Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 26.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Tottenham Hotspur - Stoke City (14:30)
Sudac: Jonathan Moss (4.28)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 1.52
bibidBq.png

Primera

Espanyol - Osasuna (12:00)
Sudac: Carlos Clos Gómez (5.08)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.57
LFzo6no.png

Atlético Madrid - Barcelona (16:15)
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (5.33)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 2.09
id71HRX.png

Athletic Club - Granada (18:30)
Sudac: Daniel Jesús Trujillo Suárez (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.83
tvpfAIQ.png

Sporting Gijón - Celta Vigo (18:30)
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.91
Prosjek ekipe 2: 2.59
Fk4VPrU.png

Villarreal - Real Madrid (20:45)
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.90)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 2.00
uYrgooV.png

Serie A

Palermo - UC Sampdoria (12:30)
Sudac: Daniele Doveri (4.82)
Prosjek ekipe 1: 2.80
Prosjek ekipe 2: 2.16
75vQfNE.png

Chievo - Pescara (15:00)
Sudac: Claudio Gavillucci (4.30)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.36
lgPsEnr.png

FC Crotone - Cagliari (15:00)
Sudac: Daniele Orsato (5.70)
Prosjek ekipe 1: 2.28
Prosjek ekipe 2: 3.04
0RNR9sZ.png

Genoa CFC - Bologna FC (15:00)
Sudac: Gianluca Rocchi (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 2.20
d7Yo3f8.png

SS Lazio - Udinese (15:00)
Sudac: Luca Pairetto (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.20
nb7jXMf.png

US Sassuolo - AC Milan (15:00)
Sudac: Gianpaolo Calvarese (4.64)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 2.36
Jdkr0M2.png

FC Inter - AS Roma (20:45)
Sudac: Paolo Tagliavento (5.27)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 1.80
yXvcYjj.png

Bundesliga

FC Ingolstadt - Borussia Mönchengladbach (15:30)
Sudac: Christian Dingert (4.25)
Prosjek ekipe 1: 1.81
Prosjek ekipe 2: 1.38
SXWTq65.png

Schalke 04 - 1899 Hoffenheim (17:30)
Sudac: Deniz Aytekin (4.11)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.10
ZFXz6KQ.png

Krupa - Željezničar ( Bosna i Hercegovina Premier Liga ) TIP 2 @2.30  Sportska kladionica BHplay

Očekivao sam za ovu utakmicu veliki pad kvote do nedjelje i dolazak na nekih 1.60 što bi po meni bilo realno. Još uvijek je kvota na svim kladionicama preko dva što treba uzeti. Zrinjski je danas uzeo samo bod u Zenici i ovo je Želji i Sarajevu šansa za priključak.

Željo je trenutno treći, imam utisak da se tim dobro pripremio te da bi tokom proljetnog dijela sezone trebali pružiti najviše od svih ekipa. Navijači svakako očekuju pobjede, a ekipa je jača za dva odlična igrača Zebu i Zakarića. Niko od najboljih igrača nije napustio ekipu (prije svega mislim na to da su jos tu Stevanović i Lendrić). Krupa je debitant u Premier ligi ove godine i već su ostvarili cilj a to je opstanak. Mislim da nije realno očekivati da oni jure mjesta za europu. Zbog kartona neće igrati najbolji strijelac ekipe Elvir Koljić. Mislim da će Željo ovo dobiti, za ziherase ni dvoznak nije premal, keca ovdje ne vidim na mapi. 

subota prosla lose sto se tice kartona zato se nadam da ce nedjelja proci bolje. Ja sam se odlucio za dva tipa a to su 

šalke-hofenheim vise od 3.5 kartona 1.70 kvota 

Crotone-kaljari vise od 5.5 kartona 1.85 kvota 

Sto se tice šalke i hofenheim oni su na prosjeku od 2 kartona po utakmici a sudac je na prosijeku od 4 kartona po utakmici. Ocekujem tvrdu utakmicu sa obe strane i mislim da bi mogli preci ovu granicu.

