Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 27.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• IzudinB pinned, featured and unfeatured this topic

Hurkacz-Eysseric over 22,5 1.90 bet365 

Prvo kolo challengera u Wroclawu. Prošle godine se dosta love uzelo na ovom turniru, brza podloga i raj za servere, a jedan od njih je i Hurkacz. Radi se o mladom domaćem tenisaču kojeg sam ja počeo pratiti prije njegovog prvog nastupa ovdje a to je bilo prije dvije godine. Radi se o momku koji je neki dan napunio 20 godina, posjeduje sjajan servis i Poljaci od njega očekuju nešto u budućnosti. Zanimljivo je da je u 7 ovosezonskih mečeva, šest puta išao u over. U sezonu je ušao na Futuresu na hardu, dobio Donskia 7:6 6:4, pa izgubio od Lazova 6:2 5:7 6:2 ; u Davis Cupu namučio Džumhura 7:6 7:5 7:5, a u nebitnom meči protiv Brkića izgubio 7:6 4:6 7:5. Zadnji turnir bio mu je Futures na hardu prije tri tjedna, dobio Uzhylovskog 6:0 7:6 (jedini under u sezoni), Kocevara 6:4 5:7 6:4, pa izgubio od Halebiana 7:5 7:5. Ovdje je nastupao dva puta, ždrijeb ga oba puta nije mazio ali oba puta je pružio baš fine partije: 2015. - vs Berankis 7:5 7:6 ; 2016. - vs Lacko 6:7 6:4 6:4. Eysseric nije dobro ušao u novu sezonu i trenutno je na omjeru 2/6. Sezonu otvara porazom od Mertensa u Bangkoku, seli na kvalifikacije za Australian Open u kojima pravi fino iznenađenje protiv Bourguea pa gubi od Ruuda. Nakon AO seli u dvoranu, u Quimperu gubi od Nysa 6:4 3:6 6:4, u Montpelliereu dobija Montanesa 6:4 7:5 zatim pruža (neočekivano) dobar otpor Lamasineu 4:6 7:6 6:3, na Futuresu gubi od Puetza 6:4 6:4 a prošli tjedan u Marseilleu gubi od Rosola 6:3 6:3. Ovdje je realno favorit mali Hurkacz ali ja idem na over. Iako Poljak ima odličan servis, dok Eysseric baš i ne, ali Hurkacz ima i loš return (mučio se i sa dosta lošijim tenisačima) tako da očekujem barem jedan tb i vidim ih u overu.

Mega Leks - Partizan  1

Partizan u velikim problemima, trener Dzikic dobio otkaz, Hatcher, Marinkovic i Koprivica ozljedeni. Nema ni Ratkovica. Kapetan Velickovic igrao 4 minute protiv Zadra vuce ozljedu koljena. Pobijedili su Zadar 1 razlike ali Mega Leks je po mojem misljenju ozbiljnija ekipa iako jako mladi. Kod sebe kuci ovakvog Partizana vjerujem da mogu pobijediti.

Leicester - Liverpool

Utakmicu 26. kola engleske Premierlige u ponedjeljak igraju Leicester i Liverpool. S obzirom na sva ovosezonska događanja kod domaćina naš je prijedlog X2.
Leicester je prošle sezone živio nevjerojatni san koji je zaključen još nevjerojatnijim naslovom prvaka Premierlige. No, buđenje je bilo surovo ove sezone. Ne da se Leicester brzopotezno otrijeznio, već mu do kraja sezone slijedi mukotrpan rad ne bi li izbjegao ispadanje u drugu ligu. I bit će to vrlo težak zadatak.
Trenutačno je Leicester, zajedno sa Sunderlandom i Hullom, u zoni ispadanja, a potresi ne jenjavaju u tom klubu. Prije nekoliko dana otkaz je dobio Talijan Claudio Ranieri, trener koji je kreirao to čudo prošle sezone, ali je nekoliko mjeseci kasnije potjeran.
Sve što se događa u Leicesteru ove sezone nije dobro, iako još, donekle, drži dobar ritam na svom terenu u prvenstvu (pet pobjeda, tri remija i četiri poraza). No, nestabilni su i nisu vrijedni povjerenja na kladionici.
Liverpool je zato favorit iako i Liverpool ima svojih problema tijekom zadnja dva mjeseca. U posljednjih 11 utakmica Liverpool je dobio samo dvije utakmice. No, posljednja pobjeda (Tottenham 2-0) je možda prekretnica Kloppove momčadi.

