Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 24.2.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Wolfsburg - Werder vise 4.5 kartona @2.20 Wwin

Ovo moram uzeti po kvoti 2.20. bet365 nudi 1.90 na istoj granici, razloga je nekoliko za ovaj over, prvenstveno ovo je bitan mec za opstanak, oba tima imaju ocajnu sezonu iza sebe pa se moraju boriti za opstanak a ovakvi mecevi odlucuju najvaznije bodove.

Osim toga mec sudi Wolfgang Stark, jedan od najboljih u Bundesligi sto se proseka tice pa mi se ova granica po ovoj kvoti jako svidja. Verujem da mozemo ocekivati maksimalno zalaganje sa obe strane a i aktivan rezultat jer se retko poluvreme zavrsi 0:0 kad igra Werder iz Bremena.

 

Link to comment
Share on other sites

KHK- doigravanje 15:00

BARS KAZAN - SALAVAT UFA  1    @2.02   unibet

FT: 2:1

 

Na ovaj meč moram tipovat čistu jedinicu iz razloga što ima Ufa velike probleme sa izostancima koje vuče još iz regularne sezone. Fali jim drugi najbolji strijelac Finac Hartikainen dok je prvi strijelac tima Omark zadnju utakmicu igro pod blokadom tako da i on nije  sto posto spreman. Gostima fale još asisten kapetana Soin,Nesterov i Makarov.

Što još ide u prilog domačina jest činjenica da se Ufa borila za ulazag u doigravanje do zadnjeg dana, a na drugoj strani Bars je imao skoro mesec dana da se spremi na doigravanje.

To je njihova druga utakmica u doigravanju. Prvo je dobio Bars sa 2:1 i mislim da če bit tako i danas.

 

Sretno ko prati...

 

Link to comment
Share on other sites

Poz ekipo,

U zadnje vrijeme cesto citam vase tipove i ispratim a evo formirao sam i neki račun pa ću probati nešto i sam podijeliti sa vama..

Danas jedna dosta blaga kvota ali bi trebala glatko ispostovati. Sportska kladionica Premier @1.50

Tip ALMERE - TOP OSS Nizozemska druga liga

Oss je bio u seriji od 23 utakmice sa tri ili vise gola na utakmici, niz je prekinut proslo kolo kada su protiv Den Bosha odigrali 1:1

Ponudjeni rezultati su 1:0 1:1 2:1 2:2

Premier nudi 4 rezultata, gdje su po meni šanse da ne bude ni jedan od tih ponudjenih 90 %.Untitled.png.4f50757010296c5bcbf222c5444be406.png

Link to comment
Share on other sites

Hajduk Split - Istra 1961

Nogometaši Hajduka će na svom Poljudu dočekati pulsku Istru te će tražiti prvu pobjedu u drugom dijelu sezone.
Nastavak natjecanja u MAXtv Prvoj ligi Hajduk nije otvorio na pravi način, spašavao se poraza kod gradskog rivala Splita i na kraju je izvukao 1-1.
I ta je utakmica još jednom odgovorila da Hajduk niti ove sezone nije posebno kvalitetan i da nije niti blizu spreman upustiti se u borbu za sam vrh ljestvice.
No, kao domaćin je ovakve utakmice kao što je današnja protiv Istre rješavao relativno lagano tijekom sezone. Uostalom, Istra je ove sezone već gostovala na Poljudu te ga je napustila s četiri primljena gola.
Međutim, Puljani su rasli kako je sezona trajala, postajali su sve sređenija i bolja momčad tako da danas ne očekujemo baš uvjerljivo slavlje Hajduka.
Iako Hajduk ima dosta vlastitih problema i minusa u igri (i momčadi) ipak je i dalje nekoliko koraka ispred Puljana i stoga je veliki zicer u današnjem ogledu. Malo hrabrijim igračima ipak predlažemo hendikep domaćina.

