Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

West Ham - Manchester City (20:45)
Sudac: Kevin Friend (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 1.91
79ZgyC8.png

Manchester United - Hull City (21:00)
Sudac: Mike Jones (3.17)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 1.50
4Quji10.png

Stoke City - Everton (21:00)
Sudac: Craig Pawson (4.07)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 1.91
t21Inb4.png

Serie A

Pescara - ACF Fiorentina (20:45)
Sudac: Carmine Russo (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.48
pYTOi4O.png

West Ham - Manchester City

West Ham je napravio malu pauzu ovog vikenda nakon što ih je Manchester City izbacio iz FA kupa ranije ovog mjeseca, a taj dodatni tjedni odmor će im sigurno dati osjećaj i šansu da urade nešto protiv Građana.

West Ham v Manchester City: West Ham ima problema sa ozljedama

Oni su pobijedili pet u posljednjih sedam utakmica u Premier ligi, a sada i neukusna saga Dimitri Payeta dolazi na kraj i možemo očekivati generalno sretniju i bolju momčad West Hama. Početkom sezone, loša forma Čekićara ih je stavila na desetu poziciju, ali u posljednje vrijeme igraju malo više kao ekipe iz prošle sezone. Kod kuće su pobijedili tri od posljednje četiri utakmice u ligi i u svakoj od tih pobjeda nisu primili gola, a samo su izgubili od Manchester Uniteda. Andy Carroll i Mark Noble su pod manjom sumnjom za ovaj susret, dok se od Angelo Ogbonne, Diafra Sakha, Arthur Masuakua, Gokhan Torea i Alvaro Arbeloe očekuje da će propustiti ovu utakmicu. Andre Ayew i Cheikou Kouyate također neće igrati zbog Afričkog kupa nacija. Novo pojačanje Robert Snodgrass je povrijeđen, a Dimitri Payet vjerojatno neće nastupiti zbog njegovog neminovnog transfera u Marseille.

Manchester CIty je napredovao u FA kupu u subotu nakon rutinske pobjede od 3-0 protiv Crystal Palacea, što im je bila šesta pobjeda, a uz to su imali dva remija i četiri poraza u posljednjih 12 utakmica u svim natjecanjima. U Premier ligi su pobijedili samo četiri od posljednjih devet utakmica, rekord koji ih je ostavio 12 bodova ispod lidera Chelseaja i na petoj poziciji tabele. Josep Guardiola će glavni fokus vratiti na prva četiri u ligi. Sergio Aguero je pod malom sumnjom za ovaj susret, dok je Ilkay Gundogan i dalje marginaliziran zbog ozljede. Fernandinho ostaje suspendiran.

WH-MC.png?resize=640%2C65

West Ham v Manchester City: Andy Carroll daje gol

Građani su u gostima zapravo solidni u posljednje vrijeme, no porazi od Leicestera, Liverpoola i Evertona su prouzročili da pobijede samo jednu od posljednja četiri putovanja u ligi. Oni su primili po četiri gola od Leicestera i Evertona, tako da sam odlučio manji ulog staviti na Andy Carrolla i okladu da postiže gol u bilo koje vrijeme utakmice. Napadač je postigao pet golova u deset nastupa u ligi ove sezone.

WH-MC-gol.png?resize=639%2C433

Evo danas igraju Atletico Madrid i Barcelona pa da bacim svoje misljenje sto se tice utakmice i kartona.

Kada god ova dva tima igraju međusobno prvo sto pogledam jest izbor suca.Zasto? Zato sto ce sudac biti taj koji ce odluciti kako ce se utakmica razvijati,hoce li ne kartonirati tako lako Atleticove igrace i prihvatiti Atleticovu ratnicku igru i da oni odrade svojih 20-ak faulova ili ce odmah dati zuti za prvi ostriji faul pa da se mesari iz Madrida moraju cijelu utakmicu paziti i na neki nacin zastiti Barcelonine igrače od jacih faulova.

Kod tog izbora sudaca najbolje se vidi gdje se ekipe  dobijaju kad god igraju medjusobno; u La Ligi gdje suci sude na osjetljiviji nacin, gdje svaki ostar start bez obzira jeli 1.igraca Atletica nagraduju zutim i gdje se tezi kombinatorici i sto manje unistavanju igre taktickim faulovima, tu Barca dobija i vecinom izlazi na kraj sa Atleticom, u La Ligi i Spanjolskoj.

