Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Mazic je dobio Bayern - Arsenal, jako izgledan over kartona buduci da su ulozi veliki, cekamo razradu kartona...

15 February 2017, 20:45 CET (Santiago Bernabéu)
Real Madrid CF - SSC Napoli
Referee: Damir Skomina (SVN)

15 February 2017, 20:45 CET (Allianz Arena)
Bayern München - Arsenal FC
Referee: Milorad Mažić (SRB)

On 13.02.2017. at 11:32, JackieJack said:

Mazic je dobio Bayern - Arsenal, jako izgledan over kartona buduci da su ulozi veliki, cekamo razradu kartona...

15 February 2017, 20:45 CET (Santiago Bernabéu)
Real Madrid CF - SSC Napoli
Referee: Damir Skomina (SVN)

15 February 2017, 20:45 CET (Allianz Arena)
Bayern München - Arsenal FC
Referee: Milorad Mažić (SRB)

U Supersportu je margina 3,5. Ja mislim da bi trebalo biti vise kartona. Mazic ove sezone dijelio pravdu na 4 meca Lige prvaka, na sva cetiri podijelio vise od ove margine, 3 put po 4 kartona i jednom 6, s time da bih htio napomenuti da dvaput bila 'bezvezna' tekma s rezama 4:0 i 4:1 pa podijelio 4 kartona. Danas ce biti po meni sve samo ne bezvezna tekma, ulog veliki, obje ekipe idu po to. Bayern je dosta veci favorit, ali ne igraju nesto pretjerano, Arsenal u maloj krizi. Mislim da ce obje ekipe od prve minute dat maksimum, Bayern kako bi tradicionalno izbacio Arsenal i veliki korak napravii vec na domacem terenu, a Arsenal ce pokusati ugurati barem jednu loptu u mrezu Neuera, kako bi im laksi posao bio na Emiratesu.

Misljenje za over kartona?

Hvala unaprijed i sretno! :)

Real Madrid - Napoli

Napoli ima vrlo dobar rekord u Ligi prvaka ove sezone, ali možda su zagrizli više nego što mogu sažvakati protiv nositelja Real Madrida. Iako su stvarno užareni favoriti za kvalificiranje u daljnju fazu natjecanja, zapravo je bio Napoli taj koji je izvučen iz bubnja u kojem se nalaze timovi koji su završili na prvoj poziciji u svojim skupinama. Talijanski klub je došao na prvu poziciju, a iza njih je bila Benfica, na štetu Besiktasa koji je u finalnoj utakmici izgubio svoje kvalifikacijsko mjesto sa porazom (5-0) od dječaka iz Dynamo Kijeva. Maurizio Sarrijeva ekipa je učinila sve što je mogla da zaokruži svoju kampanju sa pobjedom u gostima protiv Benfice (2-1), ali izvlačenje i nije baš bilo fer prema njima, jer su umjesto Bayer Leverskusena ili Porta, oni dobili nositelja naslova Lige prvaka, Real Madrida.

Ova utakmica znači da će Raul Albiol i Jose Callejon igrati protiv svog bivšeg kluba, iako to nije bilo sigurno, sve do posljednji minuta Realove zadnje utakmice u skupini protiv Borussije Dortmund. Kako je sat otkucavao, ekipa Zinedin Zidanea je imala rezultat od 2-1 na Bernabeu i mislilo se da je sve gotovo i da su Nijemci svrgnuti sa vrha skupine F.

Ali, onda je Marco Reus izjednačio za Dortmund i tako potvrdio Realovo drugo mjesto u skupini, iako je to za Real bilo manje važno, jer oni ne mogu igrati protiv Barcelone ili Atletica do četvrtfinala. Unatoč tome što je prodao bivšeg napadača Reala Gonzala Higuaina u Juventus prošlog ljeta, Napoli je bio dobar u postizanju golova ove sezone, ali sada se suočavaju sa značajnim porastom u kvaliteti, to jest protiv Real Madrida i mislim da će morati uraditi puno posla kako bi se mogli nadati prolasku nakon njihovog putovanja na Bernabeu. Zbog toga mislim da će Real Madrid pobijediti ovu utakmicu i u Italiju putovati sa značajnom prednošću.

Real-Napoli.png?resize=640%2C64

Ovi klubovi su se susreli samo jednom prije ovog natjecanja, 1987-88 u Europskom kupu, gdje je Real pobijedio sa 3-1 u ukupnom rezultatu. Real je imao jednu od najgorih obrambenih rekorda među 16 ekipa koje su se kvalifikovale iz grupne faze, gdje su primili 10 golova. Napoli je uzeo sedam od mogućih devet bodova u gostima u grupnoj fazi.

Što se tiče ozljeda za Real Madrid, Gareth Bale vjerojatno neće igrati zbog ozljede gležnja, dok na drugoj strani za Napoli vjerojatno neće igrati 27-godišnji Lorenzo Tonelli.

Real-Mad-Napoli.png?resize=640%2C102

Mislim da će u ovom slučaju proći oklada No/Yes gdje je koeficijent 3.50. Ova oklada znači da oba tima neće dati gol u prvom poluvremenu, ali u drugom da hoće. Mislim da će Real ostvariti pobjedu, ali da bi i Napoli mogao dati taj počasni pogodak u drugom poluvremenu.

