Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.2.2017.


IzudinB

Recommended Posts

Bayer Leverkusen- Mainz 1 1,73 @bet365

Nakon poraza u Ligi prvaka u utorak protiv Atletico Madrida, "Apotekari" dočekuju na svome travnjaku Mainz momčad koja u gostima nije slavila još od Rujna. Idealna je to šansa za momčad Roger Schmidta da dodju do pobjede i drže kakav takav priključak za mjestom koje vodi u Ligu prvaka iduce sezone. Bayer je loše započeo sezonu no bolje izgledaju u ovom proljetnom dijelu. Mainz je u problemima u gostima su izgubili već 7 utakmica ove sezone, a u zadnjem kolu izgubili su kod kuće od Werdera bilo je 2-0 za goste. Bayer igra dobro napad se probudio dali su po 3 gola na zadnja dva susreta u Bundesligi, postigli su i dva gola u utorak Atletico Madridu i mislim da su ovdje puno bliži pobjedi. Mainz ne izgleda dobro na gostovanjima i ovo bi trebala biti rutinska pobjeda za domaće.

Link to comment
Share on other sites

Guingamp - Monaco

Vodeća momčad francuskog Le Championnata Monaco ove subote gostuje kod Guingampa. U pitanju je utakmica 27. kola.
Monaco je definitivno u još boljem raspoloženju mogao dočekati ovu utakmicu i obranu prvog mjesta na ljestvici. Vodio je, naime, 2-1 i 3-2 na Etihadu kod Manchester Cityja, u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka, ali je na kraju izgubio sa čak 5-3 i sada je prolaz u četvrtfinale ipak dosta udaljen.
Unatoč tih pet primljenih golova i loše odigranom drugom poluvremenu i dalje smo štovatelji Monaca i njegove igre te ne vjerujemo da će zbog tih 45 minuta uslijediti pad u njegovim izvedbama.
Monaco u gostima ima ukupno sedam pobjeda, četiri remija i dva poraza, a daje skoro dva i pol pogotka po utakmici. Prije dva-tri mjeseca ovo gostovanje kod Guingampa bi možda i bilo prilično nezgodno, no danas je Guingamp ipak sastav u priličnom padu.
Deveta momčad s ljestvice ima samo jednu pobjedu, remi i čak pet poraza u zadnjih sedam utakmica i trenutačno izgleda vrlo propusno. Jaka napadačka linija Monaca trebala bi i ovom prilikom biti goropadna i efikasna.

Everton - Sunderland

Ove subote je Everton vjerojatno najveći nogometni zicer na Otoku. Predviđamo mu laganu domaću pobjedu protiv Sunderlanda.
Posljednjeplasirani Sunderland proživljava još jednu tešku sezonu i pitanje je hoće li ovaj put imati sreće (i spretnosti) da izbjegne ispadanje u drugu ligu.
Danas, pak, neće dohvatiti bod(ove) koji mu mnogo znače za prvoligaški život, Sunderlandu su šanse na Goodisonu baš simbolične. Razlog čak nije loš Sunderland, već odlične igre Evertona dugi niz tjedana. Everton je trenutačno sedmi na ljestvici, a kao domaćin ima iza sebe odlične brojke ove sezone (sedam pobjeda, četiri remija i samo jedan poraz).
Kada smo rekli da je Everton u dobroj formi mislili smo na pet pobjeda i tri remija u zadnjih osam nastupa. Isto tako, Everton ima tri uvjerljive domaće prvenstvene pobjede u nizu, sve tri izražene s hendikepom: Southampton 3-0, Manchester City 4-0 i Bournemouth 6-3.
I Sunderland će se uhvatiti u Evertonovu mrežu i zbilja smo uvjereni u lagano slavlje domaćina.

Hertha - Eintracht F.

Niko Kovač i njegov Eintracht iz Frankfurta ipak sve jače i češće kašljuca, pa u tom duhu i ovog vikenda preporučamo poraz te momčadi.
Eintracht gostuje u Berlinu kod Herthe, a iza sebe ima dva lagana poraza. Prvo u Leverkusenu kod Bayera (3-0), a potom nenadano doma od Ingolstadta (2-0).
Još uvijek je Eintracht visoko plasiran, na petom mjestu i jednu je pozicije bolje plasiran od Herthe koja u nastavku sezone igra u ritmu toplo-hladno, ali je i dalje sjajna opcija na domaćem terenu.
U posljednjem ogledu u Berlinu Hertha je ispred sebe imala velikog Bayerna na koljenima. Vodila je 1-0 sve do šeste minute sudačke nadoknade kada je primila pogodak. No, domaća statistika je i dalje sjajna: osam pobjeda i po jedan remi i poraz.
Danas će Hertha tražiti ispravak tog nesretnog remija, a i zbog svojih domaćih sklonosti igrači Herthe zaslužuju prednost u ovom susretu. Kako smo i najavljivali, pad Eintrachta se očekivao i sada je očigledno nastupio.

izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, IzudinB said:

Everton - Sunderland

Ove subote je Everton vjerojatno najveći nogometni zicer na Otoku. Predviđamo mu laganu domaću pobjedu protiv Sunderlanda.
Posljednjeplasirani Sunderland proživljava još jednu tešku sezonu i pitanje je hoće li ovaj put imati sreće (i spretnosti) da izbjegne ispadanje u drugu ligu.
 

ja bih ovdje dodao puno izostanaka kod sunderlanda... 

 Anichebe V.(Ozljeda mišića), Cattermole L.(Ozljeda), Djilobodji P.(Suspenzija), McNair P.(Ozljeda koljena), Watmore D.(Ozljeda koljena) a pod upitnikom su  Kirchhoff J.(Ozljeda koljena),Pickford J.(Ozljeda koljena) i Rodwell J.(Ozljeda mišića)
 

Link to comment
Share on other sites

CHELSEA – SWANSEA

Chelsea je uvjerljivi lider Premiershipa, ali znajući za fajterski mentalitet menadžera Contea, te klasu i iskustvo njegovog igračkog kadra, nema razloga sumnjati da Blues neće „smanjiti gas“ sve do samog cilja, tim više jer su, za razliku od većine pratitelja, bez obveza na europskoj sceni. Naravno da na Stamford Bridgeu nema popusta ni za daleko jače goste od Velšana, tu 3 boda treba unaprijed ukalkulirati.

Swansea je sve donedavno izgledao očajnički loše i beznadno, ali je uslijedio veliki preokret, pod vodstvom Paula Lamberta su Velšani doživjeli pravi preporod, dobili 3 od 4 utakmice, srušili Liverpool na Anfieldu, pa doma Southampton i Leicester, te iskočili iz zone ispadanja! No, jasno je da ih presudne bitke tek očekuju, ali ovo nije jedna od onih u kojima mogu očekivati pozitivan ishod.

Brojke: Tradicija sugerira kako ovo nije baš lagan posao za domaćine, jer nisu dobili nijedan od zadnja 3 meča, lani je u Londonu bilo 2:2 i 1:0 za Swansea doma, a u ovoj je u Walesu završilo 2:2!

NAPOLI – ATALANTA

Napoli tek čeka paklena serija utakmica. naime, u samo 8 dana će igrati sa Juventusom u Kupu, Romom u prvenstvu i Realom i Ligi prvaka, stoga je ovo zaista kao “generalna” proba na San Paolu pred vjerojatno ključni tjedan cijele sezone. Zato Plavi ovo moraju dobiti, jer su u punom jeku trke sa Romom za 2. mjesto, ali dobra je vijest da su zaista u sjajnoj formi, imaju 8 pobjeda i 2 remija u prethodnih 10 ligaških kola.

Atalanta je apsolutni hit sezone, momčad koja se trebala boriti za opstanak je pod vodstvom iskusnog lisca Gasperinija zauzela nevjerojatno 4. mjesto u ovom trenutku! Crno-plavi su u blistavoj formi već mjesecima, tako su u zadnjih 5 kola upisali 13 bodova, a na svom terenu su već nadmašili i Napoli i Inter i Romu… U klubu iz Bergama više i ne kriju da ciljaju plasman u Europsku ligu, iako čak ni Liga prvaka ne bi bila nemoguća misija ako dobiju ovaj meč u Napulju, ali to bi zaista bilo čudo u kategoriji lanjskog Leicestera…

Brojke: Napoli je lani dobio oba meča (2:1 i 3:1), ali je ove sezone ovaj meteorski uspon Atalante počeo upravo pobjedom nad Plavima u Bergamu, bilo je 1:0 golom Petagne već u 9. minuti!

