Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.1.2017

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Dragi čitatelju, za početak da ti se predstavim. Captain Stoner veliki obožavatelj i pratitelj muško-ženskog tenisa, košarke, izbora za miss Pakistana te sve što si možeš zamisliti, te uplatiti svoje teško zarađene novce, kao i svi smrtnici na svijetu, tako i ja imam dva poroka.. Kladionica i .. pogađate.. Da ne budemo nepristojni za početak vam želim od srca uspješnu 2017-godinu, od srca da vam krene u privatnom, ljubavnom, poslovnom, zdravstvenom, socijalnom, političkom,  te vjerskom svijetu. Nadam se da nisam nešto-nekoga izostavio.  

Pa krenimo po ono što smo došli, nekako sam odlučio u ovu 2017 ući pozitiv-nije, radnije, jače znate kako ide, svega po malo, na kraju ništa.. Nadam se da ćete uživati čitajući moje skromne najave ili analize iz mog prvog poroka.. Klađenja. Počela je nova teniska sezona, s mnogo pozitivnosti. Dugo sam se dvoumio koji da svoj prvi par izaberem, te predstavim sretnicima, koji su izdvojili vrijeme pročitati tekst - napušenog novinara. E evo ga,- drugi porok. Nadam se da ste pogodili ..   

Odluka je pala, u zaista bogatstvu ponude tenisa, u kojima su počeli turniri poput Dohe, Chennai-a, Brisbane, Hompan Cup.. Među glavnjima. Izabrao sam turnir u dalekoj vrućini Indije. Chennai turnir se održava u istoimenom gradu koji je četvrti grad po veličini u Indiji. Turnir se održava na ugodnom nivou, uz zaista solidan nagradni fond od 505tk.dolara. Uz jako slične uvjete kao u Australiji igraće srednje klase sve više privlaći Indija, uz temperature oko 30-stupnjeva. Ali malo visoke vlage oko 55-60posto u predvečerjima satima. Dodajmo da se cijeli kompleks nalazi u blizini rijeke Cooum, igra se na tvrdoj podlozi. Te zadnje 3 godine pobjednik Švicarac S.Wawrinka. Dodajmo da se turnir održava u jubilarnom 20-izdanju.. Upoznat s turnirom? 

12:35h po našem vremenu ili oko 16:30 u Chennaiu. Na turnir izlaze Brazilac Silva Dutra Rogerio i Španjolac Bautista-Agut Roberto. U bogatstvu ponude dotični meč mi pao u oči, ali moram upozoriti!. Početak sezone- tek je 5.1 te još premalo činjenica znamo. Dat ću ti primjer.. Atp Doha meč između našeg Karlovića i Verdasca. Ne možeš znati dali je Verdasco još uvijek ubijen od proslave ili nije. Te dali Karlović ima neki svoj ludi dan, da je sredina sezone, znali bi mnogo više činjenica te bazirali okladu na statistici itd. Ovako još gađamo na slijepo. Ali pokušati ću objasniti zašto sam izabrao ovaj meč.   

Krenut ćemo s favoritom Bautistom, igrač koji je mogu reći zaista mi prirastao srcu, dečko koji se bori na terenu poput svog idola Davida Ferrera. Uz takav trud dolazi i nagrada te trenutno se nalazi na 14 mjestu atp liste. Ove godine očekujem od njega, da dođe i završi na 10-12. Na mnogo turnira-većima mora uzeti mnogo više bodova, tu vidim njegovu priliku ove godine. Po njegovim riječima, pripreme je odradio odlično, praznike proveo doma s obitelji i trenirajući. Prošlu godinu završio je s čak 49 pobjeda u 72 meča. Na turniru Chennai sudjelovao je uzastopno 3 godine, te 2015 ostvario najbolji plasman do polufinala. Jako važna činjenica da u prvim kolima Bati nadigra svoje protivnike. Prošle godine Milmana ostavio na 5 gema, godinu prije Gojowczyka na 5 gema.   

Na Brazilcu manje-više baziram okladu. Silva je igrač koji nema što raditi na tvrdoj podlozi, dovoljna činjenica govori da je od 2014 odigrao samo 7 mečeva na tvrdoj podlozi. U prvom kolu pobijedio je Lajovica u 2 TB s izgubljenim setom. Prije bi komentirao da je Lajovic pobijedio samog sebe, ali nama ovako više odgovara. Silva je dosta u godina, nema repertoar udaraca, brzinu, niti dovoljno snage za odigrati kvalitetan meč na tvrdoj podlozi protiv top15 igrača. U prvom kolu mu se posrečilo što je došao na Lajovica, nema uspomene na ovaj turnir i zaista ga ništa ne veže. S druge strane Bati-u je ovo prilika da možda dođe i do finala, otvorio se ždrijeb, ispali su ostali favoriti. Kao što sam rekao ,da vlage počne rasti u večernjim satima, ne vjerujem da se Bati želi zadržava na terenu duže od kojih 1h. Uz odličan retern, pregled igre, odličan dvoručni bekend, jako pametna agresivna igra s osnovne crte. Ne vidim po čemu bi Silva mogao uzeti nešto više od svega 4-5 gema. Iz svih razloga koje sada mogu navesti, a nema ih puno.. baziram svoju okladu. Manje od 19.5 gema, i svakakve kombinacije ako želite iskušati sreću na startu ... 9.5 hendikep Bati.. 