Izvor: lutrija.hr

FIORENTINA – TORINO

Fiorentina je uglavnom razočarala ove sezone u prvenstvu, osim one sjajne pobjede nad Juventusom izgubila je skoro sve oglede sa rivalima iz gornjeg doma, a potom doživjeli sramotnu eliminaciju od Borussije(M) u Europskoj ligi, kad je prokockala 2:0 i izgubila 2:4! Prilike da se uključi u borbu za barem povrataka u Europsku ligu smanjila je na zadnja dva gostovanja, poražena je najprije kod Rome sa čak 0:4, a onda i u vjerojatno presudnom meču sa Milanom na San Siru (1:2). Ljubičasti su tako pali u sredinu poretka, bez naročitih izgleda da bitno poprave plasman. Ali, ovaj meč moraju dobiti pred svojim navijačima, neovisno o tome što su prije samo 4 dana imali težak ogled sa Borussijom(M) u Europskoj ligi.

Torino je također jedan od klubova koji od ove sezone više nema što tražiti – opstanak nikada i nije bio upitan, a Europa je odavno – predaleko! U zadnjih 7 kola “Bikovi” su svladali samo otpisanu Pescaru, uz 4 remija i 2 poraza, prošlog tjedna su pregaženi kod Rome sa 0:4. Jedina prednost za Mihajlovićevu momčad je što može igrati bez pritiska, samo za prestiž.

Brojke: Fiorentina je svladala Torino samo jednom u zadnjih 7 mečeva (uz 4 remija i 2 poraza) i to baš lani na svom terenu sa 2:0, ali je ove sezone izgubila u gostima (1:2).

GALATASARAY – BEŠIKTAŠ

Galatasaray dočekuje ovaj, uvijek žestoki gradski derbi u vrlo nezgodnoj poziciji, zaostaje za gostima i liderima za 7 bodova, što jasno naznačuje kako je crveno-žutima ovo posljednji vlak za uključivanje u borbu za titulu! Prošlog tjedna ih je preuzeo Igor Tudor koji je doslovce “otet” Karabuku nakon  što je s ovim klubom imao sjajne rezultate u prvom dijelu sezone. Međutim, ni Splićanin se nije proslavio u debiju, odigrao je samo 1:1 kod slabašnog Rizea, vodio je golom Podolskog do 76. minute kad su domaćini došli do remija. Uglavnom, Tudor mora u svojoj domaćoj premijeri doći do punog plijena ili će snovi o naslovu biti završeni…

Bešiktaš opravdava naslov šampiona, vodi i ove sezone, “Orlovi” imaju 14 pobjeda i 5 remija, uz samo 2 poraza ove sezone, uz gol razliku od čak 43:18. Ni obveze u Europskoj ligi, gdje su izbacili Hapoel, nisu ih omele da uspješno obave “domaći zadatak” prošlog tjedna, kad su sa 3:1 sredili Akhisar. Ovaj debi je, naravno, i za njih prekretnica, s tim što bi Bešiktašu bod bio skoro kao trijumf, jer bi zadržali distancu u odnosu spram velikog rivala.

Brojke: Bešiktaš je lani svladao susjede u oba ligaška meča (1:0 i 2:1), ali u ovoj sezoni ih nije uspio svladati ni iz dva pokušaja. Najprije je Galatasaray trijumfirao u Superkupu (nakon jedanaesteraca sa 4:1), a onda je u prvenstvu bilo 2:2 na terenu Bešiktaša: gosti su čak vodili 2:0 golovima Derdiyoka i Sneijdera, ali su Marcelo i Cenk Tosun spasili “Orlove”!

