Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 7.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije 9 sati, Dominik999 said:

Hvala i svida mi se ;)

Nekako mi se čini da se ovo mora uzeti 5,5 žutih više? Ili se varam? :) Pošto će biti naganjanja rezultata od strane Atletico Madrida, a i kad nema nekog rezultatskog imperativa, između ove dvije ekipe uvijek bude rat na terenu, i skoro uvijek odu over na ovu marginu! :) Ispravi me ako sam šta krivo napisao :D

Evo jedan prijedlog od mene! Upozoravam, nije to po meni zicer, ali mi je par upao u oči. 
Sutra počinje ATP turnir u Sofiji (Bugarska, tvrda podloga, 250). Evo link ždrijeba: 
http://www.protennislive.com/posting/2017/7434/mds.pdf
Kao meč u kojem očekujem iznenađenje navodim suret Marterera i Darcisa.
Evo link za meč:
http://www.rezultati.com/utakmica/lGidtSGm/#detalji
Merter je upoznat s podlogom, jučer i danas odigrao dva kavalifikacijska meča. Jučer protiv 1000. Andreeva kojeg je za 37 minuta masakrirao s 6:2 6:0 te danas protiv Tepavca, s kojim se "mučio" sat i 22 minute; 7:6(4) 7:5. Uglavnom, samo bih htio naglasiti da se je Nijemac upoznao s podlogom i da se nije nešto previše umorio u tim kvalifikacijskim mečevima. Od "većih" rezultata u bližoj budućnosti je polufinale u Bangkoku.
E sada ono po meni važnije zašto sam se odlučio za ovaj meč. Darcis je u petak odigrao prvi meč Davis Cupa između Belgije i Njemačke. Napravio je svoju prvu senzaciju svladavši Kohlschreibera i to u maratonskom meču koji je trajao 4 sata. Steve Darcis ga je pobjedio u 5 setova, povevši u prvom setu. Kohlescreiber je preukrenuo susret u svoju korist, no Darcis uzima zadnja dva seta, i to oba u tie breaku. Zatim Alexander Zverev poravnava taj isti dan, no već u subotu Belgijanci rade čudo, te u parovima pobjeđuju Nijemce. Stoga u treći dan Belgijanci ulaze s vodstvom od 2:1. Glavni akteri četvrtog ogleda su bili Alexander Zverev i, za nas bitan, Steve Darcis. Nikome ni na kraj pameti nije bilo da Zverev može prokockati daljnji plasman Nijemaca. Nijemci su po kladionici bili golemi favoriti prije početka Davis Cupa, kvota je na njih bila 1,10. Uz to gubili su već 2:1 pa stvarno ni u ludilu nisam mislio da je Darcis spreman na još jedan šokantan potez. No ipak, usprkos svim očekivanjima, Darcis radi drugu senzaciju i pobjeđuje mladog Zvereva rezultatom 3:1. Meč je bio nešto kraći od onoga protiv Kohlscreibera, taj je potrajao 3 sata, šta je isto puno za igrača poput Darcisa. Uglavnom, mislim da je svima jasno da se Darcis dosta istrošio u tim mečevima. Kilometarska razlika između Frankfurta, u kojem se igrao spomenuti Davis Cup ogled, i Sofije, u kojoj se održava gore navedeni turnir, iznosi 1390 km. Znam da se to avionom prijeđe za par sati, ali i to zna biti umarajuće nakon dva maratkonska meča. Uostalom, vjerujem da je Steve Darcis dobio veći bonus od belgijasnkog teniskog saveza pošto je priredio lijepo iznenađenje za njihovu naciju. Isto tako vjerujem da je taj bonus veći od nagrade koje bi dobio ovdje plasiravši se u drugo kolo.

Dakle, mislim da sam naveo dosta argumenata zašto odigrati na Marterera, na kojega je trenutno kvota u Supersportu 2,70. I da, skoro sam zaboravio, za one koji ne žele riskirati, isto tako predlažem over gemova, jer su se ova dva tenisača susrela prošle godine, gdje je slavio Darcis rezultatom 6:7(7) 6:4 6:4, isto tako na tvrdoj podlozi u Eckentalu! Sretno! :D

