Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Napoli - Genoa | 1 

Plavi su se trijumfom u Bologni od čak 7:1 nametnuli kao favorit za 2. mjesto u poretku Serie A, a uvjerljivo su najefikasnija momčad prvenstva sa 55 postignutih golova. Na San Paolu će se lako obračunati sa Genoom koja je u crnoj krizi, imaju 3 remija, 6 poraza i niti jednu pobjedu u zadnjih 9 kola!

Benfica - Arouca | 1

Lisabonski “Orlovi” su nedavno prokockali prednost na vrhu izgubivši u Setubalu, ostao im je samo bod prednosti nad zahuktalim Portom i zato više nemaju pravo na kiks, a Aroucu su pobijedili u 7 od 9 dosadašnjih susreta.

Karabuk - Bešiktaš | 2

I “Orlovi” iz Istanbula su u sličnoj situaciji kao Benfica, u prošlom kolu su konačno zasjeli na lidersko mjesto, preskočili susjede iz Bašakšehira, te ga moraju čuvati kod Karabuka, kojeg su na svom terenu svladali ove sezone sa 3:1.

Bordeaux - PSG | 2

Za razliku od Benfice i Bešiktaša, Parižani moraju loviti 1. mjesto, čeka ih očito maratonska bitka sa opasnim i sjajnim Monacom. Stoga Cavani i društvo moraju slaviti u Bordeauxu, uostalom, tu su pobijedili ove sezone u Liga kupu sa 4:1!

Olympiakos - Žalgiris | 1

Sjajnom serijom od 6 pobjeda u zadnjih 7 kola je momčad iz Pireja stigla do 2. mjesta košarkaške Eurolige, sa Realom i CSKA-om će se boriti za startnu “jedinicu” u play offu. Žalgiris su Grci ove sezone već lako nadmašili u Kaunasu sa 88:75.

izvor: blog.psk.hr

Primera

Espanyol - Real Sociedad (20:45)
Sudac: David Fernández Borbalán (5.30)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 2.19
3BA1VPc.png

Serie A

SSC Napoli - Genoa CFC (20:45)
Sudac: Piero Giacomelli (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 2.70
fDr4SfJ.png

Bundesliga

1. FSV Mainz 05 - FC Augsburg (20:30)
Sudac: Manuel Gräfe (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.11
SoApqxo.png

Francuska liga

Bordeaux - Paris Saint Germain (20:45)
Sudac: Nicolas Rainville (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.42
YzuPYy0.png

Svi mečevi u Budimpešti su mi za overa, ali krenimo redom.

Melzer-Copil over 22,5 1.90 bet365

Prvi četvrtfinalni meč u Budimpešti. Melzer u sezonu krenuo u Chennaiju, dobio Dieza, pa izgubio od Chunga ; na Australian Openu prošao kvale preko De Loorea, Daniela i Rama, a u prvom kolu naletio na Federera kojemu je otkinuo set ; nakon toga prelazi u dvoranu u Quimper i nenadano gubi od Napolitana u dva seta. Ovdje je u prvom kolu dobio Borsosa 6:4 6:2, a u osmini finala odigrao je zanimljiv meč protiv Gombosa u kojem sam također igrao over 5:7 6:2 6:2. Copil je blizu svog rankinga karijere, trenutnio je na 134. mjestu, a najbolji ranking bio mu je 124. Sezonu je otvorio u Bangkoku gdje dobija Sornbutnarka i Kolara pa nenadano gubi od Marterera ; na Australian Openu ispada u prvom kolu kvalifikacija od Bolta u jednom jako teškom meču ; u Koblenzu gubi nenadano od Przysieznog ; za vikend je igrao Davis Cup, izgubio od Gerasimova pa dobio Ivashku. Ovdje je u prvom kolu bio bolji od Safraneka 6:1 6:4, a u osmini finala od De Loorea 6:4 4:6 6:1. Mislim da nas čeka zanimljiv duel koji ima veliku mogućnost da ode u tri seta. Obojici odgovaraju ovakvi uvjeti, a kao što se može vidjeti iz priloženoga, dosta osciliraju, tako da mi se ovo čini kao dobar par. bet365 daje jako finu kvotu na over dok je u ostalima dosta manja, a u nekima je i granica 23,5.

Espanyol – Real Sociedad

Real Sociedad putuje u Barcelonu u 22. kolu da igra protiv Espanyolove ekipe koja je u vrlo dobroj formi. Naime, oni se nadaju da će nastaviti svoj put prema dosljednosti. Međutim, teško se vratiti kada igrate protiv ekipe koja dolazi u susret sa tri pobjede u nizu, pa zbog toga moja oklada ovdje ide na Espanyol.

