Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 23.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Povratni mecevi LE stvoreni za vise kartona. Tradicionalno smo uzimali dobre novce na uzvratnim mecevima, ima nekoliko "vrucih" parova a isto toliko i ovih drugih gde je sve reseno. Jako mi se svidja odabir sudija, sad cekamo razradu.

Takodje, mecevi gde je prolaz manje-vise resen u prvom mecu su jako dobri za sure-betove, bice sigurno odstupanja u granicama jer je tesko postaviti pravu granicu u takvom mecu. PRatite forum, bice i sure-betova za debljanje banke ;)

Osmanlıspor - Olympiacos 
Referee: István Vad (HUN)

Beşiktaş JK - Hapoel Beer-Sheva
Referee: Matej Jug (SVN)

FC Zenit - RSC Anderlecht
Referee: Anastasios Sidiropoulos (GRE)

AFC Ajax - Legia Warszawa
Referee: Anthony Taylor (ENG)

APOEL Nicosia - Athletic Club
Referee: Vladislav Bezborodov (RUS)

AS Roma - Villarreal CF
Referee: Felix Zwayer (GER)

AC Sparta Praha - FC Rostov
Referee: Hüseyin Göçek (TUR)

FC København - PFK Ludogorets
Referee: Miroslav Zelinka (CZE)

ACF Fiorentina - Borussia Mönchengladbach
Referee: Artur Dias (POR)

Shakhtar Donetsk - RC Celta de Vigo
Referee: Slavko Vinčić (SVN)

Olympique Lyonnais - AZ Alkmaar
Referee: Aleksei Kulbakov (BLR)

KRC Genk - Astra Giurgiu
Referee: Serdar Gözübüyük (NED)

Tottenham Hotspur - KAA Gent
Referee: Manuel de Sousa (POR)

New York Red Bull - Vancouver Whitecaps

Nakon uspješne srijede, te nekoliko zadnjih dana, nadam se da nastavljamo u istom tonu.

MLS sezona je uskoro pred nama, prijelazni rok je završen a sezonu će ove dvije momčadi otvoriti sudarom u četvrtini finala CONCAF Lige Prvaka. Mislim da je New York veliki favorit danas te da će slaviti pred svojim navijačima.

Obje momčadi doživjele su kadrovske promjene u prijelaznom roku. Trener domaćina Jesse March je izjavio da je ovo "utakmica sezone" za New York. Isto tako istaknuo je da momčad nije na svom vrhuncu spreme, odnosno da ima još prostora za napredak u koncijskom smislu, ali ništa bolji nisu niti Whitecapsi po tom pitanju. 

Whitecapsi imaju uzvratnu utakmicu i minimalni poraz sa postignutim golom svakako nebi bio podbačaj. Whitecapsi su napravili puno kadrovskih promjena ove sezone. Imali su velikih problema sa realizacijom te su, kao najznačajnije pojačanje, doveli Fredyja Montera. Ono što je bitno jest da ovaj, izuzetno bitni igrač, nije išao na ovo gostovanje te će svoj debi imati tek u uzvratu ili na otvarnaju u MLS-u. Koeficijent na Red Bull je pao sa 1,80 na 1,53.

xOlTuJV.png

Utakmica između Osmanlispora i Olympiakosa mi se čini kao najbolja za over kartona, ali granica je 5,5 pa se mislim još. Evo moje kratke analize pa me zanima i mišljenje ostalih. 

Osmanlispor je izvukao solidan rezultat na gostovanju u Grčkoj, jeste da nisu zabili ali su izvukli i nenadan x, točnije odigrali su 0:0. Utakmica je skroz otvorena i sve je moguće. U prvoj utakmici vidjeli smo 8 žutih kartona i jedan crveni. Ukupno su bila 33 faula i igralo se dosta oštro. Slično očekujem i danas, pogotovo jer je i jedna i druga ekipa imaju fine šanse za prolaz i mislim da će ići "na nož". Utakmicu sudi mađarski sudac Istvan Vad. Nekoliko njegovih posljednjih utakmica: 6 žutih i crveni, 3, 9, 3, 1, 5, 5, 2, 4 žuta i 2 crvena, 7 žutih i crveni, 7 žutih i crveni itd. Otvorena utakmica, solidan sudac, u prvoj utakmici bilo 8 žutih i crveni, duel turske i grčke ekipe a znamo da su oni poznati po svojoj vatrenosti...po meni dovoljno za over, samo sam se nadao barem negdje 4,5 granici.

prije 15 minute, canca said:

Utakmica između Osmanlispora i Olympiakosa mi se čini kao najbolja za over kartona, ali granica je 5,5 pa se mislim još. Evo moje kratke analize pa me zanima i mišljenje ostalih. 