Aberdeen - Motherwell

U škotskom će prvenstvu drugoplasirani Aberdeen ove srijede igrati protiv prosječnog, ili ispodprosječnog, Motherwella.
Aberdeen dobro gura i ove sezone u škotskoj Premierligi makar loše izgleda pogled na bodovnu razliku između tog kluba i prvoplasiranog Celtica (plus od 27 bodova čak na strani Celtica). No, Aberdeen vodi neke druge borbe, a prvenstveno onu s Rangersom za drugo mjesto.
U ovoj fazi sezone Aberdeen izgleda jako dobro, pa je tako dobio pet prvenstvenih utakmica od zadnjih šest. Izgubio je samo na gostovanju kod Celtica, s minimalnih 1-0.
U toj pobjedničkoj seriji Aberdeen je pobijedio i današnjeg suparnika, na gostujućem terenu, s laganih 3-1, što je još jedan od razloga zašto ne treba bježati od pobjede domaćina.
Aberdeen ove sezone ima niz vrlo dobrih nastupa na svom terenu. Ima sedam pobjeda, tri remija i samo jedan poraz, uz gotovo čeličnu obranu (samo šest primljenih golova u tih 11 susreta).
Motherwell je i u slaboj formi, a i općenito nema kvalitete da na ovakvom gostovanju može očekivati previše uspjeha unutar 90 minuta.

Bayern - Arsenal

I ove sezone se u nokaut fazi Lige prvaka međusobno sastaju minhenski Bayern i Arsenal. U prethodnim slučajevima daleko više uspjeha je imao Bayern.
No, moramo podsjetiti kako Bayern nikada nije imao lagane dvije utakmice protiv londonske momčadi. Prolaz bi zapravo osiguravao gostujućim pobjedama, ali bi potom drhtao u Münchenu oko prolaza.
Sada se prva utakmica igra u Münchenu, a ono što moramo prvo naglasiti jest činjenica da je Bayern ponovno dominantan u Bundesligi, ali niti izbliza ne izgleda moćno kao zadnjih godina. Njegove su pobjede teške, izborene u završnici, mnogo je neuvjerljivosti…
No, jednake, ako ne i gore pridjeve možemo nadjenuti Arsenalu koji je izgubio dvije (Watford i Chelsea) od zadnje tri prvenstvene utakmice, a i ovu posljednju koju je dobio (Hull) je izborio na potpuno neuvjerljiv način.
Arsenal ima jake pojedince koji mogu napraviti određenu štetu Bayernu, no iako je kod Bavaraca umjetnički dojam loš moramo predložiti pobjedu domaćina. No, uvjereni smo kako se neće dogoditi nikakvo razbijanje suparnika već će Bayern još jednom, uz mnogo potrošene energije i navijačih živaca, doći do minimalne pobjede.

Izvor: lutrija.hr

Real Madrid vs Napoli    Liga Prvaka   over 2,5   1,55
Bayern vs Arsenal          Liga Prvaka   Bayern prvi daje gol  1,30

Pre nego sto napisem svoje misljenje, moram sve kolege sa foruma da obavestim
da sam ja onaj nesretnik sto je juce predlozio over 2,5 na mecu Benfica vs 
Dortmund :) i da povedete o tome racuna prilikom citanja moje najave :) Osim
sto sam predlozio, ako ce vam biti lakse, i odigrao sam taj predlog, kao sto
sam odigrao i goal/goal, racunajuci da ce obe ekipe postici barem gol. U svoju
odbranu imam da kazem samo jednu stvar. Dortmund je imao sest cistih
sansi, od kojih su tri takve, da bi i moja ujna postigla gol, dok Gaboncu to
nije poslo za nogom. Naravno da je uspeo da promasi i penal nakon toga, a
ja sam ispao los kladionicar pred vama zbog polupismenog Gabonca :)

Ako uopste treba da pisem o napadu Real Madrida, napisacu da je od 15
utakmica ove sezone kod kuce uvek dao barem gol, i samo tri puta manje
od dva gola. Kod kuce ni jednom nisu odigrali "0-1" gol, i od 15 utakmica
13 su dosle "over 2,5", a dve su bile "ukupno golova 2". Ono sto zelim da
napisem jeste da zacudjujuce imaju losu odbranu kod kuce, gde od 15
utakmica samo tri puta nisu primili gol. Golove kod kuce su uspeli da im
uvale i ekipe poput Osasune (dva), La Corune (dva), Malage, Eibara, Gijona
Legije.....sve je to posledica otvorene i napadacke igre, kao i motiva losih
ekipa kada igraju u Madridu. 
Iako Napoli zaista spada u napadacki orijentisane ekipe, nisam toliko siguran
da ce dati gol u Madridu. Oni su Milanu dali 4 gola, Benfiki 4 gola, Torinu 5
gola, Cagliariju 5 gola, Bologni 7, sto naravno nista ne znaci, ali ipak obratite
paznju da su golove dali svim velikim ekipama, bez obzira da li je u pitanju 
igra kod kuce ili na strani. Golove su dali svim velikim ekipama Juventusu, 
Interu, Milanu, Benfici, Fiorentini, Romi, Laziju, Besiktasu.....Ono sto mene
hrabri za over jeste sto je njihova odbrana jos gora od Realove, a sto je posledica
previse otvorene igre. I njima golove nije dao samo ko nije hteo, mada su protivnici
uvek gubili, ali i dali barem jedan gol. Ako me nesto srusi, ono cega se bojim
jeste tacan rezultat 2:0 za Madridjane :)