Espanyol-Real-Sociedad.png?resize=640%2C

Espanyol nije bio u svom najboljem izdanju do prosinca, ali su sada izgubili samo jednu utakmicu u 2017. godini i zaradili tri pobjede i remi u tom procesu. Oni su završili siječanj sa domaćim pobjedama protiv Granade (3-1) i Seville (3-1) i nastavljaju sa finom formom u Februaru sa teškom pobjedom nad Malagom (0-1) u subotu.

Sa Real Sociedadom koji se bori za dosljednost, nema puno toga da ponudi kako bi uskratio Espanyolovu četvrtu pobjedu u nizu. Vidjeli smo ih kada su ostvarili tešku pobjedu protiv Osasune kod kuće (3-2)), ali mi zapravo nisu bili uvjerljivi, s tri poraza koja su pretrpjeli u posljendjih pet utakmica.

Obje ekipe su u finim formama što se tiče postizanja golova, ipak, sa Espanyolom, koji je postigao osam golova u posljednje četiri utakmice i Sociedadom koji je uradio isto u posljednjih šest utakmica, mislim da bi ovdje moglo biti više od 2.5 gola, što je još jedan prijedlog za vas.

Espanyol-Real-Sociedad1.png?resize=640%2

Sheff. Wednesday – Birmingham City

Birmingham je konačno ostvario svoju prvu pobjedu pod vodstvom Gianfranco Zole prošle subote, te da im je ova pobjeda dala samopouzdanje i da će igrati mnogo bolje protiv Sheffield Wednesdaya.

Zola je izjavio kako je sretan sa svojom ekipom i nastupima, ali očito ne i rezultatima, gdje su otišli deset utakmica bez pobjede nakon što je klub dobio nove vlasnike, koji su iznenađujuće odlučili smijeniti odličnog Gary Rowetta i dovesti popularnog Talijana.

No, tri boda su pokupljena kod kuće protiv Fulhama u posljednjem meču, što trebaju zahvaliti samotnom Lukasu Jutkewichzu, a sada ostaje samo da vidimo da li će to biti prekretnica za Birmingham, koji je ispao iz mjesta koja vode u doigravanje tijekom ovih razočaravajućih nizova.

Sa 16 utakmica koje su pred njima do kraja sezone, oni moraju da naprave taj povratak, a šesta pozicija je ta na kojoj je Sheffield Wednesday i oni će baš ciljati tu poziciju, gdje im Sheffield bježi devet bodova. Naš prijedlog za okladu na ovaj par jeste pobjeda Birminghama ili neriješen rezultat (dupla šansa na bet365).

Sheff-Wed-Birmingham.png?resize=640%2C67

Copil zajebo, ako padne i ovo necu forsirati vise danas.

Corrie-Maden over 22,5 1.90 bet365

Corrie u novoj sezoni još nije izašao iz dvorane. U Koblenzu je nenadano poražen od Ungura u dva seta ; u Rennesu prolazi kvalifikacije u kojima je iznenadio Ivashku, ali u prvom kolu je naletio na Rosola kojemu je uzeo set ; u Quimperu gubi od Jacqa u tri seta. Na ovom turniru je u prva dva kola kvalifikacija dobio Miedlera i Poljaka, a u trećem gubi od Vatutina...ipak na turnir upada kao LL, u prvom kolu dobija Pirosa 0:6 6:4 6:2, a u osmini finala pravi manje iznenađenje protiv Reutera 4:6 6:3 6:4. Maden je 16 mjesta bolje plasiran od Corriea, a nakon ovoga tjedna imat će novi ranking karijere. Sezonu je započeo u Bangkoku gdje pravi dva iznenađenja protiv Kwona i Langera, a četvrtfinale gubi od Lia ; na dvoranskom futuresu dobija Gosea pa gubi od Graya, mladog Britanca na kojemu je tada kvota bila preko 10. Ovdje za sada igra solidan tjedan, u prvom kolu iznenadio Hanfmanna 6:3 7:6, a jučer je napravio još veće iznenađenje pobjedivši Kavčića 6:3 3:6 6:4. H2H 1:0 za Madena, prošle sezone u dvorani 3:6 7:5 7:6. Očekujem sličan meč i danas, ranking im je ublizu, slične forme, dosta oscilacija i mislim da ovo ide u tri seta.