Osmanlispor je izvukao solidan rezultat na gostovanju u Grčkoj, jeste da nisu zabili ali su izvukli i nenadan x, točnije odigrali su 0:0. Utakmica je skroz otvorena i sve je moguće. U prvoj utakmici vidjeli smo 8 žutih kartona i jedan crveni. Ukupno su bila 33 faula i igralo se dosta oštro. Slično očekujem i danas, pogotovo jer je i jedna i druga ekipa imaju fine šanse za prolaz i mislim da će ići "na nož". Utakmicu sudi mađarski sudac Istvan Vad. Nekoliko njegovih posljednjih utakmica: 6 žutih i crveni, 3, 9, 3, 1, 5, 5, 2, 4 žuta i 2 crvena, 7 žutih i crveni, 7 žutih i crveni itd. Otvorena utakmica, solidan sudac, u prvoj utakmici bilo 8 žutih i crveni, duel turske i grčke ekipe a znamo da su oni poznati po svojoj vatrenosti...po meni dovoljno za over, samo sam se nadao barem negdje 4,5 granici.

Potpisujem sve napisano, mozda sacekati wwin do jutra da izbaci granice pa uzeti na 4.5 po kvoti 1.40-1.45... Sudija je sa solidnim prosekom, bez obzira sto je imao nekoliko meca ove godine u Evropi sa malo kartona, recimo jedan od tih Sparta P. - Hapoel ko je gledao mec zna zasto je bilo i 2 kartona (moglo je biti i bez kartona sudeci po mlitavoj i mrtvoj igri)

Ovde imamo i rivalstvo izmedju timova iz Turske i Grcke a i otvoren mec jer moze jedan gol odluciti prolaz. Uz to, negde sam danas procitao da je Olympiacos napustio Brown, jedan od najboljih igraca i prvi strelac ekipe tako da bi trebali gledati izjednacen mec sa aktivnim rezultatom...

Osmanlıspor – Olympiacos (0:0)
Referee: István Vad (HUN) 

aYGigwK.png

Beşiktaş – Hapoel Beer Sheva (3:1)
Referee: Matej Jug (SVN) 

JChtNzq.png

Zenit – Anderlecht (0:2)
Referee: Anastasios Sidiropoulos (GRE)

Ajax – Legia Warszawa (0:0)
Referee: Anthony Taylor (ENG) 

6DiB8En.png

Apoel Nicosia – Athletic Club (2:3)
Referee: Vladislav Bezborodov (RUS) 

WU8w19X.png

AS Roma – Villarreal CF (4:0)
Referee: Felix Zwayer (GER) 

ys0HRM3.png

Sparta Praha – FC Rostov (4:0)
Referee: Hüseyin Göçek (TUR) 

I4EC3Qf.png

FC København – Ludogorets (2:1)
Referee: Miroslav Zelinka (CZE)

Fiorentina – Borussia Mönchengladbach (1:0)
Referee: Artur Soares Dias (POR) 

GC7Lbnd.png

Shakhtar Donetsk – Celta de Vigo (1:0)
Referee: Slavko Vinčić (SVN) 

MXv5sp3.png

Olympique Lyonnais – AZ Alkmaar (4:1)
Referee: Aleksei Kulbakov (BLR) 

Av96ldW.png

KRC Genk – Astra Giurgiu (2:2)
Referee: Serdar Gözübüyük (NED) 

QjBEpt7.png

Tottenham Hotspur – KAA Gent (0:1)
Referee: Manuel de Sousa (POR) 

YTdsStJ.png

prije 2 sati, Goksim said:

New York Red Bull - Vancouver Whitecaps

Nakon uspješne srijede, te nekoliko zadnjih dana, nadam se da nastavljamo u istom tonu.