Izvor: psk.hr

Leicester-Liverpool   gg 1,75

Domaci nisu postigli gol (pl) na domacem terenu u 2017 godini. Mislim da ce igraci dati sve od sebe kako bi dokazali da je trener bio problem, uz navedeni podatak i napadacku igru i pad koncentracije koja se gostu zna cesto desiti, mislim da ovaj tip treba biti prolazan. Vjerovatno ce vecina kladionicara igrati na Liverpool, (što je vjerovatno dobar tip), ipak mislim da to nece biti bez primljenog gola.

Leicester - Liverpool 3,5 žutih kartona više 1,85 Supersport

Podaci bitni za ovu okladu:
Sudac: Lee Mason (3.64)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 1.56

Iz ovih podataka se da vidjeti da ekipe nisu baš najgrublje, šta se Premiershipa tiče. Ali danas to neće igrati po meni veliku ulogu. Krećem s Leicesterom. Napravili su po meni potez za osuđivanje. Ranierija su prošle godine nosili na leđima, kad ih je doveo do rezultata o kojem su samo sanjati mogli. A danas su ga odali njegovi igrači, odbacili su ga kao zadnju budalu nakon što ih je sve proslavio. Navodno su pojedini igrači s upravom kluba izglasali za njegov odlazak. Zato vjerujem da postoji i neka podjela kod njih u svlačionici, jer sumnjam da je cijela ekipa htjela da Ranieri otiđe. Zato mislim da je momčad Leicestera sve samo ne ekipa, jer ima onih koji su protiv i koji su za Ranierija. Zato očekujem da igra Leicestera neće biti divna danas, bit će puno nervoze unutar same ekipe, šta će uroditi plodom šta se tiče kartona. Vjerojatno se ni niko neće štedjeti, jer ipak, nalaze se u zoni relegacije, moraju kako god znaju izborit neke bodove. Nadam se da će dati sve od sebe, borbu, pojačanu dozu agresive, jer mlitavom igrom neće izboriti ništa. S druge strane, u goste im dolazi Liverpool. Klopp prakticira finu igru, kao i u Dortmundu, i ne dobivaju u prosjeku puno kartona. No trenutno se nalaze u užasnoj formi, i pod hitno im treba pobjeda. Nalaze se na 5. mjestu koje vodi u grupnu fazu Europske lige. Siguran sam da imaju veće ambicije, jer od drugog mjesta su udaljeni samo 4 boda. Danas imaju priliku napravit pozitivan rezultat protiv Leicestera koji je u rasulu. Ali jedno je sigurno, do 3 boda neće tek tako stići, i oni će morati puno više od fine igre uložiti da pobjede Leicester koji je trenutno nabrijan i vrućih glava. Iz tih razloga očekujem i od njih malo agresivniju igru. Možda ne otpočetka, al kad vide da Leicester dere po nogama, siguran sam da im neće htjeti ostati dužni. Uglavnom, oba kluba imaju velikih motiva danas, stanje u oba kluba nije bajno i trebaju im bodovi, zato mislim da agresive neće faliti. Još nekoliko riječi o sucu. Nije baš bajan za ovu okladu, bar ne u zadnje vrijeme, u zadnjih 10 utakmica je samo 3 puta dao više od 3 kartona. Ali ako se desi na terenu sve što sam naveo, siguran sam da neće štedjeti na kartonima, a i neće valjda uvijek bit na underu Lee Mason! Eto, nadam se da sam vam do kraja približio ovaj par. Sretno! 1f642.png:)

21:00 Mega Leks - Partizan (S.Bircevic) -14,5+ over - 1,85 wwin

Mega je nakon 3 vezane pobjede konacno odahnula, i eventualnom vecerasnjom pobjedom vjerovatno bi osigurali opstanak i teoretski.Ovako su na 11 mjestu, skor 9-14, kuci skor 6-5.Imaju 2 pobjede vise od Zadra i to bi trebalo biti dovoljno do kraja sezone da se obezbjedi opstanak.Dobre igre poceli su protiv Krke, zatim i Igokea, a u proslom kolu kao gosti su dobili Mornar 89-81.Gledao sam taj mec i mogu reci da nisu krenuli dobro, mislim da su za 6 minuta 1/4 dali 5-6pts, ali do kraja su se probudili i eto slavili vaznu pobjedu.Trener Dejan Milojevic izjavio je da su njegovi igraci bez pritiska u ovom mecu ali obzirom da su dobro trenirali prethodnih dana, svakako da zele pobjedu.Zbog povreda nece moci racunati na Carapica i Cancara.

