Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 14.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, JackieJack said:

Benfica - Dortmund

Over 4.5 cards @2.00
Benfica to score @1.36 

2.73 @bet365

Napokon smo docekali i prve meceve knock-out faze LS, veceras imamo 2 interesantna meca, ja sam se opredelio za ovaj. Dortmund je u ulozi blagog favorita u prvom mecu u Lisabonu. Mislim da je ovaj mec dosao Dortmundu u ne bas najboljem momentu, njihova forma nije bas sjajna, gledao sam ih protiv HErthe u kupu prosle nedelje gde su prosli tek posle penala a takodje i mec gde su gostovali Darmstadu. U tom mecu sam ocekivao da ce trener odmarati bar neke od glavnih igraca, no to se nije desilo ali su svejedno porazeni sa 2:1. Benfica je vruc teren, najavili su spektakl, Portugalci ce ludo bodriti svoje sa tribina a i ruku na srce ne radi se o losem timu. Ima tu par pojedinaca koji itekkao znaju igrati ovakve meceve. Ako Benfika zeli traziti sansu za prolaz ona je upravo veceras jer ce u Dortmundu biti 3 puta teze. 

Najbolji deo ovog meca je Rizzoli, moj omiljeni sudija za vise kartona (pored Bebeka, naravno, njega ne smem zaboraviti i u analizama nevezanim za njega). Rizzoli je jako disciplinovan sto se tice kriterijuma za kaznjavanje, nema tu nekih oscilacija, ostace u underu samo ako to igraci dozvole, a u to cisto sumnjam, neka je prvo kolo. Domaci su temperamentni, sigurno ce biti vise grubih startova a takve Rizzoli ne oprasta. Mislim da bi ovo moglo da lici na onaj mec u grupi kad je Dortmund gostovao Sportingu iz Lisabona gde smo videli 7 zutih a pritom je sudio Skomina, jedan od najskrtijih sudija.

Znam da se mnogi nece sloziti, ali meni je Benfica ovde bliza pobedi nego Dortmund, Dortmund igra u gostima bez ideje, jedan Darmstadt ih je nadigrao u svim oblastima, Benfica je puno skuplji i iskusniji tim. Takodje, ne zaboravimo da je ovo najbitniji period sezone za ovakve timove jer sledeca finansijska godina (ukljucujuci nove transfere ili prodaju najboljih igraca itd) zavisi od LS. Veliki su novci u igri, ko god prodje napunice dobar deo budzeta kluba, verujem da ce i vlasnici nuditi ozbiljne bonuse ne bi li motivisali igrace da daju svoj maximum. Oba tima gaje napadacki stil, sumnjam u 0:0 do samog kraja, ocekujem aktivan rezultat jos u prvom poluvremenu a i nesto vise nervoze kako mec odmice. 5 kartona nije puno za Rizzolija a i Benfica kod kuce vec vise od 25 meca postigla barem jedan gol, Dortmund vec 11 gostovanja bez prazne mreze.

Sretno i verujem da cemo gledati jedan interesantan mec!

Kad vec Bebeka spominjes :D

16 February 2017, 19:00 CET

Natsionalen Stadion Vasil Levski, Sofia (BUL) 
PFK Ludogorets - FC København
Referee: Ivan Bebek (CRO)

Mansfield-Accrington 1 2.10

Jednostavno ovdje moram iskoristiti nalet Mansfielda i njihovu jako dobru formu u zadnje vrijeme po ovoj kvoti. Mansfield igra stvarno dobro u zadnje vrijeme, u zadnjih 5 ligaskih dvoboja su upisali 4 pobjede i 1 remi uz gol razliku 11-1, a u zadnje 3 utakmice nisu primili niti jedan pogodak. Klub koji je od promocije u League 2 vodio borbu za ostanak ili bio u sredini tablice zbog dobrih nastupa ove godine je u playoff pozicijama i svaka pobjeda im je bitna. Accrington nakon sto su lani bili 4. oprecna sezona ove godine i 21. mjesto(samo 3 boda vise od zone spasa, ali uz 2 susreta manje), a pogotovo lose nastupaju u gostima sa skorom 3-3-8. Sto se tice sastava, domacin ce moci izvesti istih 11 koje je razbilo 4-0 Hartlepool prosli tjedan, dok gostima nedostaje napadac Gornell(16/2). H2H je onaj koji zapravo jedini zabrinjavajuci faktor u ovoj prici, ali ovo je ipak drugacija sezona i kvota mi je jednostavno preprimamljiva da ju ne uzmem unatoc nepredvidljivosti engleskih nizeligasa.

Klizan ispoštovao u jednom čudnom meču pa idemo dalje.

Dolgopolov-Tipsarević over 22,5 2.02 pinnacle 

Po meni najzanimljiviji meč drugog dana u Buenos Airesu odigrat će Dolgi i Tipsa. Dolgopolov je sezonu otvorio u Brisbaneu u kojemu je ispao odmah od Nadala sa dva puta po 6:3 ; u Sydneyu je izgubio od Mullera u tri seta (dobio prvi) ; igrao je i egzibiciju prije AO na kojoj je izgubio od Querreya a dobio Berdycha ; na AO dobio Ćorića, a izgubio u drugom kolu od Monfilsa u četiri seta. Nakon AO mirovao je do prošlog tjedna kada je nastupio na zemlji u Quitou i ispao je odmah u prvom kolu od Rama 6:3 6:7 3:6, a imao je čak i servis za meč.Janko se vratio u top 100 i trenutno je 94. tenisač. Sezonu je otvorio na challenger razini. Vezao je dva osvojena challengera u Bangkoku na hardu na kojima je izgubio samo jedan set. Nakon tri tjedna mirovanja, kao i Dolgopolov došao je u Quito. U prvom kolu poveo je Gimena 4.1 koji tada predaje, a u osmini je izgubio od Bellucija 6:7 6:7. H2H 1:1, oba meča na hardu, nisu igrali od 2013. Dolgopolov je ovdje nastupio tri puta i ima jednu pobjedu, a svi mečevi osim prvoga su otišli u tri seta ; Tipsarević nastupio jednom, davne 2005. u kvalifikacijama i izgubio u tri seta. Po meni 50:50 meč, teško da mogu nekome dati prednost, eventualno blagu Tipsareviću. Mislim da nas čekaju dva duža ili tri seta.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use