Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Arsenal - Hull City (13:30)
Sudac: Mark Clattenburg (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 1.63
tLBX6vA.png

Manchester United - Watford (16:00)
Sudac: Robert Madley (4.06)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.50
16xu05s.png

Middlesbrough - Everton (16:00)
Sudac: Mike Dean (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 1.83
0pRNzRL.png

Stoke City - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.65)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 2.25
Yy0ZpY2.png

Sunderland - Southampton (16:00)
Sudac: Paul Terney (3.17)
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 1.58
27PfpZP.png

West Ham - West Bromwich Albion (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.30)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.08
p52ZOQF.png

Liverpool - Tottenham Hotspur (18:30)
Sudac: Anthony Taylor (3.90)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.71
ViHIu0p.png

Primera

Real Betis - Valencia (13:00)
Sudac: Daniel Jesús Trujillo Suárez (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 3.00
MoV9esm.png

Alavés - Barcelona (16:15)
Sudac: Carlos Clos Gómez (5.18)
Prosjek ekipe 1: 3.33
Prosjek ekipe 2: 2.10
owsZcnW.png

Athletic Club - Deportivo La Coruña (18:30)
Sudac: Mario Melero López (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 1.95
MUOHPDO.png

Osasuna - Real Madrid (20:45)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (5.55)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 1.95
BpfITgA.png

Serie A

Fiorentina - Udinese (20:45)
Sudac: Maurizio Mariani (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.17
XV1X9b6.png

Bundesliga

Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt (15:30)
Sudac: Benjamin Cortus (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.37
Prosjek ekipe 2: 2.79
E7Wv8HE.png

SV Darmstadt 98 - Borussia Dortmund (15:30)
Sudac: Wolfgang Stark (5.38)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.42
8S5PtxQ.png

FC Ingolstadt - Bayern München (15:30)
Sudac: Felix Zwayer (3.30)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.37
Z0cwDjI.png

RB Leipzig - Hamburger SV (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (2.63)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.21
ZRI8twp.png

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach (15:30)
Sudac: Benjamin Brand (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.21
unzNMwz.png

Schalke 04 - Hertha BSC (18:30)
Sudac: Markus Schmidt (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.84
zHIpWed.png

Arsenal-Hull 

Iz kolo u kolo sve je izglednije kako će Arsenal i ovu sezonu završiti bez osvojenog naslova prvaka. Nakon kiksa na domaćem terenu protiv Wattforda, Topnici nisu uspjeli smanjiti zaostatak u izravnom dvoboju sa Chelsea. Plavci iz Londona očitali su nogometnu lekciju Arsenalu i sa laganih 3-1 otišli na velikih 12 bodova zaostatka, a Arsenalu nanjeli drugi uzastopni poraz zaredom. Hull je napredovao pod novim trenerom Marcosom Silvom. Najbolji dio momčadi definitivno je obrana koja se pokazala granitnom na zadnjem gostovanju kod Manchester Uniteda gdje su uzeli bod u remiju bez golova. Ove sezone na 11 gostovanja upisali su tek dva remija i devet poraza. Obrana Hulla biti će na kušnji protiv najboljeg napada lige. Topnici su postigli 52 gola, najbolji strijelac je Čileanac Sanchez sa 15 golova. Domaća momčad ima problema u obrani no momčad Hulla ne djeluje mi ofezivno toliko opasno da bi mogli stvoriti probleme Arsenalu. Topnici su u krizi no vjerujem da će ih dva poraza zaredom motivirati i da će odigrati utakmicu kakvu nismo vidjeli već jedno vrijeme. Ovdje igram na pobjedu Arsenala i očekujem da do te pobjede dođu bez primljena gola. 

