Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 19.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Just now, ropest said:

rekoh ti, zajebi statistiku,stogod da ispadne danas, moze sad genoa okrenut ali zajebi ju jer da je tako onda bi se svi oslanjali na nju i dizali masnu lovu.. ;) 

ako si odigrao na genou, opusteno imas jos 85minuta  do kraja... ja sam odigrao u ss gol u oba poluvremena, pristojna 1.60 kvota.

ma ja sam odigro genoa vodi prvo puluvrijeme i dobija na kraj 3,60 :/

UFC Halifax

D.Lewis-T.Browne  Browne by TKO,KO,Submission or DQ 2,50

Iako me Hapa malo razocarao i ocekivao sam vece stvari od njega, mislim da ce on danas ugasiti hype oko Lewisa. Lewis je u nizu od 5 pobjeda. ali ipak losije konkurencije(Grabowski, Pešta, Abdurakimov), dok se Hapa borio sa samim vrhom i nije uspijevao spojiti pobjede u tim matchupima(2x Werdum, Cain). Nitko ne moze osporiti snagu koju posjeduje Lewis, ali kroz karijeru je bas imao problema s borcima tipa Travisa zbog njihove atleticnosti. Prije ove borbe Hapa je promjenio kamp, otisao u respektirani Black House MMA ocito nezadovoljan sparing partnerima koje je imao kod Tarverdyana, vjerojatno trenutno najosporavanijeg trenera u MMA. Mislim da Hapa ovdje zna sta mora uciniti, mora iskoristiti katastrofalan TDD od Lewisa i njegovo bitno usporavanje u kasnijim rundama. Travis bolje drzi distancu te moze kontrom zavrsiti Lewisa koji cesto nalece i ostavlja se dosta otvoren, te ima dovoljno dobar grappling da ga zadrzi na podu i time izmori zbog upitnog cardia. Mislim da borba sigurno nece vidit decision jer je main event i na 5 rundi, a rijec je o teskasima pa iz tog razloga uzimam i dodatno visu kvotu na zavrsavanje borbe od strane Travisa na bilo koji od navedenih nacina. 

A.Zahabi-R.Vieira Zahabi by TKO.KO. Submission or DQ 2.25

Kao sto je kolega ropest naveo, o Zahabiju ne znamo puno, ali meni ovo izgleda kao da momku daju "laksi" zalogaj za debi u UFCu. Nastup pred domacom publikom protiv 33-godisnjeg Brazilca koji dosad u karijeri ima skor 13-4. ali uglavnom je odradivao meceve protiv losije konkurencije po brazilskim manjim organizacijama, u UFCu je na 1-1 sa dosta sretnom pobjedom protiv Lopesa. Zahabi trenira u Tristaru gdje mu je brat head coach i gdje trenira zaista kvalitetna ekipa(GSP,Rory Mcdonald, Carmont) i sigurno da je imao od koga nauciti dobre trikove i sigurno da je kvalitetan docim je eto vec u 7oj borbi dogurao do UFCa i dosta je hype od njega jer je sve te borbe dosad zavrsio u prvoj rundi, a i prica se da je po gymu lakocom dobivao UFC konkurenciju tako da mislim da ce se zeliti predstaviti u pravom svijetlu u debiju i ne vidim kako Vieira moze preziviti 3 runde ovdje. 

prije 22 sati, ropest said:

par UFC pickova:

Hendricks - Lombard   1        2.00

Kvota koja se mora uzeti, dva borca kojima ne cvijeta cvijece, Lombardu koji je najavljivan svojevremeno kao borac koji ce skinuti s trona tada neunistivog Andersonsa Silvu od ulaza u UFC ne cvijeta cvijece i jedno je od najvecih razocaranja u povijesti ove organizacije zasigurno, s druge strane stoji nekadasnji prvak Hendricks, koji je lijevicom uspaljivao protivnike i imao strasno hrvanje uz gsp-a najbolje u diviziji, nakon postrozenja i restrickija antidopisnke agencije, lik uz jos neke naglo propada i nije vise ni sjena, uz stalne probleme sa skidanjima kila na kraju je potjeran u srednju kategoriju u kojoj sutra debitira, kaze da se osjeca nikad bolje, da moze jesti vise i da ne mora brinuti o mnogim stvarima kao prije kao i da ce mu skidanje kila biti puno lakse, da je sretan i opusten nakon dugo vremena.

Uglavnom, dva razocarenja od borca, kvota koja se mora uzeti, nisam siguran kao onaj put u Ortiza ali vjerujem da Hendricks moze izvuci pobjedu, Lombard dolazi nakon teskog nokauta kojeg je popio od Hendersona, a Johny ako mu smjesti ljevicu ga moze uspavat a o hrvanju da ne pricam, vjerujem da ce ga koristiti mnogo u ovoj borbi da izvuce pobjedu.. Ukratko, kvota koja se mora uzeti, sretno onome ko prati!

Lewis - Browne 1           1.70

Dereck u naletu, Browne u padu, otkad je otisao kod omrazenog i za mnoge najgoreg mma trenera Edmonda na vrhuncu karijere, lik se unazadio i izgleda ocajno, Lewis je nabrijan i u naletu, kvota pada, mislim da uzima..Brownu je ovo jedan od zadnih vlakova al s obzirom da se ne mice iz kampa koji ga je unazadio i ne vidim ikakvu promjenu ni napredak tipujem na Lewisa.

Zahabi-Vieria   1  1.45

Biti cu iskren i reci da ne poznam ni jednog od navedenih boraca i da ih nikad nisam gledao u borbi ALI  ono sto znam je da je decko na kojeg tipujem mladji brat od svjetski poznatog i jednog od najboljih MMA trenera i borca osobno Firasa Zahabija koji u Kanadi ima svoju dvoranu za koju se smatra da je jedna od najjacih u MMa svijetu, poznata Tristar Gym koja je iznjedrila mnoge talente i odlicne borce od kojih su najpoznatiji nekadasnji ufcov velteraski prvak GSP i Rory Mcdonald.. ODrastajuci uz takvog brata i dvorani, trenirajuci sa najboljim trenerima i borcima mi je dovoljno da tipujem na  pobjedu mladjeg Zahabija..

WIN WIN WIN! Nadam se da ste ispratili! 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use