P.S. Konačno sam stavio svoju sliku! :D

19:00 Montpellier  - Monaco 2 - 1,83 wwin

Montpellier zauzima 13 mjesto tabele sa 26 boda iz 23 utakmice.Imaju skor 6-8-9 sa gol razlikom 32:40.Na svom Stade de la Mosson odigrali su 11 utakmica i upisali skor 6-4-1 sa gol razlikom 19:8.Nakon sto su vezali su dva poraza, oba u gostima, prvo Metz 2:0 a onda i Marseille 5:1, u proslom kolu upisali su vrlo vaznu pobjedu nad Bastiom 2:1 i tako se malo odmakli od donjeg dijela tabele.Mijenjali su i trenera, pa je na mjesto Frédéric Hantza, dosla dva trenera koji ce raditi kao duo, Jean-Louis Gasset i Ghislain Printant i eto na svom debiju upisali su pobjedu.Bilo je i nekih transfera tokom prelaznog roka.Nakon sto su prodali Sansona u Marseille za 9 miliona, doveli su Mukielea iz Lavala za 1.5 milion, Dollya iz Mamelodia za 1.7 miliona, Pokorny iz Slovana za 1.5 milion, a na posudbu je dosao Ikone iz PSG.Trener Gasset za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Jourdren, Pionnier, Deplagne, Mukiele, Mongongu, Hilton, Pokorny, Rémy, Roussillon, Skhiri, Sylla, Lasne, Dolly, Boudebouz, Ikoné, Mounié, Camara, Mbenza.

Nedostaju N'Diaye (odbrana,2/0), Congré (odbrana,14/1), Poaty (odbrana,3/0), Marveaux (sredina,7/0), Sessegnon (sredina,13/1), Ninga (napadac,9/5).

Monaco je trenutno lider prvenstva sa 52 boda iz 23 utakmice.Imaju skor 16-4-3 sa gol razlikom 68:22.Kao gosti odigrali su 11 utakmica i upisali skor 6-3-2 sa gol razlikom 27:12.Prije 10 utakmica su izgubili mec protiv Lyona kuci sa 3:1, a nakon toga imaju 8 pobjeda i 1 remi u svim takmicenjima.Igraju zaista odlicno, iako ih je u okviru Kupa namucio treceligas Chambly, treba reci da su taj mec igrali igraci koji imaju manju minutazu, i eto na kraju su ipak posle produzetaka dobili sa 5:4.Proslo kolo u derbiju su savladali Nicu kao domacini sa 3:0 i u tom mecu su pokazali koliko su ozbiljan pretendent na titulu ove sezone.Trener Leonardo Jardim tokom ovog zimskog prelaznog roka dobio je nekoliko novih igraca, ali onaj koji bi mogao imati uticaj jeste Jorge koji je dosao iz Flamenga za 8.5 miliona eura.Za vecerasnji mec Jardim je pozvao sledece igrace:

Subasic, De Sanctis, Sy - Diallo, Fabinho, Glik, Jemerson, Jorge, Mendy, Sidibé, Touré - Bakayoko, Boschilia, Lemar, Moutinho, Silva - Falcao, Germain, Mbappé, Cardona.

Nedostaju Raggi (odbrana,8/0), N'Doram (odbrana,4/0), Dirar (sredina,8/0), Carrillo (napadac,16/7), a upitan je Silva (sredina,22/5) iako je pozvan za ovaj mec.

Moram odigrati dvicu na Monaco iako Montpellier uglavnom bodove osvaja kuci i na 11 utakmica ima tek 1 poraz.Kako god Monaco je ubjedljivo najefikasnija momcad lige, igraju fantastican fudbal i stvarno sa ovakom igrom mogli bi ozbiljno igrati na titulu i biti ravnopravan takmac PSG-u prije svih.Imaju +3 u odnosu na Nicu i PSG, imaju solidan raspored jer docekuju Metz i idu u goste Bastiji, a onda Man.City.Dakle do te utakmice ima jos dosta tako da ne moraju vec sad da misle na taj mec.Montpellier je prvi mec ove sezone od Monaca izgubio 6:2, i smatram da je Monaco i danas favorit u ovom mecu pa eto ide dvica.

