Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 9.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

pozdrav ljudovi.... :D

ATLANTA HAWKS - DENVER NUGGETS

zbroj koševa 224,5 - UNDER/MANJE

Ako pogledamo malo njihove međusobne susrete, vidjet ćete da ovu granicu nisu prošli još od 2009. godine u regularnom dijelu, tek jednom kad je bilo neriješen rezultat... ovo igram za srednji ulog i igram isključivo na statistiku... 

sretno ako netko isprati... 

EDIT: tekma počinje za otprilike 2 sata i 30 minuta a to je iza ponoći pa je zato u rubrici četvrtak.... 

prije 8 sati, moneyhunter said:

pozdrav ljudovi.... :D

ATLANTA HAWKS - DENVER NUGGETS

zbroj koševa 224,5 - UNDER/MANJE

Ako pogledamo malo njihove međusobne susrete, vidjet ćete da ovu granicu nisu prošli još od 2009. godine u regularnom dijelu, tek jednom kad je bilo neriješen rezultat... ovo igram za srednji ulog i igram isključivo na statistiku... 

sretno ako netko isprati... 

EDIT: tekma počinje za otprilike 2 sata i 30 minuta a to je iza ponoći pa je zato u rubrici četvrtak.... 

evo i sa produžetkom nisu prošli ovu granicu.... 

nadam se da je netko ispratio... :)

Anadolu Efes - E.A. Milano | EUROLIGA - KOŠARKA 

Jedna od večerašnjih utakmica Eurolige je i ona u Istanbulu gdje u goste Anadolu Efesu stiže talijanski prvak Milano.
Posve različite ambicije imaju ove dvije momčadi u završnici osnovnog dijela sezone u Euroligi. Anadolu Efes se bori ostati tamo gdje je sada (u krugu osam najboljih koji nastavljaju natjecanje). Trenutačno je Efes baš na rubnom osmom mjestu s omjerom 10-11.
Milano je, pak, debelo iza (omjer 7-14) i pokušava koliko je god moguće na pozitivan način privesti kraju natjecanje u kojem je, blago rečeno, razočarao.
Često Milano u tome ne uspijeva, ali u prošlom kolu je izrežirao čudo. Na domaćem parketu je nadoknadio -25 protiv Darussafake i pobijedio. No, Milano se ove sezone kao domaćin pokazao u jednom svjetlu, a u gostima u posve drugom. Naime, na gostujućim parketima Eurolige Milano ima mizernih 1-9 (pobijedio je jedino spomenutu Darussafaku u gostima).
Anadolu Efes igra dobro zadnjih tjedana. Ima ukupnih 5-1 (samo tijesni poraz kod CSKA). Kao domaćin u Euroligi ima solidnih 6-3 i svakako je favorit u utakmici gdje je ulog mnogo veći za domaćina nego za Milano.

Panathinaikos - Brose Basket | EUROLIGA - KOŠARKA 

U Ateni će košarkaši Panathinaikosa i njemačkog Brose Basketa u četvrtak odigrati utakmicu 22. Kola Eurolige. Veliki favorit je domaća momčad.
Panathinaikos relativno sigurno drži jedno od mjesta unutar osam najboljih. Trenutačno je šesti (omjer 12-9), a i forma tog kluba kroz cijelu sezonu je podloga za vjerovanje kako će biti i na kraju među osam i time nastaviti natjecanje u Euroligi.
Pogotovo je Panathinaikos dobar izbor na domaćem parketu gdje je u Euroligi ostvario sjajan omjer 9-1. Jedina izgubljena utakmica je, istina, ona za navijače i najvažnija (poraz od Olympiakosa), no velikog su rivala, primjerice, nedavno u prvenstvu dobili u ovoj dvorani s uvjerljivih 72-59.
U prvom dijelu sezone Panathinaikos je pobijedio Brose Basket u gostima (84-83), a večeras vjerujemo i u lakši put do slavlja. Brose (jedanaesti na ljestvici) je cijele sezone nedorečen u gostima (omjer 2-9) i kakav god parametar pogledamo uvijek dolazimo do činjenice da je Panathinaikos bolja momčad. Na svom parketu pogotovo…
izvor: lutrija.hr

Škugor-Vanni over 21,5 1.80 bet365/Wwin 

Škugora sam jučer također pisao over pa ću kopirati jedan dio teksta. Škugor ima jako dobar tjedan iza sebe. Iako je Hrvatska (očekivano) poražena od Španjolske, momci su pružili dobre partije i uzeli dva nenadana boda, a posebno je iznenadio Škugor koji je prvog dana izneandio Carrena a u nedjelju je otkinuo set Bautisti, nažalost nešto više nije mogao. Ne može se pohvaliti nekim igrama prije Davis Cupa jer je izgubio sva tri odigrana meča: Chennai - Kovalik 3:6 4:6 ; Australian Open - Bachinger 6:7 3:6 ; Koblenz - Gianessi 4:6 6:7. Kao što sam spomenuo na početku teksta, i jučer sam ga pisao over protiv Ivashke i došlo je uz manje probleme 3:6 7:6 7:6. Vanni je dva uvodna meča u novoj sezoni izgubio, u kvala Dohe od Basilashvilja i u kvalama Sydneya od Eliasa. Prošao je kvale Australian Opena preko Gaioa, Sarkissiana i Satrala, a zanimljivo da je u sva tri meča izgubio prvi set pa okrećao meč ; u prvom kolu je predao Berdychu nakon što je izgubio prvi set. U prvom kolu ovoga turnira dobio je Arnaboldija 6:3 6:3. Čim je Škugor završio svoj meč protiv Ivashke, išao sam vidjeti protiv koga igra u osmini finala i čim sam vidio da je u pitanju Vanni, zacrtao sam sebi da ću igrati over pa kolika god granica bude, a kada sam vidio 21,5 odlučio sam malo i pojačati ulog, posebno nakon jučerašnjeg dana. Za Škugora se zna da mu odgovaraju ovakvi uvjeti, a isto to vrijedi i za Vannija. Možda se neki sjećaju kako smo ga stalno gonjali overe pred kraj prošle sezone. Prvo je tijekom srpnja vezao sedam overa u osam mečeva od kojih samo dva nisu otišla u tri seta ; zatim je "eksplodirao" u zadnja dva dvoranska challengera u sezoni, oba je osvojio, a u 10 mečeva samo jednom nismo vidjeli over, pola ih je otišlo u tri seta, a vidjeli smo čak 11 tb-ova. Znači susreću se dva tenisača koji igraju jako dobro u ovim uvjetima (na ovoj razini), u finim su formama, vjerujem da ćemo vidjeti barem jedan tb i po meni se ovo isplati odigrati.

