Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 14.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije 16 minute, bobo86 said:

nagledao sam se ogromnih padova koef do sada ali da koef padne s 26.00 na 1.70, ne pamtim..nemam info o meču, ali mora da je nešto žestoko :)  nažalost po 1.70 pretpostavljam da se više ne isplati igrati

Baš sam maloprije i ja to uočio i tražio sam info dobrih 10ak minuta ali nisam ništa uspio naći. Nadam se da će kasnije neki informacije biti dostupne, a kada se o ovakvim padovima koeficijenata radi, u 90% slučajeva ekipa na koju je brutalno pao koeficijent i pobjeđuje...

prije 19 minute, Goksim said:

Baš sam maloprije i ja to uočio i tražio sam info dobrih 10ak minuta ali nisam ništa uspio naći. Nadam se da će kasnije neki informacije biti dostupne, a kada se o ovakvim padovima koeficijenata radi, u 90% slučajeva ekipa na koju je brutalno pao koeficijent i pobjeđuje...

muški klub muče financije, ostali bez sponzora, možda su ostale i žene. slažem se da u većini slučajeva prolazi, ali ovo za sada nebi dirao. previše je palo a i nemamo točan info

Klizan-Verdasco 1 2.31 Marathon 

Morat ću uzeti Klizana po ovoj kvoti. Verdasco je dobro otvorio sezonu, u Dohi naredao Pospisila, Goffina i Karlovića što su fine pobjede, a nakon toga je namučio Đokovića. Nakon Dohe igrao je AO gdje ga je Nole dobio u tri seta, pa je pauzirao sve do prošlog tjedna i Montpellierea gdje je u prvom kolu dobio Barrerea, a u drugom ga je namlatio Medvedev. Nastupio je tri puta u Rotterdamu i ostvario samo jednu pobjedu. Klizan je usao u sezonu porazom od Bedenea u tri tb-a u Chennaiju, u Sydneyu predaje Kuznetsovu, a na AO je bio blizu senzacije i izbacivanja Wawrinke u prvom setu ali nije izdržao do kraja (imao 4:3 i servis u petom). U DC-u dobio Balazsa a izgubio od Fucsovicsa. Prošli tjedan nastupao je u Sofiji i odigrao solidan turnir, fino je odigrao protiv Kuznetsova i Brandsa koje je dobio sa po 2:0, a protiv Basilashvilia je dobio prvi set 6:0 ali gubi sljedeća dva sa po 6:3, Gruzijac je općenito odigrao odličan turnir, prije Klizana dobio je Thiema 2:0. Klizan je ovdje nastupao dva puta, prvi put 2013. kada je došao do četvrtfinala a drugi put prošle godine kada je napravio senzaciju osvojivši turnir, u svakom meču osim u polufinalu (kada je bilo 50:50) je bio underdog, a padali su redom: Robredo, Baghdatis, Bautista, Mahut i Monfils. Verdasco i Klizan igrali su dva puta, prvi meč 2015. na Wimbledonu, dobio Verdasco 3:2 u setovima (13:11 peti) ; drugi meč prošle godine na IW, Klizan predao kod 3:5. Mislim da se isplati probati Klizana po ovoj kvoti, brani dosta bodova, diže formu, dok je kod protivnika obrnuta situacija.

Benfica vs Dortmund Liga Prvaka

Nemam predlog za kladjenje za danas, vec sam zeleo jedino da podelim sa clanovima foruma nekoliko informacija u vezi sa utakmicom Benfica vs Dortmund. Na kraju mog teksta cu imati i jedno generalno pitanje za forumase :)

Dortmund ove sezone ima ocajnu odbranu, narocito na strani. Od cetrnaest utakmica ove sezone na strani, samo jednom nisu primili gol, i to protiv Legije kada je bilo 6:0 za nemce. Dakle, u gostima ih svi trpaju, i dobre ekipe, ali i otpaci poput Darmstada, Werdera, Hamburgera, Ingolstada...evo recimo Darmstad im je uvalio dva, a truli Ingolstad cak tri. Dakle, u gostima im nije dao gol samo ko nije zeleo.