Partizan i dalje muci iste probleme.Jos od zavrsnog turnira Kupa Srbije imaju problema sa izostancima a ista stvar je i danas.Trenutno su 4 momcad lige sa skorom 17-6, u gostima 7-4.Nakon utakmice protiv PAOK gdje su ispali iz FIBA LP, igrali su domaci mec protiv Zadra i dobili su taj mec 87-86, dakle jedva, ko je gledao zna o cemu pricam jer bukvalno su dobili mec u zadnjem napadu.Sto se tice vecerasnjeg duela, ekipu ce vjerovatno opet voditi Canak.I dalje izostaju Hatcher, Marinkovic, Karahodzic i Koprivica, veoma je upitan  nastup Ratkovice, a Velickovica muci koljeno, dok Gordon ima problema sa zadnjom lozom.Dakle ima mnogo upitnika u ovoj ekipi pored ovih sada vec standardnih izostanaka.

Ono za sto sam se odlucio u ovom mecu jeste over na igraca koji vec neko vrijeme, uz Velickovica, nosi Partizan.Stefan Bircevic ove sezone igra odlicnu kosarku.Jeste nesto slabije usao u sezonu, ali je vec na pola iste ufatio zalet i moze se reci da je jedan od kljucnih igraca ovog tima.U ABA ligi igra 26.4 minuta po mecu, i za to vrijeme daje 12.1pts, uz postotke suta 59,1% za 2, 42,7% za 3 i 72,7% slobodna.On je na zadnjem mecu protiv Zadra ubacio 26pts za 35 minuta, i tada sam pisao analizu za over.U prvom ovosezonskom duelu kada je Partizan slavio 86-79, Bircevic je dao 15pts za 20 minuta, a igrao je toliko zbog 5 licnih gresaka.U zadnjem mecu koji su igrali ovi timovi u okviru Kupa Srbije, i koji je dobio Partizan, Bircevic je postigao 8pts ali je imao i 10 skokova.Danas sam se odlucio za over.Pisao sam vec, Birca je uslijed ovih izostanaka izrastao u igraca kojeg traze u napadu, i vjerujem da moze igrati protiv konkurencije iz Mege na svojoj poziciji.

21:00 Mega Leks - Partizan (R.Spasojevic) -9,5+ under - 1,85 wwin

Drugi tip iz ovog meca jeste under na Radosava Spasojevica.On je ove sezone na prosjeku od 20.9 minuta po mecu, i za to vrijeme postize 9.4pts uz postotke suta 45,7% za 2, 45,9% za 3 i 69,4% slobodna.Na ovoj granici je 8-8, dakle isto utakmica i over i under, stim da je zadnje dvije utakmice na underu, a protiv Mornara odigrao je svega 8 minuta i postigao je 5pts.Nije igrao protiv Partizana u ABA ligi, ali jeste u Kupu gdje je za 15 minuta ostao bez poena, imao je sut 0-4 za 2 i 0-1 za 3.Odlucio sam se i danas da ce ici na under.

21:00 MZT - Igokea (J.Scott) -13,5+ over - 1,85 wwin

Za MZT veoma bitna utakmica obzirom da su 12 momcad lige sa skorom 8-15, kuci 7-4.Imali su 3 vezane pobjede u ABA ligi i to ih je diglo na tabeli ali su u proslom kolu izgubili od FMP u gostima 101-82.Trener Ante Nazor u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Devon Van Oostrum koji se tesko povrijedio jos u Kup utakmici i mislim cak da je raskinuo ugovor da bi se sto bolje oporavio u Londonu.Pored njega nema ni Stefana Sinoveca.

