Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 3.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije 9 minute, IzudinB said:

Primera

Deportivo La Coruña - Real Betis (20:45)
Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (6.33)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.60
nbwbzHn.png

Sudac sa kojim se nikad ne zna, ali koji često zna pop***** i razmahati se te završiti na 10+ kartona. Naravno utakmica treba biti takvog karaktera. Evo i njegovih par zadnjih utakmica.

tf03Bhp.png

Vjerujem da bi danas mogli gledati veći broj kartona.  Zašto? Pogledajte, osim prosjeka momčadi po pitanu kartona, i njihovu formu. Obje ekipe već dugo neznaju za pobjedu i atmosfera nije najbolja. Betis je upisao iznenađujući bod protiv Barcelone i to ih je sigurno ohrabrilo ali i dalje je jasno da nisu u nekoj bajnoj seriji. 

g2fM9JF.png

NUI459o.png

Den Haag - Vitesse

Prvu utakmicu 21. kola nizozemske Eredivisie u petak će odigrati nogometaš Den Haaga i Vitessea. Nije zicer, ali gosti nam se čine kao favoriti tog ogleda.
Den Haag ne stoji dobro na ljestvici (petnaesti je), a nikako nije dobro otvorio nastavak sezone gdje je izgubio sve tri utakmice. Padala je ta momčad u gostima kod Heerenveena (2-0) i Ajaxa (3-0), a najveći je kiks domaći poraz od Zwollea (2-1).
Kao domaćin Den Haag je već skupio pet poraza, a u pogledu današnjeg meča svakako se treba prisjetiti da je jednu od dvije gostujuće pobjede Den Haag ostvario baš kod Vitessea (2-1).
No, slabije je Vitesse igrao na početku sezone nego danas. Primjerice, u siječnju je ta momčad bilježila uistinu dobre rezultate. Pobjeđivala je u prvenstvu doma jake suparnike (Twente 3-1 i AZ Alkmaar 2-1, dok je u gostima odigrala 1-1 kod Groningena). Vjerojatno i najbolji rezultat je ona Kup pobjeda od 2-0 protiv Feyenoorda, ove sezone najbolje nizozemske momčadi.
I dok, dakle, Den Haag gubi gdje god i protiv koga god igra, Vitesse za to vrijeme marljivo skuplja bodove. Gostujuća momčad stoga mora biti favorit na papiru.

Lokeren - Anderlecht

Nogometaši Anderlechta na pragu su prvog mjesta u belgijskom prvenstvu, makar su sezonu otvorili dosta tromo i neuvjerljivo.
U prošlom je kolu već Anderlecht mogao zasjesti na sami tron, ali nije iskoristio mnoge pogodnosti u utakmici protiv Standarda koja je završila bez pogodaka. Bio je Anderlecht domaćin, a k tome je i dugo vremena imao na kraju neiskorištenog igrača više.
Club Brugge tako je i dalje prvi na ljestvici, ali samo s bodom prednosti u odnosu na Anderlecht. Ako nije iskoristio prošlo kolo, onda će ovog petka (možda barem nakratko) Anderlecht doći do prvog mjesta.
Belgijskom ugledniku predviđamo uspjeh kod Lokerena u večerašnjem ogledu. Lokeren je dvanaesti na ljestvici i bez pobjede u posljednjih pet utakmica (tri remija i dva poraza). Gledamo li zadnje tri utakmice statistika te momčadi je još gora (remi i dva poraza).
Prije opisanog remija protiv Standarda sastav Anderlechta je imao niz od pet prvenstvenih pobjeda, a definitivno dobar ritam u ovoj fazi sezone pokazat će i u ovih 90 minuta. Nula protiv Standarda bio je tek kratki zastoj u brzopoteznom skupljanju bodova sastava iz Bruxellesa.

Metz - Marseille

Malo po malo Marseille se ipak izdignuo iz prosječnosti Le Championnata te se trenutačno nalazi na dobrom šestom mjestu ljestvice.
Domaće utakmice na svom Velodromeu Marseille odrađuje jako dobro, a za odličnu ocjenu potrebno je popraviti neuvjerljivost koja vlada kada ta momčad igra u gostima. Samo dvije pobjede uz tri remija i šest poraza nisu razlog za pohvalu.
Prilika za popravak te statistike postoji večeras kada Marseille gostuje kod Metza, pretposljednjeg sastava na ljestvici koji doma ima po tri pobjede, remija i poraza, ali iza sebe ima i pobjedu u posljednjem ogledu pred svojim navijačima (2-0 protiv Montpelliera).
Taj isti Montpellier je prije samo nekoliko dana Marseille gadno otpuhnuo na svom stadionu. Bilo je čak 5-1 za južnjake, a da dobra atmosfera vlada u Marseilleu pokazuje i pobjeda u Kupu prije nekoliko dana (2-1 protiv Lyona nakon produžetaka).
Jasno nam je da Marseille dosad nije bio sigurna opcija u gostima, ali moramo poštivati formu te momčadi kao i neke druge pojedinosti (dolazak Dimitrija Payeta) koje bi trebale podignuti momčad u nastavku sezone.