Sa druge strane, Benfica je jedna od napadacki najpotentnija ekipa u Evropi. Ne racunajuci smesne portugalske kupove, Benfica je ove sezone odigrala 27 utakmica u svim takmicenjima, i samo jednom nije dala gol, i to na zadnjem gostovanju. Isto tako kod kuce od cetrnaest utakmica u svim takmicenjima, samo su na cetiri dali manje od dva gola. Kod kuce, prosecno daju 2,42 gola. 

Benfica kod kuce ima od 14 utakmica ima deset puta "over 2,5" i dva puta "ukupno golova 2". Dortmund u gostima od 14 utakmica ima deset puta "over 2,5" i tri puta "ukupno golova 2".

dakle, Benfica kod kuce, i D

Izvinjavam se, greskom mi je tekst "odskocio", bez zavrsnice :)

Dakle, Benfica kod kuce i Dortmund na strani, u celoj sezoni su samo jednom odigrali "ukupno golova 1". Osim toga, Dortmund je poznat kao potentna ekipa koja uvek moze da postigne gol, mada u zadnje vreme igraju promenjivo.

Jos nista nisam odigrao, a razmisljam da stavim i kucu i okucnicu na sve sto mi padne na pamet. Over 2,5, over 1,5, goal, ...jedina dilema je sto u Ligi prvaka, veoma retko gledamo otvorene utakmice, i jurnjavu po terenu, pogotovo sada u zavrsnici. Sa druge strane, ne mogu da zamislim ovu utakmicu kao tvrdu i zatvoreno. Tako je i sa ostalima poput Real vs Napoli, i Bayern vs Arsenal, ali ova mi bas bode oci. 

Kolege forumasi, kakvo je vase misljenje o ovoj utakmici, da li je moguce da gledamo tvrdu utakmicu?

Puno srece svima.

prije 27 minute, popo64 said:

Dakle, Benfica kod kuce i Dortmund na strani, u celoj sezoni su samo jednom odigrali "ukupno golova 1". Osim toga, Dortmund je poznat kao potentna ekipa koja uvek moze da postigne gol, mada u zadnje vreme igraju promenjivo.

Jos nista nisam odigrao, a razmisljam da stavim i kucu i okucnicu na sve sto mi padne na pamet. Over 2,5, over 1,5, goal, ...jedina dilema je sto u Ligi prvaka, veoma retko gledamo otvorene utakmice, i jurnjavu po terenu, pogotovo sada u zavrsnici. Sa druge strane, ne mogu da zamislim ovu utakmicu kao tvrdu i zatvoreno. Tako je i sa ostalima poput Real vs Napoli, i Bayern vs Arsenal, ali ova mi bas bode oci. 

Kolege forumasi, kakvo je vase misljenje o ovoj utakmici, da li je moguce da gledamo tvrdu utakmicu?

Puno srece svima.

Ma s obzirom na formu jednih i drugih gg pa si miran ako vec planiras golove, jer benfica mora kuci zabit a i dortmund mora bar 1 vani ako hoce proci...makar moj prijedlog nikad nemoj jako igrat na golove nikad neznas kako ce se utakmica poslozit

prije 49 minute, popo64 said:

Puno srece svima.

Evo moje skromno misljenje. Uvazavam ovaj prijedlog zbog svega sto si napisao i jos bi se nadovezao s jednim razlogom. To je da je ovo prvo kolo i da je tu uzvrat jos. Pretpostavljam da ce tvrdji mecevi biti u uzvratu, jer onda vise popravnog ispita nema. Posto je u prvo mecu 50:50 jer se krece od nule, ocekujem da se obje ekipe fokusiraju i dalje na njihove napadacke igre. Ali ja cu probati s malo riskantnijim parom. A to je pobjeda gostiju i vise od 2,5 gola na utakmici. E pa moze neko reci da sam lud. Ali veliki sam navijac dortmundske Borussije i znam kakav ulog stavljaju na prvenstvo i kakav na Ligu prvaka. Jasno je bilo svima da za veliki podvig u Bundesligi nemaju jos uvijek dovoljno iskusan tim. Nije da nemaju jak tim, imaju, ali to je mlada momcad kojoj treba jos doza hrabrosti i iskustva. Njihovi rezultati jako osciliraju bas zbog tog nedostatka. I znam da oni kiksaju u Bundesligi, ali recimo da im prvenstvo nije prioritet neki, jer su bitku za osvajanjem iste odavno izgubili. Saraju sastavima u Bundesligi kako bi uigrali mladjahnu i poletnu ekipu za drugu sezonu. Ali kad dodjemo do Lige prvaka, tu igra najjaci sastav. Dokaz tome je sto od nikog nisu izgubili, dva puta remizirali s madridskim Realom, oborili rekord postignutih golova po skupinama Lige prvaka i svima pruzili predivne nogometne partije. Fokusiraju se najvise na nju, i vjerujem koliko god sutra golova primili, zabit ce jedan vise. Jednom moraju i oni 'potec', jer u Bundesligi nizaju dosta lose partije. Zato mislim da je danas trenutak za to, i mislim da Bvb bez problema moze postic dva gola danas jer igraju protiv dosta njima slicne ekipe koja voli brzi nogomet. Po meni ce i primit jedan gol, jer kako je kolega iznad objsnio, obrana im puno kiksa. 