S druge strane, imamo utakmice izmedju ove dve ekipe iz Lige Prvaka, tocnije njih 4, oba puta cetvrtfinalne i oba puta Atletico je prolazio dalje i u Ligi Prvaka Barca nema rjesenja za Atleticove takticke faulove i njihov "bunker".Slucajnost? Apsolutno ne.

Razlog vidim ponovno u biranju sudaca, a poznato je da top suci u Ligi Prvaka ne sude toliko cesto faulove i kompletan kriterij je drugaciji od onog u La Ligi gdje se prvi ili drugi ostriji faul odmah sankcionira, u Ligi Prvaka ce se prvih 10-ak minuta suditi bez kartona sigurno, osim ako ne bude neko lomljenje noge u pitanju.Ne mogu se uspoređivati tamo neki Gonzalez Gonzalez, Mallenco, Hernandez i druga kompanija sa Brychom, Clattenburgom, Skominom,Rizzolijem(jeste pogrijesio u korist Atletica, ali cijelu utakmicu dotada sudio dobro) i sa ostalim sucima Lige Prvaka.

Danas imamo jedan specifičan slucaj.Igra se Kup Kralja , španjolsko natjecanje, za ocekivati je znaci Barcinu pobjedu i vrlo cesto da se cuje zvizdaljka, no danas to po meni nece biti slucaj.Zasto?

Zato sto takmicu sudi Ricardo de Burgos Bengoetxea, baskijac kojeg uz Inakija Garrida smatram najskrtijim sucem u  Španjolskoj.Kartone daje samo za faulove koji su  jako ociti za karton, kriterij paše grubljim ekipama, jer te njihove sitne faulove on ne kaznjava zutima.Evo , za primjer Gijon i Osasuna su igrali nedavno, direktna borba ekipa koje su na zacelju, za ocekivati je bilo veci broj kartona, no De Burgos je samo 4 pokazao.U toj utakmici izdvojena je bila jedna situacija u kojoj su se jedan igrac Gijona te jedan Osasune naguvarali, unosili u face i malo je falilo da sake pocnu sijevati. Sudac bilo koji, cak Inaki ,normalno bi  pokazao zuti i jednome i drugome, no ovaj nikome nije pokazao zuti?!?! Gledao sam i nisam mogao vjerovati, no ajmo se vratiti na danasnji susret.Ovo ce mu biti prva malo veca utakmica pa mozda i promijeni stil suđenja, no u to cisto sumnjam.Ove godine sudio je Barci protiv Malage, te je pokazao 2 zuta i 2 direktna crvena, ali rezultat je zanimljiv, zavrsilo je 0:0 usprkos brojcanoj prednosti Barce i usprkos produzenih 8 min.sudacke nadoknade.

Dakle, moj zakljucak je kako je on sudac koji ne sankcionira tako lako igrace, voli biti skrt na kartonima, ako dode do brojke 6 i do te brojke jedva dođe  i mislim da je to sudac koji je idealan za Atletico jer im se tako nekako slicno sudi u Europskim natjecanjima.

5.5 je primamljiva granica  za odigrati, ako dodje preko jedva ce doci no mislim da ce tu negdje to biti.Inace je za svaki njihov međusobni mec granica 6.5 ili 7.5, ovaj put je 5.5 pa i to treba uzeti u obzir.

Sto se tice meca, kratko i jasno od mene:X mi  je nekako najrealniji tip.Atletico nije u ekstra formi da dobije Barcu, a Barci nece odgovarati kriterij suca ako sudi kako je do sada sudio.

Toliko. 

Pescara - Fiorentina

Zaostali će utakmicu u talijanskoj Serie A ove srijede odigrati Pescara i Fiorentina. Gosti su pritom veliki favoriti.
Mnogo je kikseva i čudnih rezultata ove sezone dosad ostvarila Fiorentina, a mnogi su pritom vezani za domaće utakmice. Lijepo izgleda to što Fiorentina nije niti jednom izgubila na svom Artemio Franchi stadionu, no čak šest remija jako narušavaju tu dobru statistiku.
I prije nekoliko dana je Fiorentina ostala bez domaćeg slavlja. Premda je vodila 2-0 i 3-2 protiv Genoe na kraju se morala zadovoljiti tek jednim bodom (3-3).
Dobiva se dojam kako Fiorentina lakše pobjeđuje i uzima bodove u gostima, a nema boljeg gostovanja od ovog kod Pescare za uzimanje punog plijena.
Pescara je posljednja momčad na ljestvici i možemo se odvažiti reći, prvi je kandidat za ispadanje u drugu ligu. Kroz cijelu dosadašnju sezonu ta je momčad dobila samo jednu utakmicu (i to u gostima), a u posljednjih 13 utakmica ima čak jedanaest poraza i dva remija. Ako danas Fiorentina neće slaviti, ne znam kad će…