Deportivo - Real Betis

U španjolskoj Primeri 21. kolo će u petak otvoriti Deportivo i Betis utakmicom u La Coruni. Iako je slabiji na ljestvici, naš je favorit Deportivo.
Nekoliko je još razloga zašto možda ne igrati na Deportivo. Naime, klub iz La Corune je bez pobjede u posljednjih šest utakmica (pet remija i jedan poraz).
Ta ne osobito dobra serija krenula je odmah nakon pobjede Deportiva baš protiv današnjeg suparnika u Kupu. Naime, u te dvije utakmice se boljim pokazao Deportivo: Betis je dobio prvu utakmicu doma 1-0, ali je Deportivo uzvratio na svom stadionu (3-1) što je, pak, jedan od razloga zašto vjerujemo domaćinu.
Istina je i da jedni i drugi imaju ponovno dosta minusa i s obzirom na cijelu situaciju bit će im jedino bitno osigurati ostanak u Primeri.
Kako je Deportivo imao solidne partije krajem studenoga i početkom prosinca, tako je i Betis imao amplitude u svojim nastupima, a te igrače bi mogla ohrabriti nedavna hrabra borba protiv Barcelone koja je završila bez pobjednika (1-1).
No, koliko god sve analizirali dođemo do istine kako je ovo dvoboj vrlo sličnih momčadi u kojima nerijetko pobjeđuje onaj tko je domaćin. Zato Deportivo mora dobiti laganu prednost.

20:45 Metz - Marseille 2 - 1,90 wwin

Ovaj ce par danas vjerovatno da bude najigraniji, i u biti ne volim igrati takve utakmice, ali ajde.Obje ekipe su pod nekim moranjem, takoreci, stoga ocekujem jedan dobar duel, a cini se da remi ne bi nikome odgovarao.

Metz je 19 momcad lige sa 21 bodom iz 21 utakmice, stim da su im oduzeta 2 boda, pa bi stim bodovima bili na sigurnim pozicijama.Ovako su predposljednja momcad lige sa skorom 6-5-10 i gol razlikom 21:38.Na svom Saint-Symphorien u 9 utakmica imaju skor 3-3-3 sa gol razlikom 14:21.Nakon sto su Nici otkinuli bod u gostima, 0:0, a onda kuci dobili Montpellier 2:0, cinilo se da bi mogli uci u pozitivan niz rezultata, ali sve to prekinuli su porazom od Angersa 2:1, a dodatni problem su dva crvena kartona koja su dobili u tom mecu.Trener Philippe Hinschberger tokom prelaznog roka dobio je dva nova igraca, obzirom da su na posudbe dovedeni Diabaté iz Osmalispora i Diagne iz Bremena.Sto se tice vecerasnjeg meca pozvao je sledece igrace:

Didillon, Oberhauser, Rivierez, Milan, Falette, Signorino, Balliu, Assou-Ekotto, Bisevac, Jouffre, Sarr, Philipps, Doukouré, Nguette, Hein, Lejeune, Vion, Erding, Diabaté.

Nedostaju Diagne (odbrana,3/0) koji je eto u 3oj utakmici zaradio crveni karton i citao sam da je suspendovan 3 meca.Pored njega jos nema Cohade (sredina,20/0) koji je dobio 2 meca suspenzije, a odsutni su i Mandjeck (sredina,18/2), Mollet (sredina,15/0), Diallo (napadac,20/1).

Marseille je 6 momcad lige sa 33 boda iz 21 utakmice.Imaju skor 9-6-7 sa gol razlikom 29:27.Kao gosti odigrali su 11 utakmica i upisali skor 2-3-6 sa gol razlikom 12:21, a bolji skor u gostima ima Metz.Skoro sam pisao analizu za ovaj tim, pred mec sa Montpellier kada su dobili 5:1, bila je to pobjeda nakon dva neugodna poraza, Monaco 4:1 i Lyon 3:1.Ipak sada su dobili i Lyon u okviru Kupa nakon produzetaka bilo je 2:1.Gledao sam taj mec i mogu reci da je Marseille odigrao dosta dobru utakmicu..Kako je dosao Rudi Garcia na mjesto trenera, ima određenih pomaka u igri Marseillea, ali mora se jos puno toga uraditi.Svoj dio posla trebao bi uraditi i Zubizareta koji je sportski direktor kluba, pa bi svojim vezama mogao dovesti neke igrace koji bi podligli kvalitetu fudbala koji Marseille trenutno igra.I moze se reci da trenutno radi dobar posao, jer zasad je doveo Morgana Sansona upravo iz Montpelliera za 9 miliona eura, kao i Patricea Evru.Ocekivano dosao im je i Payet, tacnije vratio se, a u mecu protiv Lyona docekan je ovacijama.Ono sto je lose iz tog meca protiv Lyona jeste da se povrijedio Evra.Trener Garcia za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Pelé, Samba - Sakai, Doria, Rekik, Rolando, Bedimo, Fanni - Cabella, Sanson, Sertic, Vainqueur, Khaoui, Lopez, Zambo - Payet, Sarr, Gomis, Thauvin. 