TIP:Pobjeda Arsenala bez primljena gola 2.10 @ bet365

Schalke-Hertha 

Zadnja utakmica subotnjeg rasporeda u Bundesligi derbi je između Schalke i Herthe. Scahlake je neugodno iznenđanje prvog dijela prvenstva, proljetni dio krenuo je nešto bolje tri kola 4 boda, od toga je posebno zvučan bod u zadnjem kolu na gostovanju kod Bayern Munchena kojima su aktualnom prvaku zaustavili niz od sedam pobjeda zaredom. Hertha Berlin trenutno je na šestom mjestu. Započeli su proljetni dio sezone sa dva poraza zaredom, a u zadnjem kolu minimalnim rezultatom slavili su sa 1-0 protiv 17.og Ingolstadta. I Schaleku i Herthi zadjeničko je to da ne postižu puno golova. Hertha je postigla tri, a Schalke dva gola u tri proljetna kola. Napad Herthe trebao bi biti bolji jer se sa Afričkog kupa nacija vratio Salomon Kalou koji je postigao pet golova u sezoni. Napad Schalkea i ovaj susret predvoditi će zimsko pojačanje Guido Burgstaller. I Statisika je na strani ovog tipa. Scahlke je odigrao 11 utakmica gdje je bilo manje od 2,5 gola, Hertha utakmicu manje. Jedna i druga momčad ne djeluju previše opasno u napadu, imaju solidnu obranu i mislim da nas očekuje uspavanka gdje će jedan gol odrediti pobjednika. 

TIP:Manje od 2,5 gola 1.70 @ bet365

Real Betis-Valencia 

22.kolo Španjolske La lige donosi nam dvoboj donjeg dijela ljestvice. Real Betis na 13.om mjestu dočekuje Valenciu koja je na 16.om mjestu. Kada se činilo da je Valencia uhvatila formu nakon dvia vezana trijumfa, Šišmiši su se vratili natrag i vezali dva poraza. U obje utakmice dobili su crveni karton i na taj način olakšlai put do pobjede protivniku. Prvo su izgubili kod Las Palmasa 3-1, kod 1-1 u 51.oj pocrvenio je Haddadi koji je dobio dva žuta u samo 3 minute. U prošlom kolu su kod kuće izgubili od Eibara 0-4. Gubili su 1-0 kada je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvrmena Soler skirivio penal kod 0-1 i dobio izravni crveni karton. Real Betis ima slab napad postižu gol po utakmici, to je bilo dovoljno u zadnjem kolu na svome terenu 1-1 odigrali su sa Barcelonom prije te utakmice dva kola odigrali su bez postignuta gola. Obrana je jači dio momčadi Real Betisa, Valencia će pokušati sa povratnicima Nanijem i Dani Parejom pronaći rupu u obrani domaćih. Real je tvrd orah na svome terenu u zadnja četri domaća susreta, samo im je Barcelona postigla pogodak. Valencia je podigla igru s novim trenerom. One dvije pobjede zaredom nisu bile slučajnost i mislim da se oni mogu vratiti na pobjednički put. Betis je tvrd i čvrst no Valencia ima napad koji može postići gol svakome. Moj tip ovdje je da Valencia neće izgubiti ovaj susret.

TIP: Draw or Valencia 1.55 @ bet365

Jučer je kombinacija sa Napolijem lijepo prošla pa idemo nastaviti u istom stilu ;)

acqa6CU.png

Oklade ovog tipa su odlične i često nelogične da se mogu kombinirati jer ako će jedna ekipa imati dominaciju i napadati veći dio utakmice, stvarati prilike, ubacivati, pucati na gol, onda je za očekivati da će imati veći broj kornera tj. da će prvi doći do 5 kornera a isto tako da će i pobjediti. Ovo samo bet365 daje kombinirati.

Monaco u Ligue 1 igra fantastično u zadnje vrijeme. Prvi su na tablici, i najefikasnija su momčad ne Ligue 1 nego svih natjecanja. Dali su do sad nevjerojatnih 70 golova i to u Ligue 1 koja ne obiluje velikim brojem golova. Dakle, postižu preko 3 gola po utakmici i to ekipa koje je donedavno, kada bi pobjeđivala, pobjeđivala sa 1-0. Igraju atraktivan nogomet i opasno prijete PSG-u da im preotmu naslov. 

Kada su korneri u pitanju Monaco je druga najbolja momčad Ligue 1, odmah nakon Lyona. Do sada su imali 123 kornera u 23 utakmice, odnosno 5,34 po utakmici. Trebamo uzeti u obzir da doma ostvaruju znatno veći broj kornera nego na gostovanjima!

Mezt je pak do sada osvojio ukupno samo 83 kornera a i zanimljivost je da dozvoljavaju jako velik broj kornera protiivnicima, do sad ukupno 121. Naravno u gostima ostvaruju znatno manje kornera nego pred svojim navijačima.

Sve ukazuje na pobjedu Monaca, a vjerujem da će uz atraktivnu igru i dominaciju doći do 5 kornera bez većih problema. 