Nice - Montpellier

Nogometašima Nice večeras sigurno neće biti lako, no ipak predviđamo da će uzeti tri domaća boda protiv Montpelliera.
U pitanju je utakmica 27. kola francuskog Le Championnata, a iako je Montpellier tek jedanaesti (a Nica treća) očekujemo veliko iskušenje za domaćina.
Razlozi su sljedeći. Montpellier istina nema posebno dobru gostujuću statistiku (pobjeda, četiri remija i čak osam poraza), no od prvog dana ta momčad nije imala problema zabijati u gostima. Dala je dosad čak 16 golova na strani (više od jednog po utakmici), ali je dvostruko više primila.
Uz to, Montpellier se diže na ljestvici i igra sve bolje. Ima tri pobjede u zadnje četiri utakmice (Bastia 2-1, Nancy 3-0 u gostima i 2-1 St. Etienne) i igra sve bolje.
Nica je, pak, nedavno lakoćom izgubila derbi kod Monaca, ali se uspravila nakon toga i još jednom dokazala da je sagrađena od čvrstog materijala. Dobila je dvije utakmice, jednom remizirala, a te su dvije pobjede bile minimalne (po 1-0 protiv St. Etiennea i Lorienta).
Montpellier bi mogao zabiti gol, mogla bi ovo biti i utakmica s tri i više pogodaka, no na kraju je naš prvi izbor: slavlje Nice.

Club Brugge - Waregem

U belgijskom prvenstvu petak nam donosi derbi utakmicu, dvoboj prvog Club Bruggea i trećeplasiranog Waregema.
Dugo je vremena Waregem bio vodeća momčad lige, ali je ipak popustio pred naletom Club Bruggea i Anderlechta za kojima trenutačno zaostaje pet bodova.
No, i Club Brugge u zadnje vrijeme ne briljira. Ostvario je dvije pobjede i dva poraza u zadnje četiri utakmice, no i dalje na tu momčad moramo gledati kao na, uz Anderlecht, glavnog kandidata za titulu.
Iako je imao neke lošije rezultate u zadnje vrijeme Club Brugge je i dalje odlična domaća opcija. Sve o tome će reći brojke: 11 pobjeda i samo dva remija na svom stadionu, uz danih čak 32 pogotka.
Waregem se također ne može pohvaliti formom, ima pobjedu, remi i dva poraza u zadnje četiri prvenstvene utakmice, s tim da je onaj posljednjih ogled ipak uvjerljivo dobio (doma 4-1 protiv St. Truidena).
Niti jedna od ove dvije momčadi nije, dakle, dojmljiva zadnjih tjedana, a kada nema velikog odmaka u formi onda je naš izbor relativno lagan. Moramo glasati za uglednijeg i boljeg, a to je Club Brugge, koji je uz to i domaćin večeras.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Evo ljudi ovako.. Bez puno pametovanja..

Carreno-Dolgopolov 1

Mislim da je vrijeme da ukrajinac izgubi.. Dosao je sa titulom iz Argentine pobijedivsi nishija... Potrosen je doslovno..Jucer je u pobjedi protiv zeballosa,trazio medical.. Carreno je spreman, dosta odmorniji, ako i izgubi prvi set mislim da ce okrenuti.. Bez puno razmisljanja, moj danasnji value bet Carreno 1

Link to comment
Share on other sites

LAS PALMAS – REAL SOCIEDAD | LAS PALMAS DUPLA ŠANSA POBJEDA ILI NERIJEŠENO @1.53

Real Sociedad putuje na Gran Canaria u vrlo teškom 24 kolu Primere, a u ovu utakmicu ulaze poslije razočaravajućeg poraza od Villarreala kod kuće prošlog tjedna. Sada se nadaju da mogu napraviti uvjerljiviji nastup i vratiti se na pobjedničke staze protiv vrlo lošeg Las Palmasa ove sezone, što im je potrebno da bi ostali u koraku za top četiri na tabeli.

Dok Las Palmasu u ovu utakmicu ulazi nakon tri poraza u veljači, dva su došla u gostima (1-0 kod Granade i 2-1 u Malagi). Očito je da oni nisu baš ekipa koja je dobra u gostima, ali su bili prilično nesretni primajući gol i ispuštajući bodove protiv Seville u posljednjim minutama kod kuće (0-1).

Ja vjerujem da će ova utakmica biti teška, ali također vjerujem da će Las Palmas i nakon tog poraza od nevjerojatne Seville uspjeti uzeti bodove Real Sociedadu, zbog toga moja oklada ide na duplu šansu, pobjeda ili neriješeno Las Palmas. bet365 kladionica nam daje koeficijent @1.53.