Eto sretno s odabirom, slazem se s kolegom, samo sam jos napisao ciju pobjedu ocekujem danas! :)

Evo kao što sam i obećao, moji aktivni listići za danas.

Po pitanju Lige Prvaka, iskreno baš se veselim nakon dužeg vremena pogledati utakmice, međutim za sad nisam našao za danas neki tip za veći ulog. U obje utakmcie favoriti su u gostima i vjerujem da bi se zadovoljili i bodom. Što se kartona tiće prve utakmice često znaju biti underi i obično se puuuno više kartona pokazuje u uzvratima. Sutrašnja ponuda Lige Prvaka mi se znatno više sviđa.

U NBA-u danas imamo tri utakmice na rasporedu. Kako sam i rekao jučer, a zadnje dane se to pokazuje točnim, par dana prije All stara veliki broj utakmica ide u overe.  Iz tog, te još nekih razloga, odigrao sam sljedeće listiće.
TE3gCIX.pngoWhf2QQ.pngTon7X6o.png

Uz to odabrao sam i pobjedu Pittsburga protiv Vancouvera. Mislim da će teško Canucksi vezati dvije pobjede u nizu na gostovanjima. Trenutno su na turneji od 6 gostovanja. Bostonu su pružili iznenađujuće dobar otpor, ali su u konačnici izgubili. Penguinsi igra odličan hokej i mislim da bi trebali slaviti protiv Canucksa. Penguinski su imali i dan odmora više, drugi su u istočnoj konferenciji dok je Vancouver deseti i bori se za play off, iako je mišljenje dobrog dijela navijača da je bolje da niti ne uđu u play off kako bi imali bolji pick na draftu, a realno svjesni su da će teško osvojiti NHL sa postojećim kadrom ove sezone. DoVlreu.pngkeE3zSY.png

PSG - Barcelona

Paris Saint-Germain i Barcelona nastavljaju svoje poznato rivalstvo u osmini-finala Lige prvaka na Parku Prinčeva za Valentinovo. Aktualni prvaci Francuske i Španjolske su se susreli šest puta u europskom elitnom klupskom natjecanju u posljednje četiri godine, uključujući i dva četvrtfinala, gdje je Barcelona u oba bila pobjednik.

Jedini put kada je PSG pobijedio Barcelonu je bilo u četvrt-finalu 1994/95 (ukupan rezultat je bio 3-2). U 2012-13, Barcelona je prošla samo zbog golova u gostima, jer su u Parizu završili sa 2-2, dok je na Camp Nou bilo 1-1, a Pedro je postigao odlučujući gol u 71. minuti, gdje je spasio svoj tim od mogućeg ispadanja.

Prije dvije sezone, igrali su u grupnoj fazi i oba kluba su uživala u pobjedama kod kuće, a zatim su se opet susreli u četvrt-finalu. Barcelona je prevladaval u to vrijeme mnogo lakše, gdje ih je u ukupnom rezultatu pobijedila sa 5-1, sa Neymarova tri gola.