Auxerre - St.Etienne

Ovog se tjedna u francuskom Kupu igraju utakmice šesnaestine finala, a od onih smo u srijedu izdvojili ogled Auxerrea i St. Etiennea.
Ne tako davno je Auxerre bio itekako stabilan prvoligaš, no danas je čak na rubu drugoligaške provalije i tko zna što mu donosi drugi dio aktualne sezone. Trenutačno je Auxerre pretposljednja momčad druge lige i definitivno je izgubio veliki dio svog nekadašnjeg ugleda.
I u tom slabijem drugoligaškom okruženju Auxerre muku muči kako bi osvojio nešto bodova na svom terenu. Pobijedio je tek dva puta, tri puta je remizirao, dok je izgubio čak pet utakmica. Jako loše zvuči činjenica da daje manje od jednog gola po domaćoj utakmici…
Takva se momčad teško može nadati pozitivnom ishodu s petoplasiranom momčadi Le Championnata. St. Etienne godinama stanuje u gornjem domu prvoligaške ljestvice, ostvaruje izlaz u Europu i u ovom je trenutku kvalitativno miljama daleko od Auxerrea.
St. Etienne iza sebe ima i dobru formu, dvije prvenstvene pobjede zaredom: 2-1 doma protiv Angersa i čak 3-0 kod Toulousea prije nekoliko dana.

Greece Cup

AEK-Levadiakos H(-1,5) 1 1.65 5/10

Uzvratni susret grčkog kupa, iz prvog susreta AEK donosi prednost od 1-0 i danas ocekujem potvrdu te pobjede. Razlog iz kojeg ocekujem da ovo bude uvjerljiva pobjeda AEKa je sto je gostujuci trener najavio izostanak 9 igrača za danasnji susret, te uvodenja nekoliko juniora na ovu utakmicu. Nedostaju: Namasko 16/0 prvi golman, Tsintota 0/0 drugi golman, Kapsaskis 8/0, Vourus 1/0, Karachalios 7/0, Karampoue 9/0, Won 18/0, Belgkazouani 4/0 te Ompiora. Domacinima ce nedostajati Vranjes 4/0, Diaz 17/0 i Almeida 12/3. Ne vjerujem da gosti mogu nadoknaditi samo tako toliko izostanaka i vjerujem u uvjerljivu pobjedu domacina.

prije 30 minute, johnnyboy6 said:

Greece Cup

AEK-Levadiakos H(-1,5) 1 1.65 5/10

Uzvratni susret grčkog kupa, iz prvog susreta AEK donosi prednost od 1-0 i danas ocekujem potvrdu te pobjede. Razlog iz kojeg ocekujem da ovo bude uvjerljiva pobjeda AEKa je sto je gostujuci trener najavio izostanak 9 igrača za danasnji susret, te uvodenja nekoliko juniora na ovu utakmicu. Nedostaju: Namasko 16/0 prvi golman, Tsintota 0/0 drugi golman, Kapsaskis 8/0, Vourus 1/0, Karachalios 7/0, Karampoue 9/0, Won 18/0, Belgkazouani 4/0 te Ompiora. Domacinima ce nedostajati Vranjes 4/0, Diaz 17/0 i Almeida 12/3. Ne vjerujem da gosti mogu nadoknaditi samo tako toliko izostanaka i vjerujem u uvjerljivu pobjedu domacina.

to su prakticki samo dva standardna igraca, tako da mislim da se ne treba previse oslanjati na to.

Manchester United-Hull City 
TIP: Pobjeda Uniteda bez primljena gola 1.72@bet365

U 23.kolu engleskog prvenstva na Old Trafordu gledati ćemo dvoboj domaćeg Manchester Uniteda koji je na 6.om mjestu i ima priliku pobjedu ovdje približiti se vodećima i iskoristiti njihove jučeršanje kikseve. Hull je pak na zadnjem 20.om mjestu sa 16 bodova sigurna zona je udaljena od njih pet bodova. Za drugi dio sezone i ostvarivanje tog cilja doveden je stoper Andrea Ranocchia na posudubu iz Intera. Manchester United je neporažen u 13 utakmica, zadnji susret odigrali su neriješeno kod Stoke City 1-1. Ove dvije momčadi igrale su u Kupu United je bio bolji na svome terenu 2-0, dok je Hull na svome terenu dobio 2-1. Očekujem da United dobi ovaj susret i upiše pobjedu. Hull će teško ovdje do gola pa tipujem na pobjedu bez primljena gola.

