Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Arsenal - Hull City (13:30)
Sudac: Mark Clattenburg (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 1.63
tLBX6vA.png

Manchester United - Watford (16:00)
Sudac: Robert Madley (4.06)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.50
16xu05s.png

Middlesbrough - Everton (16:00)
Sudac: Mike Dean (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 1.83
0pRNzRL.png

Stoke City - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.65)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 2.25
Yy0ZpY2.png

Sunderland - Southampton (16:00)
Sudac: Paul Terney (3.17)
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 1.58
27PfpZP.png

West Ham - West Bromwich Albion (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.30)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.08
p52ZOQF.png

Liverpool - Tottenham Hotspur (18:30)
Sudac: Anthony Taylor (3.90)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.71
ViHIu0p.png

Primera

Real Betis - Valencia (13:00)
Sudac: Daniel Jesús Trujillo Suárez (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 3.00
MoV9esm.png

Alavés - Barcelona (16:15)
Sudac: Carlos Clos Gómez (5.18)
Prosjek ekipe 1: 3.33
Prosjek ekipe 2: 2.10
owsZcnW.png

Athletic Club - Deportivo La Coruña (18:30)
Sudac: Mario Melero López (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 1.95
MUOHPDO.png

Osasuna - Real Madrid (20:45)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (5.55)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 1.95
BpfITgA.png

Serie A

Fiorentina - Udinese (20:45)
Sudac: Maurizio Mariani (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.17
XV1X9b6.png

Bundesliga

Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt (15:30)
Sudac: Benjamin Cortus (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.37
Prosjek ekipe 2: 2.79
E7Wv8HE.png

SV Darmstadt 98 - Borussia Dortmund (15:30)
Sudac: Wolfgang Stark (5.38)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.42
8S5PtxQ.png

FC Ingolstadt - Bayern München (15:30)
Sudac: Felix Zwayer (3.30)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.37
Z0cwDjI.png

RB Leipzig - Hamburger SV (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (2.63)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.21
ZRI8twp.png

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach (15:30)
Sudac: Benjamin Brand (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.21
unzNMwz.png

Schalke 04 - Hertha BSC (18:30)
Sudac: Markus Schmidt (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.84
zHIpWed.png

Arsenal-Hull 

Iz kolo u kolo sve je izglednije kako će Arsenal i ovu sezonu završiti bez osvojenog naslova prvaka. Nakon kiksa na domaćem terenu protiv Wattforda, Topnici nisu uspjeli smanjiti zaostatak u izravnom dvoboju sa Chelsea. Plavci iz Londona očitali su nogometnu lekciju Arsenalu i sa laganih 3-1 otišli na velikih 12 bodova zaostatka, a Arsenalu nanjeli drugi uzastopni poraz zaredom. Hull je napredovao pod novim trenerom Marcosom Silvom. Najbolji dio momčadi definitivno je obrana koja se pokazala granitnom na zadnjem gostovanju kod Manchester Uniteda gdje su uzeli bod u remiju bez golova. Ove sezone na 11 gostovanja upisali su tek dva remija i devet poraza. Obrana Hulla biti će na kušnji protiv najboljeg napada lige. Topnici su postigli 52 gola, najbolji strijelac je Čileanac Sanchez sa 15 golova. Domaća momčad ima problema u obrani no momčad Hulla ne djeluje mi ofezivno toliko opasno da bi mogli stvoriti probleme Arsenalu. Topnici su u krizi no vjerujem da će ih dva poraza zaredom motivirati i da će odigrati utakmicu kakvu nismo vidjeli već jedno vrijeme. Ovdje igram na pobjedu Arsenala i očekujem da do te pobjede dođu bez primljena gola. 

TIP:Pobjeda Arsenala bez primljena gola 2.10 @ bet365

Schalke-Hertha 

Zadnja utakmica subotnjeg rasporeda u Bundesligi derbi je između Schalke i Herthe. Scahlake je neugodno iznenđanje prvog dijela prvenstva, proljetni dio krenuo je nešto bolje tri kola 4 boda, od toga je posebno zvučan bod u zadnjem kolu na gostovanju kod Bayern Munchena kojima su aktualnom prvaku zaustavili niz od sedam pobjeda zaredom. Hertha Berlin trenutno je na šestom mjestu. Započeli su proljetni dio sezone sa dva poraza zaredom, a u zadnjem kolu minimalnim rezultatom slavili su sa 1-0 protiv 17.og Ingolstadta. I Schaleku i Herthi zadjeničko je to da ne postižu puno golova. Hertha je postigla tri, a Schalke dva gola u tri proljetna kola. Napad Herthe trebao bi biti bolji jer se sa Afričkog kupa nacija vratio Salomon Kalou koji je postigao pet golova u sezoni. Napad Schalkea i ovaj susret predvoditi će zimsko pojačanje Guido Burgstaller. I Statisika je na strani ovog tipa. Scahlke je odigrao 11 utakmica gdje je bilo manje od 2,5 gola, Hertha utakmicu manje. Jedna i druga momčad ne djeluju previše opasno u napadu, imaju solidnu obranu i mislim da nas očekuje uspavanka gdje će jedan gol odrediti pobjednika. 

TIP:Manje od 2,5 gola 1.70 @ bet365

Real Betis-Valencia 

22.kolo Španjolske La lige donosi nam dvoboj donjeg dijela ljestvice. Real Betis na 13.om mjestu dočekuje Valenciu koja je na 16.om mjestu. Kada se činilo da je Valencia uhvatila formu nakon dvia vezana trijumfa, Šišmiši su se vratili natrag i vezali dva poraza. U obje utakmice dobili su crveni karton i na taj način olakšlai put do pobjede protivniku. Prvo su izgubili kod Las Palmasa 3-1, kod 1-1 u 51.oj pocrvenio je Haddadi koji je dobio dva žuta u samo 3 minute. U prošlom kolu su kod kuće izgubili od Eibara 0-4. Gubili su 1-0 kada je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvrmena Soler skirivio penal kod 0-1 i dobio izravni crveni karton. Real Betis ima slab napad postižu gol po utakmici, to je bilo dovoljno u zadnjem kolu na svome terenu 1-1 odigrali su sa Barcelonom prije te utakmice dva kola odigrali su bez postignuta gola. Obrana je jači dio momčadi Real Betisa, Valencia će pokušati sa povratnicima Nanijem i Dani Parejom pronaći rupu u obrani domaćih. Real je tvrd orah na svome terenu u zadnja četri domaća susreta, samo im je Barcelona postigla pogodak. Valencia je podigla igru s novim trenerom. One dvije pobjede zaredom nisu bile slučajnost i mislim da se oni mogu vratiti na pobjednički put. Betis je tvrd i čvrst no Valencia ima napad koji može postići gol svakome. Moj tip ovdje je da Valencia neće izgubiti ovaj susret.

