju gol kvota 2,05  jer eintracht igra lose i prima golove a arminija je zabila svaku u zadnjih par utakmica, pa sad...

Link to comment
Share on other sites

England National League

Lincoln-York 1 1.60

Zaista ne razumijem ovu kvotu i zasto raste, Lincoln je 1. i igra protiv posljednjeg Yorka i razdvaja ih 39 bodova. Lincoln igra u zaista fantasticnoj formi i u zadnjih 10 utakmica imaju 9 pobjeda i samo jedan poraz, u tih 9 pobjeda je i velika povijesna pobjeda u FA Cupu protiv Burnleya cime su zaista pokazali kvalitetu koja je ocito klasu iznad National League. Pored toga, u prosloj utakmici su odmorali Ragget, Waterfall, Arnold, Rhead, Woodyard i jedini izostanak bi trebao biti Beevers 14/1 def. Gostima ce nedostajati Klukowski 22/2, Fry 20/1, Lappin 7/0, Kamdjo 12/3, Oyebanjo 3/0 i suspendiran je Holmes 12/2. Ocekivao sam 1.2-1.3 kvotu, i po ovoj kvoti moram odigrati jer mi stvarno nije jasno zasto je ovolika.

Link to comment
Share on other sites

U 23:00 počinju Berlocq i Monteiro, gledao sam ih zadnji meč, nevjerojatni usponi i padovi u igri obojice i mislim da nema šanse da ovaj meč brzo završi. Po meni su tri seta realnost, a over na neku granicu 21,5 ili 22,5 jedan od boljih tenisa večeras. Jedna zanimljivost da su svi mečevi danas Dubai i Sao Paulo završili sa dva seta :o

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use