21:00 Clermont  - Brest Dupla šansa i zbroj golova (3.5) X2M - 1,76 wwin

Clermont zauzima 15 mjesto tabele sa 29 bodova iz 23 utakmice.Imaju skor 7-8-8 sa gol razlikom 27:25.Kao domacini na svom Gabriel Montpied odigrali su 11 utakmica, gdje imaju skor 4-4-3 sa gol razlikom 12:9.Ovu 2017tu su poceli ispadanjem iz Kupa od Bordeauxa, a nakon toga dobili su Red Star 3:1, zatim su remizirali sa Sochaux 3:3, a evo vec sad imaju 2 vezana poraza, Auxerre 1:0 i AC Ajaccio 2:1, a u ovom zadnjem mecu gol su primili u 90 minutu.Vjerovatno mnogi ne znaju da ovaj tim trenira zena, da dobro ste procitali.Radi se o Corinne Diacre koja ovaj tim vodi jos od 2014 godine.Nedavno je kao pojacanje dobila Jonathana Iglesiasa (sredina,1/0) koji je dosao iz Nancya.Kada je u pitanju vecerasnji mec pozvala je sledece igrace:

Caillard, Jeannin, Avinel, Djellabi, Fontaine, Laporte, Rivieyran, Centonze, Espinosa, Genest, Iglesias, Jobello, Lopy, Ajorque, Caddy, Dugimont, Thiam.

Nedostaju Agounon (odbrana,12/1), Salze (odbrana,2/0), Ekobo (sredina,13/0), Guerbert (sredina,10/1), Pereira Lage (sredina,16/0), Guilavogui (napadac,2/0).

Brest je trenutno lider ove lige sa 44 boda iz 23 utakmice.Imaju skor 13-5-5 sa gol razlikom 30:22.Kao gosti odigrali su 11 utakmica i upisali skor 6-4-1 sa gol razlikom 13:8.Nakon sto su iznenađujuce ispali iz Kupa od Fleury 2:0, a onda upisali i domaci ligaski poraz od Red Star 1:0, ponovo su se vratili pobjedama, pa su tako dobili Valenciennes u gostima 1:0 i Sochaux na svom terenu 2:0.Trener Jean-Marc Furlan dobio je dva solidna pojacanja tokom prelaznog roka, dosli su Diallo iz Metza i Gastien iz Dijona.Sto se tice vecerasnjeg meca Furlan je pozvao sledece igrace:

Hartock, Léon, Belaud, Z. Diallo, Chardonnet, Bernard, Castan, Faussurier, Coeff, Gastien, Grougi, Battocchio, Magnon, Perez, Pelé, Sissoko, Lavigne, Joseph-Monrose, Henry, H. Diallo.

Nedostaju Nganioni (odbrana,14/0), Maupay (napadac,21/10), Labidi (napadac,16/1).

Prvi mec ovih ekipa zavrsen je pobjedom Clermonta 2:0, i ta pobjeda bila je 4  nizu pobjeda nad Brestom ako se gleda H2H.Danas sam se ipak odlucio da igram dvoznak na gosta ali i tip da ce biti manje od 3.5 gola.Clermont na ovoj granici ima 4-19 (over-under), a kuci 2-9, dok Brest ima 3-20, a u gostima 1-10.Obzirom da su domaci u nesto losijoj formi u zadnje vrijeme, a gosti su se vratili pobjedama odlucio sam se za taj dvoznak.Golove sam odlucio upariti, mada odma na pocetku sam htio igrati, ali kada sam vidio da gostima nedostaje prvi strijelac ovaj tip je onda bio konacan.

prije 10 sati, MackoReus said:

Nekako mi se čini da se ovo mora uzeti 5,5 žutih više? Ili se varam? :) Pošto će biti naganjanja rezultata od strane Atletico Madrida, a i kad nema nekog rezultatskog imperativa, između ove dvije ekipe uvijek bude rat na terenu, i skoro uvijek odu over na ovu marginu! :) Ispravi me ako sam šta krivo napisao :D

U kojoj si kladi nasao 5, 5 i po kojoj kvoti? Ja sam vidio kod nas ss 5,5 al ne broje drugi zuti i ne broje crvene a samo 1,65 kvota, i vidio sam da je William Hill izaso al sa smjesnim kvotama... over 45 bp po 1,12 over 55 po 1,25 i over 6 kartona po 1,66

