Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 2.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Huddersfield - Brighton

Vrlo interesantna utakmica druge engleske lige je na programu u četvrtak navečer. Petoplasirani Huddersfield, momčad iza koje je odlična forma, na svom terenu dočekuje vodeći Brighton.
Prije odigravanja ovotjednih utakmica Brighton je bježao drugoplasiranom Newcastleu za dva boda, no taj vodeći dvojac osjeća sve jači pritisak od strane Readinga, Leedsa, pa čak i Huddersfielda.
U posljednjih osam utakmica Huddersfield je ostvario čak šest pobjeda (uz remi i poraz), no forma Brightona je u tom razdoblju još bolja (sedam pobjeda i jedan poraz). Zapravo, zvuči pomalo opasno za sve suparnike Brightona činjenica da je ta momčad od kraja rujna izgubila jednu jedinu utakmicu (na gostovanju kod Prestona).
Brighton se odlično ove sezone snalazi i u gostima (sedam pobjeda, četiri remija i samo dva poraza), ali je sasvim jasno da ga ovom prilikom očekuje veliko dokazivanje budući je Huddersfield jedan od najboljih domaćina lige (devet pobjeda u 13 domaćih utakmica).
U prvom dijelu sezone Brighton je ovog suparnika na svom terenu pobijedio s teških 1-0. I danas će biti neizvjesno, ali poštujem engleskog drugoligaškog lidera i nudim X2 kao najbolji znak.

Celta Vigo - Alaves

U četvrtak će u Vigu prvu polufinalnu utakmicu španjolskog Kupa kralja odigrati nogometaši Celte i Alavesa.
I jedni i drugi su pomalo senzacionalni sudionici polufinala. Alaves je uz dobre igre iskoristio otvorenost ždrijeba, dok je Celta u četvrtfinalu bila bolja od madridskog Reala.
Ove dvije polufinalne utakmice trebale bi biti krajnje neizvjesne, počevši od ove prve u Vigu. Dovoljno je prisjetiti se utakmice iz sredine siječnja kada je Celta u prvenstvenom ogledu svladala Alaves 1-0 na svom stadionu, pogotkom u pretposljednjoj minuti.
Celta se vjerojatno može pohvaliti s više talenta u svom igračkom kadru, no Alaves je izuzetno organizirana momčad koja takvo što pokazuje od prvog dana sezone. I prije nekoliko dana su ostali čvrsti od početka do kraja, odigrali su još jedan remi u sezoni protiv jakog madridskog Atletica (0-0).
Pretpostavljamo da bi ova prva utakmica mogla biti izuzetno tvrda. Možda niti Celta neće unositi u igru maksimalni rizik jer ipak nakon svega postoji uzvrat. No, domaćin će svakako tražiti pobjedu i sve nas vodi prema rečenoj prvenstvenoj utakmici u kojoj je Celta slavila s 1-0.
Bit će malo pogodaka, a blaga prednost ipak mora otići na stranu domaćina.

Fenerbahce - CSKA Moskva | EUROLIGA

Derbi utakmicu 21. kola košarkaške Eurolige večeras će u Istanbulu odigrati Fenerbahce i moskovski CSKA. Repriza je to prošlosezonskog velikog finala ovog natjecanja.
Taj je finalni ogled u dramatičnoj završnici dobio CSKA, a jednako dramatičan je bio i prvi međusobni susret ove sezone u Moskvi. Iako je ruska momčad vodila cijelu utakmicu Fenerbahce se nekako došuljao do produžetka u kojem je doslovno razbio CSKA (95-79).
Kakve su bile i prethodne utakmice tako će i ova večerašnja, garantirano, biti dramatična do samog kraja i pobjednika je u takvim okolnostima teško izabrati. No, naša je preporuka ipak slavlje domaćina.
Dugo je CSKA sam stajao na vrhu ljestvice Eurolige, ali trenutačno dijeli taj tron s madridskim Realom (omjer 13-7). Fenerbahce je četvrti s dvije pobjede manje.
Kod CSKA su zaredali porazi u posljednje vrijeme, pa je tako gubio na gostovanjima kod Crvene Zvezde, Reala i nedavno kod Žalgirisa (79-74), a taj gubitnički niz ipak otkriva pad u formi prvaka Europe. Na slabije rezultate utjecao je i okrnjeni igrački kadar, pa tako neke utakmice nije odradio niti vođa te momčadi Miloš Teodosić.
Fenerbahce, pak, igra dobro u zadnje vrijeme. U Euroligi i prvenstvu je nanizao pet pobjeda, kao što ima i omjer 8-1 u zadnjih devet utakmica. Forma i domaći parket su razlog vjere u Turke.