Prekinut niz..šteta, Škugor ne iskoristi 6 break lopti u prvom setu, kod 4:5 servira i ima 40:0, gubi četiri vezana poena i naravno Vanni koristi prvu bl, uzima set i Škugor se raspada

Norrkoping-HJK over 2,5 1,66 

Nastavak prijateljskog kupa, neki dan sam igrao HJK kad je igrao protiv domacina Hammarbya i zavrsilo je 3:2 i danas mislim da opet mozemo ocekivati golijadu. Uz ovaj susret u ovoj godini HJK je igrao i dva kup meca koja su zavrsila rezultatima 4:0 i 3:2, dok je Norrkoping odigrao 3 prijateljske, zadnju dobio 6:1 protiv Freja, ali i 2 puta porazen s 6:1 od Shaktara i 3:1 od Mattesburga. Ovi rezultati su zapravo pokazatelj da defenzivno nesto ne stima kod obje ekipe i u utakmici bez naboja sigurno ce se ici na pogodak vise, a manje ce se cuvati gol.

Paire-Lopez 1 1.82
Darcis-Seppi over 22,5 1.84

Wwin 3,35 

Lagani double. Paire jest luđak u glavi ali igra fino ove sezone i još igra u svojoj zemlji. Lopez je imao problema s leđima za vikend u Davis Cupu, jučer težak i dug meč protiv Benneteaua pa nakon toga lagano izgubio parove (nenadano). 
I o Darcisu i Seppiju sam pisao zadnja dva dana, očekujem sličan meč kao Džumhur-Seppi jučer, u solidnim formama, odgovaraju uvjeti i mislim da ovo ide u tri seta.

20:15  Panathinaikos - Brose (N.Calathes) -8,5+ under - 1,85 wwin

Veoma bitna utakmica igra se veceras u dvorani Nikos Galis, gdje domaci Panathinaikos docekuje Brose.Grci su trenutno 6 momcad EL sa skorom 12-9, kuci 9-1.Nakon poraza od Zvezde u gostima 72-66, uslijedile su pobjede u ligi nad Olympiakos 72-59, zatim Galatom u gostima u okviru EL 84-79, a njihov zadnji mec je pobjeda protiv Koroivosa u gostima 76-55.Bamberg zauzima 11 mjesto sa skorom 8-13, u gostima 2-9.Cudna su ekipa, mogu izgubiti lagano mec, a isto tako dobiti nekog favorita.Odigrali su tijesne meceve protiv Reala i Olympiakosa, oba izgubili na kraju, ali su oducili Maccabi od kosarke 90-75 i eto opet donekle imaju nadu za prolaz dalje, ali za to ce biti potrebna jos neka gostujuca pobjeda.

Ono za sto sam se odlucio kada je ovaj mec u pitanju jeste under na Calathesa.On ove sezone ima prosjek od 11.5pts za skoro 29 minuta na parketu u 21 utakmici sto se tice EL.U A1 ligi ima prosjek od 7.69pts po mecu za skoro 22 minute na 16 utakmice.Ono sto je primjetno jeste da je on bas propao u formi.Cim su se oporavili neki igraci u ovom timu odma se to osjetilo na Calathesu tako da njegove brojke u zadnje vrijeme nisu sjajne.Na ovu granicu on je imao1 5 uzastopnih overa, a onda 5 uzastopnih undera, da bi u proslom kolu protiv Galate postigao 10pts uz sut 2/4 za 2 i 2/4 za 3.U domacem prvenstvu protiv Koroivosa postigao je 6pts za 21 minut na parketu.U prvom mecu protiv Bamberga postigao je 13pts za skoro 33 minute, ali treba reci da taj mec nije igrao Mike James.Obzirom da i sam Brose svoju igru bazira vise na bekove, ali i igru sa nizim igracima, ocekujem da Calathes puno vise posla odrađuje u odbrani u ovom mecu, jer ima igraca Panathinaikosa koji su vise raspolozeni od njega stoga ne vjerujem da ce ici preko.

Atletico MG-Joinville ah(-2) 1 1,80

Domacin je zaista veliki favorit u ovom susretu i kvota je mizernih 1.15, no kad vidimo da je Joinville jos jutros igrao mec u drugom natjecanju(Campionato Catarinense) za ovaj susret u brazilskoj Primeira ligi ocekuje se nastup s rezervnim sastavom, kad se tome i pridoda poraz od Cruzeira u proslom kolu, Atleticu se namece imperativ pobjede, i to, po meni, lagane i uvjerljive.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use