Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.10.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Zadnjih dana sam u gužvi pa iz tog razloga nisam pretjerano aktivan na forumu. Jučer je ionako bio dan za zaborav i mislim da je rijetko tko dobio išta...

Danas sam uvjeren u pobjedu Chelsea ponajviše zbog prezentirane igre jedne i druge ekipe u zadnjih par tjedana. Mislim da će i Barca dobiti jer su par klasa kvalitetnija ekipa. Još ću nešto dodati na listić, ali o tome više kasnije...

Mislim da se oko Chelsea i Barcelone svi slažemo i ako netko od njih kiksa mnogi će biti tužni večeras...

Kao treći par na glavni listić ću dodati 4/Panathinaikos-Werder X2 (1,45). (Hrvatska Lutrija)

Dakle da će biti 4 i više žutih kartona na utakmici. Sudi M.Riley ( http://bleacherreport.com/articles/60148-7-yellow-cards-you-having-a-laugh-riley) koji spada među suce koji su relativno laki na kartonima. Za obje ekipe je ovo vrlo važna utakmica. Do sada (u 2kola) Werder je zzaradio 8 žutih, dok je Panathinaikos zaradio 4. Očekuje se vruca i nabrijana domača atmosfera. Dakle IMO svi faktori idu u prilog ovom betu, a nije loše spomenuti i da druge kladionice imaju granicu od 4,5.

Također vidim kod fortune ValueBet da će biti 5 i viš žutih što plačaju sa lijepih 2,15 dok je drugdje 1,80(germania). Kao primjer nejednakost koef. bet365 daje na internetu 1,60 da će biti 5 i više žutih za navedenu utakmicu...

Dakle moj glavni:

Chelsea

Barcelona

4/Panathinaikos-Werder X2

a na drugom, sa puno manjim ulogom ću probati:

Chelsea

Barcelona

5/Panathinaikos-Werder 2 (2,15)

Sahtjar

Bordeaux - mislim da je red da domačini pobjede. Igraju solidno i kvalitetniji su a foruna daje koef. 2,00 dok se drugdje kreće oko 1,80 i to je isto valuebet.

Sretno nam bilo ;)

...red bi bio da mi glavni prođe, a mislim da hoće!

vidis mogo bi i ja dodat te kartone....iako to nikad nisam igrao...ali ako mi to odere listic

cut cemo se onda jos navecer  ;D hehe salim se!

dobro odigrat cu to...Goks vjerujem ti pa cu odigrat to sa Barcom i Chelsea-em na listic.

Koje kladionica daje najvece koeficjente ukupno gledajuci za LP?to me zanimalo samo iako uplacujem u Super Sportu..

vidis mogo bi i ja dodat te kartone....iako to nikad nisam igrao...ali ako mi to odere listic

cut cemo se onda jos navecer  ;D hehe salim se!

dobro odigrat cu to...Goks vjerujem ti pa cu odigrat to sa Barcom i Chelsea-em na listic.

Koje kladionica daje najvece koeficjente ukupno gledajuci za LP?to me zanimalo samo iako uplacujem u Super Sportu..

Evo ja sam baš došao iz klad.. Pa danas mi se dosta dobri koeficijenti čine u fortuni. Inace kartone na LP igram često, ove sezone prvi put i prošle sezone sam imao dosta dobar prosjek. Pri put igram neku utakmicu kada Riley sudi jer engleski suci imaju dosta "specifičan" kriterij, ali nadam se da me neće iznevjeriti. Također mislim da će biti dosta kartona na utakmici Šahtjar - Sporting L., međutim budući da sudi Fandel to ne igram over ni pod razno. Fandel me je nekoliko puta grdo zaj**** i to isključivo on sa svojim kriterijem jer je bilo startova za žuti i nervoznih utakmica, ali on nije davao kartone...

Btw. danas sudi i Bebek na utakmici Bordeaux - Cluj. I to bi moglo ići u over kartona...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use