MLS sezona je uskoro pred nama, prijelazni rok je završen a sezonu će ove dvije momčadi otvoriti sudarom u četvrtini finala CONCAF Lige Prvaka. Mislim da je New York veliki favorit danas te da će slaviti pred svojim navijačima.

Obje momčadi doživjele su kadrovske promjene u prijelaznom roku. Trener domaćina Jesse March je izjavio da je ovo "utakmica sezone" za New York. Isto tako istaknuo je da momčad nije na svom vrhuncu spreme, odnosno da ima još prostora za napredak u koncijskom smislu, ali ništa bolji nisu niti Whitecapsi po tom pitanju. 

Whitecapsi imaju uzvratnu utakmicu i minimalni poraz sa postignutim golom svakako nebi bio podbačaj. Whitecapsi su napravili puno kadrovskih promjena ove sezone. Imali su velikih problema sa realizacijom te su, kao najznačajnije pojačanje, doveli Fredyja Montera. Ono što je bitno jest da ovaj, izuzetno bitni igrač, nije išao na ovo gostovanje te će svoj debi imati tek u uzvratu ili na otvarnaju u MLS-u. Koeficijent na Red Bull je pao sa 1,80 na 1,53.

xOlTuJV.png

Koeficijent i dalje pada...

krNYDQ0.png

wM3PKzc.png

Ajax – Legia Warszawa (19:00)
Sudac: Anthony Taylor (ENG)
Kartoni u prvoj utakmici: 5 žutih - 1 crveni 
2wsqX6I.png

Apoel Nicosia – Athletic Club (19:00)
Sudac: Vladislav Bezborodov (RUS)
Kartoni u prvoj utakmici: 6 žutih
nwGbYD6.png

Fiorentina – Borussia Mönchengladbach (21:05)
Sudac: Artur Soares Dias (POR)
Kartoni u prvoj utakmici: 3 žuta
yMXMk0J.png

Tottenham Hotspur – KAA Gent (21:05)
Sudac: Manuel de Sousa (POR)
Kartoni u prvoj utakmici: 2 žuta
sf8ZpQo.png

Osmanlispor - Olimipijakos, sve navedeno stoji. Ocekuje se jedan grub mec, SuperSport ima 4,5 po 1,70 sto je odlicno po meni i uskoro ce rusiti...Zasad je samo unibet izbacio 5,5 po 1,84 ....uz sve navedeno, 28 igraca na terenu, moglo bi biti 6,7 žutih ...igraju u 5 ..pa ako ce biti sranja, ima vremena za odigrati jos nesto

Ajax - Legia V.

Amsterdamski Ajax favorit je za prolaz u osminu finala Europa lige u dvoboju protiv poljske Legije iz Varšave.
Osim što je Ajax kvalitetnija momčad ima i pogodnost rezultata prve utakmice (0-0) kao i uzvrat na domaćem terenu.
Moramo prije svega naglasiti da Ajax igra izuzetno dobro u drugom dijelu sezone. Dobio je svih šest utakmica u prvenstvu, a jedini ogled bez pobjede je spomenutih 0-0 u Varšavi. No, i taj je remi gotovo jednak pobjedi.
Inače, tijekom tih šest prvenstvenih uspjeha Ajax je samo u jednom ogledu primio gol, a ukupno je ostvario razliku pogodaka 12-1. I dok Ajax uspješno odrađuje sve što mu nosi raspored u Eredivisie, Legia je opasno kiksala prije nekoliko dana kada je u svom prvenstvu izgubila domaći ogled protiv Rucha (3-1).
Ponavljamo, Ajax je jača momčad i ima mnogo drugih pojedinosti koje pritežu na njegovu stranu. Očekujemo slavlje domaćina, ali ne nužno izraženo s velikom razlikom.

