Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 5.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Jedan "jutarnji"

Igokea-Zadar 1
Roda-Ajax 2
Manchester City-Swansea 1
Samper Montana-Lamasine 2

Wwin 2.20 

- Igokei je vrijeme da prekine crni niz, jeste da nisu imali baš lagan raspored ali svejedno.. Zadar je zadnji u ligi, očajan u gostima, trenutno su na 11 vezanih poraza u gostima.

- Što se dva nogometa tiče, i jedni i drugi igraju protiv slabijih protivnika, kvalitetnije su ekipe a i treba im radi borbe za naslov/ligu prvaka.

- Posljednji par stiže iz kvalifikacija za turnir u Motnpelliereu. Samper Montana je zemljaš, u dvorani odigrao tri meča u karijeri i sva tri izgubio. Lamasine domaći tenisač, bolje rangiran. Prošle godine ovdje dobro namučio De Scheppera. Ima solidno odigranih mečeva u dvorani, trenutno je na omjeru 65/60. Odigrao je dobar turnir u Quimperu ovaj tjedan, došao do četvrtfinala i izgubio od Rubleva.

17:00 Nantes - Nancy  Dupla šansa i zbroj golova (2.5) 1XM - 1,78 wwin

Kako je dosao Sérgio Conceição u Nantes ovaj tim je dosta napredovao, izasli su iz opasne zone i trenutno zauzimaju 13 mjesto sa 26 bodova iz 22 utakmice.Imaju skor 7-5-10 sa gol razlikom 15:29.Kao domacini na svom Stade de la Beaujoire odigrali su 11 utakmica i upisali skor 3-3-5 sa gol razlikom 5:15.Poraz od PSG bio je ocekivan, 2:0 je bilo, zatim su remizirali u gostima kod Rennes 1:1, a njihov zadnji mec bio je u okviru Kupa gdje su u gostima izgubili od Lille 1:0.Conceição u danasnjem mecu nece moci racunati na Bammou (napadac,20/1) i to je jedini bitan izostanak.

Nancy je 16 momcad lige sa 24 boda iz 21 utakmice.Imaju skor 6-6-9 sa gol razlikom 16:25.Kao gosti na 10 utakmica imaju skor 1-5-4 sa gol razlikom 4:14.Jedno vrijeme su imali 7 utakmica bez poraza u svim takmicenjima, sada opet imaju niz od 3 poraza i svim takmicenjima.Iz oba Kupa su ispali, prvo od Monaca 1:0, zatim i CA Bastia 2:0, a u međuvremenu su izgubili ligaski mec od Bordeaux kuci 2:0.Trener Pablo Correa u danasnjem mecu nece moci racunati na Chrétien (odbrana,6/0) i to je jedini izostanak od igraca koji su ove sezone uopste igrali.

Ono za sto sam se odlucio jeste 1XM, a to je dvoznak na domacina i da tip da ce biti manje od 2.5 gola na ovom mecu.Nantes sam gledao skoro i eto mogu reci da su odigrali dobro mec i protiv Toulousea i Rennesa, gledao sam oba meca.Nadalje obje ekipe imaju problema sa realizacijom, Nantes je postigao najmanje golova u ligi, a odma iza njih je Nancy.Zbog toga oni nisu puno ni prelazili ovu granicu golova, Nantes ima 6-16 dok Nancy ima 5-16.U njihovom prvom mecu bilo je 1:1, dok je u drugom u okviru Kupa, Nancy slavio kao gost sa 2:0.

16:15 Sporting Gijon - Alaves Zbroj kartona -5,5+ over - 1,66 wwin

Sporting Gijon zauzima 18 mjesto tabele sa 13 bodova iz 20 utakmica i do kraja im predstoji teska borba za opstanak.Skor ove momcadi je 3-4-13 sa gol razlikom 20:39.Kao domacini na svom El Molinón odigrali su 9 utakmica i upisali skor 3-1-5 sa gol razlikom 13:20.Forma je zaista losa obzirom da su bez pobjede vec 6 kola, od toga imaju 5 poraza i remi.U proslom kolu izgubili su  na gostovanju kod Athl.Bilbao 2:1 i to nakon sto su vodili na poluvremenu sa 1:0.Trener Rubí u danasnjem mecu nece moci racunati na Douglas Pereira (odbrana,9/1), Babin (odbrana,10/0), Lora (odbrana,6/0), Víctor Rodríguez (sredina,16/1), Viguera (napadac,15/1).

