Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.12.2016.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Juventus - Milan

Ovog se petka u Dohi igra talijanski Superkup, a trofej će loviti nogometaši Milana i Juventusa. Favorit je Juventus, vladar svega u talijanskom nogometu zadnjih godina.
Juventus je ujedno uzeo tri od posljednja četiri Superkupa, s tim da su dva od četiri finala (oba protiv Napolija) odlučivala jedanaesterci. Jednom je Juventus slavio, drugi put izgubio.
Milan je, pak, posljednji put utakmicu za osvajanje Superkupa igrao 2011. godine i te je godine s 2-1 pobijedio Inter.
Posljednje tri godine Milan nije bio konkurentan za sam vrh talijanske Serie A, no ova sezona je vratila Milan tamo gdje on po svom rejtingu i pripada. Trenutačno je peti na ljestvici, ali s malim zaostatkom za drugoplasiranom Romom.
Bio je, inače, Milan i više, ali su ga unatrag bacila posljednja dva rezultata (poraz kod Rome 1-0 i domaćih 0-0 protiv Atalante). Ta dva rezultata bi mogla ostaviti posljedice i prije ovog meča u Dohi gdje ipak moramo glasati za Juventus.
Torinska je momčad jača, kvalitetnija i u krvi joj je pobjeđivanje ovakvih utakmica, bez obzira što je ove sezone u prvenstvu, na San Siru, Milan slavio protiv Juvea (1-0).
Juventusu se dodatno podiglo samopouzdanje pobjedom u velikom derbiju protiv Rome.

Setubal - Tondela

Ostatak utakmica 15. kola portugalskog prvenstva na rasporedu je u petak, a jedna od njih je ona između Setubala i Tondele.
Trenutačno posljednja momčad na ljestvici je Tondela, no bodovno joj klubovi ispred ne bježe previše pa situacija nije toliko alarmantna. Današnji suparnik Setubal je jedanaesti, a čak niti on nema pretjerano više bodova na svom kontu (šest više).
Važno je reći kako su igrači Tondele prošle sezone slavili na ovom gostovanju 1-0, ali takav sličan rezultat ipak ne očekujemo i ovog petka. Setubal je za nijansu bolja momčad ove sezone i glasamo za jedinicu.
Inače, obje su momčadi u priličnom kontra ritmu: Setubal je izgubio pet od posljednjih šest utakmica, dok Tondela ima samo jedan remi, uz još tri poraza, u posljednja četiri nastupa (domaći remi protiv Boaviste 1-1).
Inače, spomenuta jedna pobjeda Setubala je ona prilikom posljednjeg domaćinstva (2-0 protiv Estorila), a i podatak da Setubal ipak nekako skuplja bodove pred svojom publikom (tri pobjede, remi i tri poraza) razlog je nešto veće vjere u Setubal. Tondela je dosad u sezoni sedam puta gostovala, a doma je dosad odnijela tek dva mizerna boda (dva remija i pet poraza).

Arouca - Guimaraes

U petak će nogometaši Vitorije iz Guimaraesa gostovati kod desetoplasirane Arouce i čini nam se kako bi mogli uloviti još jednu gostujuću pobjedu u sezoni.
Vitoria Guimaraes pripada gornjem domu portugalskog prvenstva. Kako svih prošlih godina tako i ove sezone. Prije ovog kola Vitoria je bila peta, sa samo dva boda manje od trećeplasirane Brage (činjenica je kako su Benfica i Porto vječni nedodirljivi dvojac ovog prvenstva).
Ono što je najvažnije znati jest: Vitoria je na dosadašnjih sedam gostovanja u prvenstvu slavila čak pet puta. U cijeloj ligi samo je vodeća Benfica učinkovitija na gostovanjima (šest pobjeda).
I u posljednjem je pokušaju Vitoria bila uspješna (2-1 kod Boaviste), a ionako je u dobrom ritmu zadnjih tjedana (prvenstvo i Kup) jer ima tri pobjede zaredom.
Sve su to podaci koji nam govore da bi Vitorija trebala biti bliže uspjehu u današnjem meču kod suparnika gdje je prošle sezone odigrala 2-2.
Arouci svaka čast na zadnjim rezultatima (tri pobjede i poraz u zadnja četiri ogleda), no sveukupno gledano Vitoria je jača momčad kojoj moramo dati prednost u ovih 90 minuta.

