Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Malo drugačije pitanje :D

Superhik

Recommended Posts

Pozdrav , naišao sam na ovaj forum preko facebooka tj stranice Nogometni transferi xd ugl nije ni bitno ni nemam pojma zašto to spominjem.

Problem je sljedeći , naime ja imam 17 godina i još uvijek se po zakonu ne smijem kladiti ( niti sam ikad) e sad ja bi volio ovako čisto iz znatiželje i za*ebancije to odigrati , čisto da vidim kako je to, ulog bi bio neka sića max 20 kn . E sad zanima me imam li šanse doć u kladu i tek tako odigrati tiket ? Traže li osobnu ili već neki dokument ili to ide po izgledu? Znam da su se neki od vas koji igraju u domačim kladionicama susreli sa time da vide i maloljetnike . E pa zanima me da li im daju da igraju i šta naprave ako skuže da su maloljetni.

Inače pratim sportove dosta jer me to zanima , pa bi se čisto volio upoznat s tim tj kako ide i ima li smisla xd

Nadam se da neću dobiti ban :ph34r::8_laughing:

U tvojim godinama došao bi, zaveo svojim šarmantnim naglaskom, mišićavim tijelom i brkovima tetu koja bi mi trebala uplatiti listić.. Sve poslije je historija .. :D

Šalim se, makar si maloljetan mnogi su mogu reći počeli u tim godinama, danas su mogućnosti raznolike, od kladomata u kafićima, do internet računa. VI danas ne morate žicati ispred kladionice da vam netko uplati listić za pivu.. da ne pričam probleme oko isplata haha 

Nadam se da sam pomogao, samo nemoj odlutati s ciljem oko zarade i bogatstva, neka ti to bude hobi. Pozdrav:D

Kad se sjetim kad sam imao 15 godina, i cijeli razred je na malom odmoru trčao do derby kladionice jer jedino ona puštala bez da ih je briga da li imamo 18 godina :D. A onda sa 16 se pustila brada i u 90% slučajeva nije bilo problema. Jedanput sam imao odličan par, skupio sam skoro sve novce koje sam tada imao kod sebe i stavio 500kn (i uvjerio lokalnog konobara da isprati, on je stavio 1000). Taj listić se proširia po svim školama u gradu, nema tko nije odigrao. Na kraju je prošlo nikad lakše, 0:4 na poluvremenu, a imali smo 2/2. I taj put sam morao zamoliti tog istog konobara da mi digne mojih 2000 kuna jer mi nisu dali takav iznos bez osobne. Možda bi me tražio dio, ali je on sam dobia 4000 kuna na račun mog para, pa nije ništa rekao.

prije 36 minute, CaptainStoner said:

U tvojim godinama došao bi, zaveo svojim šarmantnim naglaskom, mišićavim tijelom i brkovima tetu koja bi mi trebala uplatiti listić.. Sve poslije je historija .. :D

Šalim se, makar si maloljetan mnogi su mogu reći počeli u tim godinama, danas su mogućnosti raznolike, od kladomata u kafićima, do internet računa. VI danas ne morate žicati ispred kladionice da vam netko uplati listić za pivu.. da ne pričam probleme oko isplata haha 

Nadam se da sam pomogao, samo nemoj odlutati s ciljem oko zarade i bogatstva, neka ti to bude hobi. Pozdrav:D

Kako to tocno ide s tim racunima ? Tj da li bi ako uzmem od nekog starijeg ( na njihovo odobrenje ) mogao bez problema isplacivati , da npr vide da na racunu pise da korisnik ima 50 godina a ja koji podizem ni priblizno toliko, bi li bilo kakvih problema onda ili oni to negledaju ?

Volio bi da mi se to malo vise objasni , jer mi se cini kao najbolja solucija :D

prije 3 minute, Superhik said:

Kako to tocno ide s tim racunima ? Tj da li bi ako uzmem od nekog starijeg ( na njihovo odobrenje ) mogao bez problema isplacivati , da npr vide da na racunu pise da korisnik ima 50 godina a ja koji podizem ni priblizno toliko, bi li bilo kakvih problema onda ili oni to negledaju ?

Volio bi da mi se to malo vise objasni , jer mi se cini kao najbolja solucija :D

Tete u poslovnici ne vide godine, samo ime i prezime, napraviš na brata, frenda nekoga račun, i uplatiš na račun potom igraš , isplata također jednostavna na račun, poslovnica itd..

• 5 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use