Brose Basket - Maccabi Tel Aviv | EUROLIGA

Brose Basket i Maccabi se još uvijek nadaju mogućem ulasku među osam najboljih u Euroligi što bi značilo i nastavak natjecanja.
No, realno su takve nade ipak vrlo teško ostvarive. Čak možda ne toliko zbog tri pobjede manje koje imaju i jedni i drugi od trenutačno osme Darussafake, koliko zbog općenitog dojma kojeg su ostavili izraelski i njemački sastav.
Poseban naglasak moramo staviti na Maccabi koji je, kao i uvijek, imao velike ambicije, no prezentacije su tog kluba bile na vrlo niskoj razini. Jedan od primjera se dogodio i kada je Maccabi na svom parketu, u ranijem dijelu sezone, dočekao današnjeg suparnika, a Brose je slavio sa čak+15 (85-70).
Doma Brose Bakset ima pozitivan omjer (5-4), ali je bitno naglasiti i da ima četiri poraza zaredom u Euroligi. Čak tri od te četiri utakmice je izgubio u neizvjesnim završnicama, no porazi su, kako god, ostavili negativan trag. No, i Maccabi se bori sa stotinu vlastitih problema.
Čeka nas vjerojatno neizvjesna utakmica, ali nešto manje kikseva kroz cijelu sezonu je imao Brose koji je, ujedno, ostavio nešto bolji dojam. Zato je i lagani favorit večeras.

prije 13 minute, MackoReus said:

Može savjet? Psk nudi marginu zutih kartona na utakmici Celta-Alaves 4,5, a to jedne od najgrubljih ekipa, uz to i sudac je odlican za kartonem. Mislim, nebih se htio zalijetati jer je to kup ali mi izgleda svejedno odlicna prilika za igrat vise kartona

Tu cu i ja igrati over,samo u zadnje vrijeme taj sudac malo jebe sa kartonima,nedavno sudio Sociedad-Barcelona,covjek preskrto odsudio mec da nisam mogao vjerovati..Ali ocekujem over svejedno...

20:00 Kamerun - Gana Zbroj kartona -3,5+ over - 1,49 wwin

Ove dvije repke evo dosle su do polufinala Africkog kupa nacija, a Gani je to vec 6 uzastopno polufinale.Kamerun je recimo do ovog polufinala dosao bez poraza, ali su upisali samo pobjedu protiv Gvineje Bisao 2:1, dok su remizrali sa Burkina Faso 1:1, Gabon 0:0 i Senegal 0:0.Protiv Senegala su prosli dalje nakon penala.Igraci Senegala bili su precizni sa 5 penala, dok je Sadio Mane fulao u 5oj seriji.Gana sa druge strane do ovog polufinala dolazi sa 3 pobjede i porazom.Poceli su pobjedom protiv Ugande 1:0, zatim su dobili Mali 1:0, a onda u zadnjem mecu izgubili od Egipta 1:0.Do ovog polufinala jos su izbacili Kongo sa 2:1, a braca Ayew obziljezila su taj susret.