Nadam se da sam vam malo pomogao s uvidom u ovaj meč. POZDRAV i sretno želi ti Captain Stoner 

prije 24 minute, CaptainStoner said:

Dragi čitatelju, za početak da ti se predstavim. Captain Stoner veliki obožavatelj i pratitelj muško-ženskog tenisa, košarke, izbora za miss Pakistana te sve što si možeš zamisliti, te uplatiti svoje teško zarađene novce, kao i svi smrtnici na svijetu, tako i ja imam dva poroka.. Kladionica i .. pogađate.. Da ne budemo nepristojni za početak vam želim od srca uspješnu 2017-godinu, od srca da vam krene u privatnom, ljubavnom, poslovnom, zdravstvenom, socijalnom, političkom,  te vjerskom svijetu. Nadam se da nisam nešto-nekoga izostavio.  

Pa krenimo po ono što smo došli, nekako sam odlučio u ovu 2017 ući pozitiv-nije, radnije, jače znate kako ide, svega po malo, na kraju ništa.. Nadam se da ćete uživati čitajući moje skromne najave ili analize iz mog prvog poroka.. Klađenja. Počela je nova teniska sezona, s mnogo pozitivnosti. Dugo sam se dvoumio koji da svoj prvi par izaberem, te predstavim sretnicima, koji su izdvojili vrijeme pročitati tekst - napušenog novinara. E evo ga,- drugi porok. Nadam se da ste pogodili ..   

Odluka je pala, u zaista bogatstvu ponude tenisa, u kojima su počeli turniri poput Dohe, Chennai-a, Brisbane, Hompan Cup.. Među glavnjima. Izabrao sam turnir u dalekoj vrućini Indije. Chennai turnir se održava u istoimenom gradu koji je četvrti grad po veličini u Indiji. Turnir se održava na ugodnom nivou, uz zaista solidan nagradni fond od 505tk.dolara. Uz jako slične uvjete kao u Australiji igraće srednje klase sve više privlaći Indija, uz temperature oko 30-stupnjeva. Ali malo visoke vlage oko 55-60posto u predvečerjima satima. Dodajmo da se cijeli kompleks nalazi u blizini rijeke Cooum, igra se na tvrdoj podlozi. Te zadnje 3 godine pobjednik Švicarac S.Wawrinka. Dodajmo da se turnir održava u jubilarnom 20-izdanju.. Upoznat s turnirom? 

12:35h po našem vremenu ili oko 16:30 u Chennaiu. Na turnir izlaze Brazilac Silva Dutra Rogerio i Španjolac Bautista-Agut Roberto. U bogatstvu ponude dotični meč mi pao u oči, ali moram upozoriti!. Početak sezone- tek je 5.1 te još premalo činjenica znamo. Dat ću ti primjer.. Atp Doha meč između našeg Karlovića i Verdasca. Ne možeš znati dali je Verdasco još uvijek ubijen od proslave ili nije. Te dali Karlović ima neki svoj ludi dan, da je sredina sezone, znali bi mnogo više činjenica te bazirali okladu na statistici itd. Ovako još gađamo na slijepo. Ali pokušati ću objasniti zašto sam izabrao ovaj meč.   

Krenut ćemo s favoritom Bautistom, igrač koji je mogu reći zaista mi prirastao srcu, dečko koji se bori na terenu poput svog idola Davida Ferrera. Uz takav trud dolazi i nagrada te trenutno se nalazi na 14 mjestu atp liste. Ove godine očekujem od njega, da dođe i završi na 10-12. Na mnogo turnira-većima mora uzeti mnogo više bodova, tu vidim njegovu priliku ove godine. Po njegovim riječima, pripreme je odradio odlično, praznike proveo doma s obitelji i trenirajući. Prošlu godinu završio je s čak 49 pobjeda u 72 meča. Na turniru Chennai sudjelovao je uzastopno 3 godine, te 2015 ostvario najbolji plasman do polufinala. Jako važna činjenica da u prvim kolima Bati nadigra svoje protivnike. Prošle godine Milmana ostavio na 5 gema, godinu prije Gojowczyka na 5 gema.   

Na Brazilcu manje-više baziram okladu. Silva je igrač koji nema što raditi na tvrdoj podlozi, dovoljna činjenica govori da je od 2014 odigrao samo 7 mečeva na tvrdoj podlozi. U prvom kolu pobijedio je Lajovica u 2 TB s izgubljenim setom. Prije bi komentirao da je Lajovic pobijedio samog sebe, ali nama ovako više odgovara. Silva je dosta u godina, nema repertoar udaraca, brzinu, niti dovoljno snage za odigrati kvalitetan meč na tvrdoj podlozi protiv top15 igrača. U prvom kolu mu se posrečilo što je došao na Lajovica, nema uspomene na ovaj turnir i zaista ga ništa ne veže. S druge strane Bati-u je ovo prilika da možda dođe i do finala, otvorio se ždrijeb, ispali su ostali favoriti. Kao što sam rekao ,da vlage počne rasti u večernjim satima, ne vjerujem da se Bati želi zadržava na terenu duže od kojih 1h. Uz odličan retern, pregled igre, odličan dvoručni bekend, jako pametna agresivna igra s osnovne crte. Ne vidim po čemu bi Silva mogao uzeti nešto više od svega 4-5 gema. Iz svih razloga koje sada mogu navesti, a nema ih puno.. baziram svoju okladu. Manje od 19.5 gema, i svakakve kombinacije ako želite iskušati sreću na startu ... 9.5 hendikep Bati.. 