na utakmici crotonea i kaljaria imamo odlicnog sudca daniela orseta koji je dobar sto se tice davanja kartona na prosijeku je od 5.8 po utakmic. Sto se tice ekipa oni su u samom vrhu po kartonima   Crotone na prosijeku od 2.28 a kaljari na 3 kartona po utakmici. Ovo mi je malo rizicniji mec od šalkea al mislim da bi i oni mogli da prođu granicu.

a sto se tice ostali utakmica sviđa mi se roma, atletiko madrid, real vise kartona al to cu da odigram u ostalim kombinacijama. 

Sretno tko prati i nemojte zamjeriti na losem pravopisu nadam se da ce prođe ??

Jucer se padalo, ali idemo danas u nove pohode, nadam se pobjednicke.

Evo mojeg dubla:

Crotone-Cagliari preko 5.5 kartona

Atletico-Barca preko 6.5 kartona

Za Crotone i Cagliari se slazem sa kolegom gore, obadve ekipe u vrhu grubosti, sudi zlatna koka Orsato koji ima visok prosjek ove sezone, Crotoneu gori pod nogama, moraju da idu jako ako uopce zele neku borbu za opstanak. 

E sad , derbi Spanjolske nam sudi nas stari prijatelj Lahoz.Dosta sam se mislio da li igrati ili ne, sudac ovakav i onakav, ekipe nekad grube nekad nisu, ali jednostavno sam odigrao.Ovo je Atleticu jedna od posljednjih sansa, ako zeli da se bori za sam vrh danas jednostavno ne smije izgubiti protiv direktnog rivala koji isto zeli da sacuva jednobodovno odstojanjje iza Reala.Zadnje dvije  njohove medudobne kup utakmice zavrsavale su sa po 8 i po 10 zutih i 3 crvena kartona, vjerujem da nam je svima to friško ostalo u sjecanju.

E sad crni Lahoz.Dijeli kad ga ne igramo, ne dijeli kad ga igramo.Zna on sta je suditi velike spanjolske meceve, npr.sudio je ovaj mec prije 2-3 g.i pokazao samo 4 kartona, no jednom je sudio El Clasico pa je tolikom lakoćom pokazao 11 kartona.Zadnji mec koji je sudio bio je onaj izmedu Cityja i Monaca i tu se strasno iskartonirao , pokazao je 10 kartona i donosio veoma hrabre odluke.Mislim da ga tezak mec za sudenje ceka danas, Atletico mora ili da dobije ili da igra neriješeno, a kad je tako onda je grubost na terenu velika.

Molio bi moderatore da posalju neko upozorenje za ovakve glupe komentare,umjesto da stavi neki prijedlog ili nesto pametno,on ide blatit ono gdje se najlakse uzme lova,i prica o nekom lotu,ocito je pogrijesio forum. Ima baba i djedova koliko volis na trznici,pa mozes s njima raspravljat o igrama na srecu. 

Inace danas solidne granice u nekim ligama. Moj prijedlog je iz Germanije,

Ingolstadt-Mgladbach zzk vise @ 1.70 ,sudac Dingert jedan od najstrozih u Bundesligi http://us.soccerway.com/referees/christian-dingert/56419/ , ekipe nisu na nekom velikom prosjeku,ali u medjusobnim duelima cesto zna bit dosta kartona,a i Ingolstadt se bori za ostanak,trebalo bi ovo lagano proci..

Bit ce jos kasnije sigurno prijedloga,dobra je ponuda i granice,a cekam i neki info iz Osijeka,pitanje je kakav ce danas tretman imat Rijeka u Zapresicu,a i bez obzira na to,obje utakmice Rijeke i Intera ove sezone otisle su preko granice od 4.5,a nikako ne ocekujem laganu utakmicu za Rijeku,poznato je kako im nikako ne pasu Zapresicani.

uz gore vec navedeno sto sam napisao za kartone dodao bi da crotone i kaljari imaju suradnju odnosno 3 za 3 i sad je red na domacina a kvota je odlicna 2.50. I ovo im je posljednji vlak za uhvatit prikljucak koji se bore za ostanak u elitnom drustvu.