Ovo je riskantna oklada ali mislim da vrijedi probati, koeficijent je itekako privlačan. Druga opcija je odigrati da će Vonn biti bolja od Stuhec za što je identičan koeficijent. 

ypfnzf9.png

U St.Moritzu je na rasporedu spust a najveći favorit za pobjedu je Ilka Stuhec, 26-godišnja slovenka koja je u odličnoj formi i koja je bila nabrža na treningu. Vonn je daleko iskusnija skijašica, koja je osvojila sve što se osvojiti dalo. Mislim da je koeficijent neralan odnosno da je Stuhec postavljena za prevelikog favorita ovdje. Evo i rezultata treninga. 

Suter i Vonn su itekako ozbiljni kandidati za prvo mjesto i siguran sam da su dovoljno iskusni da se na treningu nisu bacili 120% već su više ispitali stazu te da su sigurno mogli dati malo više gasa da je trebalo. 

3YFT8M8.png

Evo i rezultata superkombinacije od petka koju Stuhec, službeno, nije završila.

eKihrQE.png

Generalno sve je moguće ali Stuhec je postavljena za prevelikog favorita i nebi me čudilo da podbaci. Vidjet ćemo. 

MONACO – METZ | POBJEDA MONACA @1.22

Zabilježili su tri pobjede u posljednje četiri utakmice i na kraju je Metz pobjegao iz zone ispadanja. U 25 kolu idu na teško gostovanje u Monaco. Dok se nadaju da će poremetiti i ugrabiti neke bodove od Monaca, šanse da će to ustvari uraditi su vrlo male. Tako da bi na ovu utakmicu najbolje bilo igrati pobjedu domaćina, gdje je trenutni koeficijent na bet365 1.22.

Monaco je u vrhunskoj formi u posljednje vrijeme i u ovu utakmicu ulaze sa deset utakmice bez poraza, gdje su već zabilježili devet pobjeda i samo jedan remi (1-1 kod PSG-a). Oni su u veljači bili blizu lošeg rezultata protiv Chamblyja u Kupu Francuske (4-5 na produžetke), ali su poslije toga nadigrali Nice u pobjedi od 3-0, a zatim su pobijedili i Montpellier (1-2) u utorak.

Cilj će im sada biti da zadrže tu konzistentnost tijekom sljedeća dva tjedna, gdje imaju vrlo važno gostovanje u Ligi prvaka kod Manchester Cityja, a Leonardo Jarim će biti vrlo svjestan da moral njegovog tima mora biti na velikom nivou protiv tima iz Manchestera. Očekujem da će Monaco ovdje ostvariti vrlo uvjerljivu pobjedu, uprkos tom impresivnom nizu Metza.

OSASUNA – REAL MADRID | POBJEDA REALA @1.22

Real Madrid u subotu ide u goste vrlo lošoj Osasuni ove sezone i vjeruju da mogu uzeti tri boda vrlo lako i napraviti savršen uvod za svoj sukob protiv Napolija u Ligi prvaka. Oni su siječanj mjesec završili sa pobjedom protiv Real Sociedada (3-0), a sada im je potreban vrlo visok moral u momčadi kako bi odigrali dobru utakmicu protiv talijanskog kluba.

Los Blancosi su se borili sa formom u posljednje vrijeme, gdje su uspjeli izvući samo jednu pobjedu, tri neriješene i jedan poraz u posljednjih pet gostovanja (ako izuzmemo njihovu utakmicu u Svjetskom klupskom prvenstvu u prosincu). Međutim, vidjeli smo ih u vrlo dobroj formi protiv izazovnog Sociedada, i mislim da će oni imati sve što je potrebno da i na ovoj utakmici ostvare jednu uvjerljivu pobjedu, a koeficijent na bet365 je 1.22

Osasuna je trenutno na dnu tabele sa samo deset bodova koje su skupili u 21 odigranu utakmicu, a ne moramo biti vrlo pametni da vidimo vrlo sigurnu pobjedu Real Madrida. Osasuna je uspjela zabilježiti tri remija i tri poraza u posljednjih šest utakmica u 2017. godini, a trebalo bi im veliko čudo da naprave probleme prvoplasiranom Realu iz Madrida. Zbog toga moja oklada na ovu utakmicu definitivno ide na Real Madrid.

