Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 23.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Ali to su ovi iz uefe sastavljali ko sudi ove uzvrate i prije nego sto su 1.ut.bile odigrane.Zato ste jucer vidili Aytekina, jednog od boljeg suca 1.skupine na vec riješenoj utakmici St Ettiena i Uniteda kao i Bantija na utakmici Schalkea i Paoka, da se igralo za tjedan dana tesko da bi ovako skrti suci sudili danasnje meceve.

Evo ja danas malo slabije na kartone. Glavni pick mi je tottenham race to 5 i win either half. Medjutim imam jednu dosta zanimljivu utakmicu za prijedlog.

Apoel - Ath. Bilbao Apoel to quailfy @ 4.33

rezultat prve utakmice je 3:2. Sa zabijenih 2 gola u goatima apoel je napravio veliku stvar. Uzevsi u obzir formu bilbaa van kuce ove sezone (4 pobjede, od cega 1 protiv 2.ligasa u kupu a jedan priajteljska), ne ulijeva previse povjerenja i ovih 4.33 mi ima value. Atlhleticu fale 2 bitna igraca. To su stoper laporte i aduriz, njihov najbolji igrac i strijelac ove sezone. 

Apoel nema problema sa izostancima i na domacem terenu gdje je svojedobnu u LP radio velike probleme i puno kvalitetnijim momcadima po meni moze do pobjede jer nemaju izostanaka i doma jos neznaju za poraz ove sezone. 

Eto ja cu probati za neki manji ulog prolaz apoela pa sta bude bude

sretno

Ima danas dosta dobrih parova,ali mislim da nema previse smisla ubacivat u temu npr. kec na Tottenham,Ajax ili Zvezdu u basketu,to svatko tko se kladi zna da bi bilo realno da prodje..

Tako isto i za kartone,ima dosta aktivnih rezultata,vec sam pisao o nekima,a slazem se i za Zenit da bi trebao u over 4 zk,Celta isto,iako sudi Vincic,ali opet zna se da je Sahtar najgrublja ekipa Europa lige uz Olympiakos,a i daleko je to od rijesenog prolaza,nek Celta zabije prva i eto vatre. Vjerujem danas i u prolaz Querreya protiv Donaldsona,brani titulu u Delray Beachu,ima 2-0 u medjusobnim sa Donaldsonom,a i ocito da mu ovaj domaci turnir itekako lezi,nebitno sto nije u formi(ista stvar se dogadja sa Estrellom koji 3 godine uzima turnir u Quitu,a preko sezone ga nema nigdje)..

Eto to su neka moja zapazanja,sretno svima danas..pozdrav

Fenerbahce-Olympiakos (ki) 1

Crvena Zvezda-Galatasaray (ki) 1

Kerber-Konjuh 1             

Fener večeras u svojoj dvorani dočekuje Olympiakos. Domaćin je niz od sedam pobjeda u svim natjecanjima prekinu porazom od Darussafake u posljednjem kolu Eurolige, zatim u ligi dobijaju Yesilgiresuna, a u kupu gube od Efesa. Što se Eurolige tiče trenutno su na četvrtom mjestu sa omjerom 14-8 i tu je nekoliko ekipa u koju pobjedu i do kraja mogu lako završiti treći ali i šesti-sedmi. Za današnju utakmicu imaju čitav roster na raspolaganju. U goste im stiže ekipa koja je jedno mjesto bolje plasirana od njih, Olympiakos. Oly je u solidnoj formi, vezali su pet pobjeda: u ligi dobili Arisa, Kolossosa i Lefkadasa, a u Euroligi Unicsa i Žalgirisa. Fener igra odlično u svojoj dvorani i imaju samo dva poraza u 22 odigrane utakmice ove sezone, a nedavno je pao i CSKA. Oly je uvijek zeznut protivnik ali mislim da će teško iznenaditi pogotovo kada dodamo da većeras ne igraju Spanoulis i Young.

Zvezda je ove sezone jedno od ugodnijih iznenađenja u Europi. Trenutno se nalaze na šestom mjestu sa omjerom 12-10. Kao što sam spominjao u analizi iznad, tu je nekoliko ekipa u koju pobjedu i Zvezda lako može biti četvrta ali isto tako može ispasti scenarij da ona uopće ne uđe u playoff jer Darussafaki bježe samo pobjedu, a ona je na devetom mjestu. Nakon što im je Efes prekinuo niz od 13 vezanih pobjeda, gube još od Partizana i CSKA, ali su opet uhvatili pozitivan niz, ovaj put od pet pobjeda: u ABA ligi dobijaju Karpos i Cibonu, a u kupu Vršac, FMP i Partizan. Galata se nalazi tek na 14. mjestu u Euroligi i teško da mogu išta napraviti do kraja. Igraju dosta promjenjivo, uspjeli su iznenaditi Barcu u gostima, pa gube od Banvita u ligi, zatim dobijaju Darussafaku u kupu i zatim ispadaju od Banvita. Galata ima samo jednu gostujuću pobjedu u Euroligi ove sezone i to je bilo upravo protiv očajne Barce neki dan. Iskreno sam se nadao većoj kvoti ali mislim da će teško doći do iznenađenja ovdje. Gostovanja kod Zvezde su uvijek teška, imaju jako dobre navijače koji igraju veliku ulogu a ovdje će igrati još veću radi povijesti ova dva kluba. Ukratko: prije dvije ipo godine izbili neredi prije utakmice ova dva kluba u Turskoj u kojima je ubijen jedan navijač Zvezde, prošle godine se navijač Galate slikao na grobu ubijenog navijača Zvezde sa šalom što je samo dodatno potpalilo vatru. Zvezda je jača ekipa i potrebna im je ova pobjeda i nadam se da nas neće iznevjeriti.