SERIE A 2016/2017
Cagliari Crotone 2:1 1.61 3.84 5.87 details 02.10.2016
SERIE B 2015/2016
Crotone Cagliari 3:1 2.54 2.90 2.96 details 18.01.2016
Cagliari Crotone 4:0 1.60 3.56 5.70 details 07.09.2015
SERIE B 2001/2002
Cagliari Crotone 2:1 1.49 3.58 7.50 details 10.02.2002
Crotone Cagliari 4:2 2.35 2.60 4.00 details 16.09.2001
SERIE B 2000/2001
Crotone Cagliari 2:1 2.70 2.65 2.80 details 28.01.2001
Cagliari Crotone 4:0 1.41 3.65 8.00 details 03.09.2000

Inter Zaprešić - Rijeka

Ove nedjelje slijedi novo veliko iskušenje za nogometaše Rijeke koji i dalje brane svojih šest bodova plusa u odnosu na Dinamo.
U prvom ogledu nastavka sezone Rijeka se nije spotaknula, iako je utakmica kod Osijeka bila vrlo teška (pobjeda 3-2). Sada, u 22. kolu, Rijeka gostuje u Zaprešiću kod Intera gdje joj neće biti ništa manje lakše.
Objektivno je Inter slabija momčad od Osijeka, no Rijeka ima jedan ogromni uteg na leđima prije ove utakmice. Naime, dobro se zna kako Rijeka u Zaprešiću nije pobijedila punih 10 godina i takvu nekakvu crnu seriju uvijek je teško prekinuti.
Ove sezone je utakmica ova dva kluba u Zaprešiću završila 1-1, dok se i na Rujevici Rijeka mučila protiv ovog suparnika i slavila 1-0.
No, mi vjerujemo Rijeci i za hrvatske prilike fantastičnoj napadačkoj lini i veznom redu. Vjerujemo Rijeci i zbog 17 pobjeda i samo četiri remija u prvenstvu. Inter će se boriti iz petnjih žila i tražit će nastavak dobrih rezultata protiv Rijeke, no gosti su jednostavno bolji. I to dvostruko, trostruko bolji…

Tottenham - Stoke

Nogometaši Tottenhama nisu imali uspješan tjedan, ali se barem nadaju da će pozitivan biti vikend i obveze u domaćoj Premierligi.
Tottenham je, naime, na svom White Hart Laneu odigrao samo 2-2 protiv begijskog Genta, pa je uz kombinirani gostujući poraz od 1-0 ispao iz Europske lige.
Ako ništa drugo Tottenham ima jednu obavezu manje što mu otvara prostor za veći i jači angažman u Premierligi gdje se taj klub, sigurno, još nije oprostio od lova na Chelsea i prvo mjesto na ljestvici. Trenutačno je treći.
Tottenham je sjajan domaćin cijele sezone o čemu govore brojke od 10 pobjeda i tek dva remija. Doma još nije izgubio utakmicu i zato je Tottenham veliki favorit u nedjeljnom susretu protiv devetoplasiranog Stokea.
Stoke igra sve bolje kako sezona odmiče, ali ipak nije toliko strašan gost (tri pobjede, tri remija i šest poraza). Inače, u zadnje vrijeme Stoke odigrava posebno čvrste utakmice, pa su njegove četiri posljednje u Premierligi završavale s manje od tri gola.
I danas bi moglo biti tvrdo, ali uz dosta sigurnosti ipak predložemo slavlje domaćina.