Igokea sa druge strane moze biti mirna, jer nisu imali briga oko opstanka, tacnije daleko su od tih pozicija.Nalaze se na 7 mjestu sa skorom 11-12, u gostima 5-6.Forma je toplo hladno, osvojili su Kup BiH, a u proslom kolu kuci su dobili Krku 85-72.Trener Dragan Bajic je optimista glede vecerasnjeg meca, jer je Igokea u igri za 5 mjesto, tako da Bajic najavljuje borbu za pobjedu, a na ruku mu ide to sto nema vecih izostanaka.

Ono za sto sam se odlucio u ovom duelu jeste over na poene Josh Scotta.On ove sezone ima prosjek od 26.3 minuta po mecu i za to vrijeme postize 13.1pts uz postotke suta 65,5% za 2 i 73,9% slobodna.Njegov uspon forme biljezi se nekako sredinom sezone i od meca protiv Zvezde kada je ubacio 21pts (igrao jos 8 utakmica u ABA) niti jednom nije bio jednocifren sto se tice poena.Stavise igra odlicno pa je podigao formu, trenutno je prvi strijelac momcadi, a zadnjih 5 utakmica isao je na over, zadnje dvije protiv Krke 24 a protiv FMP 26pts.U prvom duelu protiv Igokea kada je njegov tim izgubio 79-72 on je postigao 12pts za 26 minuta, ali je imao nesto losiji sut 5/9 i 2/2 slobodna, dakle i to je sa jednim sutem mogao u over.Uzima ubjedljivo najvise suteva za 2 poena u svojoj ekipi, a bitno je spomenuti i da je drugi igrac sa najvise slobodnih bacanja u momcadi.Sve to nekako me navodi na over, obzirom da je u dobroj formi, igra vazan mec, a protiv igraca koji bi ga trebali cuvati ovaj mec, mislim da moze u over.

p.s. Nema sanse da bi igrao Megu keca za 1.35 i pored svih izostanaka u Partizanu.Uostalom htio sam igrati Velickovica na manje, kontam ta povreda koljena, ali nemojte da vas iznenadi ako budu igrali komplet utakmicu i on i Ratkovica, Lukovic i Gordon.Naucio sam to kako kroz ovu sezonu da timovi cesto daju informacije koje su upitne, pa tako napisu nece igrati ili povrijeđeni, a oni igraju i onda se pise da je to bilo na vlastitu odgovornost.No svejedno, ja ne bi na Megu stavio novac za 1.35 nema sanse.

Peru Primera

Melgar-San Martin 1 1.61 b365

Utakmica koja se odgodila jucer zbog loseg vremena, gostujuci igraci su prisilno morali sletiti u Limu te od tamo isli autobosum do Arequipa sto je put od nekih 1000km. Melgar je dobro krenuo u sezonu pa tako ima skor od 3-1-0 i ovom pobjedom bi skocio na prvo mjesto, dok je San Martin na skoru 2-0-2. I zadnji susreti u kojima je Melgar bio domacin te ostvario 4 pobjede i 1 remi u zadnjih 5 daju naslutiti da je i prije ove informacije Melgar bio izraziti favorit, a sad kad se doda ovo putovanje i to da idu igrati na drugu nadmorsku visinu, ocekujem laganu pobjedu domacina, hrabriji naravno mogu uzet i neki od hendikepa. 

Jedan statisticki bet za ponedjeljak da dan ne prodje bez oklade
Apollon +22 @1.8

Zadnjih 10 susreta Apollon doma najveci poraz 18 razlike (igrali i sa Olympiakosom i izgubili 5)

Zadnjih 10 susreta Olympiakosa vani najveca pobjeda 18 razlike

Zadnjih 5 medjusobnih kod Apollona najveca razlika 18 razlike prije 4 godine.

Oly igrao i izgubio u cetvrtak kod Fenera, ovaj cetvrtak idu kod Macabija. Kod Fenera Oly igrao bez  Spanoulisa i Younga, sumnjam da ce ih danas forsirati ako ce uopce igrati.