WOLFSBURG – WERDER BREMEN | WOLFSBURG POBJEDA

Wolfsburg će ugostiti Werder Bremena u petak u nadi da će pobjeći iz zone ispadanja pred domaćim navijačima. Iako oni dolaze u susret nakon što su pretrpili četiri poraza u posljednjih pet utakmica, tri od njih je došlo u gostima (1-0 u Kolnu, 1-0 u Bayern Munchenu, a 3-0 protiv BVB-a u posljednjoj gostujućoj utakmici). Ali, pored svega toga ja mislim da oni imaju ono što je potrebno da pokupe bodove kod kuće.

Iako je to bio ozbiljan pad forme u gostima, gdje je poraz od Dortmunda to i dokazao, Wolfsburg izgleda mnogo bolje kod kuće. Oni su izgubili samo jednom (1-2 protiv Augsburga) i zabilježili tri pobjede u posljednje četiri utakmice na Wolkswagen Areni, tako da mislim da će oni nastaviti da budu dosljedni i da će pobijediti ovu utakmicu.

Link to comment
Share on other sites

Prvo bih sve pohvalio na aktivnosti u zadnjih nekoliko dana, lijepo je vidjeti toliko analiziranih parova, od manih koeficijenata do onih velikih, nadam se da ce se ta aktivnost nastaviti

Moj par za pocetak dana je 

Traktor - Barys over 4.0 @ 1.8+

Mislim da su se kladionice malo previse zaletile sa ovom marginom uzimajuci u obzir da je ovo playoff. isti protivnici su igrali prije dva dana i bilo je 2:5.

H2H ovih suparnika je brutalan, u zadnjih 17!!! medjusobnih susreta, samo je jedan susret zavrsio sa 3 gola, 2 su zavrsila sa tocno 4, a cak 14 je bilo u overu.

Kao sto se vec rekao, prije dva dana Barys je dobio 5:2 u utakmici sa preko 70 udaraca na gol, dakle i ovaj podatak pokazuje da se igrali jako otvoreno.

Vjerujem u slicnu utakmicu i danas i barem 4 gola, a nadam se ranom golu koji bi pogodovao ovoj okladi.

 

GL

 

Link to comment
Share on other sites

prije 34 minute, JackieJack said:

Evo jednog surebeta na relaciji favbet - wwin/bet-at-home/guts sa cak 40% ciste zarade, greska kod favbeta pa pozurite dok nisu ispravili:

Ytterhogdals - Elfsborg both teams to score @5.20 favbet

Ytterhogdals - Elfsborg both teams not to score @1.93 Wwin/bet-at-home

 

Mislin da su makli u favbeta, sad pogleda

 

Usput, broji li bet365 drugi zuti kao 3 zuta?

Link to comment
Share on other sites

Wolfsburg- Werder         gg3+    2, 00 

Ove dvije ekipe su od 2013g svaku utakmicu igrale 3+ (9 utakmica u nizu).

Oba trenera u problemu jer bi mogli dobiti otkaz.  Domacin primio 31, a gost 42 gola u dosadasnjem dijelu prvenstva. Sa ovako losim odbranama smatram da moraju i jedni i drugi primiti gol, a tradicija i trenutna situacija na tablici i u klubovima ukazuje da ce biti bar 3 gola na vecerasnjem mecu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 13 sati, JackieJack said:

Wolfsburg - Werder vise 4.5 kartona @2.20 Wwin

Ovo moram uzeti po kvoti 2.20. bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nudi 1.90 na istoj granici, razloga je nekoliko za ovaj over, prvenstveno ovo je bitan mec za opstanak, oba tima imaju ocajnu sezonu iza sebe pa se moraju boriti za opstanak a ovakvi mecevi odlucuju najvaznije bodove.

Osim toga mec sudi Wolfgang Stark, jedan od najboljih u Bundesligi sto se proseka tice pa mi se ova granica po ovoj kvoti jako svidja. Verujem da mozemo ocekivati maksimalno zalaganje sa obe strane a i aktivan rezultat jer se retko poluvreme zavrsi 0:0 kad igra Werder iz Bremena.