Roma - Fiorentina

U utorak će vatreno biti na rimskom Olimpicu. Jakoj Romi u goste dolazi Fiorentina, potencijalna „bomba“ za sve najbolje talijanske momčadi.
Roma je u ovom trenutku treća na ljestvici Serie A i za vodećim Juventusom zaostaje sedam bodova. No, večerašnja pobjeda Rimljane vraća na stari zaostatak i zadržava nadu da bi se ove sezone moglo dogoditi svrgavanje „stare dame“ sa trona.
Roma jest favorit ove utakmice. Ne samo zato jer ima savršenih i respektabilnih 10 pobjeda u isto toliko domaćih prvenstvenih utakmica, već i zato jer Fiorentina ove sezone igra potpuno nepredvidljivo i nije čvrsta karika za klađenje.
Roma se nije proslavila u posljednja dva nastupa. Prvo je izgubila kod Sampdorije 3-2, a potom je doma u Kupu vodila nevjerojatnu borbu s drugoligašem Cesenom. Pobijedila je 2-1, ali je dojam bio slab. No, tih 180 minuta nisu razlog prestanka vjere u Romu, pogotovo u domaćim utakmicama.
Fiorentini se vjerojatno vraća oporavljeni Kalinić, prvi strijelac, ali niti to neće pomoći Toskancima koji su prošle sezone na Olimpicu gadno nastradali od Rome (poraz 4-1).

Barcelona - Atletico Madrid

U utorak je na rasporedu uzvratna polufinalna utakmica španjolskog Kupa kralja između Barcelone i madridskog Atletica.
Barcelona je veliki korak, rekli bi i ključni, prema finalu napravila u prvom ogledu kada je u gostima slavila 2-1. Uzvratna utakmica neće biti formalnost, no vjerujemo u potvrdu Barçinog prolaska u finale. Dogodit će se još jedna pobjeda.
Premda je Barcelona imala dosta prosječnih predstava ove sezone, u posljednje je vrijeme ipak dobra i sigurna oklada. Dovoljno je reći da ima sedam pobjeda u zadnjih osam utakmica, a jedino je remizirala kod Betisa (1-1) gdje su i suci napravili nekoliko pogrešaka na račun Katalonaca.
Premda je trener Atletica Diego Simeone zadnji čovjek koji će se predati i sigurno je da gosti iz Madrida vjeruju u čudo i prolaz, mi ne vjerujemo u takav scenarij. Jer, Atleticu nije dovoljna čak niti pobjeda od 1-0, već mora konstantno napadati, a to će ipak otvarati dosta propuha kod Atletica i na sredini terena i u obrani.
Uz to, Atletico nije žilav, čvrst i jak kao zadnjih sezona. Dovoljno je reći da je, primjerice, dobio samo jednu utakmicu od posljednjih pet. U ovom trenutku Barcelona je ipak mnogo logičniji izbor od Madriđana.

HSV - Koln

Njemački DFB Pokal je došao do utakmica osmine finala, a u utorak će Hamburg na domaćem terenu igrati protiv Kölna.
Naša je prognoza pobjeda gostiju zbog svega dosad viđenog u sezoni, makar je uzdrmani Hamburg prije nekoliko dana uspio ostvariti vrijednu domaću pobjedu u prvenstvu protiv Bayera iz Leverkusena (1-0).
No, mišljenja smo da bi se Hamburg trebao potpuno koncentrirati na ono što mu slijedi u prvenstvu i zaboraviti sve popratne događaje, a to je i nastupanje u DFB Pokalu. Evidentno je da tom uglednom klubu slijedi nova teška sezona u kojoj će mnogo energije potrošiti ne bi li i dalje ostao u Bundesligi. Kup će mu više oduzeti snage, nego donijeti potrebnog dizanja u formi ili samopouzdanja.
S druge strane, Köln je i dalje u vrlo dobrom ritmu, pa je dovoljno reći da u nastavku sezone ima dvije pobjede i jedan remi. I taj remi je trebao biti pobjeda jer je bio dosta bolji u gostima kod Mainza (utakmica je završila 0-0).
Osim toga Köln je razbio Darmstadt u gostima (6-1) i prošlog vikenda svladao Wolfsburg doma (1-0). Köln je bolji, kvalitetniji i snažniji, a Hamburgu je DFB Pokal samo nepotrebni teret u ovom trenutku.

prije 38 minute, Dominik999 said:

U kojoj si kladi nasao 5, 5 i po kojoj kvoti? Ja sam vidio kod nas ss 5,5 al ne broje drugi zuti i ne broje crvene a samo 1,65 kvota, i vidio sam da je William Hill online kladionica" rel="external">William Hill izaso al sa smjesnim kvotama... over 45 bp po 1,12 over 55 po 1,25 i over 6 kartona po 1,66

Na Supersport sam mislio. Znam da ne broje crvene, ali mislim da ide over 5,5 madav kvota nije nešto.

D.Medvedev - Kamke T.

