Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

20:00 Montpellier - Bastia Tko će dobiti prvi karton?  2 - 1,55 wwin

Montpellier zauzima 16 mjesto tabele sa 23 boda iz 22 utakmice.Imaju skor 5-8-9 sa gol razlikom 30:39.Na svom Stade de la Mosson odigrali su 10 utakmica i upisali skor 5-4-1 sa gol razlikom 17:7.Forma ovog tima je losa obzirom da u zadnjih 5 utakmica ne znaju za pobjedu.Vezali su dva poraza, oba u gostima, prvo Metz 2:0 a onda i Marseille 5:1.Prije neki dan mijenjali su i trenera, pa je na mjesto Frédéric Hantza, dosla dva trenera koji ce raditi kao duo,  Jean-Louis Gasset i Ghislain Printant.Nakon sto su prodali Sansona u Marseille za 9 miliona, doveli su Mukielea iz Lavala za 1.5 milion, Dollya iz Mamelodia za 1.7 miliona, Pokorny iz Slovana za 1.5 milion, a na posudbu je dosao Ikone iz PSG.Sto se tice vecerasnjeg meca pozvali su sledece igrace:

Pionnier, Jourdren - Mukiele, Deplagne, Hilton, Lukas Pokorný, Roussillon - Skhiri, Sessègnon, Lasne, Boudebouz, Sylla, Dolly - Camara, Ikoné, Mounié, Mbenza.

Nedostaju N'Diaye (odbrana,2/0), Congré (odbrana,14/1), Rémy (odbrana,15/0), Mongongu (odbrana,3/0), Poaty (odbrana,3/0), Marveaux (sredina,7/0), Passi (sredina,2/0), Ninga (napadac,9/5), Llovet (napadac,2/0).

Bastia zauzima 18 mjesto tabele sa 22 boda iz isto toliko utakmica.Imaju skor 5-7-10 sa gol razlikom 19:26.Kao gosti na 10 utakmica imaju skor 2-1-7 sa gol razlikom 8:16.Njihova forma je nesto bolja obzirom da su zadnje dvije tekme remizirali, obje kuci, prvo Nica a onda i Caen, 1:1.Trener François Ciccolini ostao je bez Peybernesa koji je otisao u Lorient za 2 miliona, otislo je jos nekoliko igraca, uglavnom na posudbe, a isto tako su i dosli neki ali nisu vrijedni pomena.Sto se tice vecerasnjeg meca, Ciccolini je pozvao sledece plejere:

Leca, Vincensini - Cioni, Marange, Djiku, El Kaoutari, Rose - Keita, Oniangué, Cahuzac, Mostefa, Coulibaly, Diallo, Danic, Ngando - Rapsentino, Saint-Maximin, Crivelli. 

Nedostaju Squillaci (odbrana,10/0), Nangis (sredina,19/0), Acheampong (sredina,2/0).

Ono za sto sam se ja odlucio jeste tip da ce u ovom mecu Bastia prva dobiti karton.Oni ove sezone imaju 49 zutih i 6 crvenih kartona, sto je 2 mjesto po nedisciplini.Kao gosti su dobili 26 zutih kartona i 3 crvena.Montpellier je ekipa sa ubjedljivo najmanje kartona u ligi, dobili su 23 zuta, i 4 crvena kartona.Kao domacini dobili su 10 zutih kartona i 2 crvena.Njihov prvi mec zavrsen je 1:1, a sto se tice kartona pala su 2 zuta i oba su za Bastiu.Utakmicu ce suditi Olivier Thual koji na 12 utakmica ima 40 zutih i 3 crvena kartona.

Ljudi, može savjet.. Uložio sam 1000 kn na 4 para i tri su mi prošla... sad čekam tottenham za 3200 kn.. moje pitanje je da li da se štitim da pokrijem ulog ili da se štitim sa 1100 kn na x2 pa da mi dobitak bude 3200 kn.. tako sam onda 1000 kn u plusu... znam da je glupo pitanje, ali ja bi volio da se ne moram štitit i da spursi dobiju :D

prije 12 minute, Kobila49 said:

Ljudi, može savjet.. Uložio sam 1000 kn na 4 para i tri su mi prošla... sad čekam tottenham za 3200 kn.. moje pitanje je da li da se štitim da pokrijem ulog ili da se štitim sa 1100 kn na x2 pa da mi dobitak bude 3200 kn.. tako sam onda 1000 kn u plusu... znam da je glupo pitanje, ali ja bi volio da se ne moram štitit i da spursi dobiju :D