Arsenal takodje ima rupu u odbrani, pogotovo u gostima, i njima od 17 utakmica
na strani, samo 4 ekipe nisu dale gol. To su Burnley, Bournemouth i Swonsea.
Nadam se da se slazete da veliki Bayern nije u toj kategoriji :) Naravno da Arsenal
moze do gola, ali verujem da ce tesko povesti. Bayern kod kuce ima odlicnu 
odbranu, ni jednom nije primio vise od gola, osam puta nije primio gol, i sedam 
puta po jedan. 
Kvota na ova dva para nije nesto, trenutno je 2,00, ako vam je kvota nedovoljna
vezite je sa Ath Bilbao koji igra sutra, ili sa nekim tenisom koji predlozi Canca :)

Puno srece svima, i ne zaboravite, juce sam lupetao kao otvoren prozor, kada je 
kladjenje u pitanju. To sto me je sjebao Gabonac nije nikakva uteha. 

Kvarner - Cedevita - Petak

Ništa osim uvjerljive pobjede Cedevite u ovom dvoboju se ne može dogoditi. Uspjeli su Riječani izboriti završni turnir, a to im polazi za rukom već nekoliko sezona. No, sa znatnim smanjenjem proračuna, Kvarner je izgubio kvalitetu i u ovom trenutku je posljednje plasirana momčad A-1 lige. Cedevita je glavni favorit za titulu, momčad koja je vrh ABA lige i danas protiv riječkog sastava ne bi smjela imati problema. No, ljepota sporta je u nepredvidljivosti.

Jolly JBS - Zagreb - Petak 17.2

Zagreb je također u procesu pomlađivanja, a Danijel Jusup voli igrati s momčadima koje nisu favoriti. Nedavno su "mravi" u Zadru dokazali da mogu biti neugodni, s Jusupom znaju igrati presing i čvrstu obranu, a Marinković na četvorci je uvijek neugodan u oba smjera. Božić je ponajbolji igrač A-1 lige, a Batur može biti opasan kada uđe u seriju. Veliki problem im predstavlja loš izbor igrača na petici.

Jolly ove sezone ima glavu i rep i solidan roster, igra jako dobro i u ovom trenutku vodi u A-1 ligi sa samo dva poraza. Nedavno su igrali protiv Zagreba i slavili s glatkih 96:79 i teško se može očekivati drukčiji rasplet danas. Ipak, za razliku od Cedevite i Kvarnera, ovaj par je ipak "bliži" kvalitetom i šibenski sastav mora odigrati dobru utakmicu ukoliko misli ući u polufinale.

Split - Zadar

Zadar je veliki favorit. Nema sumnje. Dok nisu stigli Kovačević, Franke i Georgiev i dok Ramljak nije smio igrati u hrvatskim natjecanjima, možda bi se moglo reći da je omjer 50:50. Ovako je mnogo više za Zadar, koji je kompletniji, bolji na svim pozicijama i u dobrom naletu. Prije nekoliko dana Zadar je slavio u Splitu, a sutra će imati i veću podršku svojih navijača (kojih je i u Splitu bilo mnogo). Doduše pitanje je kojoj momčadi će se prikloniti šibenski navijači, odnosno koju momčad će malo manje (ne) voliti. Ipak, Aramis Naglić i njegovi igrači moraju biti oprezni, jer "žuti" su majstori za skidanje favorita. Realno, roster Splita nije Bog zna kako jak, ali to je odličan spoj iskustva i mladosti u kojemu svatko zna svoju ulogu. Kemija definitivno postoji, a takve momčadi su uvijek neugodne.

Šibenik - Cibona

Igrački gledano, favorit je Cibona. Ipak, razlika nije prevelika. Cibona je odlaskom Ante Žižića izgubila mnogo. Žorić je klasa, ali Žižić u ovom trenutku spada među najbolje europske centre. Šakić je klasa za sebe, a Reynolds može biti neugodan. Ostatak ekipe su solidni igrači, ali ne "ekstra klase". Ivanov i Halilović u reketu čine najjači dio Šibenika. neloša su šuterska ekipa, jer Petani, Siriščević i Badžim mogu pogoditi mnogo toga. Ali najjača prednost Šibenika će biti puna dvorana i užarena atmosfera. A Šibenčani vole igrati u takvom okruženju. Mogao bi ovo biti zanimljiv dvoboj.

Izvor: Zadarski list...

Evo dakle za sve ljubitelje Hrvatske košarke stigao je kup Kreše ;)

Dakle ja kao strastveni navijac Zadra cu prisustvati ovome kupu te sa nestrpljenjem ocekivam dvoboj zadra i splita te evo pišem svoje mišljenje o parovima.

