Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.10.2008. (Listić dana)

Guest diabolic012

Recommended Posts

Japan - Uzbekistan 1 1,30

Japan je kvalitetnija ekipa. Igraju pred svojom publikom. Imaju 3 boda (3:2 u gostima). Uzbekistan je nakon loših rezultata promjenio trenera koji je meč najavio izjavom "u nogometu je sve moguće"... Najčešće je to priprema terena za poraz, akda se sa takvim najavama krene...

Rusija - Finska 1 1,40

Rusi su odigrali dosta dobro protiv Njemačke i pomalo nesretno nisu uzeli bod jer su u 2.pol. imali pregršt prilika. Finska se je patila u prošlom kolu i prezentirala lošu igru. Mislim da Aršavin i društvo ovo rutinski dobivaju.

Hrvatska - Andora 1 1,05

Mislim da pobjeda naših nije upitna, samo je pitanje sa koliko razlike. Inaće ne igram 1,05 ali mi je trebalo 6 parova za superšansu pa eto...

Njemačka - Wales 1 1,30

Njemačka je kvalitetnija i igra doma. Odigrali su vrlo dobro 1.pol. protiv Rusije. Ako su mogli njih dobiti, mogu i puno slabiji Wales koji im je u zadnjem ogledu zadao problema, pa očekujem da ozbiljno uđu u utakmicu.

Portugal - Albanija 1 1,10

Ne igrma baš ni 1,10 ali mi je trebalo za superšansu pa sam uz Hrvatsku još i ovo dodao kao "zicer". Razlika u kvaliteti je prevelika i očekujem 2:0/3:0/4:0. Albanija je organizirana u obrani, ali neće se moći oduprijeti napadima Ronalda, Quaresme i ekipe...

Brazil - Kolumbija 1 1,30

Brazil igra dobro. Prošlu utakmicu su uvjerljivo slavili, asada igrati pred svojim navijačima. Mislim da iznenađenmja nebi smjelo biti...

Kladionica: Stanleybet

3,55 (nema MT)

U Fortuni bi probao da Hrvatska pobjeđuje sa 6 i više golova razlike. Mogući je samo single a tečaj je 4,00. Mislim da je vrlo moguće...

I još bi probao:

pobjedu Nizozemske, Španjolske, Poljske i možda poluvrijeme X na Engleskoj i Italiji...

Japan - Uzbekistan 1 1,30

Japan je kvalitetnija ekipa. Igraju pred svojom publikom. Imaju 3 boda (3:2 u gostima). Uzbekistan je nakon loših rezultata promjenio trenera koji je meč najavio izjavom "u nogometu je sve moguće"... Najčešće je to priprema terena za poraz, akda se sa takvim najavama krene...

1:1  FT

Po šansama, udarcima i svemu je trebalo biti makar 4:1, ali nema se sreće...    :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

a joooooooj meni je japan na crnoj listi vec godinu dana...

ces odigrat ovo bez Japana gore?ili odustajes? ;D

Eh... u dilemi sam dali igrati popravni ili ne... Ne znam dali tražiti 6-ti par i ako da šta staviti, a strah me da me još netko ne zaj***

Razmišljao sam igrati možda single da ćemo dobiti sa 6 ili više razlike. Tečaj mi je veći nego sa ovih 5 parova, ali ipak 6 golova nije tako malo...

Već sam nešto manje uplatio na to pa...

Hm...

S r a m o t a

Najavljivali su maksimalni angažman, nabijanje gol razlike jer možda bude presudna i slično a činjenica je da do 70.minute nismo postignuli gol iz igre...

Evidentno je da mnogi nisu dali 100%, te da su u jednoj fazi utakmice samo čekali kraj...

Unatoč tome su promašili previše prilika, i da je bilo malo više sreće i koncentracije bilo bi bolje...

A najgore je što mi sve stoji na onom gdje su me japanci zaje****...  :'( :'( :'(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use