PSG je zamijenio trenera Laurent Blanca prošlog ljeta s Unai Emeryjem, koji je tri puta osvojio Europa ligu i pokušava da poboljša svoje izglede na kontinentu, jer su oni u potpunosti dominirali u domaćim natjecanjima u posljednjih nekoliko godina. No, svakako je da u prvoj polovici sezone zamjena trenera i nije izgledala baš kao pametan potez jer su kraljevi Francuske lige propustili prvo mjesto skupine A, zbog lošeg rezultata protiv Ludogoretsa u posljednjoj utakmici, dopuštajući Arsenalu da ih prestigne. Zbog toga su dobili mnogo težeg protivnika u osmini-finala. Emery je također poslao PSG malo unatrag i u francuskoj ligi, gdje nisu baš sjajni kao prošlih godina, dok ih ni kladionice ne favoriziraju baš u ovom susretu.

Luis Enriqueova ekipe je u međuvremenu pobijedila pet od svojih šest utakmica u skupini C s iznimkom poraza od Manchester Cityja u gostima (3-1), dok je Lionel Messi jasno najbolji strijelac u Ligi prvaka sa deset golova, što je četiri više od PSG-ovog Edison Cavanija. Mislim da Urugvajac Cavani neće stići svog argentinskog rivala što se tiče golova, jer mislim da će Barcelona u ovom susretu imati inicijativu i da će ostvariti prednost i završiti posao na Camp Nou.

Screenshot_15.png?resize=640%2C66

Što se tiče ozljeda za Barcelonu, Mascherano, Rafinha i Arda Turan sigurno neće nastupiti, svi ostali su na raspolaganju Luis Enriqueu. Na drugoj strani, za domaćine neće igrati Pastore, dok je pod velikom sumnjom i Krychowiak.

Screenshot_14.png?resize=640%2C99

ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/psg-v-barcelona-detaljna-anliza-prijedlog-za-kladenje/

Leeds - Bristol C.

Petoplasirani Leeds malo je zastao u svom marljivom skupljanju drugoligašlih bodova ove sezone, što ga i drži visoko na ljestvici.
U posljednje dvije utakmice Leeds nije uhvatio ništa, izgubio je kod Huddersfielda 2-1, a potom iznenađujuće doma od Cardiffa 2-0. No, ne mislimo da je ta, inače čvrsta momčad, upala u značajniju krizu. Vjerujemo da Leeds može zadržati slične pozicije do kraja sezone i potom se kroz kvalifikacije upustiti u borbu za mogući povratak u Premierligu.
Ovog utorka Leeds na svom terenu igra protiv slabog Bristola, dvadesete momčadi na ljestvici, koji možda kao naručen stiže Leedsu kako bi domaćin prekinuo kratki crni niz.
Čudno zvuči da slabi Bristol ima jedan od najboljih gostujućih napada cijele lige (čak 21 gol u petnaest utakmica). Ima Bristol i solidnu formu (pobjeda i dva remija u zadnje tri utakmice), ali je gadno zabrljao na posljednjem ogledu kada je vodio čak 3-0 kod Derby Countyja, ali je utakmica završila 3-3.
No, taj dobar napad ovaj put stiže kod jedne od najboljih domaćih obrana (Leeds je primio samo 11 pogodaka u šesnaest domaćih utakmica). I imamo dojam da se ovaj put Bristol neće naigrati kao obično.
Leeds vapi za pobjedom nakon dva uzastopna poraza i učinit će sve kako bi večeras došao do nje. A, uz to je, ipak vidno bolja momčad.

Izvor: lutrija.hr

Meni su osobno u Germanie svidalo sta imaju raspon broja golova 2-4 sta nisan vidia u nikojoj kladi u nas, a i stranima. Mislin da je taj raspon savrsen za ovake utakmice u kojoj se ocekuje da oba tima daju gol, ali nekad se i desi da neko povede 2-0 pa svejedno moze proc, a da ce bit bas 5 golova na utakmici vrlo je tesko. Kvote se vrte oko 1,45 i steta je sta to nemaju neke druge klade koje ne uzimaju porez, ali eto... U ovom slucajno za obe utakmice skupa kvota je 2,13. Naravno zbog poreza ce bit manje ali ako dodate neku malu kvotu za koju ste sigurni moze se dobro poduplat.

