Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Već duže planiram započeti ovu temu, koja mislim da bi mogla biti jako interesantna.

U mojoj "dugogodišnoj karijeri" bilo je svega i teško je izdvojiti najdraži dobitak. Neke od pogodaka koje sam imao možete pročitati u tekstu SvijetKladjenja slavi deveti rođendan.

Ako baš moram izdvojiti samo jedan dobitak, bio bi to otkaz Moyesu na što sam se kladio onoga dana kada je i službeno došao na klupu Manchester Uniteda. Na uplaćenih 40€ dobitak je bio preko 10.000€  i to na listiću koji je imao samo tri para. Oni koji poznaju moj stil igre znaju da ovo nije bio jedini listić kojeg sam uplatio pa je ukupni dobitak koji mi je otkaz Moyesu donio bio veći. Lijepo je bilo pratiti zadnje tjedne Moyesa u Manchester Unitedu te navijati za poraze Uniteda taj period, a posebno je lijepo bilo gledati slavlje Evertona, te to kako je koeficijent na otkaz Moyesu pao na 1,15 noć prije nego je i bio otpušten. Još je ljepše bilo probuditi se, upaliti tv a kao "Breaking news" na svim televizijama vidjeti vijest da je Moyes dobio otkaz. :D

56wdvbo.png

• 4 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use