Kreće dvoranski dio teniske sezone, a ovog tjedna jedan dio tenisača nastupa na turniru u francuskom Montpellieru.
Od mečeva u utorak izdvojili smo dvoboj mlade ruske nade Daniila Medvedeva i iskusnog 30-godišnjeg Nijemca Tobiasa Kamkea.
Nikada njih dvojica nisu igrala međusobno, a ovaj današnji bi meč trebao proći u dominaciji mladog Rusa koji se popeo već do 63. mjesta na ljestvici, a ove je godine, između ostaloga, igrao finale ATP turnira u Chennaiju (poraz od Bautiste-Aguta).
Tijekom Davis kup vikenda Medvedev je s Rusijom gostovao u Srbiji. Čak je Medvedev dobio prvi set protiv Novaka Đokovića, ali je u četvrtom setu predao meč. Razlozi nisu ozbiljni, Medvedeva su napali grčevi, tako da bi danas trebao biti spreman za start na turniru u Montpellieru.
Kamke je tek 123. na svijetu i u zadnje vrijeme gotovo isključivo nastupa tek na challenger turnirima. S obzirom na ono što u ovom trenutku mogu ponuditi ova dvojica tenisača, prednost svakako mora biti na strani talentiranog Rusa.

Kavčić-Stakhovsky over 22,5 1.84 Wwin/Bet365 

1. kolo challengera u Budimpešti donosi nam i jedan jako zanimljiv duel između Kavčića i Stakhovskog. Blaž je solidno otvorio novu sezonu. U prvi tjedan nove sezone krenuo je sa challengerom u Bangkoku. Naredao: Reutera, Weintrauba, Garina i Marterera, a u finalu gubi od Tipsarevića. U kvalifikacijama za Australian Open dobija Donatija pa očekivano gubi od Štepaneka, iako ga je dobro namučio (3:6 7:6 6:8). Odigrao je i jedan dvoranski turnir prije ovoga, u Rennesu. Dobio: Zoppa, Stakhovskog i Millota, sve u tri seta, a polufinale gubi od Rubleva 6:7 5:7. Protekli vikend nastupao je i za Sloveniju u Davis Cupu. Igrali su protiv Monaka, dobili 3:2, Kavčić dobio single a izgubio sa Žemljom double, posljednji dan nije ni igrao. Velika promjena mu i nije, igrao je u dvorani na hardu, a i Slovenija je blizu Mađarske. Stakhovsky je blizu povratka u top 100, trenutno je 108. tenisač. On je odigrao dva turnira ove sezone, i oba su bila u dvorani. U Rennesu dobio Boutillera pa izgubio upravo od Kavčića. Prošli tjedan nastupio u Quimperu, dobio Hemerya i Lopeza pa izgubio od Gojowczyka. Zanimljiv je h2h ova dva tenisača, Kavčić vodi 3:0, dva puta su igrali u dvorani, jednom na zemlji i sva tri meča su otišla u tri seta. Zadnji put su igrali neki dan u dvorani kao što sam spomenuo. Bio je jako težak meč, 6:4 6:7 7:6. Mislim da nas očekuje sličan meč, obojica igraju solidno, posebno Kavčić, a i brojke idu u prilog. Stakhovsky je odigrao 5 mečeva ove sezone i svih 5 je otišlo u over: 29 gemova, 36, 31, 31, 25 ; a odigrao je 4 tb-a, a 2 seta su završila 7:5.

Roma-Fiorentina 

Večeras če Roma i Fiorentina zaključiti 23.kolo Serie A. Roma je na trećem mjestu sa 47 bodova, 10 više od Fiorentine. Gosti ne znaju za poraz u zadnjih pet utakmica, a na zadnja dva gostovanja upisali su pobjede. Roma je pak savršen domaćin, 10 utakmica 10 pobjeda. Vučicu predvodi Edin Dzeko sa 15 pogodaka u prvenstvu. Što se tiće izostanaka domaći sastav biti će bez Florenzija i Spinozzija dok je upitno hoće li za ovaj dvoboj konkurirati Salah. Kod gostiju velika dvojba je hoće li za ovaj susret biti spreman hrvatski napadač Nikola Kalinić koji je u dresu Viola postigao 10 golova. Prvi njihov dvoboj ove sezone u 4.kolu dobila je momčad Fiorentine 1-0. Mislim da nas ovdje očekuje utakmica sa više golova, ali na kraju pobjedu će ipak odnjeti domaća momčad. 

