Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. FamilyGuy

FamilyGuy

2. Goksim

Goksim

• Utorak, 08.04. 19:15 Rukomet - Švicarska  Bern - Kreuzlingen tip 1 @1.28 SuperSport
    • Liga prvaka  Barcelona - Borusia Dortmund  Pobjeda Barcelone  Kvota 1.36
    • Srijeda 00:00 Copa Libert Botafogo daje 2+ 1.26 supersport  
    • Sada ću vam napisati samo nešto što sam čuo, načuo. Kao što svi znate (ili ne, nebitno je), Borac je u posljednjem kolu igrao u Mostaru protiv ekipe Zrinjskog i možda malo iznenađujuće, dobio je. Lično sam očekivao 0:0, ili 1:0 za Zrinjski ali eto, Borac je dobio. Pobjedom u Mostaru, Borac je došao na isti broj bodova kao i Zrinjski, 60. 8 bodova više od Sarajeva koje se nalazi na trećoj poziciji i iz daleka će pratiti rasplet sezone na samom vrhu. Nemaju oni šta da se tu pitaju. Ili možda imaju? Borac u narednom kolu dočekuje ekipu Slobode koja je već ispala, mada, ispali su oni i prije početka sezone ali elem. Kvota na Borac u ovom trenutku je 1.03 pa ko voli nek izvoli. Utakmica koja će sigurno biti zanimljivija i zbog koje i pišem ovu objavu jeste utakmica gdje ekipa Sarajeva dočekuje ekipu Zrinjskog. Ta utakmica će se odigrati samo 3 dana prije uzvratne utakmice Borac - Sarajevo koja odlučuje o finalisti kupa Bosne i Hercegovine. E sada, ono što sam načuo jeste da ukoliko Sarajevo natjera Zrinjskog na kiks, uzme 3 boda, Borac će im prepustiti kup. Tačnije, Vico im je "obećao" kup u slučaju da uzmu bodove Zrinjskom. Ono što je interesantno i što donosi težinu ovoj "ideji" jeste da Borac i Sarajevo igraju u Banja Luci polufinale kupa 15.04 a nakon samo 4 dana, 19.04. igraju ligašku utakmicu u Banja Luci. Računica je jednostavna. Sarajevo teško može da osvoji ligu, tačnije, samo postoje matematičke šanse i to kad bi se takmičili u Njemačkoj, Švicarskoj ili Norveškoj ali pošto se takmiče u Bosni, tu sve pada u vodu. Borac do kraja ima na papiru dvije malo teže utakmice, Sarajevo kod kuće i Željezničar u gostima. Ako uzmemo u obzir da se Željezničar prodao Vici i da je to riješeno, ostaje samo Sarajevo na putu do titule. Znači, suma sumarum kako bi to moglo izgledati. Sarajevo bi u narednom kolu moralo oštetiti Zrinjski, uzeti bodove i skinuti ih sa tog prvog mjesta pa bi im Borac pustio u kupu da bi im onda Sarajevo okrenulo guzicu na sred Koševa i pustilo ih da zadrže prvo mjesto. Do kraja bi Borac “muku mučio” sa Radnikom, Igmanom, Slogom i sličnim ekipama dok bi Zrinjski morao zubima kidati bodove protiv Sarajeva i Želje koji će igrati kao dopingovani, jer Vico bi sigurno znao cijeniti pozitivne rezultate. Malo je sve iznenada, Borac se vratio u borbu za titulu i sigurno da im je liga važnija od kupa tako da opcija puštanja kupa Sarajevu u zamjenu kidanja bodova Zrinjskom i okretanja guzice na Koševu, i ja bih pristao na to. I da sam na poziciji Borca i da sam na poziciji Sarajeva, to je win - win situacija i za jedne i za druge.
    • 09.04. Copa Libertadores Botafogo - Carabobo, tip: Botafogo daje gol 2.poluvrijeme 1,25 SS
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use