BETIS – SEVILLA

Betis dočekuje uvijek žestoki gradski derbi u komfornoj poziciji, sa plus 8 bodova prednost nad zonom ispadanja, što bar donekle smanjuje pritisak i imperativ trijumfa zeleno-bijelima, iako se zna da bi njim uspjeh u ovom meču vrijedio čak i više nego status u eliti ili trofej. U zadnjih 5 kola upisali su samo 3 boda i to sve remijima na svom terenu, protiv Betisa, Valencije i Barcelone (vodili su protiv Katalonaca sve do 90. minute sa 1:0, a onda je izjednačio Suarez), a poraženi su na gostovanjima kod Atletica Madrid, te “fenjeraša” Granade, gdje su prošlog vikenda poniženi sa 1:4. Dakle, derbi dočekuju u slaboj formi, ali silno željni iskupljenja, motiv im je zaista na 101 posto!

Sevilla mora u posjetu susjedu nepuna 3 dana nakon nastupa u osmini finala Lige prvaka protiv Leicestera, što je svakako veliki hendikep, pogotovo kad se zna da su domaćini odmarali ovog tjedna. No, za ekipu stratega Sampaolija nema alibija, teško izborenom pobjedom prošlog vikenda nad Eibarom (2:0), ostali su u trci čak i za naslov, ali zapravo je njihov pravi cilj obraniti 3. mjesto, koje vodi izravno u LP naredne sezone. No, kvalitete sad zaista imaju za velike stvari, dovoljno je nabrojati da su tu Nasri, Jovetić, Vitolo, Iborra, Sarabia, Vietto, Ben Yedder…

Brojke: Impresivna je statistika iz 2016. godine, u kojoj su odigrana 4 derbija (u prvenstvu i Kupu) uz 4 pobjede Seville i gol razliku od 9:0! Ta se statistika može produžiti i na 7 posljednjih derbija, u kojima Sevlla ima 6 trijumfa uz jedan remi i gol razliku 13:0. Kad se računaju i produžeci u prvom ogledu iz ove duge serije, ispada kako Betis nije zatresao mrežu susjeda – 673 minute! Igrom sudbine, posljednji “betisovac” koji je zabio Sevilli bio je – Salva Sevilla i to 13. ožujka 2014. godine!

LEIPZIG – KOLN

Leipzig je u prvom dijelu prvenstva, u svojoj prvoj sezoni u eliti, dugo bio čak i lider, ali ipak nije uspio pratiti korak Bayerna, koji mu je pobjegao u nastavku, kad su “Crveni bikovi” izgubili u Dortmundu i doma od Hamburga. No, već su se vratili na pobjedničku stazu, trijumfirali su prošlog vikenda kod Borussije(M) sa 2:1 golovima Forsberga i Wernera. Tako su se učvrstili na 2. poziciji, sa čak 8 bodova više od 4.-plasiranog Hoffenheima (najbolja idu izravno u Ligu prvaka, što je već više nego realna cilj za Leipzig).

Koln je na 7. mjestu, ali ima samo 4 boda manje od 3. (Dortmund), što znači da i “Jarci” imaju šansu boriti se za Ligu prvaka u silno izjednačenoj konkurenciji koja vlada u gornjem dijelu poretka. Inače, riječ je o vrlo čvrstoj momčadi koja ima 2. najbolju obranu u Bundesligi, sa 19 primljenih golova u 21 kolu (bolji je samo Bayern), a njihov Modeste je, zajedno sa Aubameyangom, trenutno vodeći golgeter lige sa 17 pogodaka.

Brojke: Prvi meč ove sezone u Kolnu završio je 1:1.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Osobno san spojia Everton sa Newcastleon. Gostima fali glavni igrac i covik koji mozemo rec skoro jedini daje golove, Tammy Abraham te defanzivac Mark Little. Takoder Njuki fali Gayle prvi strijelac te defanzivac Hayden i veznjak Anita, ali svakako ima ostalih igraca kod njih koji mogu dat gol i dobro zamjenit odsutne. Kad sve uzmemo u obzir te pogotovo lose igre Bristola u gostima te odlicne utakmice domacina kod kuce Njuka bi tribala dobit.

Link to comment
Share on other sites

Just now, MackoReus said:

Juventus Empoli 3,5 zutih vise?

Juve ce vjerojatno malo kombinirati sa sastavom, pa nece odmah utrpat 3-4 komada. Ekipe i sudac su dosta solidni za okladu, ako se Empoli dobro obrani, i odrzi neki solidan rezultat tipa 1:0 ili 2:0 mislim da ce past bar 4 kartona

Ja san isto to mislia odigrat, Empoli je sam po sebi agresivna ekipa, ali i Juventus zna dobit zuti tu i tamo. Predvidan bar 1 za Juve i 3 za Empoli.