Nisam pobornik  branjenja iako me je to znalo kostati :-). Kad slazes listic znas koji je par zadnji. Ako si ga stavio na listic znajuci da je zadnji i da ces ga braniti ako ostane zadnji igraj kontru, ako si vjerovao u spurse dok si ga stavio na listic nemoj braniti nego uzivaj u adrenalinu i 90 minuta u kojima ti je na kocki 1000kn neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem.. :D. Sretno i nadam se da ce Tottenham dobiti.

prije 32 minute, Kobila49 said:

uvijek se osiguravaj. ako imas sigurnu lovu, uzmi je. prvo pravilo svakog kockara, safe money se uvijek uzima....

prije 15 minute, disco said:

uvijek se osiguravaj. ako imas sigurnu lovu, uzmi je. prvo pravilo svakog kockara, safe money se uvijek uzima....

Druga je priča ako su se okolnosti vezane uz tu jednu okladu promijenile, ali ako je sve isto kao i prilikom uplaćivanja oklade (a je) - nema razloga za kontriranje - osim ako kladitelj nije zachokao :)

Sigurna lova je onih 1000kn na početku, simple as that ;)

prije 15 minute, majstorchina said:

Druga je priča ako su se okolnosti vezane uz tu jednu okladu promijenile, ali ako je sve isto kao i prilikom uplaćivanja oklade (a je) - nema razloga za kontriranje - osim ako kladitelj nije zachokao :)

Sigurna lova je onih 1000kn na početku, simple as that ;)

Ja sam tu radi novaca, a ne adrenalina. Stvar je da nema garancije da će zadnji bet na listiću proći, čemu iskušavati sreću? Radije ja poslije kukam; pod uvjetom da prodje bet, kako sam mogao imati 2200 kn u dzepu, ali jbg nije mi se kockalo pa imam "samo" 1100, nego u slučaju da padne, pa da sam total -1000 kn. Za nekoga tko ne zna pravila i money management prilicno je los savjet ne graditi bet, pomalo vuce na hazarderstvo. Moje misljenje je da treba uvijek uzeti siguran novac, pogotovo ako iznos nije mali, a 1000 kn čistog dobitka meni nije malo. Ali svako radi kako ga je volje...

prije sat vremena, disco said:

Ja sam tu radi novaca, a ne adrenalina. Stvar je da nema garancije da će zadnji bet na listiću proći, čemu iskušavati sreću? Radije ja poslije kukam; pod uvjetom da prodje bet, kako sam mogao imati 2200 kn u dzepu, ali jbg nije mi se kockalo pa imam "samo" 1100, nego u slučaju da padne, pa da sam total -1000 kn. Za nekoga tko ne zna pravila i money management prilicno je los savjet ne graditi bet, pomalo vuce na hazarderstvo. Moje misljenje je da treba uvijek uzeti siguran novac, pogotovo ako iznos nije mali, a 1000 kn čistog dobitka meni nije malo. Ali svako radi kako ga je volje...

Još jednom, ukoliko moja logika nije bila jasna - uplaćujem listić, nisam siguran da će tot proći. Ne stavljam ga na listić. Ukupni dobitak mi je 2200kn. Dobivam. 

U drugom slučaju, uplaćujem listić sa 4 para, totenham je zadnji. 3 prolaze. Čekam četvrti. Odjednom sumnjam u svoj prvotni izbor? Osim ako Kane nije to popodne slomio nogu, siguran sam u svoj izbor od tog prijepodneva, inače ga ne bih stavio na listić ni na prvom mjestu. 

Čemu stavljati nešto na listić samo kako bi ispadalo da je dobitak duplo veći, ako nemam namjeru pratiti listić do kraja? Nije mi jasna logika. 

Što se tiče kontre na zadnjem paru ja nisam pobornik "osiguravanja". Poanta je probat složit listić koji će proć, a kontru IGRAM jedino i isključivo na zadnjem paru AKO POVEDU pa da vratim ulog. Onda ili si zaradio ili si na nuli. Mislim da je to najbolje razmišljanje jer ako ćeš svaki put sebi smanjivat dobitak teško da ćeš ikad ikakvu ozbiljniju lovu zaradit.

prije 9 minute, smetko11 said:

Koliko je prošlo jučer i koliko prolazi općenito? Napiše lik ovo je derbi bit će kartona mora proći, zašto bi moralo, bilo dva kartona.

Kao i u ostalim betovima, ne prođe uvijek, ali su općenito kartoni dosta dobar bet ako se razradi dobro tekma. Nitko te ne tjera da ih igraš, glupost sigurno nisu :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use