Tottenham - Gent

Nogometaši Genta su iznenadili u prvom ogledu Tottenham kojeg su na domaćem terenu pobijedili s minimanih 1-0.
Hrvatski vratar Lovre Kalinić je bio posljednja prepreka jakom premierligašu i sve su se prilike Tottenhama odbijale od donedavnog vratara Hajduka. No, Kalinić će biti na još većoj „streljani“ u uzvratu gdje njemu, obrani njegovog sastava i kompletnom Gentu slijedi strašno teških 90 minuta.
Objektivno gledano je Tottenham dosta bolja momčad i treba očekivati uzvrat kluba iz Londona za poraz u prvoj utakmici.
Gent nije sastav koji može na pravi način iskoristiti utakmicu u kojoj se otvara mnogo prostora za kontre. Nema Gent takvu momčad. Ovdje nam slijedi invazija igrača Tottenhama prema Kaliniću od prve minute i jedino je pitanje u kojem će trenutku (i na kakav način) Belgijanci kapitulirati.
Pobjeda domaćina je zicer, hendikep dobar pokušaj.

Shakhtar Donetsk - Celta Vigo

Nitko u španjolskoj Primeri, pa tako i nogometaši Reala, Barcelone ili Atletica, ne vole doći i igrati u Vigu.
Celta je već godinama poznata kao iznimno uspješna domaćinska momčad, a i kompletna ocjena tog sastava je visoka. Ilustracije radi recimo da je ove sezone Celta na domaćem travnjaku pobijedila Barcelonu, da je iz Kupa izbacila madridski Real i da je prije samo nekoliko dana vodila 2-1 kod Atletica, pet minuta prije kraja…
No, Šahtar je iskusni i rutinski smirio Celtu u gostima, u prvom ogledu šesnaestine finala Europa lige. Pobijedio je 1-0 i širom otvorio vrata osmine finala tog natjecanja.
U uzvratu ćemo dobiti samo potvrdu da je Šahtar iznimno kvalitetna momčad i dalje, te da je kvalitetnija od Celte, ali i daleko iskusnija u Europi gdje Ukrajinci godinama igraju prilično bitnu ulogu.
Isto tako, u prvom se ogledu uopće nije primijetilo da je Celta u natjecateljskom ritmu, a Šahtar ne. Ukrajinska momčad je kontrolirala utakmicu i na inteligentan način ostvarila cilj. Sada će Šahtar sebi moći čak dati oduška i pobijediti na impozantniji način. Većim hazarderima čak preporučamo igranje hendikep na domaćina.

Izvor: lutrija.hr

prije sat vremena, LikIzBajke said:

Osmanlispor - Olimipijakos, sve navedeno stoji. Ocekuje se jedan grub mec, SuperSport ima 4,5 po 1,70 sto je odlicno po meni i uskoro ce rusiti...Zasad je samo unibet" rel="external">unibet izbacio 5,5 po 1,84 ....uz sve navedeno, 28 igraca na terenu, moglo bi biti 6,7 žutih ...igraju u 5 ..pa ako ce biti sranja, ima vremena za odigrati jos nesto

Sudac iznimno puno crvenih daje...mozda probat red cars u ss 3,60

prije 2 sati, LikIzBajke said:

Osmanlispor - Olimipijakos, sve navedeno stoji. Ocekuje se jedan grub mec, SuperSport ima 4,5 po 1,70 sto je odlicno po meni i uskoro ce rusiti...Zasad je samo unibet" rel="external">unibet izbacio 5,5 po 1,84 ....uz sve navedeno, 28 igraca na terenu, moglo bi biti 6,7 žutih ...igraju u 5 ..pa ako ce biti sranja, ima vremena za odigrati jos nesto

Izbacio je Marathon granicu jučer već tijekom dana, sada su kvote malo pale ali opet izgleda ok.. over 5,0 1.55 ; over 5,5 1.90

Dobar dan, evo vidim svi pišu o meču osmanlispor olympiakos, i nadam se da nećemo polomit zube na tom meču... Što se margina tiče mislim da opet germania daje najbolje, na ovaj meč je over 4.5 tečaj 1.70... Uz ovo sam odlučio još dva undera, roma-villarreal manje od 4.5 (ne razumijem ovo s obzirom na rezultat prve utakmice) i lyon-alkmaar manje od 3.5 kartona po tečaju 1.90  što je također završena priča još u nizozemskoj...