MANCHESTER U. – WATFORD | POBJEDA UNITEDA @1.25

Jedan od najgorih nastupa Manchester Uniteda ove sezone je bio poraz kod Watforda (3-1) i oni su sigurni da će se osvetiti u subotu kada ih ugoste na Old Traffordu. Svi tipuju da bi ova pobjeda za Manchester United značila da bi u skorije vrijeme mogli preskočiti i Liverpoola na tabeli.

Prošlog vikenda je Jose Mourinhova ekipa pobijedila Leicestera, a timovi iznad njih rade užasan posao, što naravno pomaže Unitedu da se vrati u top četiri. Uz osvajanje jednog ili možda čak i dva kupa, mjesto u prva četiri je njihov primarni cilj u ovom trenutku.

Ovaj vikend im je još jedna šansa da poboljšaju svoje izglede i ostvare navedene ciljeve, jer Liverpool igra protiv Tottenhama u subotu navečer i ukoliko bi Redsi kiksali, sa jednim bodom iza njih, United bi mogao doći i do tog petog mjesta. Zbog toga mislim da je ekipa Uniteda dodatno motivirana u ovom susretu i moja oklada ide na njihovu pobjedu, gdje je koeficijent na bet365 1.25.

LISTIĆ DANA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/subota-11-02-listic-dana/

Leipzig RB - HSV

Nogometaši Leipziga, i dalje sjajno pozicionirani na ljestvici (na drugom mjestu) ove subote igraju na domaćem terenu protiv Hamburga u 20. kolu.
Mnogo toga lijepoga smo izrekli ove sezone na račun Leipziga, kao i mnogo toga negativnog kada smo govorili o Hamburgu. Tek je šesnaesti na ljestvici Hamburg koji proživljava još jednu tužnu i ružnu sezonu. Njegovi navijači, pak, vjeruju kako je sada došlo vrijeme za bolje dane, a hvataju se za posljednja dva nastupa i dvije vezane pobjede.
Prvo je Hamburg s 1-0 pobijedio Bayer Leverkusen u prvenstvu, a potom i Köln doma u Kupu 2-0. Drugi put u sezoni je Hamburg uspio vezati dvije pobjede.
No, dok na domaćem terenu Hamburg još i bljesne, u gostima je uistinu neučinkovit. Tek jedna pobjeda, dva remija i čak sedam poraza nisu dobra najava za ovo teško gostovanje.
Jer, Leipzig doma ima strašnu seriju rezultata (osam pobjeda i samo jedan remi). Daje više od dva gola po utakmici i prima manje od jednoga. Iako se navijači Hamburga nadaju da je došlo bolje vrijeme, mi iskreno sumnjamo u bilo što pozitivno za goste u ovih 90 minuta.

Athletic Bilbao - Deportivo

U 22. kolu španjolske Primere nogometaši Athletica će tražiti izlazak iz krize pobjedom protiv Deportiva, suparnika koji ne djeluje uopće opasno kao gost.
Athletic je u posljednjih šest nastupa (pet u Primeri i jedan u Kupu kralja) uspio pobijediti tek jednom. Svladao je doma Sporting 2-1 i to nakon što je gubio. No, Deportivo nije uspio niti to. Klub iz La Corune u istih posljednjih šest utakmica ima pet remija i poraz u posljednjem nastupu (pad kod Eibara 3-1).
Deportivo je momčad koja već godinama definitivno ne ulijeva povjerenje kada napusti svoj stadion. Deportivo je jedna od četiri momčadi u cijeloj ligi koja još nikoga nije pobijedila u gostima ove sezone (pet remija i šest poraza).
Uvjereni smo da se ta tradicija neće promijeniti niti večeras, a prilično smo sigurni da Deportivo neće ugrabiti niti jedan bod.
Iako je Athletic daleko bolje mogao obaviti sve svoje zadatke ove sezone i dalje se drži dobrog ritma na domaćem terenu. Ima sedam pobjeda, tri remija i samo jedan poraz. Slijedi njegovo osmo slavlje, a svakako moramo naglasiti da je Athletic ovog suparnika pobijedio i u gostima ove sezone, u prvom dijelu. Bilo je 1-0 za Baskijce.

IZVOR: lutrija.hr

Neptunas-Juventus 2 2.05 WIN ?

Fucsovics-Ruud 1 1.55 WIN ?

Kopenhagen-Rosenborg 1 1.55 LOSE ?