TIP: Draw or Valencia 1.55 @ bet365

Jučer je kombinacija sa Napolijem lijepo prošla pa idemo nastaviti u istom stilu ;)

acqa6CU.png

Oklade ovog tipa su odlične i često nelogične da se mogu kombinirati jer ako će jedna ekipa imati dominaciju i napadati veći dio utakmice, stvarati prilike, ubacivati, pucati na gol, onda je za očekivati da će imati veći broj kornera tj. da će prvi doći do 5 kornera a isto tako da će i pobjediti. Ovo samo bet365 daje kombinirati.

Monaco u Ligue 1 igra fantastično u zadnje vrijeme. Prvi su na tablici, i najefikasnija su momčad ne Ligue 1 nego svih natjecanja. Dali su do sad nevjerojatnih 70 golova i to u Ligue 1 koja ne obiluje velikim brojem golova. Dakle, postižu preko 3 gola po utakmici i to ekipa koje je donedavno, kada bi pobjeđivala, pobjeđivala sa 1-0. Igraju atraktivan nogomet i opasno prijete PSG-u da im preotmu naslov. 

Kada su korneri u pitanju Monaco je druga najbolja momčad Ligue 1, odmah nakon Lyona. Do sada su imali 123 kornera u 23 utakmice, odnosno 5,34 po utakmici. Trebamo uzeti u obzir da doma ostvaruju znatno veći broj kornera nego na gostovanjima!

Mezt je pak do sada osvojio ukupno samo 83 kornera a i zanimljivost je da dozvoljavaju jako velik broj kornera protiivnicima, do sad ukupno 121. Naravno u gostima ostvaruju znatno manje kornera nego pred svojim navijačima.

Sve ukazuje na pobjedu Monaca, a vjerujem da će uz atraktivnu igru i dominaciju doći do 5 kornera bez većih problema. 

Ovo je riskantna oklada ali mislim da vrijedi probati, koeficijent je itekako privlačan. Druga opcija je odigrati da će Vonn biti bolja od Stuhec za što je identičan koeficijent. 

ypfnzf9.png

U St.Moritzu je na rasporedu spust a najveći favorit za pobjedu je Ilka Stuhec, 26-godišnja slovenka koja je u odličnoj formi i koja je bila nabrža na treningu. Vonn je daleko iskusnija skijašica, koja je osvojila sve što se osvojiti dalo. Mislim da je koeficijent neralan odnosno da je Stuhec postavljena za prevelikog favorita ovdje. Evo i rezultata treninga. 

Suter i Vonn su itekako ozbiljni kandidati za prvo mjesto i siguran sam da su dovoljno iskusni da se na treningu nisu bacili 120% već su više ispitali stazu te da su sigurno mogli dati malo više gasa da je trebalo. 

3YFT8M8.png

Evo i rezultata superkombinacije od petka koju Stuhec, službeno, nije završila.

eKihrQE.png

Generalno sve je moguće ali Stuhec je postavljena za prevelikog favorita i nebi me čudilo da podbaci. Vidjet ćemo. 

MONACO – METZ | POBJEDA MONACA @1.22

Zabilježili su tri pobjede u posljednje četiri utakmice i na kraju je Metz pobjegao iz zone ispadanja. U 25 kolu idu na teško gostovanje u Monaco. Dok se nadaju da će poremetiti i ugrabiti neke bodove od Monaca, šanse da će to ustvari uraditi su vrlo male. Tako da bi na ovu utakmicu najbolje bilo igrati pobjedu domaćina, gdje je trenutni koeficijent na bet365 1.22.

Monaco je u vrhunskoj formi u posljednje vrijeme i u ovu utakmicu ulaze sa deset utakmice bez poraza, gdje su već zabilježili devet pobjeda i samo jedan remi (1-1 kod PSG-a). Oni su u veljači bili blizu lošeg rezultata protiv Chamblyja u Kupu Francuske (4-5 na produžetke), ali su poslije toga nadigrali Nice u pobjedi od 3-0, a zatim su pobijedili i Montpellier (1-2) u utorak.

Cilj će im sada biti da zadrže tu konzistentnost tijekom sljedeća dva tjedna, gdje imaju vrlo važno gostovanje u Ligi prvaka kod Manchester Cityja, a Leonardo Jarim će biti vrlo svjestan da moral njegovog tima mora biti na velikom nivou protiv tima iz Manchestera. Očekujem da će Monaco ovdje ostvariti vrlo uvjerljivu pobjedu, uprkos tom impresivnom nizu Metza.

OSASUNA – REAL MADRID | POBJEDA REALA @1.22

Real Madrid u subotu ide u goste vrlo lošoj Osasuni ove sezone i vjeruju da mogu uzeti tri boda vrlo lako i napraviti savršen uvod za svoj sukob protiv Napolija u Ligi prvaka. Oni su siječanj mjesec završili sa pobjedom protiv Real Sociedada (3-0), a sada im je potreban vrlo visok moral u momčadi kako bi odigrali dobru utakmicu protiv talijanskog kluba.

Los Blancosi su se borili sa formom u posljednje vrijeme, gdje su uspjeli izvući samo jednu pobjedu, tri neriješene i jedan poraz u posljednjih pet gostovanja (ako izuzmemo njihovu utakmicu u Svjetskom klupskom prvenstvu u prosincu). Međutim, vidjeli smo ih u vrlo dobroj formi protiv izazovnog Sociedada, i mislim da će oni imati sve što je potrebno da i na ovoj utakmici ostvare jednu uvjerljivu pobjedu, a koeficijent na bet365 je 1.22

Osasuna je trenutno na dnu tabele sa samo deset bodova koje su skupili u 21 odigranu utakmicu, a ne moramo biti vrlo pametni da vidimo vrlo sigurnu pobjedu Real Madrida. Osasuna je uspjela zabilježiti tri remija i tri poraza u posljednjih šest utakmica u 2017. godini, a trebalo bi im veliko čudo da naprave probleme prvoplasiranom Realu iz Madrida. Zbog toga moja oklada na ovu utakmicu definitivno ide na Real Madrid.