TIP:Pobjeda Rome 1.61 @bet365
TIP:Pobjeda Rome i više od 2,5 gola na utakmici 2,20 @bet365

Gdje je canca? dobro bi dosle informacije poslije davis cupa, tko je puno putovao, tko je umoran i to.. :)

Barcelona - Atl. Madrid
Tip: više od 2,5 gola
Koef: 1,67

Barca ima 2:1 iz prvog susreta, danas nema neymara, Atletico mora ovdje ici na glavu jer im 1:0 ništa ne znači, početak je tjedna te imaju dovoljno vremena za oporavak za vikend utakmice. Nema Neymara. Suarez i Messi su za vikend čak bili i odmoreni i trener najavljuje novu pobjedu. Očekujem jednu vatrenu tekmu uz puno kartona te da obje momcadi zabiju gol, a barca i 2,3.

Psg - Lille 1 (1,25) | Imaju 9 pobjeda od zadnjih 10 tekmi.
Verdasco - Barrere 1 (1,20) | tenisač klasa više.
Bayern - Wolfsburg 1 (1,20) | Vukovi su preloši ove godine.

Evo 2 para za veceras:

20:45 Roma-Fiorentina preko 5.5 kartona,1.70 koef.

21:00 Barcelona-Atletico preko 5.5 kartona.1.65 koef.

4/10,PSK

---Romu i Fiorentinu nekako na osjecaj igram,ne vjerujem da ce Roma lako dobiti Fiorentinu,ocekujem da ih Fiorentina namuci,a kad je tako onda su tu prisutni i faulovi i zuti kartoni.

Od teskih gostovanja,Fiorentina je u zadnjih nekoliko mjeseci u goste isla Napoliju i tu je bilo 8 kartona,u goste Laziju tu je bilo 6 zutih i u goste Interu i tu smo vidjeli 8 kartona,te nekako na tome temeljim moja ocekivanja kako bi mogla namuciti danas Romu i kako bi over kartona trebao doci.

Sudi Massimiliano Irrati,covjek je kartonski raspolozen ,zadnjih 11 od 12 utakmica isao 5+ sa kartonima:9,10,5,6,5,6,8,1,7,8,5,6

http://int.soccerway.com/referees/massimiliano-irrati/102741/matches/

---Evo analize za Barcu i Atletico:

Po meni zanimljiv meč Iz Južnoafričke lige. Igraju Kaizer i Free State. Kaizer je najpopularniji tim u Africi sa preko 10m navijača,sto je zaista impresivno. U dosadašnjih 15 kola prvenstva Kaizer je na 4 mjestu sa samo bodom zaostatka za prvom ekipom. Gosti su 14 i bod su iznad opasne zone. Kaizer u 15 mečeva 6 pobjeda 6 neriješenih i 3 poraza,gosti u 15 mečeva 3 pobjede 5 neriješenih i 7 poraza. Sto se tiče Kaizera kuci u 8 utakmica 3 pobjede i 5 neriješenih i nemaju poraza,dok gosti u 7 gostujućih utakmica imaju samo 2 neriješene i cak 5 poraza. Sto se tiče njihovih medjusobnih duela Kaizer je daleko uspješniji u 26 odigranih mečeva Kaizer ima 16 pobjeda, 6 puta je bilo neriješeno i samo 4 puta su gosti slavili. Kvota 1,55 djeluje dobro i treba probati sa čistom 1. Sretno

Screenshot_2017-02-07-13-15-14.png

prije 2 sati, LikIzBajke said:

Gdje je canca? dobro bi dosle informacije poslije davis cupa, tko je puno putovao, tko je umoran i to.. :)

Barcelona - Atl. Madrid
Tip: više od 2,5 gola
Koef: 1,67

Barca ima 2:1 iz prvog susreta, danas nema neymara, Atletico mora ovdje ici na glavu jer im 1:0 ništa ne znači, početak je tjedna te imaju dovoljno vremena za oporavak za vikend utakmice. Nema Neymara. Suarez i Messi su za vikend čak bili i odmoreni i trener najavljuje novu pobjedu. Očekujem jednu vatrenu tekmu uz puno kartona te da obje momcadi zabiju gol, a barca i 2,3.

Psg - Lille 1 (1,25) | Imaju 9 pobjeda od zadnjih 10 tekmi.
Verdasco - Barrere 1 (1,20) | tenisač klasa više.
Bayern - Wolfsburg 1 (1,20) | Vukovi su preloši ove godine.

Imas gore od mene analizu za umornog tenisaca Darcisa! :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use