Link to comment
Share on other sites

prije 2 minute, David112 said:

Utakmica 1.HNL

Lokomotiva ZG - Osijek 

Na Osijek je kvota na supersportu 3,00 sta mislite vrijedi li probati ikombinirati sa Evertonom i RB Lepzigom 

Screenshot_7.png

Ja bi tu radje uzeo GG na lokosi-osijek. Oboje dolaze nakon poraza. Doduse osijek je igrao sa rijekom pa je to i psihicki  bila teska utakmica. Početak je drugog dijela pa je pitanje u kakvim su stanjima momcadi. Jedna utskmica nista ne pokazuje. Lokosi igraju uzas cijelu sezonu, ali mislim da osijeku mogu dat gol, a rasplet za gg sugeriraja i H2H gdje pada dosta golova u njihovim medjusobnim. 

A posto je 3.00 ( na betu 3.25) lijepa kvota na osijek, radje to u singl. (Ja imam osobno u singlu 2, a GG vezan sa napoli win either half i race to 5).

Link to comment
Share on other sites

Just now, Lolek222 said:

Ja bi tu radje uzeo GG na lokosi-osijek. Oboje dolaze nakon poraza. Doduse osijek je igrao sa rijekom pa je to i psihicki  bila teska utakmica. Početak je drugog dijela pa je pitanje u kakvim su stanjima momcadi. Jedna utskmica nista ne pokazuje. Lokosi igraju uzas cijelu sezonu, ali mislim da osijeku mogu dat gol, a rasplet za gg sugeriraja i H2H gdje pada dosta golova u njihovim medjusobnim. 

A posto je 3.00 ( na betu 3.25) lijepa kvota na osijek, radje to u singl. (Ja imam osobno u singlu 2, a GG vezan sa napoli win either half i race to 5).

Vidim da je na bet365 kvota na lokomotivu 2,20 dok je na supersportu 2,70 ...zar inace bet365 nema vece kvote od

supersporta

Link to comment
Share on other sites

Samo da skrenem pozornost na nesto.  Ja na dosta tiketa danas vezem razne kombinacije sljedecga:

dZsKKZT.jpg

 

napoli je nakon intera najbolji korneras serie a. Doma dopustaju 3.5 kornera, a sami odlaze do nekih 8.5 u prosjeku. Ako ce igrati svoju standardnu igru tj. ako uzmu protivniku posjed vjerujem da nece biti problema u dolasku do 5 kornera.  Atalanta u prosjeku dopusta oko 5 u gostima, ali protiv jacih (izuzev juvea koji je katastrofalan korneras) ide prosjek i do 6-6.5

 

sto se tice win either half za napoli. Atalanta je u dobrom nizu i nalazi se na 5. poziciji, ali vjerujem kako napoli danas ide na pobjedu da puni samopouzdajna docekaju real i probaju napravit cudo. Ako ce danas kalkulirati i izgube potonuti ce za real a mislim da im to nije opcija i da se nece cuvati

Link to comment
Share on other sites

18:00 Gorenje - Meshkov 2 1.72 wwin 3/10

Celje je svoje zavrsilo u seha ligi,odigrale su sve utakmice i medu tri ekipe Celje-Zagreb-Meshkov ce se boriti za 2 ostala mjesta koja idu na final four seha lige.Ono sto je bitno je to da Meshkov domacin final foura.Cilj sehe je publika i financije a kako je Meshkov domacin mislim da ce do kraja Meshkov dogurati do prva cetiri mjesta.Gorenje nema rezultatski imperativ u seha ligi.Meshkovu je ostalo jos dvije utakmice ukljucujuci ovu i utakmicu protiv Zagreba koja ce odlucivati to sve.Meshkov ih je kuci dobio 26-24 i vjerujem u slican rezultat i danas u korist Meshkova.Meshkov ima kvalitetne igrace u vidu Jamalija,Stojkovica,Silovica,Krisopansa golmana Pesica.. Jednostavno fina kvota i mislim da ide ovo danas.

Link to comment
Share on other sites

Da se nadovezen za Napoli, spojit njihovu trku do 5 sa Chelsea i Everton. Mislin da bi to sigurno tribalo proc. Chelsea zadnje 3 tekme 8, 9, 10 kornera. Swansea zadnja 3 puta nije izgubia od njih, a znamo kako je zavrsia zadnji susret i kako je Swansea izvuka x. Ne postojeci penal i Cahill se zajeba. Mislin da ce se sad osvetit za to sve jer su nikad jaci, Kod kuce, napadat ce i smatran da ce prvi stic do 5 kornera. Isto tako i za Everton protiv Sunderlanda se ocekuje dominacija pa po tome bi bilo logicno da ce prvi do 5. Sunderland dopusta 6.24 kornera timovima protiv kojih igraju, bit ce puno ubacaja za Lukakua i svakako bi tribali izbijat loptu pa ce se desit da ode koja i u korner.