Izvor: lutrija.hr

Pozdrav ekipa

Stuttgart - Kaiserslautern    1    1,73   WilliamHill

Kao prvo slozio bih se s kolegom sto se tice suvisnih komentara i izjava. Kome se ne svidjaju prijedlozi i analize ne mora ih igrat. Svi ovdje se klade na one sto vole i hoce i sto smatraju da ce donijeti zaradu i dobitak, a oni kojima ne pasu oklade na kartone, golove i slicno ne moraju se kladit, a kamoli jos to i komentirati. Sada da se vratimo na moj danasnji tip. Stuttgart je trenutno na prvoj poziciji i trebao bi se, kako stvari stoje, vec nakon godinu dana vartiti u Bundesligu. Trenutno su u nizu od 4 uzastopne pobjede i danasnjom bi pobjedom pobjegli drugoplasiranom Hannoveru na lijepih 5 bodova prednosti. Stuttgart na svom stadionu u 10 odigranih utakmica ima 8 pobijeda i 2 poraza uz gol razliku 22-9. Koliko sam uspio saznati nema vaznijih izostanaka za ovaj susret i ocekujem da Stuttgart ovo "lagano dobije". Kaiserslautern je trenutno na 12 poziciji sa 8 bodova vise od zone ispadanja. Ovo je jedna vrlo losa sezona za Kaiserslautern u kojo igraju jako promjenjivo. Ugostima ove sezone imaju 1 pobjedu 4 nerijesene i 5 poraza uz gol razliku 5-12. U prvom susretu ove sezone je slavio Stuttgart kao gost sa rezultatom 1-0. Jedino sto vidim kao minus ovoj opkladi je taj sto Stutgart zadnje tri utakmice kao domacin nije uspio pobijediti Kaiserslautern, ali su te utakmice igrane prije 5 do 6 godina u Bundesligi. Smatram da ce Stuttgart nastaviti sa dobrim igrama i da ne bi trebao imati vecih problema u ovoj utakmici. Sretno ;).

prije 14 minute, ikotipster said:

uz gore vec navedeno sto sam napisao za kartone dodao bi da crotone i kaljari imaju suradnju odnosno 3 za 3 i sad je red na domacina a kvota je odlicna 2.50. I ovo im je posljednji vlak za uhvatit prikljucak koji se bore za ostanak u elitnom drustvu.

SERIE A 2016/2017
Cagliari Crotone 2:1 1.61 3.84 5.87 details 02.10.2016
SERIE B 2015/2016
Crotone Cagliari 3:1 2.54 2.90 2.96 details 18.01.2016
Cagliari Crotone 4:0 1.60 3.56 5.70 details 07.09.2015
SERIE B 2001/2002
Cagliari Crotone 2:1 1.49 3.58 7.50 details 10.02.2002
Crotone Cagliari 4:2 2.35 2.60 4.00 details 16.09.2001
SERIE B 2000/2001
Crotone Cagliari 2:1 2.70 2.65 2.80 details 28.01.2001
Cagliari Crotone 4:0 1.41 3.65 8.00 details 03.09.2000

Po ovim medjusobnim susretima vidim da bi se na ovoj utakmici moglo probat odigrati i zbroj golova.

prije 3 minute, jere said:

Po ovim medjusobnim susretima vidim da bi se na ovoj utakmici moglo probat odigrati i zbroj golova.

Da ja sam odigrao i pobjedu crotone i vise od 2.5 gola kvota 4.25 na sitno povezao sa cibalija ne daje gol po kvoti 1.55. Dinamo je za dvi klase bolji od cibalije a po najavama cibalija ce i odmarati na ovom mecu neke igrace zato sto sljedeci vikend igraju protiv splita i ta im je utakmica iznimno vazna za ostanak u ligi

INTER – RIJEKA

Inter je u jesenskom dijelu već napravio glavni dio posla, stvorio je zalihu uz koju će lako doći do opstanka, što je sasvim zadovoljavajući domet za nekadašnjeg „Diva iz predgrađa“. U nastavku će nastojati još popuniti svoj bodovni saldo, za njih je karakteristično da su remizirali u 5 od 10 prethodnih utakmica na svom terenu ove sezone.