Prvi par dolazi iz Litve radi se o kosarkaskom mecu ekipa koje djele 4 mjesto s istim omjerom,ali je domacin ovaj tjedan ostao bez 3 standardna prvotimca i njihov izostanak ce se sigurno osjetiti protiv ekipe Juventusa.

A Fucsovics igra turnir u Budimpesti,domaci je igrac,nakon sjajnih pobjeda u Davis cupu svoju formu je prenio na ovaj challenger gdje melje svoje suparnike dok nizozemac Ruud ima iza sebe 2 meca u 3 seta.

Radi se o prijateljskoj utakmici dviju skandinavskih ekipa,Kopenhagen je domacin i ovo ce mu biti zadnji ispit pred pocetak prvenstva dok je Rosenborg tek na pola pripremnog razdoblja.

Norrkoping-Hammarby over 3 2,025

Ista pricao kao od neki dan, ekipe jednostavno igraju na gol vise na ovom prijateljskom turniru. Zasada su rezultati bili 3:2 i 4:3 i mislim da i danas mozemo ocekivati nesto slicno. Obrane su prepropusne, ton turnira je revijalan i nadam se da ce nastaviti u tome tonu.

Anderson Silva-Derek Brunson 1 2,2 

UFC 208 je vcrs na rasporedu i A.Silva hvata mozda i zadnji vlak da pokusa opet doci do borbe za naslov. Spider je vjerojatno najbolji borac u povijesti UFCa, drzi rekorde po broju obranjenih naslova i uzastopnih pobjeda i sve je to radio zaista impresivno. No, u zadnje vrijeme mu se desava sto i svakom borcu, jednostavno ga vrijeme dohvatilo, i nesretni lom noge protiv Weidmana je donio tezak oporavak pa je tu bio i pad na dopingu i hrpa problema za njega. No, ja ga ovdje ipak vidim kao pobjednika iz prostog razloga sto je on i dalje izvrstan kontras, vjerojatno najbolji sto je ikad usao u oktagon, a Brunson se bori zaista agresivno, 4 od 5 zadnjih borbi je zavrsio i to nokautima u prvoj, di je vrsio strasan pritisak na protivnike. No, to mu se ipak osvetilo u zadnjoj borbi pa ga je Whittaker u toj njegovoj navali nokatuirao. Meni to izgledalo dosta smijesno, letao je kao muha bez glave i bacao udarce, a to je ono sto zapravo Silvi najvise pase, protivnik koji tako dolazi na njegove kontre i s takvim borcima nikad u zivotu nije imao problema, pa iako je njegova forma na zalazu, ja mu ovdje dajem sansu, a i kvota mi je primamljiva.

Monaco - Metz 

1 i over 2,5@1,49  wwin

Monaco over 2,5@1,80 bet365

Monaco ne posustaje, i dalje gaze sve pred sobom, uvjerljivo su najefikasnija ekipa u ligi, na svom stadionu su zabili 41 gol u 12 utakmica. Svih 10 pobjeda koje su upisali na svom terenu su pokrile ovu (prvu)okladu.

Danas im nedostaju Germain, Sidibe i Jemerson od prvotimaca ali Jardim ima jednako dobre zamjene tako da to ne bi trebalo uzrokovati prevelike probleme.

PSG je svoju utakmicu sinoc dobio i ne smije biti nikakvog opustanja u igri Monaca. u prvoj medjusobnoj utakmici ove sezone, slavili su u Metzu sa 0:7.

Werder - Borussia MG

oba daju gol i over 2,5@1,90  bet365

Werderova obrana je primila najvise golova u Bundesligi, 41 gol u 21 utakmici. I napad zabija nesto ali ne koliko u obrani mogu primiti i zato se nalaze na samom rubu ispadanja, jedan bod vise od predzadnjeg Ingolstadta i jednaki broj bodova kao i 16. HSV. Zbog toga im je svaka utakmica iznimno bitna i nemaju sto kalkulirati. Njihov danasnji protivnik Borussia MG se malo probudila nakon promjene trenera, upisali su tri pobjede u zadnje tri utkmice(2 u ligi i 1 u kupu, zabili pritom 8 golova). Zadnjih pet medjusobnih utakmica je obilovalo golovima.