Mislim da kof od 1,90 na Zadar doista dobar jer ipak Zadar ima puno bolju petorku od Splita a to je pokazao i nekidan kad su ih u Splitu porazili pred prepunim Gripama u sjajnoj atmosferi a sutra se igra na neutralnome terenu gdje se sprema velika invazija Tornada pa ce Zadar imati veliku podršku na terenu.Split ima velike probleme pod košem gdje je Marinkovic ipak klasa za Splicane tako da ocekujem pobjedu Zadra jer Ramljak,Barać,Vladovic cu garancija za to.

Od ostalih parova moj prijedlog je još pobjeda Jollya jer oni imaju strašnu ekipu predvođenu sa Novacicem,Špraljom,Scottom...Zagreb ima velikih problema sa blokadom te igraju sa sedam igraca ostali juniori te je pitanje kako ce pratiti ovaj jak tempo jer ih je prije tocno pet dana  bas Jolly demolirao sa 96-79 tako da pobjeda je po meni neupitna...

Šibenik-Cibona po meni je za nedirati jer svi znamo da Funcuti uvijek pravu strašnu atmosferu i teško je svakome igrati na Baldekinu gdje je pala i Cedevita i Zadar te ce Šibenik skupo prodati kožu.

Ceda igra sa kvarnerom i sam kof 1,01 govori sve sto mozemo očekivati.

Eto toliko ovo je samo neka najava tipove pisem sutra ;) 

kraj_clanka.gif

prije 6 sati, MackoReus said:

U Supersportu je margina 3,5. Ja mislim da bi trebalo biti vise kartona. Mazic ove sezone dijelio pravdu na 4 meca Lige prvaka, na sva cetiri podijelio vise od ove margine, 3 put po 4 kartona i jednom 6, s time da bih htio napomenuti da dvaput bila 'bezvezna' tekma s rezama 4:0 i 4:1 pa podijelio 4 kartona. Danas ce biti po meni sve samo ne bezvezna tekma, ulog veliki, obje ekipe idu po to. Bayern je dosta veci favorit, ali ne igraju nesto pretjerano, Arsenal u maloj krizi. Mislim da ce obje ekipe od prve minute dat maksimum, Bayern kako bi tradicionalno izbacio Arsenal i veliki korak napravii vec na domacem terenu, a Arsenal ce pokusati ugurati barem jednu loptu u mrezu Neuera, kako bi im laksi posao bio na Emiratesu.

Misljenje za over kartona?

Hvala unaprijed i sretno! :)

3.5 je bas niska granica ukoliko je kvota iznad 1.75 (ali onda tu su prezi i MT kod SS-a).. Ja mislim da ovo ide i preko 4.5. Nemojmo previse gledati prethodne meceve ova 2 kluba, tad je Guardiola bio na klupi, Anceloti voli nesto grubiju igru (Italijanska skola) i otkad je on na klupi Bayern dobija puno vise kartona, statistika to najjasnije pokazuje.

Bayern je svakako veliki favorit kod kuce, imaju dream team. Meni deluju za nijansu slabiji ove sezone u odnosu na proslu, ali i dalje je to nezgodan protivnik za svaki tim. Arsenal moze do gola veceras IMO, Giroud-u odgovara Bayern, skoro je na svakom nastupu protiv njih zabijao. Pored over 4.5 cards zbog Mazica, ovde je oba daju gol solidna opklada. Arsenal se nikad nije preterano cuvao u mecevima LS, ovde su cak i otpisani pre pocetka, a svi znamo da su otpisane ekipe opasne jer nemaju sta izgubiti

Sve u svemu, siguran sam da nas ceka dobar mec.

Btw, pohvale ekipi za one HD streamove, super stvar!

prije 15 minute, JackieJack said:

3.5 je bas niska granica ukoliko je kvota iznad 1.75 (ali onda tu su prezi i MT kod SS-a).. Ja mislim da ovo ide i preko 4.5. Nemojmo previse gledati prethodne meceve ova 2 kluba, tad je Guardiola bio na klupi, Anceloti voli nesto grubiju igru (Italijanska skola) i otkad je on na klupi Bayern dobija puno vise kartona, statistika to najjasnije pokazuje.

Bayern je svakako veliki favorit kod kuce, imaju dream team. Meni deluju za nijansu slabiji ove sezone u odnosu na proslu, ali i dalje je to nezgodan protivnik za svaki tim. Arsenal moze do gola veceras IMO, Giroud-u odgovara Bayern, skoro je na svakom nastupu protiv njih zabijao. Pored over 4.5 cards zbog Mazica, ovde je oba daju gol solidna opklada. Arsenal se nikad nije preterano cuvao u mecevima LS, ovde su cak i otpisani pre pocetka, a svi znamo da su otpisane ekipe opasne jer nemaju sta izgubiti

Sve u svemu, siguran sam da nas ceka dobar mec.

Btw, pohvale ekipi za one HD streamove, super stvar!