Maden vodi u drugom setu 3:0, fale 3 njegova gema još za over i izgubi set 6:4. Dosta od mene za danas, neću forsirati.

Osnabruck-Mainz II 1 1.80 

Susret druge i zadnje momcadi 3. njemacke lige. Osnabruck je jako dobar kao domacin sa skorom 7-2-1, dok je Mainz i najgori gost lige sa 0-2-9 skorom. Osnabruck je dobro krenuo u 2017oj, 3:0 doma pobjeda protiv Munstera i remi protiv prvog Duisburga kasnim golom za 2:2 i zaostatak od samo 3 boda. Mainz je 2017. porazen dva puta po 1:0 i to bas od timova s kojima se bori za ostanak, Zwickau i Pardeborn tako da su sad dosta daleko od zone spasa i mislim da ce ih danasnjim porazom Osnabruck poslati u ligu nize. Jedina losa strana ove oklade je izostanak branica M.Hohnstendt 12/1 i prvog strijelca momcadi Wriedta 21/9, ali i bez njih kvota mi je predobra i moram ju uzeti.

prije 2 sati, johnnyboy6 said:

Osnabruck-Mainz II 1 1.80 

Susret druge i zadnje momcadi 3. njemacke lige. Osnabruck je jako dobar kao domacin sa skorom 7-2-1, dok je Mainz i najgori gost lige sa 0-2-9 skorom. Osnabruck je dobro krenuo u 2017oj, 3:0 doma pobjeda protiv Munstera i remi protiv prvog Duisburga kasnim golom za 2:2 i zaostatak od samo 3 boda. Mainz je 2017. porazen dva puta po 1:0 i to bas od timova s kojima se bori za ostanak, Zwickau i Pardeborn tako da su sad dosta daleko od zone spasa i mislim da ce ih danasnjim porazom Osnabruck poslati u ligu nize. Jedina losa strana ove oklade je izostanak branica M.Hohnstendt 12/1 i prvog strijelca momcadi Wriedta 21/9, ali i bez njih kvota mi je predobra i moram ju uzeti.

Također sam gledao taj par i kvota mi je totalno nerealna s obzirom na bodovno stanje ekipa,ali sam onda vidio njihove međusobne,gdje je zadnjih 5 utakmica završilo sa x-om i to me odvratilo od igranja tog para za veći ulog,jer je očito da nešto mute,ali opet kec bi morao doći...

prije 51 minute, Koki22 said:

Također sam gledao taj par i kvota mi je totalno nerealna s obzirom na bodovno stanje ekipa,ali sam onda vidio njihove međusobne,gdje je zadnjih 5 utakmica završilo sa x-om i to me odvratilo od igranja tog para za veći ulog,jer je očito da nešto mute,ali opet kec bi morao doći...

Mute mute oni.. i nije slučajno da baš cijelu 2015.- i 2016 igraju nerješeno.. nikako ovo ja ne bi za veći ulog.. prije bi X odigrao :)

prije 21 minute, Analyzer said:

Pozdrav,

vidim nitko ne spominje Sloveniju Hockey?

Slovenija-Italija 1@ 1,65

Vidim da su po međusobnom skoru bolji slovenci a i jučer su tukli Poljake 4:1 koji su tukli bili Italiju 4:1 prije par mjeseci..kad se sve zavrti mislim da je ovo pobjeda Slovenaca :)

Slovenci su dosli u dosta mjesanom sastavu. Jucer dobili poljake od kojih su izgubili istim rezultatom prije godinu dana. Jucer branio Grancar, dosla su tri vratara i izbornik najavio da ce sva 3 dobiti priliku. Izjavio da je jedino bitno da igraci ispostuju dogovoreno. Po svemu rezultat je u drugom planu a takve utakmice ne volim igrati. 

2Z8DJTQ.png

IMO super kombinacija. Napoli na vrhuncu forme, nizaju pobjede i zabijaju puno, igraju atrakaktivno. Statistički imaju oko 7 kornera po utakmici, a pred svojim navijačima naranvo i puno više. Genoa je pak čista suprotnost, forma im je u padu, a na gostovanjima ne bilježe veliki borj kornera. Jednstavno sve što vidim je na strani Napolija, očekujem pobjedu te da imaju barem 5 kornera (od gostiju ne očekujem d auopće dođu do tog broja).

Odigrat ću 2-3 listića, te će kao treći par biti nešto iz sutrašnje ponude, pa ako ovo prođe, čeka se zadnji par ;)

uEIwrUM.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use