Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 26 minute, popo64 said:

Bayern vs Arsenal    Liga Prvaka,    kartoni over ??????

Ja zaista nisam imao
nameru da igram kartone over, taman da sude Mazic i Bebek zajedno :) ali me
je iznenadila nisko postavljena granica, kao i navala clanova foruma, pa bih 
zamolio za uverljiviji razlog nego sto je "veliki je ulog"
Inace, puno srece svima u kladjenju veceras

Idemo ovako :)

Pre nego sto krenem sa argumentima, moramo znati da analize ovih meceva ne mozemo puno oslanjati na statistiku, giganti poput Bayerna ili Arsenala su dominantni u grupnoj fazi, cesto obezbede prolaz posle 4 kola pa zadnja 2 i ne "ginu" za svaku loptu. 

Ako gledamo statistiku Bayerna u LS, vidimo da je na svim mecevima osim na jednom isao ispod kartona, taj jedini mec je bio mec prvog kola i poraz u gostima kod Atletica. Jako bitan info - mec je sudio Marciniak (forumasi koji se klade na kartone znaju koliko je on slabiji na kartonima od Mazica). Ako gledamo statistiku mozemo reci da su drugi mec protiv Atletica u Bavariji imali samo 1 zuti karton, no taj mec nije vazan jer su oba tima prosla, nije bilo iskra na terenu itd. Takodje, Bayern nema ni sebi ravnom a ni ovakvog protivnika u Bundesligi gde dominira vec duze vreme. 

Sto se Arsenala tice, Arsenal dobija vise kartona u odnosu na proslu sezonu. Ovo je mahom zbog novih kriterijuma u Premier Ligi a i zbog dovodjenje nekih igraca poput Xhake koji je redovna musterija sudija. Inace, u gostima na nastupima LS tradicionalno dobijaju vise kartona nego kod kuce. Sa Bayernom su igrali 3 puta od 2013. godine, svaki prvi mec je isao preko 4.5 kartona bez problema (cesto i uzvratni, ako izuzemo zadnji mec kad je Bayern slavio 5:1 pa i nije bilo potrebe za grubom igrom jer je sve bilo gotovo). Navijac sam Arsenala i mislim da dosta dobro poznajem ekipu, Arsenalova zadnja vezna linija je najveci problem ove sezone i razlog sto retko kad sacuvaju praznu mrezu, Coquelin, Elneny, Xhaka pa i Chemberlain koji u poslednje vreme igra nesto defanzivnije nisu uigrani tandem, koja god 2 nastupe ne mogu ispratiti brzi protok lopte Bayerna, a tek brze kontre. Zato upravo ti igraci redovno dobiju pokoji karton, naravno tu su i Koscielni i Mustafi koji neretko moraju odraditi prljav posao zbog gresaka ranije navedenih igraca (pogledati highlightove sa meca protiv Chelsea...)

Mogao bi pisati jos puno o ovom mecu, ali mislim da su moji razlozi manje-vise jasni. Imamo solidnog sudiju, ekipe koje ne bi trebale drzati neutralan rezultat dugo, ostalo je na igracima na terenu....

Odlična promocija koju ću svakako iskoristiti, pa onda preporučam i drugima. 

Realno svi ćemo se kladiti na Ligu Prvaka, većina nas na Bayern. Singlat ću pobjedu Bayerna sa 20€ i prema onome što piše u promociji dobit ću besplatnu okladu od 5€ za svaki gol koji Bayern postigne.

rThO4t0.png

Dakle, ako pobjede 3:0 prvo moja oklada će biti dobitna, te ću na 20  dobiti 30  (dakle 10  zarade) a uz to bi dobio 15  besplatne oklade.

0hnWCFq.png

prije 6 sati, tome1993 said:

Kvarner - Cedevita - Petak

Ništa osim uvjerljive pobjede Cedevite u ovom dvoboju se ne može dogoditi. Uspjeli su Riječani izboriti završni turnir, a to im polazi za rukom već nekoliko sezona. No, sa znatnim smanjenjem proračuna, Kvarner je izgubio kvalitetu i u ovom trenutku je posljednje plasirana momčad A-1 lige. Cedevita je glavni favorit za titulu, momčad koja je vrh ABA lige i danas protiv riječkog sastava ne bi smjela imati problema. No, ljepota sporta je u nepredvidljivosti.

Jolly JBS - Zagreb - Petak 17.2

Zagreb je također u procesu pomlađivanja, a Danijel Jusup voli igrati s momčadima koje nisu favoriti. Nedavno su "mravi" u Zadru dokazali da mogu biti neugodni, s Jusupom znaju igrati presing i čvrstu obranu, a Marinković na četvorci je uvijek neugodan u oba smjera. Božić je ponajbolji igrač A-1 lige, a Batur može biti opasan kada uđe u seriju. Veliki problem im predstavlja loš izbor igrača na petici.

Jolly ove sezone ima glavu i rep i solidan roster, igra jako dobro i u ovom trenutku vodi u A-1 ligi sa samo dva poraza. Nedavno su igrali protiv Zagreba i slavili s glatkih 96:79 i teško se može očekivati drukčiji rasplet danas. Ipak, za razliku od Cedevite i Kvarnera, ovaj par je ipak "bliži" kvalitetom i šibenski sastav mora odigrati dobru utakmicu ukoliko misli ući u polufinale.

