Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

2dOEnHI.png?1

Svidja mi se ponuda dublova u Delray Beacu, bacio sam jedan dosta realan triple za veceras

Ukratko, Klaasen/Ram puno kvalitetniji dubl svakako, Ram uvek igra bolje u dublu na americkim turnirima, ocekujem da ovde odu do finala, imaju dobar zreb. Kravchuk/Sela obojica singl igraci, ovde su cisto da se oprobaju i uzmu koji dolar vise, Kravchuk danas u toku dana igrao mec u singlu

Marach/Martin brane titulu ovde iz prosle sezone, iskreno malo me iznenadjuje ovolika kvota na njih, Marathon nudi cak 1.75 na njihovu pobedu a i ovih 1.27 da uzimaju bar set nisu nimalo losi. Erlich/Lipsky takodje dubl igraci koji skoro da nikad ne igraju singlove, rekao bih u dosta slicnoj formi kao i protivnici, samo dosta krace igraju zajedno, tacnije od pocetka ove sezone dok su M/M zajedno puno puno duze a znali su praviti velike rezultate i na jacim turnirima. Ovo cu isto uzeti u singlu na branioce titule po ovoj kvoti, tu je po meni value.

Isto set osvajaju  Huey/Mirniy. Ovaj dubl je u krizi rezultata vec duze vrmee, radi se o jako iskusnim dubl igracima i pitanje je vrmeena kad ce poceti igrati puno bolje, ovo bi mogao biti turnir prekretnice, prosle sezone su prosli bas dobro i stigli do polufinala gde su ispali od para Marach/Martin koji su kasnije i osvojili prvo mesto. Lindstedt/Venus su takodje solidan dubl par, odmer snaga je ovde slican kao i kod prethodnog predloga, ali zbog svega navedenog vise poverenja imam u par Huey/Mirniy i mislim da ce danas ici dalje ali eto kao sigurniju opciju predlazem da uzimaju set po solidnoj kvoti!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use