Rijeka igra možda i najvažniju sezonu u klupskoj povijesti, momčad trenera Matjaža Keka nije samo lider, nego je i igrama dokazala da je trenutno broj jedan u HNL-u, te ostala jedina neporažena momčad u nogometnoj Europi u prvoj polovici sezone!  Tako je i na gostovanjima dosad ostvarila 7 trijumfa i 4 remija, a zaista je impresivan bio nedjeljni trijumf u Osijeku, kad su preokretom u finišu preko Franka Andrijaševića došli do 3:2! U misiji zvanoj titula, ovakav tip utakmica mora dobivati, to je jasno…

Brojke: Oprez, jer je ovo, koliko god to čudno zvučalo, najteže gostovanje za Rijeku u HNL-u! Otkad su se lani domaćini vratili u elitu, sva 4 međusobna ogleda u Zaprešiću su završila remijima, ove sezone je bilo 1:1. A ni na Rujevici, kasnije, nije Rijeka lako došla do uspjeha (1:0, golom Franka Andrijaševića).

VILLARREAL – REAL

Villarreal je u strašnoj seriji utakmica u kojoj je u 10 dana dvaput igrao sa Romom u Ligi prvaka, a Kraljeve dočekuju nakon što su u Primeri gostovali u San Sebastianu i trijumfirali sa 1:0. Zato za „Žutu podmornicu“ ovaj izazov stiže u najgorem trenutku, ali nemaju izbora, pogotovo jer su nešto lošijim rezultatima u zadnje vrijeme pokvarili sjajan dojam iz prvog dijela, te doveli u pitanje povratak na međunarodnu scenu i naredne sezone. Ipak, nakon pobjede u San Sebastianu se nada vratila…

Real nije u boljoj poziciji što se tiče raspored, jer mora u Villarreal nakon što je prije samo 4 dana gostovao u nedalekoj Valenciji. Modrić i Ronaldo nemaju pravo na kiks kako bi držali vodeće mjesto ispred ranjene Barcelone, a u ovom kolu bi mogli pobjedom čak i profitirati, jer Katalonci moraju u goste Atleticu. Zna se da im je domaći naslov prioritet ove sezone!

Brojke:Villarreal je dobio samo 3 od 33 utakmice sa Realom (uz 10 remija i 20 poraza), ali je odnio bod ove sezone sa Bernabeua – bilo je 1:1!

MANCHESTER UNITED – SOUTHAMPTON

Manchester United ima priliku osvojiti prvi trofej ove sezone, u finalu Liga kupa na Wembleyu je svakako favorit da po 5. put u svojoj povijesti uzme ovaj trofej. Bio ti bo poglavito psihološki impuls za Mourinhovu momčad, kako bi sa ponešto manjim pritiskom nastavila bitku na svim ostalim frontovima, jer se bori za plasman u Ligu prvaka u prvenstvu, u FA Kupu je stigla do četvrtfinala, a nadomak je i osmine u Europskoj ligi, nakon 3:0 u prvom meču sa St.Etienneom.

Southampton je na korak do drugog velikog trofeja u svojoj povijesti, dosad u svojim vitrinama imaju samo jedan FA kup (1976.), dok su u Liga kupu tek jednom stigli do finala, bilo je to 1979., kad su izgubili od Nottingham Foresta. Ovo je za učenike Claudea Puela meč godine, pogotovo jer su u Premiershipu u mirnoj sredini, a ispali su iz FA Kupa i Europske lige. Do finala su došli na impresivan način, izbacili u gostima Arsenal i Liverpool!

Brojke: Ove sezone su se u prvenstvu sreli na Old Traffordu, United je slavio 2:0 golovima Ibrahimovića.