Split - Zadar

Zadar je veliki favorit. Nema sumnje. Dok nisu stigli Kovačević, Franke i Georgiev i dok Ramljak nije smio igrati u hrvatskim natjecanjima, možda bi se moglo reći da je omjer 50:50. Ovako je mnogo više za Zadar, koji je kompletniji, bolji na svim pozicijama i u dobrom naletu. Prije nekoliko dana Zadar je slavio u Splitu, a sutra će imati i veću podršku svojih navijača (kojih je i u Splitu bilo mnogo). Doduše pitanje je kojoj momčadi će se prikloniti šibenski navijači, odnosno koju momčad će malo manje (ne) voliti. Ipak, Aramis Naglić i njegovi igrači moraju biti oprezni, jer "žuti" su majstori za skidanje favorita. Realno, roster Splita nije Bog zna kako jak, ali to je odličan spoj iskustva i mladosti u kojemu svatko zna svoju ulogu. Kemija definitivno postoji, a takve momčadi su uvijek neugodne.

Šibenik - Cibona

Igrački gledano, favorit je Cibona. Ipak, razlika nije prevelika. Cibona je odlaskom Ante Žižića izgubila mnogo. Žorić je klasa, ali Žižić u ovom trenutku spada među najbolje europske centre. Šakić je klasa za sebe, a Reynolds može biti neugodan. Ostatak ekipe su solidni igrači, ali ne "ekstra klase". Ivanov i Halilović u reketu čine najjači dio Šibenika. neloša su šuterska ekipa, jer Petani, Siriščević i Badžim mogu pogoditi mnogo toga. Ali najjača prednost Šibenika će biti puna dvorana i užarena atmosfera. A Šibenčani vole igrati u takvom okruženju. Mogao bi ovo biti zanimljiv dvoboj.

Izvor: Zadarski list...

Evo dakle za sve ljubitelje Hrvatske košarke stigao je kup Kreše ;)

Dakle ja kao strastveni navijac Zadra cu prisustvati ovome kupu te sa nestrpljenjem ocekivam dvoboj zadra i splita te evo pišem svoje mišljenje o parovima.

Mislim da kof od 1,90 na Zadar doista dobar jer ipak Zadar ima puno bolju petorku od Splita a to je pokazao i nekidan kad su ih u Splitu porazili pred prepunim Gripama u sjajnoj atmosferi a sutra se igra na neutralnome terenu gdje se sprema velika invazija Tornada pa ce Zadar imati veliku podršku na terenu.Split ima velike probleme pod košem gdje je Marinkovic ipak klasa za Splicane tako da ocekujem pobjedu Zadra jer Ramljak,Barać,Vladovic cu garancija za to.

Od ostalih parova moj prijedlog je još pobjeda Jollya jer oni imaju strašnu ekipu predvođenu sa Novacicem,Špraljom,Scottom...Zagreb ima velikih problema sa blokadom te igraju sa sedam igraca ostali juniori te je pitanje kako ce pratiti ovaj jak tempo jer ih je prije tocno pet dana  bas Jolly demolirao sa 96-79 tako da pobjeda je po meni neupitna...

Šibenik-Cibona po meni je za nedirati jer svi znamo da Funcuti uvijek pravu strašnu atmosferu i teško je svakome igrati na Baldekinu gdje je pala i Cedevita i Zadar te ce Šibenik skupo prodati kožu.

Ceda igra sa kvarnerom i sam kof 1,01 govori sve sto mozemo očekivati.

Eto toliko ovo je samo neka najava tipove pisem sutra ;) 

kraj_clanka.gif

moje isprike velike..

Kvarner - cedevita 

Jolly- zagreb 

to su parovi od dns 15.2.2017..

još jednom isprike pomiješo sam dane...

prije 5 sati, IzudinB said:

Zadovoljan sam rezultatima, nadam se da ste i vi. 

Htio sam samo provjeriti kako vam se sviđaju Live streamovi lige prvaka zadnja dva dana, dali je kvaliteta slike zadovoljavajuća? 

Slobodno prokomentirajte ili lajkajte ukoliko ste zadovoljni, da znamo koliki je interes i što eventualno i kako unaprijediti za ubuduće ;=) 

prije 4 sati, Goksim said:

Odlična promocija koju ću svakako iskoristiti, pa onda preporučam i drugima. 

Realno svi ćemo se kladiti na Ligu Prvaka, većina nas na Bayern. Singlat ću pobjedu Bayerna sa 20€ i prema onome što piše u promociji dobit ću besplatnu okladu od 5€ za svaki gol koji Bayern postigne.

rThO4t0.png

Dakle, ako pobjede 3:0 prvo moja oklada će biti dobitna, te ću na 20  dobiti 30  (dakle 10  zarade) a uz to bi dobio 15  besplatne oklade.

0hnWCFq.png

na 20€ uloga dobitak je oko 30€ (nije puno) ali uz to smo dobili i 25€ zbog promocije.

5 komada = 25€

Nadam se da ste sudjelovali, ovo je stvarno IMO bila jako fer promocija koja ide na ruku igračima i iskreno ovakve stvari, koje vrijede za našu regiju, rijetko viđam 

prije 2 sati, tome1993 said:

moje isprike velike..

Kvarner - cedevita 

Jolly- zagreb 

to su parovi od dns 15.2.2017..

još jednom isprike pomiješo sam dane...

po cemu je zadar toliko jaci od splita u a1 je split jace plasiran, split koji zadnjih utakmica gazi split koji je izgubio od zadra nakon produzetaka i nemozes pocjeniti i rec da imaju puno slabiju petorku od zadra jer to nema veze s vezom 

a btw. offtopic al oprostit ce ekipa, ako do sad nisi nabavio karte neces se bas usrecit :D eventualno igra jos polufinale i finale  ali i to tesko 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use