Alaves zauzima 12 mjesto tabele sa 24 boda iz 20 utakmica.Imaju skor 5-9-6 sa gol razlikom 17:20.Kao gosti odigrali su 10 utakmica i upisali skor 3-3-4 sa gol razlikom 8:10.Njihova forma je dosta dobra obzirom da u zadnjih 10 imaju samo 1 poraz, mada njihov problem su remize, imaju cak 7 remija u zadnjih 10 tekmi u svim takmicenjima.Trenutno su u nizu od 4 uzastopna remija u svim takmicenjima, a zadnja 3 meca su zavrsili rezultatom 0:0.U polufinalu Kupa su igrali protiv Celte u gostima i bilo je 0:0, tako da eto ako se plasiraju u finale vjerovatno ce vidjeti Europa ligu.Trener Mauricio Pellegrino u danasnjem mecu nece moci racunati na Theo (odbrana,17/0), Camarasa (sredina,18/2) i Toquero (napadac,13/1).Prema nekim informacijama moguce je da odsustvuju jos neki igraci, ali eto ova trojica su sigurno out.

Ono za sto sam se ja odlucio jeste over na kartone.Gijon na 20 utakmica ima 53 zuta kartona i 2 crvena, a kuci su dobili 25 zutih kartona.Alaves je najgrublja momcad lige sa 67 zutih i 2 crvena kartona, a kao gosti dobili su 32 zuta kartona.Njihov prvi ovosezonski duel zavrsen je 0:0, i tada su pala 2 zuta kartona.Danasnji mec sudi Jesus Gil Manzano koji je ove sezone na 10 utakmica podijelio 59 zutih i 2 crvena kartona.

prije 2 sati, Goksim said:

Koef na pobjedu gostiju je stvarno raritetno mali, ali mislim da bi mogli gledati jedno razmontiravanje, te da bi hendikepi bili dobra opcija. Zadnju utakmicu su primili 7 golova a sada su u još većim kadrovskim problemima..

Da,slazem se.Hendi 3,5 bi trebao proc bez beda,kao i over 6,5. Mislim da ce Vit sam zabit barem 6-7. 

Ali kako me ide zadnje vrijeme(jucer Bayern prvo pa Totenham zabija 2+ na drugom) uzmite sve sa rezervom :wacko:

prije 30 minute, TazMan said:

Da,slazem se.Hendi 3,5 bi trebao proc bez beda,kao i over 6,5. Mislim da ce Vit sam zabit barem 6-7. 

Ali kako me ide zadnje vrijeme(jucer Bayern prvo pa Totenham zabija 2+ na drugom) uzmite sve sa rezervom :wacko:

Ja ću uzet hendikep od 4, 2.38 u Marathonu. I u neki double hendi od 3 na 1.50.

prije 3 sati, Goksim said:

Solingen - VCO Berlin (Njemačka odbojka)

Evo da skrenem pažnju na ovaj par. Nemam informacija zašto, ali koeficijent je pao brutalno na domaćine. Mislim da je bio čak i 7,00 do prije par dana, juer 2,50 a danas 1,60. Ako netko zna više neka podijeli...

yFXE09q.png

Timovi su kompletni, procitao sam na stranicama oba tima ;)

Frankfurt-Darmstadt 1 1.66
Palermo-Crotone over 5,5 kartona 1.66

Bet365 2.78 

Jedan opušteni tiket da se isprate ove poslijepodnevne utakmice.

- Lokalni derbi. Frankfurt igra fino i jedno su od ugodnijih iznenađenja ove sezone. Bore se za Europu, pobjedom bi skočili na treće mjesto. Darmstadt igra očajno, zadnji su u ligi sa samo 9 bodova iz 18 kola.

- Derbi začelja, grube ekipe. Palermo zadnjih nekoliko utakmica: vs Napli 4 žuta i crveni, vs Inter 7 žutih i crveni, vs Sassuolo 2 žuta, vs Empoli 3 žuta, vs Pescara 4 žuta itd. Crotone zadnjih nekoliko utakmica: vs Empoli 3, vs Genoa 2, vs Bologna 2, vs Lazio 2, vs Udinese 4 žuta i crveni. Sudi Rocchi koji u prosjeku daje 5,17 žutih i 0,47 crvenih po utakmici.

Kad vec sere, nastavljamo.
Nisam kući pa samo ukratko. Jedno večernje duplanje

Juventus-Inter over 5,5 kartona
 Gorenje-Vardar 2

Bet365

- I Juventus i Inter u finim formama. Utakmice im uvijek obiluju kartonima pa se tome nadam i večeras. Sudi iskusni Rizzoli koji u prosjeku daje 5,15 žutih i 0,25 crvenih po utakmici.

- Vardar je najkvalitetnija ekipa u ligi, pobjedom osiguravaju prvo mjesto u regularnom dijelu sezone. Jest da kvota nije neka ali je Vardar kvalitetnija ekipa i osiguravanje prvog mjesta 6 kola prije kraja dalo bi im mjesta za odmor jer ih čeka F4 SEHA lige a slijedi i borba za Ligu prvaka.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use