Izvor: psk.hr

Sarajevo-Vitez 1 1.20
Krupa-Željezničar 2 1.87

Wwin 2,24 

Sarajevo nije puno mijenjalo tijekom pauze. Sa finim pobjedničkim nizom su zaključili prvi dio prvenstva, a danas očekujem da ga i nastave. U goste im dolazi Vitez koji ide u ligu za ostanak u ligi i ne vjerujem da mogu ugroziti Sarajevo koje bi se pobjedom približio Zrinjskom na samo dva boda.

Željo se odlično pojačao tijekom pauze i očekujem ih u borbi za prvaka. Krupa je pridošlica u ligi, igraju na umjetnoj travi i trebali bi ući u "ligu za prvaka" što je njihov maksimum. Krupu je napustio bitan igrač Kajkut koji je otišao u Zrinjski, a danas će bit i bez prvoga strijelca Elvira Koljića, a neće biti ni bitnih Irfana Jašarevića i Ajdin Redžića (za njih nisam 100 % siguran, znam da se pisalo nešto, ali Koljića nema sigurno radi kartona). Željo se fino pojačao, očekujem pobjedu protiv oslabjene Krupe i priključak Zrinjskom (došli bi na -4) i Sarajevu

Athletic Bilbao - Granada zbroj žutih kartona 4,5 više 1.75
Athletic Club - Granada (18:30)
Sudac: Daniel Jesús Trujillo Suárez (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.83

Krećem od ekipa. Obje ekipe su dosta grube, nalaze se pri vrhu tablice šta se tiče dobivenih kartona. Razlog zašto vidim over kartona u ovom meču je sljedeći:obje ekipe se imaju za što boriti. Athletic Bilbao se bori za to 6. mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu, dok se Granada bori za opstanak. Bilbao zaostaje 4 boda za zonom koja vodi u Europu, a Granada 3 boda, da izađe iz zone ispadanja. Znam da Bilbao doma igra potpuno drugačije nego u gostima, i da je dosta vremena prošlo od zadnjeg poraza na domaćem terenu, no koliko vidim, nikoga ne nadigraju rezultatski. Sve što pobjede je pobjeda s jednim golom razlike, i večinom prime zgoditak. Sada su još upali u krizu, dok su ispali iz Europske lige, gdje ih je izbacio ciparski APOEL. Sigurno će se to poznati i u današnjoj igri. Danas su još bez svog killera Aduriza, te bez Arrizabalage i Garcie, dok je Laporte pod upitnikom. Eibar po meni mora danas napast oštro, agresivno ranjeni Bilbao, nemaju šta izgubiti. Siguran sam da ih Bilbao razbiti neće, šta se recimo po kvoti na domaćina 1,45 da zaključiti. To će uvelike doprinjeti ovom tipu. Očekujem tvrd, agresivan i pomalo bezobrazan meč. Međusobno uvijek prelaze ovu granicu od 4,5 žuta kartona, izuzevši posljednji njihov međusoban ogled. Jedina boljka ovom tipu je sudac koji prije podijeli manje nego više kartona, ali ako danas bude meč kakav sam opisao, bit će prisiljeni podijelit minimalno 5 kartona. Sretno svima! ?

Tottenham-Stoke

Jedina utakmica danas u premiershipu dvoboj je Spursa i Stokea. Tottenham je kiksao u europi ispadanjem od Genta i sada ce Ligu prvaka pokusati dohvatiti kroz prvenstvo. Momcad Mauricia Pochettina igro vrlo dobro na domacem travnjaku a danasnji suparnik Stoke zaredao je sa nesto losijim igrama u gostima. Domaci nemaju vecih izostanaka bitno za ovaj tip da je stoperski par Verthonghen i Alderweild zdravi. Dele Alli ce vjerujem imat motiv vise za iskupiti se za glup prekrsaj u utakmici Europa lige zbog kojeg je dobio crveni. Zadnje tri domace utakmice u prvenstvu Spursi nisu primili gol vjerujem da mogu sacuvati mrezu i u ovome susretu. Harry Kane je u finoj formi, Alli u prvenstvu briljira mislim da nas ocekuje utakmica gdje ce Tottenham dominirati i slaviti bez primljena gola.