Nadam se da sam vam malo pomogao s uvidom u ovaj meč. POZDRAV i sretno želi ti Captain Stoner 

Evo za pocetak sretna nova godina i tebi :). Pohvala za trud, dobrodosao na forum i nadam se da cemo svi skupa nesto i zaraditi :)

13:30 Karlovic - Verdasco 1 set zbroj gemova -10,5+ over - 1,70 wwin

Karlan je u Dohi postavljen za 6 nositelja, a obzirom da prosle godine nije igrao ovaj turnir svi bodovi za njega su nesto novo.Trenutno je 2 meca i 2 pobjede ove sezone, oba su upravo iz Dohe.Imao je on nesto duzu sezonu, dijelom i zbog nastupa u Davis Kupu.Na hardu kroz karijeru ima 210/162, prosle sezone 15/10.Ajde da kazem da je 2015 u Dohi igrao polufinale gdje je u 3 seta ispao od Ferrera.Ove sezone poceo je protiv     Illya Marchenko i dobio sa 2:0 (76,76).U tom mecu imao je 13 as udaraca (mozda cak i malo za njegov prosjek), dok je na 1 servis osvojio 43/50 poena, a na drugi 13/23.Drugo kolo igrao je protiv Karen Khachanov opet 2:0 (76,76).U tom mecu imao je 16 as udaraca, dok je na 1 servis osvojio 42/45 poena, a na drugi 17/28.Sta ja vama imam pricati o njegovoj igri, uglavnom se zna da je servis njegovo oruzije i to je to.

Verdasco je nesto slabije plasiran na ATP listi od Karlovica i eto opet ja favorit.On kroz karijeru na hardu ima 194/140, proslu sezonu imao je 12/11 skor na ovoj podlozi.Danasnje cetvrtfinale mu donosi bodove obzirom da je branio 2 kolo iz prosle sezone.I on je zasad na 2 meca i 2 pobjede u ovoj godini.Poceo je protiv Vasek Pospisil i dobio 2:0 (75,60).U tom mecu nije imao niti jedan as udarac, na 1 servis osvojio je 25/36 poena, a na drugi 11/16, a protivniku je dopustio svega 1 brejk sansu i nije je spasio.U drugom kolu igrao je protiv David Goffin i njega je dobio 2:0 (61,76).Ovaj put imao je 6 as udaraca, na prvi servis osvojio je 39/56 poena, a na drugi 12/31, dok je protivniku dopustio cak 14 brejk sansi ali dopustio svega 2 brejka.

H2H kaze da Karlan vodi sa 4:3 ali zadnji mec je iz 2011 godine tako da to i nije puno relevantno.Ono sto me navodi da igram ovaj tip jeste servis Karlovica i njegova nemogucnost da uspjesno returnira, tj. da razvije neku pristojnu igru u kojoj ce biti ravnopravan na protivnickom servisu.Karlovic to nikad nije ni imao tako da nece niti u ovom mecu, barem ja tako racunam, stoga Verdasco bi trebao drzati svoj servis, a isto vazi i za Karlovica.Uostalom on je u 4 ovogodisnja seta svaki put isao u tie break.

20:00 Brose - Barcelona (A.Tomic) -12,5+ over - 1,85 wwin

Nadam se da necu zazaliti zbog ovog tipa ali ajde da pokusam.Brose je na racun 4 pobjede i 2 poraza u 12 mjesecu cupnuo se sa dna i sada su tu negdje sa skorom 6-9 da se bore za 8 mjesto.Slicno je kod Barcelone i oni su tu negdje, skor 7-8, ali od njih se ocekivalo vise, no oni su imali nekih svojih problema.Ono sto je bitno za ovaj mec jeste da su se obje ekipe digle u formi tako da nas ocekuje zanimljiv dvoboj, sigurno i dosta vazan.Trener Trinchieri u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Elias Harrisa, dok bi debi mogao upisati novi igrac Jerel McNeal.Sa druge strane Bartzokas nece moci racunati na standardno povrijeđene Lawal, Ribas i Perperoglou.

Ono za sto sam se ja odlucio kada je ovaj duel u pitanju jeste over na Antu Tomica.Jedno vrijeme ove sezone igrao sam ga na under redovno i uglavnom je prolazio.Sada vec ne ide tako obzirom da se digao u formi ali i Bartzokas ga je opet poceo koristiti na smislen nacin.Tomic je zaista pored svih ovih igraca u Barceloni opet jako vazan obzirom da sa pozicije centra uvijek moze ubaciti 10+ poena pa skoro svakom protivniku.Uz to vazan je za skok igru, pa otuda i ne cudi sto je najkorisniji igrac ACB lige, gdje je 8 strijelac, ali 2 skakac, zatim ima najbolji postotak suta za 2 poena, u prosjeku pretrpi najvise faulova po mecu 5.07, 3ći je po skokovima u odbrani, 6 po skokovima u napadu.Sve to on radi za 23 minute u prosjeku i daje 13.9pts po mecu u domacoj ligi.U EL prosjek mu je nesto slabiji, ima 10pts po mecu za skoro 21 minut na parketu.Postotak suta za 2 poena je 61,4%, dok su slobodna na 50%.Ovu granicu presao je na 5 od 15 meceva, i onda je jasnije zasto sam ga igrao na under.Ipak sad over obzirom da je podigao formu i na zadnje 3 utakmice u EL lagano je isao preko ove granice, Baskonia 18pts, Milano 19pts, Darussafaka 16pts.Nekako i se cini da su centri ovih ekipa ili bolji ili podjednaki sa centrima Brosea, a njega bi veceras trebali cuvati Veremeenko, Radosevic ili Theis.Svaki je debelo manji od njega, opet to ne mora nista znaciti ali eto da spomenem.Uz to igra Brosea nije bas da paze nesto i guraju na cetra, obzirom da su vise nekako opredjeljeni za bekovske pozicije, a gotovo svaki njihov centar sposoban je opucati tricu, sto Ante nece pokusati ni za 100 godina.U prvom duelu ovih momcadi kada je slavila Barcelona 78/74, Tomic je postigao 11pts ali je igrao skoro 16 minuta, imao je sut 4/9 za 2 i 3/6 slobodna, napravio je 2 a pretrpio 6 faulova.Uglavnom nekako mi se igra Barcelone sada opet svodi na trpanje na centra naravno kada mogu i kada su protivnicke ekipe pogodne za to.Obzirom da se igra Brosea ne zasniva na pozicijama u reketu, mislim da ce vise paznje dobiti ostali igraci Barcelone prije svega oni pravi suteri, a zbog dobre forme u zadnje vrijeme mogao bi profitirati upravo Tomic kojeg tesko da centri domace ekipe mogu sacuvati ako ovaj bude u elementu.