West Ham-Manchester City
TIP:Oba daju gol i 3+  1,90@bet365

23.kolo engleskog prvenstva donosi nam dvoboj West Hama koji je na 11om mjestu ljestvice i Manchester Citya koji je na 5om mjestu. Trakavica oko Dimitri Payeta završena je i West Ham je prodao nezadovoljnoog Francuza i pritome dobro zaradili. Momčad Slavena Bilića otkad je odstranila Payeta iz momčadi počela je igrati još bolje no večeras će vidjeti koliko stvarno vrijede. Manchester City je kvalitetnija momčad, ne smijemo zaboraviti ni demoliranje West Hama u FA kupu 5-0. Ipak "Građani" su u problemima u gostima ne igraju uvjerljivo i ovdje vidim priliku za domaći sastav. Nakon spomenutog poraza od Citya. West Ham je dobio oba susreta u Premierligi i u oba je zabio po 3 gola. Obrana Citya predvođena vratom Claudiom Bravom ne djeluje dobro i teško će ovdje sačuvati mrežu. Za očekivati je puno golova ovdje zato je moj tip oba daju gol i 3+. 

Evo da se nadovezem na kolegu gore. Ja danas gledam marginu kartona na atletico barca. U nasim kladama ne igram pa gledam ko vani sta nudi. Beg nema bet at home nema i odlucim ja napravit sugavi unibet racun. Izdrkam se s tim da bi mi pajser iz službe rekao da ne primaju paysafe iz hrvatske. Kartice ne koristim osim deviznih a za prebacivanje preko njih su ogromne provizije. Uglavnom unibet jad i bijeda od kladionice, pa cak i ove nase jadne omogucuju paysafe....

prije 59 minute, Dominik999 said:

Evo da se nadovezem na kolegu gore. Ja danas gledam marginu kartona na atletico barca. U nasim kladama ne igram pa gledam ko vani sta nudi. Beg nema bet at home" rel="external">bet at home nema i odlucim ja napravit sugavi unibet" rel="external">unibet racun. Izdrkam se s tim da bi mi pajser iz službe rekao da ne primaju paysafe iz hrvatske. Kartice ne koristim osim deviznih a za prebacivanje preko njih su ogromne provizije. Uglavnom unibet" rel="external">unibet jad i bijeda od kladionice, pa cak i ove nase jadne omogucuju paysafe....

888sport i nećeš imati problema :)

19:00 AIK - Sodertalje 1 - 1,50 premier 4:1 FT

AIK zauzima 10 mjesto tabele sa 55 bodova iz 41 utakmice.Imaju skor od 18 pobjeda (4p.p) i 23 poraza (5p.p) sa gol razlikom 105:119.U svojoj Hovet areni odigrali su 21 utakmicu, gdje su upisali 13 pobjeda (3p.p) i 8 poraza (3p.p) sa gol razlikom 68:59.Nakon dvije vezane pobjede kuci, Tingsryds 5:4 i Pantern 4:3, uslijedila su dva poraza u gostima, Oskarshamn 4:0 i  Vasterviks 5:0.Ipak vratili su se pobjedama u zadnjem mecu, kada su kao domacin dobili Vita Hasten 1:0.Nije bilo davno ako kazemo da je ove ekipa prije 5 godina igrala finale Elitseriena, ali evo ih sada u 2 ligi.Proslu sezonu su igrali kvale za ponovni ulazak u Elitserien ali nisu uspjeli iako su regularni dio zavrsili na 1 mjestu.Ove sezone izgledaju dosta lose, 10 mjesto nije ono sto su planirali, ali do kraja imaju jos 11 utakmica i mogu ispraviti dosta toga.Za pocetak mogli bi osigurati play off, a te pozicije im bjeze 3 boda sto nije puno.Trener Roger Melin ovaj mjesec ostao je bez Oscar Steén (C) koji je imao dosta utakmica za AIK ali je eto presao u Modo.Danas su se pojavile informacije da bi mladi Fredrik Karlström (C,34,7+13) mogao preci u Linköping, ali je ubrzo sam igrac sve demantovao.Sto se tice danasnjeg meca, Melin nece moci racunati na Nicklas Heinerö (RW, 14,1+3), Jonathan Andersson (D,11,0+1) i Gasper Kroselj (G, 21gp, 2,85GAA).