CSKA Moskva - Fenerbahce | Košarka - Euroliga

Ovog petka ćemo u Moskvi vidjeti reprizu prošlogodišnjeg finala Eurolige. Košarkaši CSKA, u ogledu 14. kola ovosezonske Eurolige, dočekuju Fenerbahce.
Prošlogodišnji napeti finale je dobio CSKA, a isti ishod očekujemo i danas, s tim da je ovog petka moskovska momčad još izraženiji favorit.
U skladu s reputacijom prvaka Europe CSKA obavlja ovosezonske zadatke. Ruska je momčad prva na ljestvici s omjerom 12-1, a ujedno je jedina momčad u cijeloj ligi sa savršenim omjerom na domaćem parketu (šest utakmica - šest pobjeda).
Fenerbahce igra s dosta poteškoća ove sezone, pogotovo zadnjih tjedana. Prije dva dana Fenerbahce je izgubio domaći ogled protiv Darussafake (71-64). Izgubio je Fener i na posljednjem gostovanju (kod Panathinaikosa 81-70), kao što je izgubio još u dva slučaja na strani ove sezone (Baskonia i Maccabi).
Sve su to podaci koji govore o određenim problemima s kojima se suočava momčad Željka Obradovića, a u takvom stanju će se vrlo teško, gotovo nemoguće, pronaći put do pobjede u Moskvi.
Ako želite slaviti kod CSKA morate na fantastičan način odraditi svih 40 minuta, a to Fenerbahce u ovom trenutku nije u stanju.

Darussafaka - Maccabi Tel Aviv | Košarka - Euroliga

I dalje stojimo pri stajalištu da je Darussafaka vrlo zanimljiva momčad i jedan od sastava koje je najugodnije gledati u Euroligi.
Sjajno je skupinu odličnih individualaca (i atleta) rasporedio trener David Blatt i mnogi će se složiti kako je ta turska momčad najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone u Euroligi.
Darussfaka je trenutačno na pozitivnom omjeru 7-6 i nalazi se na sedmom mjestu. Večerašnji njen suparnik je ugledni Maccabi, no izraelski sastav ne oduševljava zadnjih mjeseci. Maccabi je tek dvanaesti na euroligaškoj ljestvici (omjer 5-8), a svakako je bitno naglasiti da ima tri poraza u zadnje četiri utakmice.
U Euroligi je gadno nastradao na posljednjem gostovanju (83-58 kod Crvene Zvezde!), a izgubio je potom doma i od CSKA u neizvjesnoj završnici. Inače, i ta jedna pobjeda u zadnje vrijeme je vrlo teško izborena (77-76 u domaćem prvenstvu protiv Hapoel Galila).
S druge strane, Darussafaka je zadnji domaći ogled fantastično odradila (81-68 protiv Real Madrida), kao i gostovanje prije dva dana (pobjeda kod Fenerbahcea).
Darussafaka ima četiri pobjede zaredom (dvije Euroliga i dvije prvenstvo) i u ovom trenutku definitivno zaslužuje veće povjerenje.