Link to comment
Share on other sites

Hull - Burnley over 3.5 cards @ 1.83

ovo igram iskljucivo zbog hulla, a i atkinson je sudac koji zna potegnut kartone kad treba.

e sad zasto ja mislim da ovo ide u over. Hull se nalazi na 18. Mjestu i pobjeda bi im mogla znaciti "6" bodova, a cak i x bi ih mogao izvuci iz zone ispadanje.  Izravni konkurent za ispadanje im je leicester, za koji je pitanje u kakvom je sada stanju. Na king power u ponedeljak dolazi liverpool pa je skroz moguce da prvak engleske utorak doceka u zoni ispadanja. Prema tome ocekujem da ce hull danas ginuti za bodove pa se nece ustrucavati malo cvrsce uci u protivnika, a vjerujem kako  atkinson nece to ostavit nekaznjeno.

 

sretno

Link to comment
Share on other sites

prije 4 minute, Lolek222 said:

Hull - Burnley over 3.5 cards @ 1.83

ovo igram iskljucivo zbog hulla, a i atkinson je sudac koji zna potegnut kartone kad treba.

e sad zasto ja mislim da ovo ide u over. Hull se nalazi na 18. Mjestu i pobjeda bi im mogla znaciti "6" bodova, a cak i x bi ih mogao izvuci iz zone ispadanje.  Izravni konkurent za ispadanje im je leicester, za koji je pitanje u kakvom je sada stanju. Na king power u ponedeljak dolazi liverpool pa je skroz moguce da prvak engleske utorak doceka u zoni ispadanja. Prema tome ocekujem da ce hull danas ginuti za bodove pa se nece ustrucavati malo cvrsce uci u protivnika, a vjerujem kako  atkinson nece to ostavit nekaznjeno.

 

sretno

Na ovoj utakmici bi moglo biti dosta golova, Burnly redovno zabija. Hull mora ici na pobjedu, a imaju šuplju odbranu. Moglo bi biti i dosta grubosti.

Link to comment
Share on other sites

još mi je jedna oklada upala u oko:

 

CHELSEA - SWANSEA   zbroj žutih kartona 3.5 VIŠE koef. 1.72  na bet365

 

ako pogledamo njihova 3 posljednja susreta gdje je bilo 7 žutih, pa 9 žutih a u trećoj tekmi 4 žuta i jedan izravni crveni, nekako mi ova granica od 3.5 izgleda odlično a i sudac ima prosjek od 4 kartona po tekmi... :D

sretno...!!!!

Link to comment
Share on other sites

Kad smo se vec svi zapalili za danasnji derbi i kartone u Andaluziji, evo sto je meni osobno upalo u oko.

Bet365. 

Betis - Sevilla

Time of first card:

Card before 19:00 @ 1.83

Ocekuje se utakmica gdje ce se za svaku loptu ici "u kost". Sudac je odlican i misljenja sam da ce odmah prvi grublji start biti kartoniran, jer u suprotnom bi mogao izgubiti kontrolu nad utakmicom.

Takoder, u zadnjih 8 medusobnih ogleda, u cak 7 navrata je barem jedan igrac bio kartoniran prije 19:00min, nerijetko cak i 2-3 (u tom jednom ogledu gdje nije bilo kartona prije 19 min, isti je pokazan u 22 min). Ako se vec ocekuje utakmica sa 9+ kartona, vjerujem da ce barem jedan biti pokazan u prvih 20 minuta. 

Sretno ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Ne pratim odbojku ali volim ovu 'igru' odigrati

19:00 TSV Herrsching - Buhl [Da li ce se igrati 4 set] ili jednostavnije over 3.5 seta 1.42 kvota. WWin kladionica.

Blizi se kraj prvenstva,ovo je derbi sredine - ove dvije ekipe ce odlucivati ko ce u 1/4 finale ko ce morati igrati 1/8 finala.Medusobnih imaju 5 a od toga je islo 4 puta over 3.5 seta.Jednostavno 3 boda je razlika dvije utakmice do kraja i ovaj derbi ce dosta toga pokazati,ovo sam morao uzeti na neki tiket jer mi je fina kvota.Moze se reci sigurica jedna za danas je ovo.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use