Athletic Bilbao - Barcelona

To je vrlo važna nogometna utakmica između dva španjolska nogometna kluba, gdje će obje ekipe dati sve od sebe da prođu dalje u kupu Kralja 2016/17. Atheltic Bilbao je zabilježio pobjedu kod kuće od 3-0 protiv Racing Santandera, a Barcelona 7-0 protiv Heculesa u prethodnim utakmicama u ovom natjecanju.

U ovom trenutku, performanse Athletic Bilbaoa su prosječne i oni su osigurali osam pobjeda, dva remija i šest poraza, a nalaze se na sedmom mjestu u španjolskoj La ligi u ovom trenutku. Na drugoj strani Barcelona je igrala dobro, gdje su ostvarili deset pobjeda, četiri remija i dva poraza, zbog čega se nalaze na drugoj poziciji na tabeli španjolske La Lige. Barcelona će ovu utakmicu započeti kao favorit protiv Athletic Bilbaoa na San Mames Barriji.

Ovi timovi imaju 58 međusobnih susreta u svim natjecanjima. Athletic Bilbao je ostvario osam pobjeda, 12 remija i 38 poraza protiv Barcelone, a Katalonski klub je postigao 127 golova protiv Athletic Bilbaoa i primili su samo 52.

Athletic Bilbao je pretrpio poraz kod kuće protiv Barcelone (1-0) u posljednjem susretu koji je bio prijateljski susret ova dva kluba 28. kolovoza 2016. godine.

Athletic Bilbao će pokušati dati sve od sebe da osigura najmanje neriješen rezultat iz ove utakmice, a Barcelona je spremna da osigura pobjedu u gostima i prođe dalje. Barcelona je bolja momčad u što smo svi sigurni. Moje predviđanje za ovaj susret je pobjeda Barcelone.

Athletic-Bilbao-Barcelona.png?resize=640

UPLATI!

Također mislim da neće biti mnogo golova u ovoj utakmici tako da ću igrati okladu na manje od 2.5 gola i da oba tima neće dati gol. Sretno svima koji isprate!

Athletic-Bilbao-Barcelona1.png?resize=64 Athletic-Bilbao-Barcelona2.png?resize=64

UPLATI!

-->> NBA PODFORUM ZA ČETVRTAK <<--

Anadolu Efes - Galatasaray LH | EUROLIGA

„Turski derbi“ na programu je ovog četvrtka u utakmici 16. kola Eurolige. No, prilično je upitno možemo li ogled Anadolu Efesa i Galatasarayja nazvati derbijem.
Od samog starta Eurolige Anadolu Efes je na rubu ulaska u drugi krug (trenutačno je osmi), dok je Galatasaray od početka na samom dnu ili blizu njega. Anadolu Efes ima omjer 7-8, a Galatasaray samo četiri pobjede i to sve četiri na domaćem parketu.
U gostima je Galatasaray dosad izgubio svih šest utakmica, a osim toga, loša je najava iz perspektive Galatasarayja ta da klub ima pet poraza u nizu. Unutar tih pet poraza ulazi i gubitak utakmice baš od Anadolu Efesa (Euroliga) 86-76.
Kako god okrenemo dolazimo do činjenice da je Anadolu Efes bolja, posloženija i konkretnija momčad. Isto tako, motiv više sigurno ima domaćin koji se bori za jedno od prvih osam mjesta i nastavak natjecanja, dok Galatasaray igra samo za čast.
Slavlje domaćina trebao bi biti još jedan košarkaški zicer dana.

Maccabi Tel Aviv - Darussafaka | EUROLIGA

Nikako da se stvari kod Maccabija krenu razvijati na pravi način. Mnogo toga nam govori da će ovo biti donekle izgubljena sezona za klub iz Tel Aviva.
Euroligu Maccabi već može prežaliti (14. mjesto, omjer 5-10), a i u domaćem prvenstvu Maccabi ne djeluje uopće uvjerljivo. Pobjede ostvaruje na vrlo težak način, kao što nam kazuje posljednji primjer (75-73 pobjeda protiv Ironi Nes Zione).
Ovog četvrtka Maccabi će na svom parketu igrati protiv Darussafake, turskog sastava koji je nedavno kao domaćin pobijedio Izraelce 86-84.
Darussafaka igra odlično ove sezone u Euroligi. Na sedmom je mjestu, s pozitivnim omjerom 8-7, a taj je klub isto tako vrlo dobar kao gost u Euroligi (omjer 4-4).
Sve ono što su ponudili ove sezone tjera nas na razmišljanje da će u ovom ogledu slaviti Darussafaka. Naravno da je teško osvojiti Tel Aviv i Maccabi će se sigurno silno truditi ne bi li barem malo razveselio svoje navijače, no prednost dajemo gostima.