Moze pitanje, o kakvim streamovima se radi, nisam u toku :D

Bayern ne igra bajno(da, znam, arsenal je posebna prica po tom pitanju ali eto liga prvaka pa cu zanemariti pogotovo zbog ove kvote i ne bas dobre igre bayerna) i ja uzimam x2 kvota 3..sinoc sam odigrao na Benficu takodjer 3, poklon i to veliki, borussia takodjer lose igra pogotovo u gostima zadnje vrijeme.

real napoli sam stavi raspon broja golova 2-3    2,20 kvota...

onaj tko misli da ce biti golova a igra veci ulog moze staviti gol u oba poluvremena, 1.50 je kvota...

pozdrav

prije 17 minute, MackoReus said:

Moze pitanje, o kakvim streamovima se radi, nisam u toku :D

Jučer smo organizirali prijenos obje utakmice Lige Prvaka u HD kvaliteti na SvijetKladjenja portalu a i danas ćemo napraviti isto. Slika je odlična a sve reklame i popupove koje smo mogli smo ugasili. ;)

http://www.svijetkladjenja.com/live-stream/

Evo od mene dva para za vecerasnju LP

Bayern - Arsenal BTS&over 2.5 @ 2.20

tip baziran na cistoj statistici. Arsenal je u grupnoj fazi dao 18 golova, a primio 6. Na gostovanjima je u 3 utakmice dao 8 golova. U engleskoj premierligi je najefikasnija momcad uz liverpool sa 54 postignuta pogotka. U gostima u svim natjecanjima su na prosjeku od 2.33 zabijena i 1.23 primljena gola po utakmici. 

Bayerna doduse prima dosta malo doma (0.5 po utakmici), ali bi bilo malo nepravedno prema arsenalu usporedjivati utakmice koje oni igraju sa npr. Evertonom, a da ne pricam i o napdacki puno jacim momcadima, dok bavarci imaju utakmice sa npr darmstadtom i slicnima. 

Kako je wengeru jasno da mu poraz od 2-1 donosi vise od poraza 1-0 vjerujem kako se arsenal nece povuci nego ce probati napasti i dati gol.  Tako da kod mene ide over 2.5 i bts jer ocekujem otovrenu, napadacku i sve u svemu dobru utakmicu

Real - Napoli bts @ 1.70

situacija slicna kao i kod provoga para. Obje momcadi vole napadati. Real cak prima dosta golova doma (0.91 po utakmici), a napoli u gostima na sasvim solidnih 2.45 postignutih po tekmi. 

Isto kao i arsenalu, napoliu bolje igra 2-1 poraz nego 1-0 poraz, a i cijeli tjedan iz kluba izlaze najave da se ne boje reala i idu ga napasti. Sve u svemu ja vjerujem da napoli moze postici barem pogodak, a real sa takvim napadackim arsenalom ako ne postigne gol onda ce to bit cudo.

sretno

Bayern vs Arsenal    Liga Prvaka,    kartoni over ??????

Kao prvo, moram i ja da pohvalim celu ekipu za Livestream. Najpre, moram
da kazem moderatorima da se tako brine o clanovima foruma :) a osim toga,
sto se mene tice, tek nakon tog gesta, sam vam oprostio sve one reklame
kladionica kojima me obasipate u mail-u :)
Razumem da mora od necega i da se zivi, ali sve se lakse zaboravi ako
mislite i na nas nesretnike, clanove foruma :) Inace kvalitet slike je zaista
bio sjajan, a jos vece uzivanje je bio fudbal bez reklama.
Sto se tice kladjenja, imam jedno pitanje za kladionicare koji se klade na
"broj kartona na utakmici" i to za utakmicu Bayern vs Arsenal. Ako vec moram
da stavim svoj novac na vas predlog, a nisam pri tome saglasan, mozete li mi
dati ubedljiviji razlog za "over" a da to nije recenica "veliki je ulog" i sudija je 
Mazic. Kao prvo, i juce je bio veliki ulog, ali ta recenica igracima Barcelone
verovatno nista nije znacila, cim su popili cetiri komada, a mogli su barem jos
dva. Recenica "veliki je ulog" nista nije znacila ni Gaboncu iz Dortmunda, jer
da jeste, golom iz penala bi vec obezbedio prolaz svojoj ekipi.
Osim cinjenice da sudi Mazic, mislim da je bitnije koje ekipe igraju, kada su u
pitanju kartoni. Bayern mi nikada nije delovao kao gruba i prljava ekipa, pogotovo
kod kuce. Posto sam siguran da ce napadati, ne vidim kada ce to odbrana imati
vremena da pravi ostre faulove. Nadam se da se i vi slazete, da zute kartone nece
dobiti zbog odugovlacenja igre, valjanja po terenu, i simuliranja povreda :)
Kada bi trebao da u jednoj recenici opisem ekipu nemaca, to bi bila samo jedna
rec; gospodska ekipa, narocito kod kuce.
Sto se tice Arsenala, nije ni cudo sto nikada nista nece osvojiti. Mlada, mekana
napadacki nastrojena ekipa, a tako se titule ne osvajaju. Ja zaista nisam imao
nameru da igram kartone over, taman da sude Mazic i Bebek zajedno :) ali me
je iznenadila nisko postavljena granica, kao i navala clanova foruma, pa bih 
zamolio za uverljiviji razlog nego sto je "veliki je ulog"
Inace, puno srece svima u kladjenju veceras

prije 8 minute, popo64 said:

Bayern vs Arsenal    Liga Prvaka,    kartoni over ??????