bl.jpg

ufc

Poirier D.-Miller J.      1      1.20

Souza R.-Boetsch T.      1       1.20

ukratko, svi su favoriti s razlogom, kvote nisu nesto u singlu ali su odlicne za dignuti tecaj , po meni jako sigurno iako je naravno kao i uvijek sve moguce. sretno

edit: za probati , iznenadenje

Texiera-Cannonier 2     2.87

Tex nije vise onaj stari, maknuo se iz top tima , postao je sam sebi trener, to je recept za propast vidjen milju puta, zadnju borbu je tesko nokautiran ,ja mislim po prvi put u karijeri , ukratko nije onaj stari, prije 2-3 god bi igrao bez iti malo razmisljanja na njega al ovako...u svakom slucaju jos je jako opasan , jeben box strasan udarac i arsenal giljotina i poluga , s razlogom je favorit  al ja cu na narodnom protiv njega cannonier ga uz malo srece moze pobjediti

prije sat vremena, ropest said:

ufc

Poirier D.-Miller J.      1      1.20

Souza R.-Boetsch T.      1       1.20

ukratko, svi su favoriti s razlogom, kvote nisu nesto u singlu ali su odlicne za dignuti tecaj , po meni jako sigurno iako je naravno kao i uvijek sve moguce. sretno

edit: za probati , iznenadenje

Texiera-Cannonier 2     2.87

Tex nije vise onaj stari, maknuo se iz top tima , postao je sam sebi trener, to je recept za propast vidjen milju puta, zadnju borbu je tesko nokautiran ,ja mislim po prvi put u karijeri , ukratko nije onaj stari, prije 2-3 god bi igrao bez iti malo razmisljanja na njega al ovako...u svakom slucaju jos je jako opasan , jeben box strasan udarac i arsenal giljotina i poluga , s razlogom je favorit  al ja cu na narodnom protiv njega

I ja sam ubacio na Cannoniera, dobro si to opisao. Nema trenera i je da ga je KO jedan Rumble al kad se sjetim da ga je i Bader imao u knockdownu ovaj tip bi ga zavrsio da ga dohvati jer posjeduje veliku snagu. Sto se tice Millera i Poriera, ja bi to izbjegao. Porier nije izgledao lose otkad je skocio u LW, al mislim da je ovo malo premala kvota pa mi se cini value probati na Millera jer ga se tesko zavrsava, moze primit puno udaraca i jako je dobar na podu. Nekako onako na iskustvo mi smrdi taj tip, a i taj Porier nekad ko da ne udje u ring. Jos mi je zanimljiva kvota na Iana Mcalla, znam da ga nije bilo dugo, i da je ovaj na 12-0 skoru, al opet netko tko je imao draw s Mighty Mouseom u flyu i borio se ipak s boljom konkurencijom mogao bi tu uzet decision. Plus na vaganju mi se ovaj cinio jako nervozno, vidit cemo. Plus mislim da Holm gubi opet, ako vs Shevchenko nije mogla ostat u boxing rangeu, kako ce protiv vece i bolje muay thai borkinje, a ne cini mi se ko da ce ju ic pokusat rusit.

da, miller je uskrsnuo i prozivljava opet zlatno razdbolje ali dustina volim i mislim da je bolji borac u svim segmentima osim mozda bjj-a(dustin ima podcjenjen bjj) a miller je pokazao slabosti sa odlicnim udaracima sto poirier jest pa sad..jedan i drugi su primili mnogo stete u karijeri i postali podlozni nokautima ali s obzirom da svaka borba pocinje na nogama gdje je poirier po meni superiorniji tipujem na njega, al i to je dobar pick za probati na millera definitvno se isplati ali ja kao dustinov navijac i ne bas neki millerov ljubitelj  nemogu :D

ian mcall je otkazao borbu, nemos vjerovat, tip stvarno nema srece, zadnje 2borbe mu otkazali borci i sada on morao, neka bolest u pitanju..

a holm i ova luda, uh,neznam, trebalo bi biti zestoko, to sam danas rekao svojima igrajte na intuiciju, to mi je bas 50-50, holm bi bilo bolje da koristi hrvanje ali bas to sumnjam da ce ju rusit, to nije njen stil a i ima taj ego i htjet ce se dokazati da je bolja stand up borkinja...   pobjednica dobija cyborg kaze dana, a holm bi se prodala puno bolje ...

vidjet cemo sve za par sati,sretno!

p.s. sve sto zelim i jedino sto me zanima od veceras je silva koem zelim da konacno pobijedi tipovao sam i na njega, ostalo vise manje :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use