GL

Galatasaray - Besiktas over 5.5 cards @1.66 unibet

Vruci derbi u Istanbulu, najveci posle onog glavnog (Fenerbahce - Galatasaray). Besiktas zasad najbolje plasirani tim u ligi, a i u Evropi najdalje dogurao. Videcemo da li ce se ovo igranje na 2 fronta odraziti na nastavak sezone i plasman u ligi, za sada to izgleda dosta dobro. 

Galatasaray zaostaje 7 boda i trenutno je na trecem mestu. Ukoliko bi danas dobili smanjili bi bod razliku na -4 a to je vec itekako sustizna brojka. Galata ove sezone kod kuce ima 7-0-3, dok je Besiktas trenutno najbolji gost lige sa 21 osvojena boda i skorom od 6-3-2. 

Kao sto je vec poznato, Turski derbiji su uvek propraceni grubom igrom i velikom zeljom za pobedom nad gradskim rivalom. Ovde se igra za mnogo vise od 3 boda, pa verujem da ce nervoza i temperament proraditi u drugom poluvremenu. Mec sudi
B. Yildirim, u derbi mecevima je znao podeliti 10+ kartona uz po koji crveni. U zadnje 3 sezone nije sudio u direktnim okrsajima ova 2 tima, ali jeste u drugim derbijima Turske lige (jednom Besiktas - Fenerbahce - 10 zutih i crveni; 2 puta Galatasaray - Fenerbahce, 14 zutih, 2 crvena u ligi, 10 zutih i crveni u kupu).

Mislim da postoji realna sansa za jos jednu kartonijadu. Pored onih rezultata za vikend ne usudjujem se zatezati neki jaci ulog, ali ovaj duel po granici 5.5 prosto ne mogu preskociti. Takodje cu probati na nizi ulog i crveni karton na mecu.

prije 20 minute, mario007 said:

Cak i ss-u ima ovaj turski derbi da se kartoni odigraju, granica 6.5

I SS je izbacio ovo u ponudi po granici 6.5 zutih kartona, ali ja tu nikako ne bi uplacivao ukoliko imam izbora zbog sledecih razloga:

• Racunaju samo zute kartone, a u ovakvim mecevima zna cesto pasti i pokoji crveni
  • Kvota 1.85 a posle poreza i MT-a 1.67, znaci jako niska i po meni nema value, dok ovamo u Unibetu imamo istu kvotu za ceo karton nize, a pritom racunaju i crveni
  • I na kraju, ukoliko se juri granica od 6.5, evo razrade WilliamHilla i nenormalno velike razlike u koeficijentu ( a naravno, WH racuna i crveni karton, sto je dodatna prednost):

iPuiLsw.png?1

prije 12 minute, JackieJack said:

I SS je izbacio ovo u ponudi po granici 6.5 zutih kartona, ali ja tu nikako ne bi uplacivao ukoliko imam izbora zbog sledecih razloga:

• Racunaju samo zute kartone, a u ovakvim mecevima zna cesto pasti i pokoji crveni
  • Kvota 1.85 a posle poreza i MT-a 1.67, znaci jako niska i po meni nema value, dok ovamo u Unibetu imamo istu kvotu za ceo karton nize, a pritom racunaju i crveni
  • I na kraju, ukoliko se juri granica od 6.5, evo razrade WilliamHilla i nenormalno velike razlike u koeficijentu ( a naravno, WH racuna i crveni karton, sto je dodatna prednost):

iPuiLsw.png?1

Ma znam, nego samo kazem ako neko nema racune u stranim kladionicama, a i rijetko kad ove nase daju kartone na neki mec a da nije liga petica, hnl ili euro natjecanja.

prije 2 sati, zeko1088 said:

Jedan statisticki bet za ponedjeljak da dan ne prodje bez oklade
Apollon +22 @1.8

Zadnjih 10 susreta Apollon doma najveci poraz 18 razlike (igrali i sa Olympiakosom i izgubili 5)

Zadnjih 10 susreta Olympiakosa vani najveca pobjeda 18 razlike

Zadnjih 5 medjusobnih kod Apollona najveca razlika 18 razlike prije 4 godine.