Posljednji četvrtfinalni meč u Dubaiju odigrat će Kerber i Konjuh. Kerber je radi lošeg ulaska u novu sezonu pala na drugo mjesto. U Brisbaneu ispala u četvrtfinalu od Svitoline, u Sydneyu i Dohi ispada od osmini finala od Kasatkine, a na AO ispada u osmini od Vandeweghe. Ovdje sam je gledao oba meča i čini se da napokon diže svoju igru i nadam se da se vraća mašina Kerber od prošle sezone. Prvo kolo bila je slobodna, zatim dobija Barthel 6:4 6:3, pa Puig 6:2 6:3. Konjuh je fino ušla u novu sezonu. U Aucklandu dolazi do finala koje gubi od Davis, na AO ispala u drugom kolu od Gavrilove, u Saint Petersburgu ispada od Halep u osmini finala, u Fed Cupu dobija Herdzelas, zatim ju nenadano razbija Babos, ali to nadoknađuje iznenađenjem protiv Konte. Ovdje je redom dobijala Zhang 6:0 6:1, Stosur 6:4 6:3 i Vesninu 3:6 6:4 7:6. Vesnina je jučer imala 1:0 u setovima i brejk u drugom ali Ana se nije predavala i u festivalu brejkova izvlači drugi set, u trećem je imala 3:1 ali Vesnina ga uspijeva odvesti u tb u kojem nije imala šanse. H2H 1:0 za Kerber, 2015. hard 6:4 6:3. Konjuh igra sve bolje i bolje i pokazuje zašto se od nje očekuje mnogo u budućnosti, ali mislim da će teško do iznenađenja danas. Jeste da su žene i sve je moguće, ali Kerber igra sve bolje i bolje i ako ponovi igre sa ovoga turnira, teško Konjuh može do iznenađenja, a ako se to kojim slučajem i dogodi, neće mi biti previše žao.

Zenit-Andrlecht    gg3+  2,00

Zenit u prošloj utakmici imao dosta promašenih šansi, obje ekipe igraju napadacki fudbal.

Iz redova Zenita najavlju ofanzivu, obzirom da nisu u takmicarskoj formi smatram da ce biti prilike za protivnika da potigne makar jedan gol, a onda ce Zenit morata jurisati što bi trebalo rezultirati sa mnogo šansi i nadam se golova na obje strane.

Jedna informacija vezana za meč Tsonga-Marchenko. Marchenko je pred kraj meča protiv Rubleva povrijedio zglob,  odradio je tb do kraja a pitanje je je li imao kasnije nekih posljedica i je li sve ok sa njim. Nemam novih informacija, ne igram ništa tu, samo skrećem pažnju onima što su možda mislili nešto igrati.

Pad se može vidjeti u videu na 11:52.

prije 6 sati, Lolek222 said:

Evo ja danas malo slabije na kartone. Glavni pick mi je tottenham race to 5 i win either half. Medjutim imam jednu dosta zanimljivu utakmicu za prijedlog.

Apoel - Ath. Bilbao Apoel to quailfy @ 4.33

rezultat prve utakmice je 3:2. Sa zabijenih 2 gola u goatima apoel je napravio veliku stvar. Uzevsi u obzir formu bilbaa van kuce ove sezone (4 pobjede, od cega 1 protiv 2.ligasa u kupu a jedan priajteljska), ne ulijeva previse povjerenja i ovih 4.33 mi ima value. Atlhleticu fale 2 bitna igraca. To su stoper laporte i aduriz, njihov najbolji igrac i strijelac ove sezone. 

Apoel nema problema sa izostancima i na domacem terenu gdje je svojedobnu u LP radio velike probleme i puno kvalitetnijim momcadima po meni moze do pobjede jer nemaju izostanaka i doma jos neznaju za poraz ove sezone. 

Eto ja cu probati za neki manji ulog prolaz apoela pa sta bude bude

sretno

Svaka cast Lolek, kvotu preko 4 pogodjena pravo u glavu!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use