-->> NBA PODFORUM ZA PETAK <<--

EUROLIGA: CSKA Moskva-Fenerbache 

Derbi dana 14. kola Eurolige sudar je CSKA Moskve i Fenerbachea. Biti će to repriza prošlogodišnjeg finala kada je pobjednik bio ruski predstavnik. CSKA nakon 13 kola ima samo jedan poraz, Fenerbache stoji na tablici nešto lošije sa omjerom 8-5, uz to treba napomenuti kako je momčad Željka Obradovića u nizu od dva vezana poraza. Moskovljani će i ovaj susret igrati bez odličnog DeCola, ali zato se na parket se vraća Teodošić kojega je trener Dimitris Itoudis odmarao protiv Maccabija. Upravo Miloš Teodošić postiže najbolje brojke u redovima domaćih sa 18,5 poena  i 8,5 asistencija o utakmici. Kod gostiju najbolji strijelac je Kostas Sloukas sa 12,7 poena po utakmici. Biti će ovo zanimljiva utakmica, ipak unatoč tome što se radi o "derbiju" teško je za očekivati da ce Fenerbache pružiti veći otpor u ovome susretu. CSKA je trenutno u puno boljoj formi i ja očekujem pobjedu domaćeg sastava od najmanje 8 poena razlike.

TIP:-7,5 CSKA Moskva

20:15 Panathinaikos - Baskonia (N.Calathes) -12,5+ over - 1,85 wwin

PAO je 5 momcad EL zasad sa skorom 8-5, u svojoj OAKA areni imaju 6-1.Sa druge strane je Baskonia koja je zasad na skoru 9-4, sto je dovoljno za odlicno 2 mjesto, a u gostima imaju skor 3-3.PAO je prosli mec dobio "Jasko fijasko" Milano u gostima 86-72, mada oni u zadnjih 10 utakmica sto domace lige sto EL imaju samo poraz u gostima od Barcelone.Baskonia u zadnjih 10 ima dva poraza, jedan u ligi jedan u EL, ali igraju odlicno u zadnje vrijeme i 6 utakmica su bez poraza u nizu.Zadnja dva meca igrali su u EL a prvi su dobili Unics 92-91 (lud mec) i Barcelonu kao domacini 65-62.Xavi Pascual i dalje ne moze racuanti na Gista sto je vec stara vijest.Sa druge strane Sito Alonso poveo je Bargnania na ovaj mec, sad pitanje je koliko ce dobiti minuta.

Ovaj mec bit ce zanimljiv zbog Bourousisa i Jamesa koji su prosle sezone nosili dres Baskonie.Ono za sto sam se ja odlucio jeste over na Nicka Calathesa.Jos od samog pojavljivanja na terenu vazio je za americkog đaka i nekako se od njega uvijek ocekivalo puno sto u repki sto u klubovima za koje je igrao.Nekako mi ove sezone mirise na igraca koji je sazrio.U domacoj ligi ove sezone ima prosjek od 7,6pts za nesto vise od 23 minute na parketu.U EL igra puno vise, skoro 31 minut po mecu i zabija duplo vise, 13.5pts po mecu.Postotak suta za 2 je 56,7%, za 3 ima 31,4% dok su slobodna 58,1%.Na 10 od 13 utakmica ove sezone u EL isao je preko ove granice.Jeste da ima dosta utakmica koje je presao za pola kosa ali presao je to je bitno.Uz to bitno da je uhvatio formu.Tako zadnja 4 meca u EL ide preko ove granice,  a zadnja dva protiv Fenera i Milana u oba meca ubacio je po 16pts.Kada se pogleda timska statistika, moze se primjetiti da je Nick glavni potrosac suteva za 2 poena svoje momcadi, dok je drugi potrosac suteva za 3 poena ove momcadi, a uz sve to treci je igrac po izvedenim slobodnim bacanjima ove momcadi, dakle ima dosta ovlasti u rukama i sada je sve do njega.Ide protiv Larkina, zanimljiv duel, i eto odigrati cu Nicka na over jer je u dobroj formi.