Kao prvo, moram i ja da pohvalim celu ekipu za Livestream. Najpre, moram
da kazem moderatorima da se tako brine o clanovima foruma :) a osim toga,
sto se mene tice, tek nakon tog gesta, sam vam oprostio sve one reklame
kladionica kojima me obasipate u mail-u :)
Razumem da mora od necega i da se zivi, ali sve se lakse zaboravi ako
mislite i na nas nesretnike, clanove foruma :) Inace kvalitet slike je zaista
bio sjajan, a jos vece uzivanje je bio fudbal bez reklama.
Sto se tice kladjenja, imam jedno pitanje za kladionicare koji se klade na
"broj kartona na utakmici" i to za utakmicu Bayern vs Arsenal. Ako vec moram
da stavim svoj novac na vas predlog, a nisam pri tome saglasan, mozete li mi
dati ubedljiviji razlog za "over" a da to nije recenica "veliki je ulog" i sudija je 
Mazic. Kao prvo, i juce je bio veliki ulog, ali ta recenica igracima Barcelone
verovatno nista nije znacila, cim su popili cetiri komada, a mogli su barem jos
dva. Recenica "veliki je ulog" nista nije znacila ni Gaboncu iz Dortmunda, jer
da jeste, golom iz penala bi vec obezbedio prolaz svojoj ekipi.
Osim cinjenice da sudi Mazic, mislim da je bitnije koje ekipe igraju, kada su u
pitanju kartoni. Bayern mi nikada nije delovao kao gruba i prljava ekipa, pogotovo
kod kuce. Posto sam siguran da ce napadati, ne vidim kada ce to odbrana imati
vremena da pravi ostre faulove. Nadam se da se i vi slazete, da zute kartone nece
dobiti zbog odugovlacenja igre, valjanja po terenu, i simuliranja povreda :)
Kada bi trebao da u jednoj recenici opisem ekipu nemaca, to bi bila samo jedna
rec; gospodska ekipa, narocito kod kuce.
Sto se tice Arsenala, nije ni cudo sto nikada nista nece osvojiti. Mlada, mekana
napadacki nastrojena ekipa, a tako se titule ne osvajaju. Ja zaista nisam imao
nameru da igram kartone over, taman da sude Mazic i Bebek zajedno :) ali me
je iznenadila nisko postavljena granica, kao i navala clanova foruma, pa bih 
zamolio za uverljiviji razlog nego sto je "veliki je ulog"
Inace, puno srece svima u kladjenju veceras

Mažić je specifičan i ono što je kod njega dosta izgledno je to da će dati više kartona u 2.poluvremenu. Voli upozoravati prvih 30ak minuta igre a onda kad krene dijeli kartone. Opcija lovljenja više kartona na bet365 liveu mi se čini dosta dobra, pogotovo ako granica padne na 3,5 što će se desiti oko 25-30minute ako ne bude kartona.

Inaće, meni je najbolji double:

t1n8FZO.png

Dakle vjerujem da će Bayern slaviti ali puno sigurnija opcija mi je da će dobiti jedno poluvrijeme. Ovdje smo u igri i ako nešto krene neplanirano, odnosno imamo drugo poluvrijeme. Od Arsenala očekujem defanzivniju formaciju te naravno veliki posjed lopte Bayerna koji bi trebao "plesti mrežu" oko vratiju Arsenala a s obzirom na stil igre mislim da 5 kornera nebi trebalo biti problem za Bayern pred svojim navijačima. S druge strane, nisam siguran da će Arsenal uopće doći do 5 kornera budući da će biti foksuiran na obranu, tako da mi je ovaj double dosta dobra opcija. 

Evo i ja ću izanalizirat današnji tiket, s time da na jednom imam live par koji bi trebao proći pa za njega neću pisati ništa. I da napomenem, svako ulaže koliko ima i koliko može, mene će moj dobitak zadovoljit ako mi dođe! :)

1.Real Madri - Napoli 1 1,60
Radi se o dvije momčadi koje su napadački nastrojene. Iskreno mislim da Real neće to dobit s uvjerenjem "lako ćemo". Ali ipak, ako danas ne pobjede na domaćem terenu, onda će i prolaz biti pod malim znakom upitnika, jer gostovanje u Italiji će biti dosta teško. Iskreno, mislim da će Ronalda i posadu nabrijat jučerašnja sramota Barcelone i nadam se da će im to još biti doza hrabrosti, jer mislim ako planiraju obranit titulu prvaka Europe, najveći problem bi bila za njih upravo Barcelona kao njihov najveći rival. A pošto je Barcelona gotovo pa 99% out, mislim da im je put ka osvajanju malo lakši bez Katalonaca. Madriđani su malu krizu svladali, znaju da pravo na kikseve nemaju, kako u ligi tako i u Ligi prvaka, barem ne na domaćem terenu. Jako mi se sviđa Napoli ove sezone, i šteta što nisu izvukli slabijeg protivnika, tipa Leicester, no za veći podvig protiv madridskog Reala nemaju, barem ne u Španjolskoj!