TIP:Pobjeda Tottenham bez primljena gola 2,30@bet365

prije 2 sati, Koki22 said:

Molio bi moderatore da posalju neko upozorenje za ovakve glupe komentare,umjesto da stavi neki prijedlog ili nesto pametno,on ide blatit ono gdje se najlakse uzme lova,i prica o nekom lotu,ocito je pogrijesio forum. Ima baba i djedova koliko volis na trznici,pa mozes s njima raspravljat o igrama na srecu. 

Inace danas solidne granice u nekim ligama. Moj prijedlog je iz Germanije,

Ingolstadt-Mgladbach zzk vise @ 1.70 ,sudac Dingert jedan od najstrozih u Bundesligi http://us.soccerway.com/referees/christian-dingert/56419/ , ekipe nisu na nekom velikom prosjeku,ali u medjusobnim duelima cesto zna bit dosta kartona,a i Ingolstadt se bori za ostanak,trebalo bi ovo lagano proci..

Bit ce jos kasnije sigurno prijedloga,dobra je ponuda i granice,a cekam i neki info iz Osijeka,pitanje je kakav ce danas tretman imat Rijeka u Zapresicu,a i bez obzira na to,obje utakmice Rijeke i Intera ove sezone otisle su preko granice od 4.5,a nikako ne ocekujem laganu utakmicu za Rijeku,poznato je kako im nikako ne pasu Zapresicani.

Već ga duže vrijeme pratim, ovog Maria što postavlja glupe komentare. Sada je dobio privremeni ban, pa će to Goksim da riješi. Zaista što god je gdje neko nešto objavio na forumu on je uvijek imao negativni komentar i negirao sve što netko odigra. 

Marseille - PSG under 4.5 @1.61 ili asian under 4 @1.950 bet365

Obe ekipe nisu agresivne kao i cila Ligue 1 osim par iznimki. Zadnja 4 puta su isli ispod ove granice te je povoljan i sudac Benoit Bastien koji je na zadnjih 9 utakmica na prosjeku 3.2 kartona. Taj prosjek mu je uveliko digla utakmica Lorienta i Nantesa u kojoj je podilia 8 zutih, ali to je bilo prosle godine u 10. misecu. Ove godine je sudia 5 utakmica sa prosjekon 2.75 zuta po tekmi.  Obe ekipe nisu agresivne, pogotovo PSG. Oba tima su na prosjeku 1.5-1.4 i ne vidin nikako da na ovoj utakmici bude 5 kartona osim da bude neki crveni.

prije 23 minute, IzudinB said:

Već ga duže vrijeme pratim, ovog Maria što postavlja glupe komentare. Sada je dobio privremeni ban, pa će to Goksim da riješi. Zaista što god je gdje neko nešto objavio na forumu on je uvijek imao negativni komentar i negirao sve što netko odigra. 

Uvijek se to rijesi na nacin,da ako ti se nesto ne svidja sto netko pise,jednostavno preskocis ili ako imas valjani razlog za kontra tip,da to argumentiras i dovidjenja. I meni se dosta tipova ne svidja i ne bi ih nikad odigrao,ali to nije razlog da pljujem po tudjem trudu.