Baskonia - Uniks Kazan | EUROLIGA

U košarkaškoj Euroligi je na rasporedu 16. kolo, a jedan od većih zicera u četvrtak bi trebala biti domaća pobjeda Baskonije.
Na svom parketu trećeplasirana Baskonia dočekuje Uniks. U prvoj fazi sezone Baskonia je, inače, bila uspješna protiv ovog suparnika i u gostima (92-91).
Baskonia je definitivno ugodno iznenađenje dosadašnjeg dijela Eurolige, no već je dugi niz godina ta momčad blizu samog europskog vrha, pa je i pitanje koliko možemo dobre igre tog kluba nazivati iznenađenjem.
Baskonia ukupno ima omjer 10-5, a na domaćem parketu sjajnih 7-1. Inače, prije nekoliko dana Baskonia je uspješno odradila i prvenstveni domaći ispit, razbila je Real 77-62, što je samo još jedan dokaz koliko je Baskonia moćna na svom parketu.
Uniks (omjer 6-9) igra dobro u ovom dijelu sezone, ali u gostima (2-5) je i dalje prilično nekonkretan. Za slavlje kod Baskonije morate odigrati savršenu utakmicu, a čak i u tom slučaju nismo sigurni da je Uniks spreman za pobjedu na ovom vrućem gostovanju. Glas ide domaćinu.

Edmund - Wawrinka 
Na jednu stranu imamo mlada nada tenisa Kyle Edmund koj u zadnje vreme pruza odlicne partije 
pogotovo na brze podloge.On se trenutno nalazi na 45 mesto na atp listu, dok njegov najbojli 
rezultat je 40 mesto.Na tvrdu podlogu u karijeri do sad ima skor 75/43(prosle godine 23/13 ove 2/0).
U prva dva kola nije imao puno probleme.U prvo kolo se solidno namucio ali ipak je to dobio u 2
seta.Na taj prvi mec protiv Escobedo je otservirao 11 aseva,na prvi servise je uzeo 77% poene(37 od 48)
dok na drugi 58% i iskoristio svega 1 od 10 brejk lopte,dok je protivniku priustio 3 brejk lopte i 
Ernesto je iskoristio 1.Onda u drugo kolo imao mec protiv odlicni Pouille koj je predao mec nakon 1 set.
Ispred svega ima solidan servis ali uglavno negova igra se bazira na razmenu.Ovo je prvi put da igra na ovaj turnir.
Na drugu stranu imamo top5 igrac Stan koj u zadnje vreme igra toplo hladno.Ako on veceras zaigra
nesto angazovanije ne verujem da Kyle ima neka sansa.Ima nesto slabi servis ali odlican na razmeni.
U karijeri na tvrdu podlogu ima 207/108(prosle god 26/8).Isto kao i Kyle i Stan igra prvi put u
Brisbane.Do sada su jednom igrali i to na kraju prosle godine i tada je Stan dobio lagano sa 2:0 6:3 6:4.
Pratim Edmund vec 2 godine do sada retko kad me predao.Odlican igrac koj moze puno da napreduje.
Ja iskreno tu ocekujem tesan mec.Istina da ocekujem Stan da dobije mec ali mi i ovaj dodatni hendikep 4,5 h1 po kvoti 1.61
vrlo izgledan.
Thompson - Nishikori
Jordan je trenutno 79 igrac sveta koj najvise voli tvrdu.Na tvrdu podlogu u karijeri ima skor
128/71(prosle godine 30/16) i polako pocinje da igra i Atp turnire 250 i nadajle.Prosle godine
sam ga par puta gledao po celingerima i iskreno nije mi ostavio neki posebni dojam.Solidan servis
dok razmeni tih puta kada sam ga gledao i nije mi bila nesto posebna.Prvi put da igra na ovaj turnir i odmah
stize do 1/4 sto je za njega odlican rezultat.U prvo kolo protiv E.Ymer odigrao odlicno na prvi servis
te na 1 servis je uzeo 93%od poena(26 od 28 te otservirao 1 as i iskoristio 5 od 15 brejk sanse).
Onda u drugo kolo dolazi Ferrer i igralo se 3 seta.Na taj mec Jordan je imao 5 aseva 2 duple,te na prvi servis
je uzeo 75%(49 od 65) i je iskoristio 4 od 9 brejk lopte dok je protivniku dopustio 7 a iskoristio 3.
Bilo je to veliko iznenadjenje ali ipak Ferrer igra sve losije i losije i svi znamo da sve kod njega je ritern.
Sta reci za Kei osim da u prvo kolo odigrao vrlo los mec ali ipak ocekivano je ovih prvi mecevi
jake igrace da igraju nesto slabije dok ne udje u nesto bojlu formu.U prvi set protiv Donaldson imao
je brejk prednost ali onda je spusio sve svoje servise ali onda puno bojla igra i napravio preokret.Do sada
je 4 puta igrao u Brisbane 2014 1/2,2015 1/2,2016 1/4 i evo ove godine vec je do 1/4 odbranio je
poene od prosle godine ima po meni lak protivnik da stigne do 1/2 i da zaradi koj poen vise.
Do sada su jednom igrali 2015 Kei je dobio sa 2:1 ali taj mec je bio neki egzebicioni turnir.
Po meni je Kei veliki favorit kvota 1.20 za duplanje sasvim ok ali ipak ja bih ga igrao 2:0.
Thiem - Dimitrov
po meni najbojli mec za veceras.Na jednu stranu imamo mladi austrijanac Thiem koj je trenutno
8 igrac sveta koj igra sve bojle i bojle.Istina da voli vise bavne podloge ali isto bitno je
da pruza sve bojle i bojle partije na tvrde podloge.U karijeri na tvrdu ima skor 63/41(prosle god 19/10).
Thiem nema neki servis ali je vrlo dobar na razmeni i je vrlo brz igrac koj moze da seta protivnika
po terenu.On brani poene od prosle godine kada je igrao 1/2.E sad istina da brani poene
ali veceras ima tezak posao protiv Dimitrova koj je vec na kraju prosle sezone poceo da igra vrlo dobro.
On u karijeri na tvrdu ima skor 142/84(prosle god 30/15).Kada je u pitanje tvrdu podloga Grigor
je puno iskusni igrac.Do sada je 4 puta igrao u Brisbajnu 2014 R16,2015 1/2,2016 1/4 i evo ove godine
vec 1/4 tako da je odbranio poene od prosle god.
Sto se tice turnira u Chennai uzeo bih pobeda Paire ali ne bih nega igrao jer ipak je teski mentol.