2.Thompson - Basilashvili prvi set više od 9,5 gemova 1,60
Neću puno duljiti s ovom analizom. Ovaj meč se igra na tvrdoj podlozi u Memphisu. Thompson u ovaj meč ulazi kao blagi favorit. On je igrač koji ima dosta brzu servu ako to podloga dopusti. Ako ne uđe u problem s prvim servisom, svoj servis nebi trebao gubiti. Nisam gledao jučer nijedan meč, pa ne mogu reć koliko je brza podloga, no pogledao sam rezultate, i dosta mečeva ide u over prvi set (5 od 8). A sada Basilashvili, ušao je u finu formu, u Sofiji došao do polufinala, pobjedio redom Mannarina, Thiema, Klizana, a u polufinalu izgubio od Dimitrova. Igra jako dobro, pogledao sam ga malo prošli tjedan i mislim da on neće prokockati svoju servu. Veliki plus za ovu okladu je šta su se ova dva tenisača susrela ove godine, u Sydneyu u prvom mjesecu, pobjedio je Thompson 2:0, a prvi set je završio 7:5.

3.Bayern - Arsenal zbroj žutih kartona 3,5 više 1,70
Neću ništa novo napisati, prekopirati ću moju analizu od gore:
U Supersportu je margina 3,5. Ja mislim da bi trebalo biti više kartona. Mazić ove sezone dijelio pravdu na 4 meča Lige prvaka, na sva četiri podijelio više od ove margine, 3 put po 4 kartona i jednom 6, s time da bih htio napomenuti da dvaput bila 'bezvezna' tekma s rezama 4:0 i 4:1 pa podijelio 4 kartona. Danas će biti po meni sve samo ne bezvezna tekma, ulog veliki, obje ekipe idu po to. Bayern je dosta veći favorit, ali ne igraju nešto pretjerano, Arsenal u maloj krizi. Mislim da će obje ekipe od prve minute dat maksimum, Bayern kako bi tradicionalno izbacio Arsenal i veliki korak napravili već na domaćem terenu, a Arsenal će pokusati ugurati barem jednu loptu u mrežu Neuera, kako bi im laksi posao bio na Emiratesu.
I još je gore kolega napisao, kako nesmijemo gledati prošle mečeve ovih ekipa, jer je tu velik ulog, i uz to je i Bayern počeo igrati grublje!

4.Anadolu Efes (+3,5) - Fenerbahče 1 1,85 (turski kup)
Ovo sam izabrao jer je ovo u superšansi. Svi znaju da parovi iz superšanse znaju biti zeznuti i da se dogodi nerijetko da kiksa favorit. E pošto ja nemam hrabrosti odigrati pobjedu Efesa, ja sam se ogradio da oni smiju izgubiti maksimalno 3 razlike. Mislim da više od toga nebi nipošto smjeli izgubit, jer je to derbi. Anadolu je u odličnoj formi na domaćem terenu. Izgubili su samo 3 puta na domaćem parketu (turska liga, Euroliga)  i to redom od CSKA, Žalgirisa i Reala. Cska ih dobila 6 razlike, Žalgiris neobjašnjivo 13 razlike, a Real samo 2 poena razlike. Vidimo da bez problema unutar koš, dva ili tri razlike mogu parirati trenutno najjačim ekipama u Europi. Znam da im i danas dolazi jedan od najjačih ekipa u Europi, no mislim da ih nemogu razbiti ko staru kantu, više od 3 razlike, koliko god da su dobri, jer je ovo derbi, bit će paklena atmosfera i po meni će se igrati do zadnje sekunde u neizvjesnosti.

tiket.PNG.23f3b38b12fc26736497f6bdb492694d.PNG

Eto, pisajući ovu analizu, live par je pozelenio, nadam se da će tako i ostala 4 para proć. Ko voli nek izvoli, znam da nisam puno puta pogađao tikete dok bih pisao analize, ali nadam se da će se i to promjenit. Ne morate prepisat sve parove ako se ne slažete s njima, možete uzet samo najsigurniji(e). Uglavnom, sretno danas svima pošto je jučer, barem po meni, bilo katastrofa! :D:)

prije 3 minute, MackoReus said:

Evo i ja ću izanalizirat današnji tiket, s time da na jednom imam live par koji bi trebao proći pa za njega neću pisati ništa. I da napomenem, svako ulaže koliko ima i koliko može, mene će moj dobitak zadovoljit ako mi dođe! :)

1.Real Madri - Napoli 1 1,60
Radi se o dvije momčadi koje su napadački nastrojene. Iskreno mislim da Real neće to dobit s uvjerenjem "lako ćemo". Ali ipak, ako danas ne pobjede na domaćem terenu, onda će i prolaz biti pod malim znakom upitnika, jer gostovanje u Italiji će biti dosta teško. Iskreno, mislim da će Ronalda i posadu nabrijat jučerašnja sramota Barcelone i nadam se da će im to još biti doza hrabrosti, jer mislim ako planiraju obranit titulu prvaka Europe, najveći problem bi bila za njih upravo Barcelona kao njihov najveći rival. A pošto je Barcelona gotovo pa 99% out, mislim da im je put ka osvajanju malo lakši bez Katalonaca. Madriđani su malu krizu svladali, znaju da pravo na kikseve nemaju, kako u ligi tako i u Ligi prvaka, barem ne na domaćem terenu. Jako mi se sviđa Napoli ove sezone, i šteta što nisu izvukli slabijeg protivnika, tipa Leicester, no za veći podvig protiv madridskog Reala nemaju, barem ne u Španjolskoj!