Sta se kartona tice mislin da u utakmici izmedu Pariza i Barcelone nece bit puno kartona. Po gledanju utakmica iz vlastitih prvenstava Pariz ima prosjek 1 zuti kod kuce, dok Barca u gostima 3 i nes sitno. To nuzno ne moraju bit ogledalo za Ligu Prvaka, ali moze posluzit. u WWina je 4.5 na manje 1,89, a na 5.5 manje 1.40. Druga opcija od 5.5 cini se dobra za iskombinirat s necime. Sudac je taj Poljak kojem je prosjek 3.75, a gledajuci samo Ligu Prvaka ove sezone prosjek mu je 5.0 zutih uz 3 crvena iz 5 utakmica. Prosle sezone u LP prosjek mu je bia 3.16 uz 1 crveni. Sudia je utakmicu Dortmunda protiv Reala u grupnoj fazi i pokaza je 3 zuta. Vrlo slicna utakmica. Mislin da ce danas ic ispod 4.5. Kvota je veca zbog njegovih zutih iz ove sezone LPa, ali ovo su prve utakmice i mislin da nece bit velike agresive vec pokusaja nadmetanja i zabijanja golova, a uzvrati ce pokazat stvarnu agresivnost.

Benfica - Dortmund

Over 4.5 cards @2.00
Benfica to score @1.36 

2.73 @bet365

Napokon smo docekali i prve meceve knock-out faze LS, veceras imamo 2 interesantna meca, ja sam se opredelio za ovaj. Dortmund je u ulozi blagog favorita u prvom mecu u Lisabonu. Mislim da je ovaj mec dosao Dortmundu u ne bas najboljem momentu, njihova forma nije bas sjajna, gledao sam ih protiv HErthe u kupu prosle nedelje gde su prosli tek posle penala a takodje i mec gde su gostovali Darmstadu. U tom mecu sam ocekivao da ce trener odmarati bar neke od glavnih igraca, no to se nije desilo ali su svejedno porazeni sa 2:1. Benfica je vruc teren, najavili su spektakl, Portugalci ce ludo bodriti svoje sa tribina a i ruku na srce ne radi se o losem timu. Ima tu par pojedinaca koji itekkao znaju igrati ovakve meceve. Ako Benfika zeli traziti sansu za prolaz ona je upravo veceras jer ce u Dortmundu biti 3 puta teze. 

Najbolji deo ovog meca je Rizzoli, moj omiljeni sudija za vise kartona (pored Bebeka, naravno, njega ne smem zaboraviti i u analizama nevezanim za njega). Rizzoli je jako disciplinovan sto se tice kriterijuma za kaznjavanje, nema tu nekih oscilacija, ostace u underu samo ako to igraci dozvole, a u to cisto sumnjam, neka je prvo kolo. Domaci su temperamentni, sigurno ce biti vise grubih startova a takve Rizzoli ne oprasta. Mislim da bi ovo moglo da lici na onaj mec u grupi kad je Dortmund gostovao Sportingu iz Lisabona gde smo videli 7 zutih a pritom je sudio Skomina, jedan od najskrtijih sudija.

Znam da se mnogi nece sloziti, ali meni je Benfica ovde bliza pobedi nego Dortmund, Dortmund igra u gostima bez ideje, jedan Darmstadt ih je nadigrao u svim oblastima, Benfica je puno skuplji i iskusniji tim. Takodje, ne zaboravimo da je ovo najbitniji period sezone za ovakve timove jer sledeca finansijska godina (ukljucujuci nove transfere ili prodaju najboljih igraca itd) zavisi od LS. Veliki su novci u igri, ko god prodje napunice dobar deo budzeta kluba, verujem da ce i vlasnici nuditi ozbiljne bonuse ne bi li motivisali igrace da daju svoj maximum. Oba tima gaje napadacki stil, sumnjam u 0:0 do samog kraja, ocekujem aktivan rezultat jos u prvom poluvremenu a i nesto vise nervoze kako mec odmice. 5 kartona nije puno za Rizzolija a i Benfica kod kuce vec vise od 25 meca postigla barem jedan gol, Dortmund vec 11 gostovanja bez prazne mreze.

Sretno i verujem da cemo gledati jedan interesantan mec!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use