DO sada su jednom igrali prosle god 1/4 Acapulco kada je Thiem dobio sa 7:5 6:2.
Ocekujem puno bojli mec od Grigora i tipove 22,5+ i 2,5sets+ su mi vrlo realne.

Karlovic Verdasco video sam ujutro 10,5 ps + 1,80 to je po meni sigurica jer Karlo servira odlicno
dok je ocajan u riternu tako da tb u prvi set vrlo realan.Zadnih 4 njihovih meceva svaki put dolazi ovaj tip.

Veceras verovatno bice i po neki preview za ovih challengera ujutro.

Skijanje Sljeme
Jedan od duzih slaloma u SK, staza je ledena, vidjeli smo to u utorak na zenskom slalomu, jucer navecer su dodatno polijevali tako da ce biti led, ali ce i izdrzati obje voznje bez vecih problema. 

temperatura je trenutno -5 i dodatno ce padati. 

Moji dueli idu kontra Kristoffersena na Hirschera @2. Koliko god ne volim Marcela, ovo je duel jednog kojem ne pase Sljeme (Kristoffersen) i jednog koji redovito pobjedjuje na Sljemenu (Hisrcher ima cini mi se 3 u nizu pobjede). Isto tako uzimam Srecka Felixa Neureuthera protiv Myhrera. Felix uvijek solidan u Zagrebu, bolji rezultati ove sezone, zadnji paralel slalom ne uzimam u obzir, Myhrer nema rezultati iznad 5. mjesta, Srecko dva 4, 3 i 6. mjesto. Duel je postavljen na temelju Alta Badie kad je Myhrer dobio duel (5. i 6. su bili). U mojim ocima ovaj duel nije 50-50 nikako.

Slalom je uvijek rulet pa nista nije za jaci ulog, ali se svakako isplati uzeti

Berdych - Tsonga

Malo sam proucio ovaj mec i dosao sam do zakljucka da se  malo previse favorizira Tsongu te da takav omjer koeficijenata nije skroz realan. Po meni je mozda ovaj mec 50-50

Berdych je u prvome kolu sa 7:6,6:2 izbacio giannessia, a u drugome  veselog u 3 seta. Ceh je prije pocetka nove sezone u svoj tim dodao ivanisevica kako bi mu vjerovatno pomogao sa servisom de dolascima na mrezu. 

Tsonga je u prvome kolu u 3 seta svladao kuznetsova, a jucer po meni lakse od ocekivanog, uvijek nepredvidljivog, dustina browna u 2 seta. 

H2H na hardu je debelo na strani berdycha. U sluzbeno 13 meceva bile su 2 predaje bez borbe te 3 egzibicije (sve tri egzibicije uzeo tsonga). Ako maknemo te meceve dolazimo do 8 meceva a tu je rezultat 6:2 za ceha. Tsonga je jedan od svoja dva meca dobio 2011 na ATP finalsu, a drugi na domacem terenu u finalu marseilla 2013. 

tsonga u ovome tjednu ne brani bodove dok berdych brani polufinale dohe od prolse godine tako da ocekujem berdycha na dosta velikoj razini.

po meni se isplati uzeti berdycha-a @ 2.37, ali kao opreznija varijatna moze i berdych +2.5 @ 1.80 jer mislim da nas ocekuje neizvjestan mec sa barem jednim tiebreakom. 

Sretno

prije 7 sati, CaptainStoner said:

Kao što sam rekao ,da vlage počnu rasti u večernjim satima, ne vjerujem da se Bati želi zadržava na terenu duže od kojih 1h. Uz odličan retern, pregled igre, odličan dvoručni bekend, jako pametna agresivna igra s osnovne crte. Ne vidim po čemu bi Silva mogao uzeti nešto više od svega 4-5 gema. Iz svih razloga koje sada mogu navesti, a nema ih puno.. baziram svoju okladu. Manje od 19.5 gema, i svakakve kombinacije ako želite iskušati sreću na startu ... 9.5 hendikep Bati.. 