 

Na ss-u je 1.6 na vise od 3.5

Link to comment
Share on other sites

Kvarner (h: 14.5) - Cibona 2 1.85 ss

U Kvarneru je raspad sistema i redovno od jacih ekipa gube sa 15+ razlikom. Od nove godine sa +15 gubili su od: Zagreba, Zadra,  Jollya i Cedevite. Za pobjedu neznaju od početka 12 mjeseca kad su u tijesnoj utakmici pobijedili slabasnu Hermes Analiticu. Cibona dolazi u goste nakon lijepe pobjede u gostima protiv Sielmet Zielene Gore i za njih bi ovo trebao biti malo jaci trening. Isplatilo bi se cak i probati hendikep od 21.5 s kvotom 3.3.

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, matije710 said:

Evo ljudi ovako.. Bez puno pametovanja..

Carreno-Dolgopolov 1

Mislim da je vrijeme da ukrajinac izgubi.. Dosao je sa titulom iz Argentine pobijedivsi nishija... Potrosen je doslovno..Jucer je u pobjedi protiv zeballosa,trazio medical.. Carreno je spreman, dosta odmorniji, ako i izgubi prvi set mislim da ce okrenuti.. Bez puno razmisljanja, moj danasnji value bet Carreno 1

Osobno sam odigrao na Dolgopolova kao što sa napisao i u analizi. Neće biti lak meč ali očekujem pobjedu Dolgopolova. Jedino ako mu proradi Gilbertov sindrom što je moguće,to je vjerojatno i jučer se dogodilo.Vidjeti ćemo,u svakom slučaju netko će pogoditi. Sretno! :)

Link to comment
Share on other sites


19:00 Nantes - Dijon Zbroj žutih kartona -3,5+ over - 1,75 PSK

Nantes zauzima 13 mjesto tabele sa 30 bodova iz 25 utakmica.Imaju skor 8-6-11 sa gol razlikom 19:34.Stade de la Beaujoire u 13 utakmica upisali su skor 4-3-6 sa gol razlikom 8:19, i mislim da je potrebno reci da su kao domacin osvojili najmanje bodova od svih timova u ligi.Sto se tice forme, u zadnjih 5 utakmica imaju 2 poraza, pobjedu i 2 remija, a zadnji mec su igrali protiv Metza u gostima i zavrsilo je 1:1, a gol su primili u 91 minutu sa penala.Trener Sérgio Conceiçao u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Kwateng (odbrana,7/0), Djidji (odbrana,16/0), Touré (sredina,7/0), te jos neki igraci koji nisu ni igrali puno pa da ih ne navodim bez potrebe.

Dijon zauzima 17 mjesto tabele sa 27 bodova iz 26 utakmica.Imaju skor 6-9-11 sa gol razlikom 36:41.Kao gosti odigrali su 13 utakmica i upisali skor 1-4-8 sa gol razlikom 15:26.U zadnjih 5 utakmica imaju pobjedu nad Caen 2:0, i 4 poraza, od cega ubrajam i onaj u Kupu od Bordeauxa.Zadnji mec igrali su protiv Lyon u gostima, vodili sa 2:1 u 79 minutu, a onda primaju golove u 80, 84, i 90 minutu za 4:2 i poraz.Trener Olivier Dall’Oglio u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Chafik (odbrana,20/0), Lees-Melou (sredina,21/5), Martin (sredina,5/0), Marié (sredina,21/1), Abeid (sredina,19/3), Bahamboula (sredina,10/1).

Ono za sto sam se odlucio u ovom mecu jeste over na kartone.Nantes je zasad na 54 zuta i 2 crvena kartona u 25 utakmica.Kuci imaju 27 zutih kartona i 1 crveni u 13 utakmica.Dijon ima 50 zutih kartona i 5 crvenih u 26 utakmica.Kao gosti imaju 31 zuti karton i 5 crvenih na 13 utakmica.Prvi ovosezonski duel ovih ekipa zavrsen je pobjedom Nantesa 1:0 i tada su pala svega 2 zuta kartona, oba za Nantes.Vecerasnju utakmicu suditi ce Tony Chapron.On je ove sezone na 12 utakmica u Ligi podijelio 44 zuta i 6 crvenih kartona.Obzirom da je ova utakmica vazna za oba tima jer su u donjem dijelu tabele, tacnije prijeti im ispadanje.Obzirom da je statistika oba tima po neka 2 kartona u mecu, uz obog sudiju vjerujem da se to i moze desiti.


