Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Utorak 20.12.2016.

IzudinB

Recommended Posts

J.Valaciunas 12,5+ (bilo je jutros i 10,5 ali ocekivano digla se grana ali opet po meni cist over)

Prvi centar Bruklina Brook Lopez je out za veceras.

- Lopez will not play in Tuesday's game against the Raptors due to rest purposes, Brian Lewis of the New York Post reports.

Tako da danas Jonas ima match up sa Luis Scola koj nemoze parirati Jonasu u nijedan segment.Razlog plus zbog cega igram over Vala je to sto Bruklin slabo brane njegovu poziciju(primaju 23,6 pts po mecu i kada je u pitanje odbrana 27 su u ligu).Po meni je ovo zicer dana,Ameri ga vide na 16 poena.Valaciunas u zadnjih 7 dana je na proseku od 14,7 poena.Danas ga ocekujem na nekih 30 minuta.Sve u svemu laksi match up,+fizicki je prejak za Scola te Bruklin preslabo brane Centre.

Isto odigrao bih i Paul 21,5+(ja sam ga pre pola sata uhvatio na 19,5)

Griffin je out mesec dana i sada je Paul glavni igrac(ocekujem da preuzme skoro sve suteve koj je Griffin sutirao kada je igrao),isto Denver preslabo brane PG i SG i imace laksi match up sa Mudiay.Tako da sve u svemu Jonas i Chris i imamo lep dabl.Sretno

D. Cousins 28,5 više HL

- 90% da neće igrati R. Gay i manje bitan O. Casspi znači Cousinsov usage rate će opet biti 40-45%
- Portland uz opčenito lošu obranu, najgore brani centra u ligi (znamo da rođo može zabiti i tricu, sve ovlasti ima)
- Bolje partije pruža doma 30,2 PPG (2 poena više od prosjeka)
- Što se tiče forme u zadnjih 5 utakmica je na prosjeku od 26 poena s tim da su igrali protiv Memphisa 22 poena i Utah 16 poena što nije relevantno za ovaj pick pošto su to ekipe koje najbolje brane centra. 
Znači zadnjih 5 bez Memphisa i Utah bi ovako izgledalo: 36 vs NYK, 24 vs Dallas, 28 vs NYK, 31 vs LAL i zadnja 33 vs Dallas. Prosjek 30,4 (to je granica koju sam i očekivao)

Kopkao me taj BO jer je ipak Portland kvalitetnija ekipa od Sacramenta, ali onda sam pogledao njihove utakmice u gostima i vidio da u zadnjih 10 imaju samo 2 pobjede. Prije 10 tekmi protiv lošeg Brooklyna 20 razz i prije 7 tekmi protiv Chicaga 2 razz. Smatram da je ovo value za odigrat jer će se Kingsi sigurno držat do zadnje četvrtine. Lp i sretno ko prati :)

NY Knicks-Indiana Pacers

Knicksi su porazom kod Denvera zavrsili seriju gostovsnja po zapadnoj konferenciji i vracaju se u MSG gdje ce traziti nastavak dobrih rezultata. Knicksi su u Garednu ove sezone na omjer 9-4. Vecerasnji gosti su im Indiana Pacersi kojima je ovo b2b utakmica. Pacersi u ovaj susret ulaze umorni, uz to kao gosti se tokom sezone nisu pokazali previse opasnim jer su na 14 gostovanja upisali tek 4 pobjede. Knicksi su zadnju utakmicu igrali u subotu i ovaj susret docekuju odmorni i kompletni. Anthony, Porzingis i Rose predvode momcad New Yorka koja napokon nakon duzeg vremena izgleda sposobna za playoff. Kod kuce igraju dobro i protiv Indiane koja ne izgleda dobro na gostovanjima ocekujem pobjedu domaceg sastava.

TIP:Knicks -4.5

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use