Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.2.2017.


IzudinB

Recommended Posts

prije 38 minute, tunjica said:

He he, davnih dana sam limitiran u takvim kikiriki kladama...

volim odigrati kod lokala jer imaju dobre stvari u ponudi, a porez se moze zamaskirati sa malih koefima koje su online 1.01, kod njih znaju biti 1.03 ili 1.05 tako da se nakupi...

a nema puno online kladionica koje  imaju vaterpolo igrace, rukomet igrace u ponudi, opcenito jako dobru ponudu na vaterpolo itd.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 26 minute, ikaij99 said:

Ko Ima halilovica iz sibenika na 12,5. Po meni je to premala granica, cibona jako losa u reketu, ne vidim tko ga moze branit. U prvenstvu ciboni dao 30+. Bitna utakmica, domaci parket, napaljene tribine koje ce nosit sibenik, mislim da halilovic ide lako u over

po meni ivanov jedan od boljih pickova 14.5 

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, zeko1088 said:

ne znam koji lokal ce ti dopustiti 4000kn uplatu na zute kartone. Mozda, ali samo mozda SS iako cisto sumnjam. Taj iznos se moze uplatiti jedino na ligu petice ili na 30 parova... sve drugo je nemoguca misija, Germania, Lutrija, PSK, zaboravi, SS jedini pusta kakve takve limite

dap germania je tesko olos neki dan sam htjeo uplatiti 1600 kn na 1/1 sibenik protiv zadra kvota je bila 2.1 i cekao sam 15 minuta autorizaciju da bi mi spustila kvotu na 1.9 -.- 

Link to comment
Share on other sites


21:05 PAOK - Schalke Zbroj kartona -4,5+ over - 1,88 wwin

U zadnjih 20 utakmica u svim takmicenjima PAOK ima svega jedan poraz i to od Giannine 1:0, te remi u proslom kolu na gostovanju Xanthiu 0:0, i 18 pobjeda.Stvarno svaka im cast malo je ko ocekivao bas takvu sezonu, i da nije bilo oduzimanja 3 boda u domacem prvenstvu bili bi 2 na tabeli, ovako su 3ci.Kako god moze se reci da zasad igraju odlicnu sezonu, a kruna rada Vladimira Ilica bila je ponuda iz Kine da preuzme neki tamosnji klub ali je on to odbio i ostao u PAOK.Kaze da ima nedovrsena posla sa ovim timom, a nije proslo puno kako je pricao da ga pojedini igraci bojkotuju i ne zele da daju sve od sebe dok je on trener.Ti problemi su rijeseni, Uprava je stala na stranu Ivica, i eto zasad igraju stvarno dobro.Grupnu fazu zavrsili su na 2 mjestu tabele, i eto sada su dobili Schalke za sledeceg protivnika.Tokom zimskog prelaznog roka ostali su bez Garry Rodrigues koji je otisao u Galatasaray za 3.5 miliona eura, a doveden je Aleksandar Prijovic iz Legije za 2.2 miliona eura.Sto se tice vecerasnjeg meca Ivic nece moci racunati na Jose Alberto Canas (sredina,18/0).Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

Glykos - Leo Matos, Varela, Crespo, Leovac - Schachow, Charisis, Cimirot - Biseswar - Djalma Campos, Athanasiadis. 

Schalke je jedno vrijeme bio u dosta losoj formi, ali eto u 2017oj i nastavku Bundeslige i Kupa, imaju 3 pobjede, remi i poraz, sto i nije toliko lose.Ono sto je njih nekako obiljezilo jesu povrede koje su ih pratile skoro od pocetka sezone.Nije im bas dobra situacija u domacem prvenstvu ako se pogleda tabela ali eto za nadati se da ce se popraviti jer 11 mjesto tesko da moze zadovoljiti apetite navijaca i Uprave, ali opet nije im ni daleko 6 mjesto svega 8 bodova, realno nije to puno kad do kraja imaju jos 14 utakmica.Sto se tice EL tu su prosli grupnu fazu sa 5 pobjeda i porazom u zadnjem kolu mislim u gostima od Salzburg.Na ovaj mec dolaze posle pobjede nad Hertha 2:0 kuci.Trener Markus Weinzierl je tokom zimske pauze dobio pojacanja u vidu Burgstallera iz Nurnberga, Badstubera iz Bayerna, Caligiuria iz Wolfsburga, a otisao je Junior Caicara za 3 miliona i moze se reci da je to dobra prodaja obzirom da nije puno igrao ove sezone.Sto se tice vecerasnjeg meca Weinzierl nece moci racunati na Baba Rahman (odbrana,13/0), Franco Di Santo (napadac,6/0),  Breel Embolo (napadac,7/2), Donis Avdijaj (naoadac,5/1) i Nabil Bentaleb (sredina,19/4), dok je upitan Choupo-Moting (napadac,16/3).Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

Fährmann - Höwedes, Naldo, Nastasic - Schöpf, Kolasinac - Stambouli, Geis - Goretzka - Caligiuri (Choupo-Moting) - Burgstaller. 


