Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.10. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Jučer je bio dosta realan dan, pogotovo u nogometu, i šteta da jučer nisam igrao sa vecim ulogom (Wolfsburg i PSV), ali svejedno sam profitirao. Nadam se da će i danas dan proteći bez nekih iznenađenja.

Još ponuda nije izašla pa o parovima i listićima više poslije.

Za sada sma siguran da ću igrati Lyon...

Evo nasao sam parove:

posto sam iz Bjelovara dobro znam kako ce ova tekma zavrsiti...

Na glavnom cu odigrat 2 a na narodnom cak i hendikep....a to je ovaj par:

Bjelovar-Nexe 2 ko kuca  ;D -rukomet

Bologna-Juventus 2

Sretno svima pa i meni!!! ;D

btw. necu odigrat Juventus predomislio se..bio sma na nekakvbim konzultacijama sa

frendom koji zivi za juventus pa kaze da nije pametno jer fali 11 igraca...

znaci u potrazi sam za jos jednim parom  ;D

jel se isplati igrat španjolski kup?

Hm...

Pa prošlih sezona sam to znao igrati, ali koliko u ponudi piše ovo su prve utakmice, dakle ekipe će sigurno igrati sa B/C sastavima i mogu si dopustiti i da ne pobjede jer uzvrate igraju uglavnom doma.... Barca je jučer bila "zicer" pa je dobila sa samo 1:0. Isto su igrali sa mix sastavom...

Iz iskustva rijetko kada dupove igram sa vecim ulozima jer ako ništa postoji solucija da ekipa prođe na produžetke, a mi obično igramo klađenje u regularnom vremenu, pa u tom slučaju padamo...

Za danas razmišljam igrati Lyon i Napoli. Još me vuce Manchester United i možda Ajax... još ću se informirati pa poslije napišem razmišljanja za par parova za koje mislim da budu prošli...

SOACHAUX - LYON 2

ASTON VILLA - BLACKBURN 1

LIVERPOOL - PORTSMOUTH 1

MANCHESTER UTD. - WEST HAM 1

HEERENVEEN - VITESSE 1

MILAN - SIENA 1

HOUSTON - MEMPHIS 1 (NBA)

Eto neki parova, živi bili pa vidjeli  ;) ;D

Dobrodošli na forum i sretno sa listićem. Nadam se da će biti dobitni  :)

Ja sam nakon dugog premišljanja odlučio odigrati:

Lyon

Napoli

Manchester United

tečaj je oko 3,00

Analize za prva 2 para možete naći na http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=550.msg2771#new dok za Manchester United vjerujem da će dobiti pred svojim navijačima. West Ham je u rezultatskoj krizi, međutim dobro su se držali protiv Arsenala. Unatoč tome mislim da u ovoj situaciji kada su Manch. Utd. neophodni bodovi teško mogu uzeti nešto u ovoj utakmici...

nisi trebao fale im sljedeci igraci:

MATHIEU FLAMINI: "The player present himself with a muscle problem to his left thigh. We believe it's a knock, but he will still have to rest for two or three days."

RINO GATTUSO: "He had another small trauma to his right knee, which has been giving him troubl this year. In any case, the athlete should be available of the team already from tomorrow."

RONALDINHO: "He had a bruise to his right kneecap. Today he underwent some tests, in the afternoon he will do a radiography. I think that even he will need a couple of days rest."

PHILIPPE SENDEROS AND KAKHA KALADZE: "They're resuming the work with the team, therefore I think that they will have a 'typical' week to be ready for Sunday."

ALESSANDRO NESTA: "He rested for a couple of days because he felt some pain again and underwent some specific therapies. I think that from Wednesday he can resume the work with the team."

CLARENCE SEEDORF: "Even today he underwent some therapy for this problem to his right hip. He will undergo a radiography today. I think that he will be available already from tomorrow, but we shall see how he presents himself tomorrow before training."

Plus Jankulovski koji je suspendiran i Pirlo kojeg nema već duže...

To su izjave fizioterapeuta milana...lijen sam prevodit. ;D

Ma meni je taj Milan ove sezone enigma. Svaki put kada igram na njih ne dobiju a igrao sam ih protiv Cagliarija koja je najslabija ekipa. Ali zato su poslije dobili Atalantu u gostima (navodno su jako loše igrali), kada ih nisam igrao, a i Sampdoriju su dobili jako sretno iako to rezultat nebi rekao. Bilo je 0:0 do 50te minte kada je sudac svirao nepostojeći penal za Milan i isključio igrača Sampdorije i tim potezom je riješio utakmicu u Milanovu korist. Sampdorija je u toj situaciji ostala oštečena i Milan je "proigrao" tek sa igračem više i vodstvom od 1:0. U prvom poluvremenu su par puta imali veliku sreću jer se je lako moglo na pol. sa rez. 0:1...

Goks koliko si siguran da Lyon dobiva?ces ic maksimalnim ulogom?

neznam da odigram single taj par??

Glavni sam igrao sa maksimalnim ulogom. Mislim da je Lyonu krajnje vrijeme da izađe iz krize i imaju idealno gostovanje. Ako njih ne dobiju onda se mogu opasno zabrinuti za svoju igru...

Možda me je čak najviše strah Manchester Uniteda...malo ironično jer je to najmanji koef. na listiću...

Lako moguće da danas budu "čudni" rezultati jer je jučer sve bilo prerealno i još žalim što nisam igrao sa glanvim ulogom, nego samo rekreativno...

Ma meni je taj Milan ove sezone enigma. Svaki put kada igram na njih ne dobiju a igrao sam ih protiv Cagliarija koja je najslabija ekipa. Ali zato su poslije dobili Atalantu u gostima (navodno su jako loše igrali), kada ih nisam igrao, a i Sampdoriju su dobili jako sretno iako to rezultat nebi rekao. Bilo je 0:0 do 50te minte kada je sudac svirao nepostojeći penal za Milan i isključio igrača Sampdorije i tim potezom je riješio utakmicu u Milanovu korist. Sampdorija je u toj situaciji ostala oštečena i Milan je "proigrao" tek sa igračem više i vodstvom od 1:0. U prvom poluvremenu su par puta imali veliku sreću jer se je lako moglo na pol. sa rez. 0:1...

i meni se isto tako dešava, ali se nadam da će danas dobiti......a manchester bi trebo dobiti west ham koji ima dva poraza za redom i to kao domaćini, a manchester bi trebao pobjediti... valjda...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use