MANCHESTER U. – WATFORD | POBJEDA UNITEDA @1.25

Jedan od najgorih nastupa Manchester Uniteda ove sezone je bio poraz kod Watforda (3-1) i oni su sigurni da će se osvetiti u subotu kada ih ugoste na Old Traffordu. Svi tipuju da bi ova pobjeda za Manchester United značila da bi u skorije vrijeme mogli preskočiti i Liverpoola na tabeli.

Prošlog vikenda je Jose Mourinhova ekipa pobijedila Leicestera, a timovi iznad njih rade užasan posao, što naravno pomaže Unitedu da se vrati u top četiri. Uz osvajanje jednog ili možda čak i dva kupa, mjesto u prva četiri je njihov primarni cilj u ovom trenutku.

Ovaj vikend im je još jedna šansa da poboljšaju svoje izglede i ostvare navedene ciljeve, jer Liverpool igra protiv Tottenhama u subotu navečer i ukoliko bi Redsi kiksali, sa jednim bodom iza njih, United bi mogao doći i do tog petog mjesta. Zbog toga mislim da je ekipa Uniteda dodatno motivirana u ovom susretu i moja oklada ide na njihovu pobjedu, gdje je koeficijent na bet365 1.25.

LISTIĆ DANA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/subota-11-02-listic-dana/

Leipzig RB - HSV

Nogometaši Leipziga, i dalje sjajno pozicionirani na ljestvici (na drugom mjestu) ove subote igraju na domaćem terenu protiv Hamburga u 20. kolu.
Mnogo toga lijepoga smo izrekli ove sezone na račun Leipziga, kao i mnogo toga negativnog kada smo govorili o Hamburgu. Tek je šesnaesti na ljestvici Hamburg koji proživljava još jednu tužnu i ružnu sezonu. Njegovi navijači, pak, vjeruju kako je sada došlo vrijeme za bolje dane, a hvataju se za posljednja dva nastupa i dvije vezane pobjede.
Prvo je Hamburg s 1-0 pobijedio Bayer Leverkusen u prvenstvu, a potom i Köln doma u Kupu 2-0. Drugi put u sezoni je Hamburg uspio vezati dvije pobjede.
No, dok na domaćem terenu Hamburg još i bljesne, u gostima je uistinu neučinkovit. Tek jedna pobjeda, dva remija i čak sedam poraza nisu dobra najava za ovo teško gostovanje.
Jer, Leipzig doma ima strašnu seriju rezultata (osam pobjeda i samo jedan remi). Daje više od dva gola po utakmici i prima manje od jednoga. Iako se navijači Hamburga nadaju da je došlo bolje vrijeme, mi iskreno sumnjamo u bilo što pozitivno za goste u ovih 90 minuta.

Athletic Bilbao - Deportivo

U 22. kolu španjolske Primere nogometaši Athletica će tražiti izlazak iz krize pobjedom protiv Deportiva, suparnika koji ne djeluje uopće opasno kao gost.
Athletic je u posljednjih šest nastupa (pet u Primeri i jedan u Kupu kralja) uspio pobijediti tek jednom. Svladao je doma Sporting 2-1 i to nakon što je gubio. No, Deportivo nije uspio niti to. Klub iz La Corune u istih posljednjih šest utakmica ima pet remija i poraz u posljednjem nastupu (pad kod Eibara 3-1).
Deportivo je momčad koja već godinama definitivno ne ulijeva povjerenje kada napusti svoj stadion. Deportivo je jedna od četiri momčadi u cijeloj ligi koja još nikoga nije pobijedila u gostima ove sezone (pet remija i šest poraza).
Uvjereni smo da se ta tradicija neće promijeniti niti večeras, a prilično smo sigurni da Deportivo neće ugrabiti niti jedan bod.
Iako je Athletic daleko bolje mogao obaviti sve svoje zadatke ove sezone i dalje se drži dobrog ritma na domaćem terenu. Ima sedam pobjeda, tri remija i samo jedan poraz. Slijedi njegovo osmo slavlje, a svakako moramo naglasiti da je Athletic ovog suparnika pobijedio i u gostima ove sezone, u prvom dijelu. Bilo je 1-0 za Baskijce.

IZVOR: lutrija.hr

Neptunas-Juventus 2 2.05 WIN ?

Fucsovics-Ruud 1 1.55 WIN ?

Kopenhagen-Rosenborg 1 1.55 LOSE ?

Prvi par dolazi iz Litve radi se o kosarkaskom mecu ekipa koje djele 4 mjesto s istim omjerom,ali je domacin ovaj tjedan ostao bez 3 standardna prvotimca i njihov izostanak ce se sigurno osjetiti protiv ekipe Juventusa.

A Fucsovics igra turnir u Budimpesti,domaci je igrac,nakon sjajnih pobjeda u Davis cupu svoju formu je prenio na ovaj challenger gdje melje svoje suparnike dok nizozemac Ruud ima iza sebe 2 meca u 3 seta.

Radi se o prijateljskoj utakmici dviju skandinavskih ekipa,Kopenhagen je domacin i ovo ce mu biti zadnji ispit pred pocetak prvenstva dok je Rosenborg tek na pola pripremnog razdoblja.

Norrkoping-Hammarby over 3 2,025

Ista pricao kao od neki dan, ekipe jednostavno igraju na gol vise na ovom prijateljskom turniru. Zasada su rezultati bili 3:2 i 4:3 i mislim da i danas mozemo ocekivati nesto slicno. Obrane su prepropusne, ton turnira je revijalan i nadam se da ce nastaviti u tome tonu.

