Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Srijeda 4.1.2017

IzudinB

Recommended Posts

NY Knicks - MIL Bucks @ kp1 --> 2,05 wwin
Milwaukee je ekipa za koju navijam od kako pratim NBA, ali mislim da će večeras NY da ih dobije. NY je vezao 5 poraza, od toga 2 kući. Kući i nisu tako loši, zadnji međusobni meč sa Bucksima kući su dobili 12 razlike i mislim da je red i večeras da dobiju i prekinu taj crni niz. Mil. je imao težak meč sinoć, dobili su Oklahomu tako da bi neki glavni igrači mogli imati nešto manju minutažu večeras.

Cleveland - Chicago 2 2,30 HL

Kevin Love (illness) and Kyrie Irving (hamstring) will not play against the Bulls on Wednesday

Bez ovog dvojca mislim da Cleveland teško može parirati Chicagu kojeg predvodi Butler u životnoj formi.
Lebron James je game time decision. Sve ih je poharala viroza. Stvarno svaka njemu čast al mislim da sam ne može donjeti pobjedu Clevelandu pod ovakvim okolnostima.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use