Sto se tice Kameruna, trener Hugo Broos bi mogao izvesti sledecih 11:

Ondoa: Oyongo, Ngadeu-Ngadjui, Teikeu, Fai: Djoum, Moukandjo, Siani: Ekambi, Aboubakar, Bassogog

Sa druge strane, Avram Grant mogao bi izvesti sledecih 11:

Razak: Acheampong, Boye, Amartey, Afful: Wakaso, Acquah, Thomas: Atsu, Ayew, Ayew

Ono za sto sam se ja odlucio jeste over na kartone.Kamerun je u ove 4 utakmice dobio 9 zutih kartona, dok su igraci Gane na 4 meca dobili 5 zutih kartona.Utakmicu ce suditi sudija iz Gambije, Bakary Gassama.On je sudio 2 meca na ovom Kupu, i podijelio je 5 zutih kartona.Prvi mec sudio je Gabon - Burkina Faso i pokazao 1 zuti, dok je u mecu Egipat - Gana pokazao 4 zuta kartona.Iako sam se na ovom Kupu nagledao dosta sudijskih gresaka, odlucio sam se eto za over kartona.Ipak radi se o polufinalu, jedna utakmica, i svasta tu moze biti.

prije 8 minute, meruve said:

Ove dvije repke evo dosle su do polufinala Africkog kupa nacija, a Gani je to vec 6 uzastopno polufinale.Kamerun je recimo do ovog polufinala dosao bez poraza, ali su upisali samo pobjedu protiv Gvineje Bisao 2:1, dok su remizrali sa Burkina Faso 1:1, Gabon 0:0 i Senegal 0:0.Protiv Senegala su prosli dalje nakon penala.Igraci Senegala bili su precizni sa 5 penala, dok je Sadio Mane fulao u 5oj seriji.Gana sa druge strane do ovog polufinala dolazi sa 3 pobjede i porazom.Poceli su pobjedom protiv Ugande 1:0, zatim su dobili Mali 1:0, a onda u zadnjem mecu izgubili od Egipta 1:0.Do ovog polufinala jos su izbacili Kongo sa 2:1, a braca Ayew obziljezila su taj susret.

Ondoa: Oyongo, Ngadeu-Ngadjui, Teikeu, Fai: Djoum, Moukandjo, Siani: Ekambi, Aboubakar, Bassogog

Razak: Acheampong, Boye, Amartey, Afful: Wakaso, Acquah, Thomas: Atsu, Ayew, Ayew

Ono za sto sam se ja odlucio jeste over na kartone.Kamerun je u ove 4 utakmice dobio 9 zutih kartona, dok su igraci Gane na 4 meca dobili 5 zutih kartona.Utakmicu ce suditi sudija iz Gambije, Bakary Gassama.On je sudio 2 meca na ovom Kupu, i podijelio je 5 zutih kartona.Prvi mec sudio je Gabon - Burkina Faso i pokazao 1 zuti, dok je u mecu Egipat - Gana pokazao 4 zuta kartona.Iako sam se na ovom Kupu nagledao dosta sudijskih gresaka, odlucio sam se eto za over kartona.Ipak radi se o polufinalu, jedna utakmica, i svasta tu moze biti.

jako dobra mi je ova oklada. samo bi napomenuo da bet365 da je odličnih 1.95 na over 4 kartonaa

Evo samo da podijelim da smo uspijeli dogovoriti novi bonus bez depozita za sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja portala i foruma. 

DsdwPKW.jpg

Upute možete vidjeti na http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/5233-bonus-bez-depozita-3€-sekabet/#comment-53117

Također molim da podijelite iskustva na navedenom podforumu ukoliko aktivirate bonus, te da prezentirate ukoliko naiđete na problem pirlikom aktivacije. Već je par članova aktiviralo bonus bez ikakvih problema. 

prije 3 sati, meruve said:

Potpisujem sve, bet365 daje 1,61 za over 3,5 kartona i računa još i eventualni crveni.

m9R80BN.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use