Anderson Silva-Derek Brunson 1 2,2 

UFC 208 je vcrs na rasporedu i A.Silva hvata mozda i zadnji vlak da pokusa opet doci do borbe za naslov. Spider je vjerojatno najbolji borac u povijesti UFCa, drzi rekorde po broju obranjenih naslova i uzastopnih pobjeda i sve je to radio zaista impresivno. No, u zadnje vrijeme mu se desava sto i svakom borcu, jednostavno ga vrijeme dohvatilo, i nesretni lom noge protiv Weidmana je donio tezak oporavak pa je tu bio i pad na dopingu i hrpa problema za njega. No, ja ga ovdje ipak vidim kao pobjednika iz prostog razloga sto je on i dalje izvrstan kontras, vjerojatno najbolji sto je ikad usao u oktagon, a Brunson se bori zaista agresivno, 4 od 5 zadnjih borbi je zavrsio i to nokautima u prvoj, di je vrsio strasan pritisak na protivnike. No, to mu se ipak osvetilo u zadnjoj borbi pa ga je Whittaker u toj njegovoj navali nokatuirao. Meni to izgledalo dosta smijesno, letao je kao muha bez glave i bacao udarce, a to je ono sto zapravo Silvi najvise pase, protivnik koji tako dolazi na njegove kontre i s takvim borcima nikad u zivotu nije imao problema, pa iako je njegova forma na zalazu, ja mu ovdje dajem sansu, a i kvota mi je primamljiva.

Monaco - Metz 

1 i over 2,5@1,49  wwin

Monaco over 2,5@1,80 bet365

Monaco ne posustaje, i dalje gaze sve pred sobom, uvjerljivo su najefikasnija ekipa u ligi, na svom stadionu su zabili 41 gol u 12 utakmica. Svih 10 pobjeda koje su upisali na svom terenu su pokrile ovu (prvu)okladu.

Danas im nedostaju Germain, Sidibe i Jemerson od prvotimaca ali Jardim ima jednako dobre zamjene tako da to ne bi trebalo uzrokovati prevelike probleme.

PSG je svoju utakmicu sinoc dobio i ne smije biti nikakvog opustanja u igri Monaca. u prvoj medjusobnoj utakmici ove sezone, slavili su u Metzu sa 0:7.

Werder - Borussia MG

oba daju gol i over 2,5@1,90  bet365

Werderova obrana je primila najvise golova u Bundesligi, 41 gol u 21 utakmici. I napad zabija nesto ali ne koliko u obrani mogu primiti i zato se nalaze na samom rubu ispadanja, jedan bod vise od predzadnjeg Ingolstadta i jednaki broj bodova kao i 16. HSV. Zbog toga im je svaka utakmica iznimno bitna i nemaju sto kalkulirati. Njihov danasnji protivnik Borussia MG se malo probudila nakon promjene trenera, upisali su tri pobjede u zadnje tri utkmice(2 u ligi i 1 u kupu, zabili pritom 8 golova). Zadnjih pet medjusobnih utakmica je obilovalo golovima.

bl.jpg

ufc

Poirier D.-Miller J.      1      1.20

Souza R.-Boetsch T.      1       1.20

ukratko, svi su favoriti s razlogom, kvote nisu nesto u singlu ali su odlicne za dignuti tecaj , po meni jako sigurno iako je naravno kao i uvijek sve moguce. sretno

edit: za probati , iznenadenje

Texiera-Cannonier 2     2.87

Tex nije vise onaj stari, maknuo se iz top tima , postao je sam sebi trener, to je recept za propast vidjen milju puta, zadnju borbu je tesko nokautiran ,ja mislim po prvi put u karijeri , ukratko nije onaj stari, prije 2-3 god bi igrao bez iti malo razmisljanja na njega al ovako...u svakom slucaju jos je jako opasan , jeben box strasan udarac i arsenal giljotina i poluga , s razlogom je favorit  al ja cu na narodnom protiv njega cannonier ga uz malo srece moze pobjediti

prije sat vremena, ropest said:

ufc

Poirier D.-Miller J.      1      1.20

Souza R.-Boetsch T.      1       1.20

ukratko, svi su favoriti s razlogom, kvote nisu nesto u singlu ali su odlicne za dignuti tecaj , po meni jako sigurno iako je naravno kao i uvijek sve moguce. sretno

edit: za probati , iznenadenje

Texiera-Cannonier 2     2.87

Tex nije vise onaj stari, maknuo se iz top tima , postao je sam sebi trener, to je recept za propast vidjen milju puta, zadnju borbu je tesko nokautiran ,ja mislim po prvi put u karijeri , ukratko nije onaj stari, prije 2-3 god bi igrao bez iti malo razmisljanja na njega al ovako...u svakom slucaju jos je jako opasan , jeben box strasan udarac i arsenal giljotina i poluga , s razlogom je favorit  al ja cu na narodnom protiv njega

I ja sam ubacio na Cannoniera, dobro si to opisao. Nema trenera i je da ga je KO jedan Rumble al kad se sjetim da ga je i Bader imao u knockdownu ovaj tip bi ga zavrsio da ga dohvati jer posjeduje veliku snagu. Sto se tice Millera i Poriera, ja bi to izbjegao. Porier nije izgledao lose otkad je skocio u LW, al mislim da je ovo malo premala kvota pa mi se cini value probati na Millera jer ga se tesko zavrsava, moze primit puno udaraca i jako je dobar na podu. Nekako onako na iskustvo mi smrdi taj tip, a i taj Porier nekad ko da ne udje u ring. Jos mi je zanimljiva kvota na Iana Mcalla, znam da ga nije bilo dugo, i da je ovaj na 12-0 skoru, al opet netko tko je imao draw s Mighty Mouseom u flyu i borio se ipak s boljom konkurencijom mogao bi tu uzet decision. Plus na vaganju mi se ovaj cinio jako nervozno, vidit cemo. Plus mislim da Holm gubi opet, ako vs Shevchenko nije mogla ostat u boxing rangeu, kako ce protiv vece i bolje muay thai borkinje, a ne cini mi se ko da ce ju ic pokusat rusit.