2.Thompson - Basilashvili prvi set više od 9,5 gemova 1,60
Neću puno duljiti s ovom analizom. Ovaj meč se igra na tvrdoj podlozi u Memphisu. Thompson u ovaj meč ulazi kao blagi favorit. On je igrač koji ima dosta brzu servu ako to podloga dopusti. Ako ne uđe u problem s prvim servisom, svoj servis nebi trebao gubiti. Nisam gledao jučer nijedan meč, pa ne mogu reć koliko je brza podloga, no pogledao sam rezultate, i dosta mečeva ide u over prvi set (5 od 8). A sada Basilashvili, ušao je u finu formu, u Sofiji došao do polufinala, pobjedio redom Mannarina, Thiema, Klizana, a u polufinalu izgubio od Dimitrova. Igra jako dobro, pogledao sam ga malo prošli tjedan i mislim da on neće prokockati svoju servu. Veliki plus za ovu okladu je šta su se ova dva tenisača susrela ove godine, u Sydneyu u prvom mjesecu, pobjedio je Thompson 2:0, a prvi set je završio 7:5.

3.Bayern - Arsenal zbroj žutih kartona 3,5 više 1,70
Neću ništa novo napisati, prekopirati ću moju analizu od gore:
U Supersportu je margina 3,5. Ja mislim da bi trebalo biti više kartona. Mazić ove sezone dijelio pravdu na 4 meča Lige prvaka, na sva četiri podijelio više od ove margine, 3 put po 4 kartona i jednom 6, s time da bih htio napomenuti da dvaput bila 'bezvezna' tekma s rezama 4:0 i 4:1 pa podijelio 4 kartona. Danas će biti po meni sve samo ne bezvezna tekma, ulog veliki, obje ekipe idu po to. Bayern je dosta veći favorit, ali ne igraju nešto pretjerano, Arsenal u maloj krizi. Mislim da će obje ekipe od prve minute dat maksimum, Bayern kako bi tradicionalno izbacio Arsenal i veliki korak napravili već na domaćem terenu, a Arsenal će pokusati ugurati barem jednu loptu u mrežu Neuera, kako bi im laksi posao bio na Emiratesu.
I još je gore kolega napisao, kako nesmijemo gledati prošle mečeve ovih ekipa, jer je tu velik ulog, i uz to je i Bayern počeo igrati grublje!

4.Anadolu Efes (+3,5) - Fenerbahče 1 1,85 (turski kup)
Ovo sam izabrao jer je ovo u superšansi. Svi znaju da parovi iz superšanse znaju biti zeznuti i da se dogodi nerijetko da kiksa favorit. E pošto ja nemam hrabrosti odigrati pobjedu Efesa, ja sam se ogradio da oni smiju izgubiti maksimalno 3 razlike. Mislim da više od toga nebi nipošto smjeli izgubit, jer je to derbi. Anadolu je u odličnoj formi na domaćem terenu. Izgubili su samo 3 puta na domaćem parketu (turska liga, Euroliga)  i to redom od CSKA, Žalgirisa i Reala. Cska ih dobila 6 razlike, Žalgiris neobjašnjivo 13 razlike, a Real samo 2 poena razlike. Vidimo da bez problema unutar koš, dva ili tri razlike mogu parirati trenutno najjačim ekipama u Europi. Znam da im i danas dolazi jedan od najjačih ekipa u Europi, no mislim da ih nemogu razbiti ko staru kantu, više od 3 razlike, koliko god da su dobri, jer je ovo derbi, bit će paklena atmosfera i po meni će se igrati do zadnje sekunde u neizvjesnosti.

tiket.PNG.23f3b38b12fc26736497f6bdb492694d.PNG

Eto, pisajući ovu analizu, live par je pozelenio, nadam se da će tako i ostala 4 para proć. Ko voli nek izvoli, znam da nisam puno puta pogađao tikete dok bih pisao analize, ali nadam se da će se i to promjenit. Ne morate prepisat sve parove ako se ne slažete s njima, možete uzet samo najsigurniji(e). Uglavnom, sretno danas svima pošto je jučer, barem po meni, bilo katastrofa! :D:)

Turski final eight kupa se igra u Ankari,znači utakmica Efes-Fenerbahce se igra na neutralnom terenu...

prije 2 minute, Koki22 said:

Turski final eight kupa se igra u Ankari,znači utakmica Efes-Fenerbahce se igra na neutralnom terenu...

Jesam i ja glup, još sam vidio taj podatak. No nema veze, obje ekipe su iz Istanbula pa će vjerojatno biti podjednak broj navijača i jednih i drugih, i sama činjenica da je to derbi, mene drži da ostajem pri odabiru! :) Bez zamjere za krivi podatak, nikoga nisam htio "sjebat". :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use