Prvi mačići preživjeli pad u vodu! :):D

Dutra Da Silva R. (Bra)   0         3         2            
Bautista R. (Esp) 2         6         6   

Najpre pozdrav svima. Ja nemam predlog za danas, jedino bih zeleo da pohvalim dve analize. Odmah da kazem da tudje predloge veoma retko igram, tako da ni danas nista necu odigrati. Zeleo bih jedino da napisem dve pohvale za analize kolega sa portala. Ne znam da li ce predlozi proci, ali obe analize su sjajne i veoma logicne. Ono sto mi se dopada jeste logicno razmisljanje, a predlozi, kao i svi ostali u kladjenju, uvek je sve moguce.

Dakle, pohvale idu za kolegu "Meruve" za predlog Tomic 12,5 over, i kolegu "Filipo" za tekst Thompson vs Nishikori (koji pogotovo necu odigrati)

I na kraju samo da dodam. Odgledao sam ceo mec Nishikori vs Donaldson. Odigrao sam smesnu kvotu na japanca, a posle meca sam bio umoran kao da sam ja odigrao ta tri seta. Japanac je zaista ocajno odigrao, bilo je mucenje gledati mec za tako sramnu kvotu. Inace, Nishikori je u prvom setu poveo sa 4:0, pa  taj set izgubio 4:6

Zaista pohvale kolegama na analizama, i sretno

Evo da i ja pozdravim ekipu,nije me bilo neko vrijeme ovdje kao ni u kladioničarskim vodama,jednostavno je bilo vrijeme za pauzu.

Neki me se možda sjećaju,neki ne ali idemo svi skupa u nove pobjede u novoj godini.

Moram i pohvaliti novi izgled foruma i sve ove inovacije koje su se dogodile otkad sam zadnji put posjetio forum,izgleda stvarno odlično i ozbiljno.

Sve najbolje u novoj godini svima i idemo dalje.

Uskoro očekujte i od mene analize i prijedloge,a do tad lijep pozdrav svima.:D

Pozdrav drustvo,

Pisem ovdje jer ovo je najposjeceniji dio foruma. Zanima me kako pratite svoju statistiku. Dobivene/izgubljene oklade, profit na kraju mjeseca, eventualno neki tipsteri koje pratite ili koji je vas osobni profit na kraju mjeseca. Trazim neku dobru i provjerenu tablicu, program u koji se unesu tipovi i kvote a on racuna sve ostalo.

Hvala unaprijed.

prije 3 sati, CaptainStoner said:

Prvi mačići preživjeli pad u vodu! :):D

Dutra Da Silva R. (Bra)   0         3         2            
Bautista R. (Esp) 2         6         6   

Evo da pohvalim analizu, ispratio sam i lagano je prošlo. Samo nastavi ovako, analizu je bilo milina pročitati. ;) 

prije 45 minute, JoleTips said:

Pozdrav drustvo,

Pisem ovdje jer ovo je najposjeceniji dio foruma. Zanima me kako pratite svoju statistiku. Dobivene/izgubljene oklade, profit na kraju mjeseca, eventualno neki tipsteri koje pratite ili koji je vas osobni profit na kraju mjeseca. Trazim neku dobru i provjerenu tablicu, program u koji se unesu tipovi i kvote a on racuna sve ostalo.

Hvala unaprijed.

Najjednostavnije ti je da si sam napravis u exelu

prije 5 sati, Lolek222 said:

Berdych - Tsonga

Malo sam proucio ovaj mec i dosao sam do zakljucka da se  malo previse favorizira Tsongu te da takav omjer koeficijenata nije skroz realan. Po meni je mozda ovaj mec 50-50

Berdych je u prvome kolu sa 7:6,6:2 izbacio giannessia, a u drugome  veselog u 3 seta. Ceh je prije pocetka nove sezone u svoj tim dodao ivanisevica kako bi mu vjerovatno pomogao sa servisom de dolascima na mrezu. 

Tsonga je u prvome kolu u 3 seta svladao kuznetsova, a jucer po meni lakse od ocekivanog, uvijek nepredvidljivog, dustina browna u 2 seta. 

H2H na hardu je debelo na strani berdycha. U sluzbeno 13 meceva bile su 2 predaje bez borbe te 3 egzibicije (sve tri egzibicije uzeo tsonga). Ako maknemo te meceve dolazimo do 8 meceva a tu je rezultat 6:2 za ceha. Tsonga je jedan od svoja dva meca dobio 2011 na ATP finalsu, a drugi na domacem terenu u finalu marseilla 2013. 

tsonga u ovome tjednu ne brani bodove dok berdych brani polufinale dohe od prolse godine tako da ocekujem berdycha na dosta velikoj razini.

po meni se isplati uzeti berdycha-a @ 2.37, ali kao opreznija varijatna moze i berdych +2.5 @ 1.80 jer mislim da nas ocekuje neizvjestan mec sa barem jednim tiebreakom. 

Sretno

Bravo :) Ja sam bogme fino nasjeo na Tsongu :rolleyes:

16:00 Salzburg - Linz 1 trecina zbroj -1,5+ over - 1,79 wwin

Derbi za 2 mjesto tabele kako su nazvali ovo pojedini mediji koji se bave EBEL-om.