da, miller je uskrsnuo i prozivljava opet zlatno razdbolje ali dustina volim i mislim da je bolji borac u svim segmentima osim mozda bjj-a(dustin ima podcjenjen bjj) a miller je pokazao slabosti sa odlicnim udaracima sto poirier jest pa sad..jedan i drugi su primili mnogo stete u karijeri i postali podlozni nokautima ali s obzirom da svaka borba pocinje na nogama gdje je poirier po meni superiorniji tipujem na njega, al i to je dobar pick za probati na millera definitvno se isplati ali ja kao dustinov navijac i ne bas neki millerov ljubitelj  nemogu :D

ian mcall je otkazao borbu, nemos vjerovat, tip stvarno nema srece, zadnje 2borbe mu otkazali borci i sada on morao, neka bolest u pitanju..

a holm i ova luda, uh,neznam, trebalo bi biti zestoko, to sam danas rekao svojima igrajte na intuiciju, to mi je bas 50-50, holm bi bilo bolje da koristi hrvanje ali bas to sumnjam da ce ju rusit, to nije njen stil a i ima taj ego i htjet ce se dokazati da je bolja stand up borkinja...   pobjednica dobija cyborg kaze dana, a holm bi se prodala puno bolje ...

vidjet cemo sve za par sati,sretno!