Slažem se za Ajax i Tottenham. Ajax je već u 1. utakmici u gostima diktirao tempo i trebao pobjediti tako da kod kuće očekujem još veći posjed i dominaciju lopte. Mogla bi proći i oklada s kornerima kao sa Sevillom jučer.

Što se tiče Tottenhama ista stvar. Kod kuće su dobili jedan Chelsea, di neće nadigrat onda Gent. Kane se raspucao za vikend u FA kupu, mogao bi nastaviti.

Ajax 1

Ajax 1st to 3/5 corners

Tottenham 1

Kane daje gol

Bio u Germaniji,listic uplacen u 11:59,granica na Olympakos 5.5,sve sam im skido,znaci frend mi uplatio 5 min ranije i granica 4.5..

Ugl poprilicno sam nezadovoljan danasnjim izborom sudaca,sve neki teski underasi,oni daju sudit utakmicu gdje sve gori Apoel-Bilbao rusu koji je 14 utakmica zaredom u Europi ostao ispod granice od 5 zutih,pa onda portugalci sto sude Fiorentini i Tottenhamu daleko od nekih sudaca sto lako dijele kartone,utakmicu Sahtara slovenac Vincic isto rijetko preko granice,iako to ne znaci da danas nece dijelit kartone,Eufa nam je fino spakovala sa losim sudackim izborom..

Moj prijedlog za danas je Kopenhagen-Ludogorets over 4.5 zk @ 1.85,jest da je Kopenhagen u velikoj prednosti s obzirom na rezultat iz prve utakmice,ali mislim da se bugari nece tako lako predat,pokazali su vec protiv Psg-a da mogu odigrat odlicnu utakmicu u gostima. Najveci razlog zasto igram kartone na ovu utakmicu je ceski sudac Zelinka,koji je po meni danas najbolji izbor i da on sudi Osmanlisporu dao bi 10 zutih. Granicu u Europi od 4 zuta presao u zadnjih 9/10 utakmica,vjerujem da ce i danas bit u formi,samo se nadam da se Ludogorets nece raspast 1.pol,i tu problema oko ovog para ne bi trebalo biti..

Jos bi mozda probao over 4.5 na Ajaxu i 3.5 na Tottenhamu,aktivan je rezultat u obje utakmice,suci su ajmo reci ok,iako su daleko od idealnog i jedino neko razvaljivanje ekipe moze porusit ove tipove...

Vidim da niko ne predlaze, e pa ja predlazem Shaktar-Celta vise od 4,5 kartona. Prosli tjedan na tom ogledu bilo 8, ekipe su dosta grube, s tim da jos nije odluceno ko ce proc, nebih ja samo tako otpisao Celtu ;) Celta nakon minimalnog poraza od Shaktara, podigla moral pobjedom od 3:0 protiv Osasune, te sigurno nisu dosli u Ukrajinu da se predaju!

OVako od mene za danas:

qA6WUir.png?1

Verujem u pobedu i prolaz Tottenhama, dobro je da su izgubili prvu, sad ce Pochetino morati sa najjacim sastavom u revans a kad su svi tu Tottenham je za 3 klase bolji tim. Igrace na Wembleyu pa ce i posecenost biti povelika i nece nedostajati podrska domacih navijaca. Kao sto smo to i ranije radili, pobedu vezujem sa Tottenham prvi do 5 kornera a umesto pobede domacih idem sa 2+ gola domacih, mislim da ce trebati cudo da Tottenham danas ne uvali bar 2 komada...  O Nuggetsima je sve receno, to sam oberucke vezao sa ovim  na neki manji/srednji ulog.

Zenit - Anderlecht over 4.5 cards @1.88 unibet

E sada kartoni, Zenit i Anderlecht su svakkao prvi moj izbor, cekao sam da unibet izbaci granicu i upravo jeste a 4.5 je stvarno niska granica. Sudi grk Sidiropoulus koji je u rangu Bebeka po kartonima u Evropi i redovno ide preko ove grane. Rezultat otvoren, timovi bolji u napadu nego u odbrani pa verujem da ce gol razlika odluciti prolaz. Drugim recima, povoljna situacija za kartonijadu a tek pored ovakvog sudije vredi uzeti za malo veci ulog nego sto bi inace...

Evo i mog uloga, sretno svima danas:

grK49Hc.png?1

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use