Ono za sto sam se ja odlucio kada je ovaj mec u pitanju jeste over na kartone.PAOK je na 6 utakmica grupne faze dobio 19 zutih kartona, od cega je na domacem terenu 12 zutih kartona.Schalke je na 6 utakmica grupne faze dobo 9 zutih ali i 1 crveni karton, od cega je u gostima dobio 4 zuta kartona.Ono sto mene tjera da igram ovaj tip jeste sudija Javier Estrada Fernandez.Covjek je ove sezone na 19 utakmica u svim takmicenjima koje je sudio, podijelio 115 zutih i 8 crvenih kartona.U La ligi je sudija sa ubjeljivo najvecim prosjekom kartona po utakmici, cak 7.45.U EL je sudio 3 utakmice i podijelio je 16 zutih kartona i 1 crveni, a na 2 od ta 3 meca isao je preko ove granice.


23:20 Karlovic - Basilashvili Zbroj gemova u 1 setu -10,5+ over - 1,80 wwin

Standarna oklada za mene kada vidim Karlovica u ponudi.Nema veze sto je ova granica, i to je donekle standard postao za njega, svejedno idem sa ovim tipom.Ivo sa svojih 38 drzi 20 mjesto ATP liste i ako bi na ovom turniru kao i jos nekim koji dolaze, ubrao bodove mogao bi jos i napredovati na listi.Trenutno je na skoru 5/4, a ovo ce mu biti prvi mec u dvorani ove sezone (indoors hard podloga), gdje inace kroz karijeru ima 93/83.Prije Memphisa gdje je postavljen za 1 nositelja, igrao je turnir u Quito (sljaka) gdje je ispao od Estrella sa 2:1 (67,76,76).

Nikoloz Basilashvili polako krci svoj put na ATP listi.Ovaj 25 godisnji gruzijac trenutno je 67 igrac na ATP sto mu je ranking karijere.Zasad je na skoru 8/5 od cega je 4/1 indoors hard, na kojem kroz karijeru ima 48/38.Poceo je sa hardom gdje nije imao nekog veceg uspjeha, dobio je i dva meca u okviru Davis Kupa, a prvi znacajniji rezultat upisao je na turniru u Sofiji gdje je dosao do polufinala izbacivsi Mannarina, Thiema i Klizana, da bi onda ispao od Dimitrova 2:0 (61,63).Na turniru u Memphisu igrao je prvo kolo gdje je dobio Jordana Thompsona sa 2:0 (63,60), dakle poprilicno lako, uz to bio je underdog na tom mecu.Iskopao sam statistiku koja kaze da je na prvi servis osvojio 29/35 poena, a na drugi 7/18, a protivniku je dopustio svega 1 brejk sansu i to je spasio.

H2H je na strani Karlovica koji vodi 2:0.Prvi mec je iz 2015te sa turnira u Dohi gdje je dobio 76,63.Drugi mec je ista godina, a turnir je Kuala Lumpur gdje je Karlan dobio 75,46,63.Odlucio sam se za over, mislim da nema potrebe objasnjavati zasto kada je Karlovic u pitanju i njegov stil igre.Sto se tice Basilashvilia on također moze imati dosta dobar servis na ovoj podlozi i uvjetima protiv Karlovica.Vec je pokazao u tom prvom mecu protiv Thompsona kada je bio nedodirljiv na svoj servis, a iskreno return Karlovica je prica za sebe.

Link to comment
Share on other sites

Smiješne su sve naše kladionice,ali pošto osobno ne igram takve ogromne uplate kao ti Hugh,nego većinom double ili triple meni dobro dođu,jer u stranim kladionicama su većinom veće margine nego u ovom slučaju u Germaniji,tako da su meni ok,ali samo igram žute kartone kod njih,apsolutno ništa drugo..isto tako ss i psk mi trebaju za našu ligu,jer nigdje drugdje mislim da nema naša liga na kartone,uzimaju porez,ali opet bolje uzet neke pare na provjerene infoe..a u stranim imam otvoren račun na bet365,marathonu,bwinu,ali tamo odavno ne uplaćujem,godinama(imam neke razloge i to je to)...

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, Hugh said:

Slažem se sa ludogoretsom i fiorentinom, ali ova germania je prejadna kladionica.. Nisu mi dali 4000kn uplate na singl, nego su dopustili samo 1000kn na ludogorets. Kad sam proba isto odigrati na fiorentinu, odma su srušili kvotu sa 1.65 koja je inako užas kad se uzmu u obzir manipulativni i porez i spustili je na 1.50.

Ja sam odavno odustao od zemaljskih kladionica, a vjeruj mi da im nisma baš bio poželjan gost dok nije bilo poreza na dobitak. Dapaće, radili su svašta da mi spriječe klađenje, čak su djelatnici imali instrukcije da mi doslovce svaki listić šalju na autorizaciju. Nisam mogao vjerovati pa sam složio 30 parova za 5kn, i to su naravno poslali :D

Nauplačivao sam se kartona kod zemaljskih kladionica i mogu ti reći da ćeš sa 4.000kn jako teško uplatiti cijeli iznos, odnosno možda i hoćeš ali će prvo srušiti koeficijent sa ,85 na 1,50 ili povećati granicu za karton. Generalno, to je za zemaljske kladonice preveliki ulog i odmah ih bode u oči. S druge strane, kod online kladionica, da uplatiš 4.000€ na nešto, nebi previše trepnuli jer im je promet veći od BDP-a mnogih zemalja.