p.s. sve sto zelim i jedino sto me zanima od veceras je silva koem zelim da konacno pobijedi tipovao sam i na njega, ostalo vise manje :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Manchester United - Real Sociedad - 1 (1.95) bet365 Ruben Amorim i dalje traži pravu formulu za svoju momčad otkako je preuzeo trenersku poziciju, no Crveni vragovi su u prvom susretu protiv Real Sociedada pokazali solidnu igru. Imali su više velikih prilika, ali su nesretno primili kasni izjednačujući pogodak s bijele točke. S druge strane, Real Sociedad se muči u domaćem prvenstvu i trenutno zauzima skromno 11. mjesto u La Ligi, sa 23 postignuta gola u 27 kola. Baskijska momčad dolazi u ovaj dvoboj nakon tri poraza u posljednja četiri ligaška susreta. Manchester United je oslabljen brojnim ozljedama – Amorim je potvrdio da su Leny Yoro i Harry Maguire novi igrači na listi izostanaka, gdje su već Lisandro Martinez, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Luke Shaw, Jonny Evans, Altay Bayindir i Tom Heaton. S druge strane, Real Sociedad također ima problema s ozljedama. Jon Pacheco je i dalje van terena, dok su Luka Sučić i Jon Aramburu propustili treninge ranije ovog tjedna i pod velikim su upitnikom za nastup. Manchester United: Onana; De Ligt, Lindelof, Mazraoui; Dalot, Fernandes, Casemiro, Dorgu; Garnacho, Hojlund, Zirkzee Real Sociedad: Remiro; Elustondo, Zubeldia, Aguerd, Munoz; Turrientes, Zubimendi, Mendez; Kubo, Oyarzabal, Barrenetxea Manchester United je ove sezone upisao tri pobjede i jedan remi u četiri domaće utakmice Europske lige. Real Sociedad je izgubio tri i remizirao jedan od posljednja četiri susreta u svim natjecanjima, pritom postigavši samo jedan gol. Uz to, izgubili su dva od posljednja tri gostovanja u Europskoj ligi. Zbog svega navedenog, glavna oklada ide na pobjedu Manchester Uniteda po kvoti 1.95. Sretno. (Koeficijenti 13.3. u 11:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Athletic Bilbao - Roma - 1 (1.90) ili manje od 2.5 gola (1.72) bet365 Roma je u prvom susretu slavila s 2-1 u sudačkoj nadoknadi. Svi su golovi pali u drugom poluvremenu, a momčad je uspjela ograničiti Bilbao na samo jedan udarac u okvir gola tijekom svih 90 minuta igre. Roma je u sjajnoj formi, upisavši pet uzastopnih pobjeda u Serie A, čime se uključila u borbu za mjesto u elitnom europskom natjecanju. Athletic Bilbao je proteklog vikenda remizirao 1-1 protiv Mallorce kod kuće, čime je produžio niz bez pobjede u La Ligi na dvije utakmice. Unatoč tome, momčad Ernesta Valverdea drži četvrto mjesto i ostaje u utrci za plasman u Ligu prvaka. Osim što su u prvoj utakmici ostali bez Danija Viviana zbog ozljede, Athletic će u uzvratu biti oslabljen i za Yeraya Alvareza, koji je isključen i sada mora odraditi suspenziju. Trener Ernesto Valverde također neće moći računati na Alvara Djala i Oihana Sanceta zbog ozljeda. S druge strane, očekuje se da će Roma izaći s osvježenim sastavom u odnosu na momčad koja je pobijedila Empoli u Serie A. Očekuje se povratak ključnih igrača poput Angelina, Artema Dovbyka i Paula Dybale. Gianluca Mancini i Leandro Paredes, koji su propustili prethodne utakmice zbog suspenzija, ponovno su na raspolaganju. Athletic Bilbao: Agirrezabala; De Marcos, Nunez, Paredes, Yuri; Jauregizar, Ruiz De Galarreta; I. Williams, Gomez, N. Williams; Sannadi Roma: Svilar; Rensch, Mancini, Ndicka; Saelemaekers, Paredes, Cristante, Angelino; Dybala, Baldanzi; Dovbyk Athletic Bilbao je bio impresivan na domaćem terenu u grupnoj fazi Europske lige, pobijedivši u sve četiri utakmice i primivši samo jedan pogodak. Roma, s druge strane, u posljednjih osam utakmica u svim natjecanjima ima sedam pobjeda i jedan remi, a pritom je na gostovanju kod Empolija sačuvala mrežu netaknutom. Očekuje nas tvrda i neizvjesna utakmica s malo pogodaka, gdje nam bet365 kladionica daje kvotu od 1.72 na manje od 2.5 gola.  (Koeficijenti 13.3. u 10:52 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Biti bakterija nije teško.  Najbrojniji su živi organizam. Bez njih ne bi bilo života. Ima ih puno vrsta,a nama su bitne kladioničarske bakterije. Ove sezone skoro svi su bakterije jer je u prvoj ligi Fitoz siguran. Morao bi pasti u 20 kola onoliko puta koliko je u 50 kola,što i nije izgledan scenarij.A da pratitelji budu savršeni. Druga liga je nešto napetija,ali Nuki će to odraditi do kraja. Dao je nešto prilika i lažnu nadu pratiteljima. Ja sam 15.ali imam motiv biti u top12. I imam zanimljivost pratiti rasplet i navijati za Fitoz Nukija da ostanu PRVI, da me ne bi podbadali oni igrači koji imaju 3boda više od mene,koji imaju varljivu nadu da još mogu biti prvi,a zaboravljaju da nada na španjolskom znači NIŠTA. I prije će ovi koji se nadaju ući u zonu bakterija nego postati višestanični organizmi. Ovo je moja druga sezona,i svake sezone sam bolji,pa se nadam kao i Delboy,da ću dogodine u ovo vrijeme biti pri vrhu... No,otkad sam sam sebe uhvatio u laži,više nikome ništa ne vjerujem...    
    • Ko od kolega sa Foruma daje prednost emocijama, a ne razumu, mogao bi da odigra sebi ovaj double Dakle, imate samo dva para na cekanju, jedinicu na Rapid i dvojku na Real Madrid. Imate ukupnu kvotu od 1,93 na samo dva meca, a mozete uvek sebi da kazete, barem sam igrao na “one koji moraju”. Rapid “mora” da pobedi, ili barem odigra nereseno, a Real ako nije u stanju da dobije Virtus i udje barem u prvih deset, onda neka se ne zale. Ovaj predlog nisam ja, ovo nije moj predlog za kladenje, ovo nije najbolje od mene, ovo necu igrati u realnom kladjenju, ali uvek moze da bude kladjenje sa emocijama, a imamo i dvojicu kolega sa Foruma koje su ovo predlozili u svojim predlozima u svetoj Poslednjoj Sansi.  