Sodertalje ce po svim prilikama zavrsiti u play out, pa ako tamo osiguraju opstanak dobro je.Zadnja su momcad lige sa 38 bodova iz 40 utakmica.Imaju skor od 13 pobjeda (4p.p) i 27 poraza (3.p.) sa gol razlikom 80:123.Kao gosti odigrali su 20 utakmica i upisali skor od 8 pobjeda (3p.p) i 12 poraza (2p.p) sa gol razlikom 44:57, sto i nije lose, bolje od ucinka AIK-a u gostima.Forma je pak vrlo losa, jer su u nizu od 6 uzastopnih poraza, a sve utakmice izgubili su u regularnom vremenu.Nekako se cini da su i sami skontali da ne mogu puno u zadnjih 12 utakmica, jer imaju -9, sto nije puno ako se zna da je do kraja 12 tekmi ali pitanje je koliko je to realno obzirom kako igraju u zadnje vrijeme. U zadnjem mecu kuci su izgubili od Tingsryds 3:0.Trener Mats Waltin u danasnjem mecu nece moci racunati Patrik Kallmert (LW/RW, 39,2+2), a dobra vijest je da se vratio Olov Lundqvist (D,24,0+3) i igrao je mec sa J20 ekipom, a o mogucem nastupiti odluciti ce pred mec.

U 3 ovosezonska duela Sodertalje je dobio 2, ali je zadnji mec dobio AIK sa 3:1.Ipak svi ti mecevi bili su u 2016oj, i trenutno je situacija dosta drugacija u ovim klubovima.Sto se tice statistike, AIK je najgrublja momcad lige sa 13.13 minuta sa igracem manje po mecu.Za to vrijeme penalty killing iznosi 82.95% i to je drugi procenat lige sto je pohvalno.Sa igracem vise, odnosno power play, imaju postotak od 14.22% i to je najgori procenat lige, opet losa stvar.Sodertalje u prosjeku ima 9.44 kaznenih minuta po mecu, i za to vrijeme imaju dosta dobrih 81.54% penalty killing.Sa druge strane power play iznosi 19.70%, sto je neki procenat za sredinu tabele.Kako god kladim se na keca, jer domaci su donekle u dobroj formi spram gostiju koji imaju vezanih 6 poraza i to sve u regularnom vremenu.

prije 2 sati, Gigi said:

888sport i nećeš imati problema :)

losa kladionica po meni, ok ponuda ali limitiranje je smijesno, ja nisam jedan bet uplatio, pošto gospoda nisu dali da stavim ni jedan euro, po meni, ako je do kartona bet365 i pinnacle su dvije must have i trebalo bi biti dovoljno...ovi su smijesni, na drugom acc mi je limit na kartone 40 eura, smijesno da smijesnije ne moze biti

Atl Madrid - Barcelona vise 5.5 kartona @1.74 Wwin/1.72 bet365

Mec pocinje za 30-ak minuta, a poseban uvod nije potreban. Retki su susreti izmedju ova dva tima koji su prosli u miru i bez iskra izmedju igraca, bez obzira na takmicenje. Zadnji put u kupu su igrali pre 2 godine, oba meca su isla preko 5.5 a kad je Atletico bio domacin videli smo cak 12 zutih i 2 crvena. Ovde ide u nasu korist to sto se prvi mec igra u MAdridu gde Atletico moze loviti rezultat, dosta ce teze biti u Katalonji u povratnom mecu sledece nedelje. Jedino sam 2 puta razmislio kad sam video da Ricardo De Burgos sudi, zaista ima dosta nizak prosek generalno gledano, ali ovo nije obican mec. Osim toga, jedan je od najmladjih sudija u Primeri pa verujem da ce i sam hteti kontrolisati tempo igre, a u ovakvim mecevima se to moze samo sankcionisanjem tj. kartonima kojih bi i veceras trebalo biti...

prije 14 sati, mario007 said:

Evo danas igraju Atletico Madrid i Barcelona pa da bacim svoje misljenje sto se tice utakmice i kartona.