19:00 Osnabrück –  Werder Bremen II 1 - 2,00 PSK

Osnabrück je 3 momcad lige sa 36 bodova iz 23 utakmice.Imaju skor 10-6-7 sa gol razlikom 32:29.Na Osnatel Areni odigrali su 11 utakmica i upisali skor 7-2-2 sa gol razlikom 19:8.Drugi dio sezone krenuli su pobjedom nad Munster 3:0, a onda remi protiv prvoplasiranog Duisburg 2:2 u gostima.I kad se ocekivalo da zaredaju sa dobrim rezultatima oni su izgubili od Mainz II kuci 2:1 a vodili su 1:0 na poluvremenu tog meca.U proslom kolu direktni konkurent za 2 mjesto Magdeburg dobio ih je kao domacin sa 3:0.Trener Joe Enochs mijenjao je formaciju u zadnja dva meca, protiv Mainza je igrao sa jednim napadacem, 4-4-1-1, dok je protiv Magdeburga igrao 4-2-2.Sto se tice vecerasnje utakmice dobra vijest je da se vraca Syhre (odbrana,19/0) nakon suspenzije, a oporavio se  Kristo (napadac,13/1).Nedovoljno spremni su Appiah (odbrana,18/0) i Groß (sredina,16/1).Nisam siguran sta je sa Savran (napadac,15/5) ali mislim da je i on odsutan obzirom da nije igrao u 2 dijelu sezone.

Werder Bremen II zauzima 13 mjesto tabele sa 28 bodova iz 23 utakmice.Imaju skor 8-4-11 sa gol razlikom 22:35.Kao gosti odigrali su 12 utakmica i upisali skor 2-2-8 sa gol razlikom 8:23.Oni u ovom 2 dijelu sezone igraju dosta dobro.Poceli su pobjedom nad Lotte 2:1, zatim su remizirali sa Fortuna Koln 1:1, onda izgubili od Zwickau 2:1, a u proslom kolu su savladali Paderborn sa 1:0 na domacem terenu.Trener Florian Kohfeldt u vecerasnjem mecu nema vecih problema sa izostancima, jedini bitan izostanak je Pfitzner  (sredina,14/0).

Prvi ovosezonski duel zavrsen je pobjedom Bremena 4:2.Danas sam se odlucio za keca.Istina domaci imaju vise izostanaka, imaju 2 vezana poraza, 3 kola su bez pobjede, ali i Bremen se donekle razlikuje od tog meca kada su dobili 4:2.Uz to Bremen danas igra protiv Wolfsburga tako da vjerovatno nece biti neki igrac iz prve ekipe za ovaj drugi tim kao sto je znao biti slucaj.Osnabrücku je bas potrebna pobjeda u ovom mecu, jer poceli su da padaju na tabeli, mada i dalje imaju realne sanse za ulazak u visi rang no sada drze 3 mjesto koje vodi u doigravanje, dok im 2 mjesto bjezi 3 boda.Uz sve to konkurenti ispod njih su tu negdje, 10ta Fortuna ima 33 boda, dakle ima tu jos ekipa koje su spremne za borbu u visi rang.Kako god odlucio sam se za pobjedu domacina pa kako bude.