    • Rapid vs Borac, Conference League, najava meca Danas ce glavna rec kojom cu se koristiti u postu biti pritisak. Cesto u sportu, a narocito kladjenju mozete cuti rec kako je na nekome pritisak, i uvek se ta rec koristi u nekom, recimo negativnom kontekstu, kao da se kaze da je ekipa na kojoj je pritisak zapravo hendikepirana ekipa. I ja volim da koristim tu rec kada najavljujem zavrsnicu obe lige svete Poslednje Sanse, pa cesto volim da napisem kao videcemo ovog (trenutnog) prvaka kakav je pod pritiskom, videcemo ove drugoligaske amatere koji malo zaostaju kakvi su pod pritiskom, pa onda videcemo ove, videcemo one ... bla bla bla. Ja mislim da je pritisak privilegija, i mislim da je uvek bolje biti pod pritiskom i biti @mesrine sa nekoliko pogodaka zaostatka za vodecima, nego nemati pritisak za vratom i biti @pena29 ne znam da li se razumemo. Mislim da je bolje imati pritisak, ali i privilegiju zaostajati za prvoplasiranim u svetoj Poslednjoj Sansi nekoliko pogodaka, nego biti u Poslednjoj Sansi kao parazit ili bakterija i cekati samo da vreme prodje, da se sezona zavrsi. Hteo sam da kazem da je bolje imati pritisak kao na primer sto je imao ManCity koji je prolaz dalje morao da trazi protiv Real Madrida, nego da nemate pritisak i da igrate protiv Grubisinog Polja kao Hajduk. Hej @pena29 nemoj se ljutiti na mene, ali ja te stvarno vidim kao nekog parazita ili bakteriju koja je usla u svetu Poslednju Sansu, i nema nameru da izadje iz nje, ali ti svakako ostajes moj omiljeni parazit i bakterija. Rapid vs Borac, najava meca. Borac i za nas sa Foruma vec postaje pritisak. Prvi sam ja posejao mrznju prema njima na ovom smesnom Forumu, pa smo se svi ukljucili, a oni ne misle da stanu, samo nam jos fali da igraju polufinale sa Chelsea i prodju engleze pa da se polijemo benzinom i samozapalimo. Pritisak se odjednom preneo i na nas kockare, pa sada treba da se odlucimo sta da radimo, jer ako i dalje budemo odlucili da ih cekamo da ispadnu, moze da se desi da dodje sezona kupanja, ili da se Hajduk ukljuci u evropska takmicenja, a da Borac jos nije ispao. Iako sam na pocetku sezone divljao sa uplatama protiv Borca, pa malo zaboravio na njih, pa se opet vratio i jos pojacavao uplate protiv njih, pogotovo na utakmici u Ljubljani, nakon koje sam postao beskucnik, i dalje smatram da je pritisak koji imamo u vezi sa tim sta da radimo sa Borcem danas, privilegija, a ne steta. Ko hoce da zivi bez pritiska, uvek moze da cita poeziju, seta u prirodi, gleda nocu u zvezde, umesto sto se kocka zar ne? Razum Ako koristimo samo razum, a ne emocije, a pogotovo ako ne koristimo mrznju, Borcu treba samo aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Treba kleknuti, traziti od njih oprost za sve sto smo napisali na ovom smesnom Forumu, i samo im aplaudirati. Sezonu su poceli jos 10.07. prosle godine kada je Hajduk ispadao, do sada su odigrali petnaest evropskih utakmica, i sve preziveli, zaradili nekoliko miliona, i uz Celje, kakvog li paradoksa, ostali jedini klub koji predstavlja nas region. Proputovali su celu Evropu od Cipra, preko Farskih Ostrva i Islanda i evo ih danas u Becu. Ako koristimo razum, mozemo reci i da su Atalanta i Liverpool, dve ekipe koje igraju najlepsi fudbal u Evropi, ispali iz evropskih takmicenja, a da Borac nije ni iz jednog takmicenja koje igra u ovoj sezoni. Mozemo reci takodje da je uvek bolje igrati ovako kako igra Borac, ruzno, prljavo, bezobrazno, zatvoreno i rudarski, i uz to oterati decu iz sobe kada oni igraju, a pri tome proci dalje, nego primiti dvanaest golova kao Dinamo, i onda dobijes otkaz kao trener, i uz to te proglase za neznalicu. Bas ove sezone smo imali prilike da vidimo kako prolaze napadacke ekipe koje tripuju na posed, visoki presing, tika-taka, brzo oslobadjanje lopte, tra-laaa-laaa (Liverpool, Atalanta, Psv, gradjani ...). Ako je Borac izabrao umesto fudbala, ulicnu tucu, opstrukciju i bunker uz deset kartona po utakmici, a pri tome prolazi dalje, a Atalanta posed lopte i ne prodju belgijski krs, onda Borcu samo treba aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Ako je neko na Forumu uopste promovisao igru na rezultat, a ne na utisak, onda sam to bio ja, pa bih bilo posteno i da kazem da bih u ovom trenutku pre bio trener Borca i da budem heroj u selu, nego da sam bio trener Dinama samo zato da bih svojim potomcima mogao da kazem da sam igrao protiv Bayerna, a da su me posle te utakmice proglasili za neznalicu i budalu, i to gori od mene. Ako koristimo razum, a pre svega ako smo posteni prema sebi, pocev od mene, onda bas i zasluzujemo sto smo gubili novac cekajuci da Borac ispadne. zasluzujemo da budemo beskucnici jer smo ocekivali da Olimpija moze barem da ugura gol. Sto se mene tice, one dve i po utakmice sto sam odgledao Borca, uopste ne bih smeo da kazem da su nesto nekome ukrali, da nesto nisu zasluzili, ili da se nisu borili. Cak bih rekao i da su sve zasluzili sto im se desava, novac, slavu, privilegiju da uz Celje jedini igraju evropska takmicenja. Prosli kvalifikacije, prosli grupni deo, prosli baraz  za osminu finala, zaradili novac, herojski se borili ... Emocije Kako da zaboravimo ko su i odakle dolaze? Kako da zaboravimo odakle se finansiraju i cime se sve sluze? Kako da zaboravimo koliko su voljen i postovan klub, i od koga u BiH? Kako da zaboravimo koga oni predstavljaju u evropskim takmicenjima, BiH ili nekoga drugog? Da li svi u BiH navijaju za njih, i ako ne, zasto ne navijaju? Koliko su omiljeni i ugledni van svoje teritorije? Da li je isto igrati sa albancima, cipranima, faranima i dogurati dovde, isto kao sto je Crvena Zvezda isla Interu i Milanu, a kod kuce docekivala Barcellonu? Kako da zaboravimo da su do sada vec imali sto kartona u svim takmicenjima u ovoj sezoni? Kako da zaboravimo da su albansku Egnatiju prosli tako sto su albanci u Banja Luci imali dva crvena kartona a Borac dao gol u 90 plus sestom  minutu, a u Albaniji domaci igraci promasili dva penala? Kako da zaboravimo da smo u Banja Luci svi igrali dvojku na austrijance, a Borac dao gol u 90 plus drugom, a mogli su da prime pre toga jos cetiri komada' Kako da volimo Borac kada su u Ljubljanu otisli na tucu, gde je utakmica deset puta prekidana, a nadoknada vremena trajala dvadeset minuta? Conference League U nekadasnjem sistemu ovog trecerazrednog takmicenja, oni koji su ispadali iz visih evropskih takmicenja, su upadali u Conference League, da ne ulazimo sada da li je to bila kazna ili nagrada. Prethodnih sezona, u ovo vreme ovu ligu su igrali Aston Villa, Roma, Ajax, Fenerbahce, Lille, Olympiacos, Dinamo, Besiktas, a sa izmenjenim sistemom, ove sezone dovde su dogurali Borac, Celje, Pafos, Jagielonija, Lugano, Djurgarden ... ali budimo posteni i Chelsea, Fiorentina i Betis. I ovde neka svako od kolega sa Foruma izabere razum ili emocije. Ako birate razum, svako takmicenje, bas kako i samo ime kaze, sluzi da ga igrate i da se borite dokle god ucestvujete. Ako birate emocije, onda je Conference League prava pravcata septicka jama, trecerazredno takmicenje koje sluzi da kladionice cetvrtkom nemaju slobodan dan, i da ovakve ekipe poput Borca i Pafosa imaju gde da igraju. Razum ili emocije? Neka svako odluci za sebe. Ovde se vracamo na glavnu rec posta, a to je pritisak. Od sedmog meseca prosle godine cekamo da Borac ispadne, a oni yebu i ne vade. Mi gubimo novac igrajuci protiv njih, plus smo se usmrdeli cekajuci da ispadnu, a oni ako ovako nastave mogu da igraju polufinale sa Chelsea. Meni se bas svidja pritisak, i bas ga smatram privilegijom da se inatim sa Borcem, da ga cekam da ispadne, a oni prolaze li prolaze. U ovom pritisku gde treba da se odlucimo sta treba