Salzburg trenutno zauzima 3 mjesto sa 76 bodova iz 39 utakmica.Imaju 26 pobjeda (7p.p) i 13 poraza (5p.p) sa gol razlikom 135:98.Kao domacini u svojoj Volksgarten odigrali su 19 utakmica i upisali su 15 pobjeda (3p.p) i 4 poraza (2p.p) sa gol razlikom 66:40, sto je dovoljno da budu najbolji domacini lige.U zadnjih 5 utakmica imaju 1 poraz i 4 vezane pobjede, Alba 8:2, Znojmo 4:2, Bolzano 2:1 (1:1) i KAC 3:2 (2:2).Trener Greg Poss u danasnjem mecu nece moci racunati na Brett Olson (C,35,10+26) drugog najboljeg igraca po statistici, zatim Florian Baltram (C/LW,18,1+4) i Alexander Cijan (LW/RW,31,2+3).Na gol ide Luka Gracnar (19gp, 2.13GAA).

Linz zauzima 2 mjesto tabele sa 78 bodova iz 39 utakmica.Imaju skor od 16 pobjeda (5p.p) i 13 poraza (5p.p) sa gol razlikom 150:108.Kao gosti odigrali su 20 utakmica i upisali su 12 pobjeda (2p.p) i 8 poraza (3p.p) sa gol razlikom 75:54.I oni u zadnjih 5 utakmica imaju samo 1 poraz, stim da su oni vezali 3 pobjede, Innsbruck 5:1, Znojmo 7:2 i Graz 3:1.Trener Rob Daum u danasnjem mecu nema nekih vecih izostanaka, a dobra vijest je da se vraca Erik Kirchschläger (D,37,1+7) nakon gripe, te Brett McLean (C,29,7+20) koji je izasao protiv Graza zbog manje povrede ali bi mogao danas igrati.Na golu bi trebalo doci do rokade ovaj vikend tako da bi Florian Janny(8gp, 3.21GAA) mogao braniti ili na ovom ili sledecem mecu, nije precizirano.

Sto se tice statistike krenuti cu od fairplay, gdje je Salzburg sa 8.6 kaznenih minuta jedna od ekipa sa najmanje iskljucenja, dok je Linz odma iza njih sa 9.1 kaznenih minuta po mecu.Penalty killing za Salzburg iznosi 86,00% bas kao kod Linza, sto je najbolji procenat lige.Powerplay za Salzburg iznosi 17,5% sto je 7 procenat lige dok je Linz ubjedljivo prvi sa procentom 26,4%.

U 3 ovosezonska duela Salzburg je upisao 2 pobjede, dok je Linz slavio jedanput.U 2 od 3 meca prosla je oklada koju igram danas.Jednostavno ove ekipe su napadacki dosta mocne, te iako je Salzburg bez drugog igraca po statistici i dalje u svojim redovima ima kadar za velike stvari.Linz je po statistici jedna od najdominantnijih momcadi lige, tako da njima nije problem da uvaljaju koji gol Salzburgu cak i na strani.

16:00 Leki - Peliitat Zbroj golova -5,5+ over - 1,75 wwin

Leki zauzima 9 mjesto lige sa 44 boda iz 32 utakmice.Imaju skor od 15 pobjeda (2p.p) i 17 poraza (1p.p) sa gol razlikom 96:101.Kao domacini u svojoj Masku Areena odigrali su 16 utakmica i upisali su 9 pobjeda (2p.p) uz 7 poraza sa gol razlikom 50:46.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobjede i 3 poraza, a zadnji mec izgubili su od Espoo United u gostima sa 1:0 i to nakon sto je regularni tok zavrsen 0:0.Trener Miikka Kuusela u svojim redovima uglavnom ima igrace koji su tu na posudbi iz vecih timova, tj. igrace koji se razigravaju pa im neki rezultat i nije imperativ.U danasnjem mecu nece moci racunati na Manu Honkanen (C/LW,16,4+6), Jimi Kuronen (D,19,2+6), Joona Luoto (LW/RW,19,5+2), Niko Ahoniemi (RW/LW,14,2+4), Niclas Almari (D,14,1+3), Tuomas Koskinen (LW,25,1+2), Ville Järvinen (D,11,0+3).Na gol prema najavama ide Christian Heljanko (26gp, 2.75GAA).

Peliitat zauzima 8 mjesto tabele sa 45 bodova iz 29 utakmica.Imaju skor od 15 pobjeda (2p.p) i 14 poraza (2p.p) sa gol razlikom 88:89.Kao gosti odigrali su 14 utakmica i upisali su 7 pobjeda i isto toliko poraza, sve u regularnom toku, sa gol razlikom 44:45.Forma u zadnjih 5 kaze da imaju 3 pobjede i 2 poraza, a zadnji mec izgubili su od Jokipojat u gostima sa 6:2.Trener Marko Tuomainen u danasnjem mecu nece moci racunati na Jaakko Lantta (C,27,4+5), Niko Kivelä (LW/RW,16,3+1), Joona Hiltunen (D,15,1+2), Aatu Viljanen (RW,10,0+3).Na gol prema najavama ide Joona Voutilainen (10gp, 2.13GAA).

Ova dva tima zasad su odigrali 5 međusobnih meceva ove sezone, a zanimljivo sve su dobili gosti i sve u regularnom tiku, a svi mecevi isli su u over ove granice.Inace Leki na ovoj granici ima 20 overa i 12 undera, kuci 9 overa i 7 undera. Peliitat je na 18 overa i 11 undera, a u gostima imaju 10 overa i 4 undera na ovu granicu.

Kako sam vec rekao Leki je tim koji sluzi da se eto razigravaju mlađi igraci pa koji se pokaze dobro ide u bolji tim, tj. filijalu i visi rang.Slicna stvar je i sa Peliitat, tako da sam misljenja da njima i nije bas toliko bitna odbrana.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use