18:00 Partizan - Zadar (S.Bircevic) -12,5+ over - 1,75 PSK

O Partizanu sam pisao prije neki dan i uglavnom je sve isto, osim sto su eto izgubili taj mec protiv PAOK-a, a na kraju u zadnjem napadu mogli su ili u produzetak ili cak da su pogodili tricu mogli su proci, no Andric nije ni uputio sut u tom zadnjem napadu.Situacija u Partizanu nije dobra, i to ne toliko zbog rezultata nego zbog kadrovskih problema.Na finalnom turniru Kupa Srbije igraci Partizana su zbog trovanja hranom morali da igraju i znatno smanjenoj rotaciji, uz sve to isti problem imao je i trener Dzikic.Opet drzali su se 3/4 protiv Zvezde i eto na kraju izgubili 74-64 ( da ne ulazim dalje).Sto se tice vecerasnjeg meca, nije  sigurno da ce ekipu voditi Nenad Canak jer Dzikic se bolje  osjeca od posljedica trovanja tako da bi mozda mogao na klupu, vidjeti cemo.Ono sto je sigurno jeste da izostaju Vilijam Hečer, Vanja Marinković, Miloš Koprivica, Kenan Karahodžić, a pod znakom pitanja su i Uroš Luković i Branislav Ratkovica.Partizan mora ici na pobjedu u ovom mecu, jer posle tog poraza od PAOK-a, dobili su i lijepu vijest obzirom da je Buducnost izgubila od Olimpije.Trenutno su na skoru 16-6, kuci 9-2.Sa druge strane Zadar ce voditi tesku borbu za opstanak, obzirom da su zadnja momcad lige sa skorom 7-15, u gostima 1-10.Konacno su dobili mec u ABA ligi i to u proslom kolu kada su kao domacin savladali Mornar 80-62.Prema dostupnim informacijama trener Naglić nema nekih problema sa izostancima igraca.

Ono za sto sam se odlucio u ovom mecu jeste over na Stefana Bircevica.Ove sezone on je treci strijelac kluba, odma iza Hatchera i Velickovica, a zanimljivo da je po minutazi drugi igrac i samo Hatcher ima vise minuta na parketu od njega.Ima prosjek od 26 minuta po mecu i za to vrijeme postize 11.5pts uz postoke suta 60.6% za 2, 40.5% za 3 i 69.4% slobodna bacanja.U prvom mecu protiv Zadra kada je Partizan slavio 76-69, igrao je 32 minute i postigao je 15pts.Protiv PAOK je postigao 11pts za 24 minute, ali je prethodno na mecevima ABA lige igrao zaista odlicno.Ajde da kazem da je ovu granicu presao na 11 od 21 utakmice, ali ono sto je primjetno jeste da je njegova forma u odnosu na sam pocetak sezone neuporedivo bolja.Tako je na zadnji 10 utakmica ABA lige ovu granicu presao na njih 8, trenutno je u nizu od 4 utakmice u overuz ove granice kada je u pitanju ABA liga.Kako Partizanu veceras nedostaju poeni, mislim da ce upravo Bircevic i Velickovic biti igraci sa najvise poena u rukama.Odlucio sam se za Bircevica jer u nedostatku Hatchera on bi trebao biti igrac sa najvise minuta na parketu, osim ako ga ne napune faulovima, mada u prvom mecu protiv Zadra imao je tek 2 faula.
 

Link to comment
Share on other sites

Wolfsburg-Werder

22.kolo njemačke Bundeslige otvaraju Wolfsburg i Werder. Domaći sastav je na 14om mjestu i ima 22 boda, tri više od gostiju iz Bremena. Werder je na 16om mjestu i trenutno su na poziciji koje vodi u niži rang natjecanja. Ovo je izravni dvoboj i prilika Wolfsburgu da se odvoji , dok bi Werder pozitivnim rezultatom preskočio HSV na 15om mjestu koje nosi opstanak. Prvi dvoboj ovih dviju momčadi završio je sa 2-1 za Werder. Danas je uloga favorita na stranih domaćeg sastav koji je otvorio dobro ovaj proljetni do sezone. Izgubili su oba gostujuća dvoboja, no momčad Valerian Ismaela može biti zadovoljna učinkom na domaćem travnjaku gdje su upisali dvije pobjede i poraz. Wolfsburg je postigao barem gol na zadnjih pet domaćih susreta, Werder je pak na zadnjih pet gostovanja tresao mrežu barem jednom. Wolfsburg će iskoristiti prednost domaćeg terena. Očkeujem utamicu sa dosta golova no na kraju ipak trijumf Wolfsburga.

TIP: Wolfsburg i oba daju gol 3+ 3,50 @bet365
TIP: Oba daju gol 3+ 2,00 @bet365

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use