Nedostaju spomenuti Evra (odbrana,1/0) kojeg nece biti 10-15 dana, Hubocan (odbrana,12/0), Diaby (sredina,2/0), Machach (sredina,10/0), Diarra (sredina,10/0), N'Jie (napadac,13/3), Leya (napadac,8/0).

Odlucio sam se za dvicu.Kad pogledam h2h ovih ekipa cini se da Metz nekako lezi Marseilleu jer ih redovno dobijaju, a tako je bilo i u prvom mecu ove sezone kada su slavili sa 1:0.Ono sto bi jos preporucio da se igra na ovom mecu jeste da gol postize Gomis a ta oklada placa se 2,15.

Holland Eerste Divisie

Venlo-De Graafschap AH -1,00 1 1.625 4/10

Susret prve i 18. momcadi nizozemske druge lige, Venlo zaista u fantasticnoj formi. Doma ima skor 8-1-2, a u zadnjih 10 utakmica su dobili 8 uz 2 remija, takoder su u nizu od 5 uzastopnih pobjeda. Gosti u nizu od 4 poraza, i u gostima su zaista katastrofalni sa skorom 0-2-9. Pobjeda domacina zaista ne bi trebala doci u pitanje, a ocekujem i da bude s vise pogodaka razlike, ali sam se odlucio za sigurniju opciju. Sto se tice izostanaka, domacin bi trebao biti u punom sastavu, dok gostima nedostaje Bannink 17/2 veznjak koji je nedavno napustio klub. 

Na rasporedu je Davis Cup a Unibet kladionica nas je odlučila razveseliti jednom lijepom kombinacijom. Kao što je svima poznato, da bi prošli u daljnju fazu potrebno je pobijediti tri meča od ukupno pet mečeva koji se igraju. Na rasporedu su, petkom dva susreta, subotom jedan (parovi), te u nedjelju zadnja dva singla.

VELIKA-GRESKA-KLADIONICA.jpg

U svjetskoj grupi Kanada će ugostiti Veliku Britaniju u Ottawi. Obje reprezentacije nastupaju bez najvećih zvijezda (Raonic, Murray) a evo i rasporeda.

Prvog dana na rasporedu su susreti Pospisil - Edmund te Shapovalov - Evans. U oba meča igrači Velike Britanije su veliki favoriti.

Velika-gres%CC%8Cka-kladionice-320x400.j

Ono što je zanimljivo i što je velika greška kladionice jest to što daju da se na istom listiću kombinira to da će Velika Britanija pobjediti Kanadu (dakle potrebne su im tri pobjede), te da će Evans i Edmund slaviti prvog dana. Naime, ako oba igrača pobjede svoje mečeve u petak Velika Britanija će imati vodstvo od 2:0 i koeficijent na prolaz Velike Britanije nebi trebao biti 1,22 već 1,01. Jednostavno, navedena kombinacija nebi se smjela moći kombinirati što potvrđuju sve druge kladionice budući da su zabranile navedenu kombinaciju. I Unibet kladionica je napravila isto za druge susrete, međutim za navedeni susret, u trenutku pisanja teksta, još nisu zabranili ovu kombinaciju.

Evo i naših listića. Sretno ako pratite i hvala na sheranju!

Greska kladionice

Dojava kladionica

Evo i rasporeda Kanade i Velike Britanije:

Kanada-Velika-Britanija-1.png

Kanada-Velika-Britanija.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Newcastle - West Ham - Pobjeda Newcastlea sa dva ili više golova razlike (2.20) bet365 Domaćini ulaze u ovaj susret s puno optimizma, nakon što su upisali tri uzastopne pobjede u svim natjecanjima. Posljednja je ostvarena prije dva tjedna, kada su preokretom svladali Nottingham Forest rezultatom 3-1. Newcastle je u odličnoj formi, s tri uzastopne pobjede protiv momčadi poput Chelseaja, Arsenala i Nottingham Foresta. Na domaćem terenu su jaki i čini se da su uhvatili pravu formu, a situacija u svlačionici je idealna nakon reprezentativne pauze. S druge strane, West Ham proživljava razočaravajuću sezonu. Momčad Julena Lopeteguija ostvarila je samo tri pobjede u prvih 12 kola i nalazi se na 14. mjestu ljestvice. U ovaj susret ulaze nakon remija bez pogodaka protiv Evertona na svom terenu. West Ham je primio sedam pogodaka u uzastopnim gostujućim porazima protiv Tottenhama i Nottingham Foresta. Trener Eddie Howe suočava se s nekoliko problema u obrani. Dan Burn neće nastupiti zbog suspenzije nakon petog žutog kartona, dok su Jamaal Lascelles, Sven Botman i Emil Krafth ozlijeđeni. Lloyd Kelly trebao bi zamijeniti Burna, a na desnom beku, unatoč mogućem povratku Kierana Trippiera, očekuje se nastup Tina Livramenta, koji je impresionirao nakon debija za englesku reprezentaciju. Momčad Julena Lopeteguija također ima problema s izostancima. Mohammed Kudus odrađuje suspenziju, dok je Niclas Fullkrug izvan terena zbog ozljede Ahilove tetive. Povratak Edsona Alvareza nakon suspenzije bit će od velike važnosti za vezni red, dok bi Crysencio Summerville mogao iskoristiti priliku na lijevom krilu. Lukasz Fabianski najvjerojatnije će zadržati svoje mjesto na golu, iako se očekuje povratak Alphonsea Areole nakon lakše ozljede. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Kelly, Hall; Willock, Guimaraes, Longstaff; Gordon, Isak, Joelinton West Ham: Fabianski; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez; Bowen, Paqueta, Soucek, Summerville; Antonio Očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina. Newcastle bi mogao slaviti s najmanje dva gola razlike, a kvota za takav ishod iznosi 2.20 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 24.11. u 19:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Hej @fic Procitao sam ovaj tvoj post. Prvo sto mi je palo na pamet jeste jedan citat koji cu podeliti sa tobom. Kaze ovako: "...ljudi koji brane tvoje ime dok nisi tu, su tvoji najodaniji prijatelji..." Dobrodosao nazad u svetu Poslednju Sansu, kolega.   Danas sam dobio neke napade dobrote, pa cu ovde sa tobom i ostalim kolegama sa Foruma da podelim jos neke citate, da svi iskoristimo dok me jos drzi dobrota Ne pruzaj ruku da bi nesto dobio, ako je nisi ispruzio da bi nesto dao Ako ne mozete uciniti velike stvari, ucinite male stvari na sjajan nacin Svi zele da promene svet, ali niko ne zeli da promeni sebe. Nema potrebe da svoje probleme govorite drugima. 80% ljudi nije briga za vase probleme, a onih 20% je drago sto ih imate. Ako upadnete u vodu, ljutite se na sebe, ne na potok. Ako zelite dugu, morate podneti i kisu
    • Ovdje ću kratko jer bi se tema posljednje šanse trebala zatvoriti, a i prikladnije je ovdje. Iskreno nisam nešto uzbuđen na klađenje u zadnje vrijeme, čak mi se ni parovi za posljednju šansu ne traže. Dakle, nije ljutnja na nikoga, jednostavno samo odmor od klađenja. No, vidio sam da je kolega @LeonardoDrugi uložio napore da nastavim. Nisam sve čitao, ali eto idem najviše zbog njega probat barem odraditi sezonu. Nismo se baš podnosili, jedan drugog, a upravo je on taj koji se trudio zadržati me na forumu. Ima dosta stvari u kojima se i slažem sa njim, da ne bi bilo da baš različito mislimo o svemu. I samom mi je glupo odustati tokom natjecanja pa eto. Više manje ionako i dalje pratim rezultate pa mogu opušteno postavljat par u PŠ. Postavio sam prijedlog za ovo kolo pa ćemo vidjeti dalje. Također, molio bih da mi se par za prošlo kolo poništi jer ga nisam postavio. Postavio bih rukomet, hendikep na Fredericiu u Ligi prvaka što bi prošlo, ali htio sam pauzu. Da sam bio spriječen iz nekog razloga pa ajde, ali nisam. Kolege su imale loše kolo pa ko me j... što to nisam iskoristio. Tako da @IzudinB slobodno stavljaj promašaj.
    • Kad me već kolega @LeonardoDrugi toliko poziva da nastavim, idem opušteno probati. U gužvi sam, prošao sam samo današnju ponudu pa neka ide dvoznak na Dinamo za kojeg očekujem i da pobjedi utakmicu. Danas: Dinamo - Rijeka 1x ,1.2 SuperSport
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use