Link to comment
Share on other sites

NORVEŠKA: Get-ligaen / hokej
Kongsvinger-Manglerud
tip: preko 5.5 golova kvota: @1.60
pocetak: 18:30h

Nisam neki expert za hokej, ali ovo mi je zapalo za oko, bar sto se tice statistike. I kladionice su stavile najmanju kvotu na golove za ovaj mec. Igraju dve zadnjoplasirane ekipe lige, i jedni i drugi su u ofanzivi dosta losi, sto pokazuju i dati golovi, ali zato primaju ih kao na traci, tako da kad se izvuce neki prosjek, ovde bi trebalo prstati od golova. Nije neka velika kvota, ali se moze uzeti  u obzir za neki tiketic. Nije 10/10 i nista ne moze biti, ali kvota nije losa za neke kombinacije.

Link to comment
Share on other sites

Evo par parova od mene za EL veceras.  Vecinom bazirano na statistickim podatcima.

Gladbach - Fiorentina BTS @ 1.80

gladback doma zabija kojih 1.30 golova po utakmici. Kako uzvrat ovoga igra u italiji oni ce krenuti sigurno po gol jer moraju sa sto boljim rezultatom stici na uzvrat u vrucu firenzu. Problema sa izostancima imaju donekle ali vecina tih igraca je u rubrici probably in. 

Viole su druga najefikasnija gostujuca momcad italija ( iz napolija), sa positgnutih 22 gola u 12 nastupa. Oni sa izostancima nemaju problema, a i inace se ne brane nesto nego pokusavaju uvijek dati gol vise umjesto primiti gol manje. To dokazuje i 64 gola koji su pali u njihove 23 dosadasnje utakmice u prvenstvu.

sve u svemu ocekujem jednu dosta otvorenu utakmicu.

Villareal - Roma Roma over 4.5 corners @ 1.72 & over 10 corners @ 2.20

Roma inace dobar korneras, ali sam odustao od race to iz razloga sto je villa real na prosjeku od 5.38 doma (tolko tocno roma dopusta kada je gost), a roma je  negdje oko 6.5 u gostima. Prema tome, granica rome od 4.5 je zaista privlacna kao i over 10 u utakmici. Za one koji oce manji rizik moze i over 9 ali sa naravno manjim koeficijentom. 

 

I zadjni par je vise jedan longshot nego ozbiljan pokusaj

Celta - Donetsk 1.half 0-0 @ 2.20 i HT/FT draw-celta @ 6.00

dakle celta u svojih 40%(domacih), a donetsk u svoj 50% (gostujucih) igraju 0-0. Posto je koef na 0-0 2.75 uzeo sam sigurniju opciju sa x na poluvremenu sa slucaj da oba tima mozda daju gol. Posto donetska ima par izostanaka a celta je nedavno u finoj formi doma, a spanjolci su uvijek nabrijani na ovo natjecanje, nekako podupirem celtu u ovom prvom susretu, pa mozda uz pobjedu celte dodju obje oklade. Ali ovo idem sa malim ulogom jer oklade su kakve jesu

 

sretno

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, Koki22 said:

Smiješne su sve naše kladionice,ali pošto osobno ne igram takve ogromne uplate kao ti Hugh,nego većinom double ili triple meni dobro dođu,jer u stranim kladionicama su većinom veće margine nego u ovom slučaju u Germaniji,tako da su meni ok,ali samo igram žute kartone kod njih,apsolutno ništa drugo..isto tako ss i psk mi trebaju za našu ligu,jer nigdje drugdje mislim da nema naša liga na kartone,uzimaju porez,ali opet bolje uzet neke pare na provjerene infoe..a u stranim imam otvoren račun na bet365 online kladionica" rel="external">bet365,marathonu,bwinu,ali tamo odavno ne uplaćujem,godinama(imam neke razloge i to je to)...

Slican slucaj i ovdje, u Germaniji imaju u ponudi raspon golova 2-4, osim njih, jos sam nasao tu vrstu ponude kod Meridianbeta ali kod njih se vise ne mogu kladiti.

Da li netko zna jos koju online kladu koja u ponudi ima ovakav raspon golova?

Link to comment
Share on other sites

prije 35 minute, zoom-zoom said:

Slican slucaj i ovdje, u Germaniji imaju u ponudi raspon golova 2-4, osim njih, jos sam nasao tu vrstu ponude kod Meridianbeta ali kod njih se vise ne mogu kladiti.

Da li netko zna jos koju online kladu koja u ponudi ima ovakav raspon golova?

Imaju li te kladionice u ponudi 2+, jer nije velika razlika u kvotama, a sigurnije je.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use