I samo da se nadovezem na Blue Tigerov tip,da ne idem u novi nepotrebni post,mislim da je Bastien sudio njihov mec prije 2 godine i da je podijelio 5 zutih kartona,zna on nekad poludit, i dijelit kartone,jako rijetko,ali ima svoje zute minute :D. Mene cudi da njihove utakmice opcenito ne budu puno grublje,s obzirom da se zna da su te dvije ekipe najveci rivali u Francuskoj.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Barcelona - Dortmund - 1 i oba daju (2.40) bet365 Katalonci su u brutalnoj formi - već 12 domaćih utakmica ne znaju za poraz, a zadnji put su izgubili još prošle godine od Atletica. Od tad – gas do daske! U Ligi prvaka su lagano prošli Benficu s ukupnih 4:1 i sad love polufinale. A Dortmund? Prošli su Lille, al’ forma im je promjenjiva. Dva poraza u zadnjih pet tekmi. I ne ide im protiv Barce - nikad ih nisu dobili u pet susreta, a na Camp Nou su uvijek padali s barem dva komada u mreži. Barcina obrana nije neprobojna - u 3 od zadnje 4 domaće utakmice primili su gol, a isto je bilo i zadnji put protiv Dortmunda. S druge strane, gosti na zadnja četiri gostovanja u Bundesligi dali 8 golova - znači, očekujem golove na obje strane. Barca ima peh s povredama – Dani Olmo out, Inigo Martinez pod upitnikom, a Ter Stegen, Casado i Bernal završili sezonu. Dobra vijest je da trojac Yamal – Raphinha – Lewa starta od prve!  Dortmundu otpali Sule i Sabitzer, ali se vraćaju Schlotterbeck, Anton i Couto. Barcelona: Szczesny – Kounde, Cubarsi, Inigo, Balde – De Jong, Pedri – Yamal, Ferran, Raphinha – Lewandowski Dortmund: Kobel – Ryerson, Anton, Bensebaini, Svensson – Can, Ozcan, Brandt – Adeyemi, Guirassy, Beier Prijedlog: Pobjeda Barce + oba daju gol – kvota 2.40 kod bet365  (Koeficijenti 8.4. u 22:52 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • PSG - Aston Villa1 i oba daju (2.70) ili točan rezultat 2-1 (8.50) bet365 PSG melje sve pred sobom, šesta pobjeda u nizu, 25 trijumfa u zadnjih 28 mečeva, a Ligu prvaka igraju lagano da laganije ne može biti. Što se tiče Aston Ville, ni oni ne dolaze s bijelom zastavom. Osam vezanih pobjeda, puni samopouzdanja i raspoloženi da naprave haos u Parizu. Al’ ima kvaka, PSG je kod kuće skoro nepobjediv, a Villa vani zna prosut’ bodove - tri poraza u zadnjih osam gostovanja.  PSG bez Lee Kang-ina i suspendovanog Marquinhosa. Villa skoro kompletna – Barkley out, Bailey pod upitnikom.  PSG je favorit za pobjedu, al’ Villa će sigurno zaprijetiti. Očekuju se golovi na obje strane terena. PSG: Donnarumma – Hakimi, Beraldo, Pacho, Mendes – Neves, Vitinha, Ruiz – Kvara, Dembele, Barcola Aston Villa: Martinez – Cash, Konsa, Mings, Digne – Kamara, Tielemans – McGinn, Asensio, Rogers – Rashford Prijedlog: PSG pobjeđuje & oba daju gol – kvota 2.70 Za one koji vole rizik: tačan rezultat 2:1 za PSG – kvota 8.50  (Koeficijenti 8.4. u 2234 CET) Koeficijenti su podložni promjenama  
    • 21:00 CET - Paris (Parc des Princes)  PARIS SAINT GERMAIN (FRA) - ASTON VILLA FC (ENG) Sudac: Maurizio Mariani ITA      21:00 CET - Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys) FC BARCELONA (ESP) - BORUSSIA DORTMUND (GER)  Sudac: Espen Eskas NOR
    • Istina,jedino što je sigurno glede kladuša je da ništa nije sigurno. Nekad kladionice same puste priču da nas "navuku"...
    • @pena29 A opet, postoji šansa da ga Borac zavuče svima i uzme duplu jer sada mogu dosta lakse nego prije mjesec dana.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use