22:00 Arouca - Guimaraes U kojem poluvremenu će biti više golova? 2 - 2,07 wwin

Arouca zauzima 10 mjesto tabele sa 17 bodova iz 14 utakmica.Imaju skor 5-2-7 sa gol razlikom 13:18.Na svom Estádio Municipal de Arouca odigrali su 7 utakmica gdje imaju skor 3-1-3 sa gol razlikom 6:6.Nisu losi u zadnje vrijeme, obzirom da u 5 utakmica u svim takmicenjima imaju 3 pobjede i 2 poraza.Zadnji mec igrali su protiv Moreirense u gostima i dobili sa 4:1.U vecerasnjem mecu trener Lito Vidigal nece moci racunati na Sancidino (napadac,2/0), Walter González (napadac,14/4) i Zequinha (napadac,7/1).

Guimaraes zauzima 5 mjesto tabele sa 27 bodova iz 14 utakmica.Imaju skor 8-3-3 sa gol razlikom 26:17.Kao gosti na 7 utakmica imaju skor 5-0-2 sa gol razlikom 11:6, sto ih svrstava u 2 najbolju momcad u gostima, odma iza Benfice.U zadnjih 5 tekmi u svim takmicenjima, imaju poraz, remi i 3 vezane pobjede.Zadnji mec igrali su kuci sa Setubalom i dobili sa 3:1.Trener Pedro Martins u ovom mecu nece moci racunati na Rúben Ferreira (odbrana,12/0), i to je jedini izostanak prema oficijalnoj stranici, mada su tokom sedmice bili roviti Rafael Miranda (sredina,9/0) i  Soares (napadac,12/6).

Ono za sto sam se ja odlucio u ovoj utakmici jeste tip da ce u 2 poluvremenu pasti vise golova.Arouca u zadnjih 6 utakmica, u ovom tipu dosla je na njih 5, dok je kuci na zadnjih 6 u ovom tipu dosla u njih 4.Guimaraes sa druge strane na zadnjih 6 utakmica u 4 je isao u ovom tipu, bas kao i u gostima na zadnjih 6 tekmi.

20:45 Motherwell - Aberdeen U kojem poluvremenu će biti više golova? 2 - 2,02 wwin

Motherwell zauzima 8 mjesto tabele sa 17 bodova iz isto toliko utakmica.Imaju skor 4-5-8 sa gol razlikom 21:28.Na svom Fir Park odigrali su 9 utakmica i upisali skor 3-2-4 sa gol razlikom 15:15.Vec 4 kola su bez pobjede.Prvo su vezali 2 poraza, Hearts 2:0, a onda i Celtic 4:3, da bi onda uslijedila dva remija, Kilmarnock 0:0 i St.Johnstone 1:1.Trener Mark McGhee u ovom duelu se vraca na klupu obzirom da je prosla dva bio suspendovan.U vecerasnjem duelu pored toga sto ima nekoliko upitnih igraca, sigurno ne moze racunati na Carl McHugh (odbrana,1/0), Joe Chalmers (odbrana,5/0),  Jacob Blyth (napadac,2/0), Ross MacLean (sredina,7/0).

Aberdeen  zauzima 3 mjesto tabele sa 28 bodova iz 17 utakmica.Imaju skor 8-4-5 sa gol razlikom 29:17.Kao gosti odigrali su 9 utakmica i upisali skor 4-1-4 sa gol razlikom 15:12.U zadnjih 5 utakmica imaju pobjedu, remi i 3 poraza.Zadnji mec igrali su protiv Ross County u gostima i izgubili su sa 2:1.Trener Derek McInnes u vecerasnjem duelu ima na raspolaganju sve igrace, a jedini upitnik je nastup Peter Pawlett (sredina,10/1).

Odlucio sam se za tip da ce u 2 poluvremenu pasti vise golova.Na zadnjih 6 utakmica Motherwella na 2 su dosli u ovoj okladi, dok su kao domacini na zadnjih 6 utakmica u na 4 dosli u ovoj okladi.Aberdeen je na zadnjih 6 utakmica u 3 dosao u ovoj okladi, a u gostima na 4 od 6 u ovoj okladi.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use