da radimo, vidim svu magiju kockanja, a to je adrenalin, uzbudjenje, strast, emocije i borba samim sa sobom sta da radimo. Vi odlucite kako hocete, razum ili emocije, ja svakako idem sa emocijama, i to onim najgorim koje imam u sebi. Koliko god da imam ili nemam novca, koliko god da sam padao na Borcu, koliko god da sam se usmrdeo cekajuci ih da ispadnu, nema nazad. Po redosledu, najpre vagon tiketa sa jedinicom na mecu, pa onda isto toliko X-eva, praveci neku vrstu duple sanse 1X, a da je kvota nesto veca, dakle, sve opcije koje postoje da Borac nece pobediti, zatim Rapid daje gol, pa daje barem jos jedan, pa Rapid pobedjuje u kornerima, pa da ce Rapid imati vise suteva, pa ce Borac imati vise kartona na utakmici, pa (mozda) Rapid prolazi dalje, pa (mozda) Rapid prvi daje gol na utakmici, pa ovo pa ono ... tek sam poceo. Ako bas moram da objasnim emocije, odnosno objasnim zasto sam se odlucio za domacina, iako bi Rapid mogao biti cak i gost u sred Beca, posto je navijacima gostiju zabranjen dolazak, a pod uslovom da na utakmici dodju svi srbi koji zive u Austriji, evo i objasnjenja. Drzacu se emocija, jer mislim da (ponekad) u sportu ipak vrede sportski principi, sportska pravda i ako se u odluci koga cu podrzati drzim principa da svaki klub deli sudbinu zemlje ili grada odakle dolazi, onda izmedju Austrije ili Republike Srpske, odnosno Beca ili Banja Luke, odnosno Christiana Stokera ili Dodika, odnosno izmedju cokoladnih Mozart kuglica i banjaluckih cevapa, uvek biram ovo prvo. Najava utakmica Euroleague Bas mi se svidja ona moja ideja da ponudimo svim kolegama sa Foruma, ljubiteljima kosarke da pogode tri konacna ishoda Euroleague, bez koriscenja handicapa, i da onaj ko je u stanju to da pogodi, dobije kao nagradu besplatan put oko sveta. Za sada, samo sam ja osvojio nagradu, pogodivsi prosle sedmice tri utakmice, igrajuci na prvake Evrope protiv Real Madrida, i protiv beogradskih govana. Za danas cu samo ukratko da najavim nekoliko utakmica Euroleague, a na kraju posta cu da pokusam da osvojim i drugi uzastopni put oko sveta. Pre svega, hteo bih da cestitam svim ljubiteljima kosarke uzbudljivu zavrsnicu Euroleague. Do kraja regularnog dela je ostalo jos samo sest kola, utakmica koje nista ne odlucuju je sve manje, a takozvanih zicera takodje. Da kazem i nekoliko zanimljivih stvari, a to je da nikada u istoriji Euroleague, pobednik regularnog dela nije bio i pobednik Euroleague, a trenutno deluje da Olympiacos savrseno izgleda. Neverovatno zvuci i podatak da je Real Madrid na jednu pobedu manje od desetog mesta, poslednjeg koje vodi u doigravanje, kao i da je razlika izmedju desetog i cetvrtog mesta tek dve pobede. Zbog izjednacenosti i uloge crnaca u ovoj prelepoj ligi, uopste i ne cudi sto je prva nagrada put oko sveta za onog kolegu ko je u stanju da pogodi tri konacna ishoda bez koriscenja handicapa. Zato bih danas osim najave nekoliko izuzetno zanimljivih utakmica, iskoristio priliku da uzivam u pritisku koji donosi privilegija da prognozirate ovako tesko takmicenje, i prognozirao cetiri ekipe koje odlaze na FinalFour, ali da imam pravo da cu jednu ekipu promasiti. Dakle, idemo veliki Leonardo, budi uvek ti prvi onda kada je najteze. Danas predvidjam buducnost da ce mozda na FinalFour otici sigurno Olympiacos, Panathinaikos, Fenerbahce i Partizan, majko moja. Cele sezone sam trovao po Forumu da beogradska govna nece uci u doigavanje, ali eto u samoj zavrsnici, moj talenat za predvidjanje buducnosti je video potencijalnu minu u Partizanu, kao ekipu koju bi trebalo izbeci na svaki nacin. Dakle, hajde bas da vidimo sta ce se desiti, za sada bih predlozio da sacekamo da vidimo da li ce se FinalFour igrati bez Real Madrida i Monaca. Crvena Zvezda vs Armani Crvena Zvezda bi sa neverovatnih osam pobeda na strani i odlicnom sezonom, veoma lako mogla da postane Psv za siromasne, i da dozivi fijasko, pod uslovom da su tolike budaletine kao i holandjani. Necu ni da napisem na koje mesto bi mogli da padnu ukoliko danas ne pobede Armani, pogotovo sto u sledecem kolu idu Olympiacosu. Ovde samo da kazem da imaju dva uzastopna poraza u Euroleague, od Bayerna i Zalgirisa, a nedavno i od Maccabija, ali i da Crvena Zvezda nije pobedila Armani vec devet uzastopnih medjusobnih utakmica, bez obzira da li se utakmice igrale u Beogradu ili Milanu. Da ne postoje ekstremni klizni handicapi, onda bih prognozirao NoBet na ovoj utakmici, a posto postoje, onda klizni handicapi na obe ekipe, narocito sto ekstremniji. Virtus vs Real Madrid Eto zasto je nagrada za kolegu koji pogodi tri konacna ishoda Euroleague bez koriscenja handicapa, put oko sveta. Sa jedne strane imate Virtus, ,obican krs od ekipe, a sa druge strane veliki Real Madrid koji ima deset poraza na strani, i koji na strani nije bio u stanju da dobije cak ni Asvel, Maccabi, Baskoniju ili Bayern, a kod kuce Zalgiris ili Efes. Ako mislite "da sada moraju" ili ste od onih kockara sa stavom "koga ce ako nece Virtusa", onda samo napred, za mene je NoBet. Fenerbahce vs Asvel Evo najzad i jednog meca kojeg bi morali da pogodimo. Ovaj mec bih uporedio sa utakmicom Serie A izmedju Intera i Monze gde je Inter "morao da pobedi" a Monza povela sa 2:0 u prvom poluvremenu, pa se Inter na kraju porodio da bi pobedio. Dakle, ovde sve zavisi samo od domacina, a ne od gosta, a to znaci da smo u njihovim rukama. Barcellona vs Partizan Samo cu zamoliti neprijatelje iz prve lige, da me puste jos jednom, poslednji put u zivotu, i nikada vise ne moraju, da prvi postavim kao svoj predlog ekstremni klizni handicap od +12,5 na Partizan, ili cu umreti. Evo, bicu dobar, necu vise nikada napisati nijedan post ako treba, necu se nikome podsmevati, bicu pozitivan i dobar, samo me pustite jos ovaj put, molim vas. A evo i tri moja predloga bez koriscenja kliznih handicapa za nagradu, besplatni put oko sveta. Jedinica na Fenerbahce, i overi poena na utakmicama Bayern vs Efes i Barcellona vs Partizan, a ako ne mogu overi, onda yebi ga, jedinica na Fenerbahce i pobede beogradskih govana, Zvezde kod kuce i Partizana u gostima, ali samo ako mora i sa tudjim novcem. I za kraj zamolio bih administratore, ako mozemo da otvorimo neki Topic na ovom smesnom Forumu, gde bismo mogli da udjemo i da placemo ako nam se place. Da imamo mesto na Forumu gde mozemo da placemo, kada se desi da odigramo over 1,5 gol na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, pa se desi na utakmici da crncuga promasi penal, ili da imamo mesto gde mozemo da placemo kada onaj kolega Fic postavi kao svoj predlog da Ceska nece dati Hrvatskoj trideset ili vise golova, a cesi postignu 29 majko moja.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use