Oly igrao i izgubio u cetvrtak kod Fenera, ovaj cetvrtak idu kod Macabija. Kod Fenera Oly igrao bez  Spanoulisa i Younga, sumnjam da ce ih danas forsirati ako ce uopce igrati.

GL

Bravo. Ispratio sam te

Leicester - Liverpool

evo da napisem par rijeci.

po meni utakmica koju se treba zaobic u sirokom luku sto se tice predvidjanja rezultata. 

Prvi razlog je smjena ranieria. Ako je istina ono sta se prica, a to je da su igraci htjeli smjenu, onda mozda to moze djelovat i pozitivno na njih i dat im neki dodatan impuls pa odigraju najbolju utakmicu ove sezone. Ali opet sa druge strane moze djelovat suprotno ako su to sa igracima samo medijski natpisi. Ali po meni tu ima svega po malo. 

Drugi razlog je izostanak hendersona. Iako se samo po sebi taj izostanak ne cini toliko bitnim, ali kada je henderson zadnji put izostao liverpool je odigrao 2-2 kod sunderlanda u gostima (momcad slicne situacije kao leicester), bilo je to 2.1.2017 i kreno je taj crni sijecanj.

Treci rAzlog je izostnak lovrena. Koliko god on bio sklon greskama i raznim propustima on je i dalje najuigranij par matipu. Klavan i lucas nisu odigrali toliko utakmica sa matipom (iako sta cu igrali, znali su kvalitetno nadomjestit lovrena ali opet bilo je tu nesigurnosti radi neuigranosti) pa bi taj izostanak lovrena mogao vise znaciti nego se cini. Doduse lovren se vodi po upitnikom ali ja dok gledam sta cu u se kladit, gledam ko da ga nema, tako da ako cu se i odlucit za nesto pricekat cu postave

Po meni su redsi i dalje favoriti, jer leicester nema gola u ligi u 2017, liverpool je imao 2 tjedan odmora iskoristenih za pripreme u spanjolskoj a i sigurno daj ih je triumf protiv tottenhama proslo kolo malo podigao.

po meni je BTS dosta nezahvalna opcija s obzirom na napadacku formu leicestera, a 1.66 na liverpool je pre malo da bi se soliralo za vece novce i nije ta kvota vrijedna rizika.

Po meni su kartoni dosta izgledni. Jer leicesteru doslovno gori pod nogama, a liverpool u svom presingu nekad za i pretjerat i pobrat koji karton. Tako da over 3.5 cards @ 1.83 kod bet365 je dobar pick

i drugi dobar pick po meni je Liverpool race to 5 @ 1.36, jer nevjerujem kako ce v.d. Trenera leicestera mjenjati puno taktiku, pa ce liverpool imati posjed a samim tima i dosta kornera. Inace je liverpool najbolji gostujuci korneras za 6.95 kornera po utakmici.

za probat moze i liverpool over 6.5 corners @ 1.8

I evo par strijelaca

Mane @ 2.5

Liverpool to score a penalty @ 6.00 - na milnera je kof 4.5, a sumnjam da moze zabiti iz bilo cega osim penala pa mi je ovo ko kvots 6.00 na milner daje

sretno

Slažem se većinu toga s @Lolekom, ali mislim da bi ovdje moralo biti golova. Leicester bi lako mogao do gola jer Lovren i Hendo su gadni izostanci. Pogotovo tu mislim na Hendersona koji drži tu poziciju iza Wijnalduma i Lallane odlično i Can se jednostavno još nije snašao tu. Dosta ovisi tekma o Canu tako da ni ja ne bi dirao tu ništa. Kartoni i korneri su okej, ali po meni su izgledni i golovi. Ja izbjegavam jer se inaće ne volim kladit na tekme Liverpoola :D

Da je tu Henderson bila bi druga priča, ali svejedno se s redsima nikad ne zna..

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use