Kada god ova dva tima igraju međusobno prvo sto pogledam jest izbor suca.Zasto? Zato sto ce sudac biti taj koji ce odluciti kako ce se utakmica razvijati,hoce li ne kartonirati tako lako Atleticove igrace i prihvatiti Atleticovu ratnicku igru i da oni odrade svojih 20-ak faulova ili ce odmah dati zuti za prvi ostriji faul pa da se mesari iz Madrida moraju cijelu utakmicu paziti i na neki nacin zastiti Barcelonine igrače od jacih faulova.

Kod tog izbora sudaca najbolje se vidi gdje se ekipe  dobijaju kad god igraju medjusobno; u La Ligi gdje suci sude na osjetljiviji nacin, gdje svaki ostar start bez obzira jeli 1.igraca Atletica nagraduju zutim i gdje se tezi kombinatorici i sto manje unistavanju igre taktickim faulovima, tu Barca dobija i vecinom izlazi na kraj sa Atleticom, u La Ligi i Spanjolskoj.

S druge strane, imamo utakmice izmedju ove dve ekipe iz Lige Prvaka, tocnije njih 4, oba puta cetvrtfinalne i oba puta Atletico je prolazio dalje i u Ligi Prvaka Barca nema rjesenja za Atleticove takticke faulove i njihov "bunker".Slucajnost? Apsolutno ne.

Razlog vidim ponovno u biranju sudaca, a poznato je da top suci u Ligi Prvaka ne sude toliko cesto faulove i kompletan kriterij je drugaciji od onog u La Ligi gdje se prvi ili drugi ostriji faul odmah sankcionira, u Ligi Prvaka ce se prvih 10-ak minuta suditi bez kartona sigurno, osim ako ne bude neko lomljenje noge u pitanju.Ne mogu se uspoređivati tamo neki Gonzalez Gonzalez, Mallenco, Hernandez i druga kompanija sa Brychom, Clattenburgom, Skominom,Rizzolijem(jeste pogrijesio u korist Atletica, ali cijelu utakmicu dotada sudio dobro) i sa ostalim sucima Lige Prvaka.

Danas imamo jedan specifičan slucaj.Igra se Kup Kralja , španjolsko natjecanje, za ocekivati je znaci Barcinu pobjedu i vrlo cesto da se cuje zvizdaljka, no danas to po meni nece biti slucaj.Zasto?

Zato sto takmicu sudi Ricardo de Burgos Bengoetxea, baskijac kojeg uz Inakija Garrida smatram najskrtijim sucem u  Španjolskoj.Kartone daje samo za faulove koji su  jako ociti za karton, kriterij paše grubljim ekipama, jer te njihove sitne faulove on ne kaznjava zutima.Evo , za primjer Gijon i Osasuna su igrali nedavno, direktna borba ekipa koje su na zacelju, za ocekivati je bilo veci broj kartona, no De Burgos je samo 4 pokazao.U toj utakmici izdvojena je bila jedna situacija u kojoj su se jedan igrac Gijona te jedan Osasune naguvarali, unosili u face i malo je falilo da sake pocnu sijevati. Sudac bilo koji, cak Inaki ,normalno bi  pokazao zuti i jednome i drugome, no ovaj nikome nije pokazao zuti?!?! Gledao sam i nisam mogao vjerovati, no ajmo se vratiti na danasnji susret.Ovo ce mu biti prva malo veca utakmica pa mozda i promijeni stil suđenja, no u to cisto sumnjam.Ove godine sudio je Barci protiv Malage, te je pokazao 2 zuta i 2 direktna crvena, ali rezultat je zanimljiv, zavrsilo je 0:0 usprkos brojcanoj prednosti Barce i usprkos produzenih 8 min.sudacke nadoknade.

Dakle, moj zakljucak je kako je on sudac koji ne sankcionira tako lako igrace, voli biti skrt na kartonima, ako dode do brojke 6 i do te brojke jedva dođe  i mislim da je to sudac koji je idealan za Atletico jer im se tako nekako slicno sudi u Europskim natjecanjima.

5.5 je primamljiva granica  za odigrati, ako dodje preko jedva ce doci no mislim da ce tu negdje to biti.Inace je za svaki njihov međusobni mec granica 6.5 ili 7.5, ovaj put je 5.5 pa i to treba uzeti u obzir.

Sto se tice meca, kratko i jasno od mene:X mi  je nekako najrealniji tip.Atletico nije u ekstra formi da dobije Barcu, a Barci nece odgovarati kriterij suca ako sudi kako je do sada sudio.

Toliko. 

Koliko god je pokusavao,ipak je nekako i tih 8 ociglednih zutih pokazao. :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use