Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.12.2016.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Volendam - FC Oss ~ oba daju gol i 3+ @1.85

Sta reci za Oss... Sve stoji ka i prosli put. Mogu primit kolko oce, a uvik ce zabit vise od tog haha. Gostuju kod Voldenama koji je 4. na tablici. Oba tima si u formi sta se tice golova i ovo ne bi tribalo bit problem, pogotovo ako se pita Oss-a. Osobno cu ih igrat u singlu, te mozda kvota padne sutra. Nemojte se iznenadit ni ako Oss dobije. 2 i 3+ na manji ulog moze proc. Cak i na hendikep 0:1 2 je 2.70. Ali tipujen ovo kao "sigurniju" okladu.

 

Hoffenheim - Dortmund ~ zzk 3.5 vise & z.kor 9.5 vise

Jos jedna velika utakmica pred nama. Iznenadenje Hoff protiv opasne Borusije. Hoff trenutno 2 mista iznad Borusije sa 1 bodon razlike. Ocekujen jednu zanimljivu utakmicu sa puno prilika. Obe ekipe su napadacke, pogotovo Borusija. Sta se toga tice odigrat cu kornere. Zadnjih 5 utakmica ovih ekipa islo je over te granice. S obzirom da se od tada Hoff poboljsa zadnji put kad su igrali 28.2. bilo je cak 21 korner! Borusija sama moze prec ovu granicu. Ocekujen omjer 5-7 tako oko toga negdi. Moze i vise sta se mene tice hehe. Sta se tice kartona sudac je Brand koji je na prosjeku 4.32 sta je iznad ove granice. Zadnju utakmicu koju je sudia Hoffu podilia in je cak 4 zuta i 1 crveni. Napomenit cu da je Hoff jos ne porazen u prvenstvu i da ce dat sve od sebe da to tako i ostane te kod kuce sanse su in izglednije. Zadnja 2 puta bilo je under ove granice, te je sad pravi trenutak za jedan over jer i Borusija zeli pobjedu takoder.

 

Alaves - Betis ~ zzk 5.5 vise

Odma cu rec da statisticki i po prosjeku ekipa, a i sudca, ovaj tip ide u prilog. Alaves kao najgrublja ekipa, a Betis ne zaostaje puno. Alaves je novi u prventsvu ove godine i vec su se pokazali. Kod kuce imaju samo 2 poraza (Real Madrid i Espanyol) i tu igraju najbolje i pokusavaju uzet sta vise bodova, ali i u gostima su opasni zbog svog nacina igre. Gotovo redovno dobijaju 3 ili over zuta, a mogu i sami proc ovu granicu. Ali uz Betis mislin da ne bi tribalo bit problema. Zadnju utakmicu u gostima nisu dobili niti jedan zuti sta je cudno, pa bi bilo dobro kad bi to sad nadoknadili u ovoj tekmi. ;) Ocekujen par po 3 od svakog. Sudac Villanueva je lak na kartonima, te s obzirom na ove ekipe tribalo bi ici.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Inter Zaprešić - Osijek

Od petka do nedjelje se igraju utakmice posljednjeg jesenskog kola u hrvatskoj nogometnoj ligi. Prvi će na travnjak istrčati nogometaši Intera i Osijeka.
U ranijoj fazi sezone ove su dvije momčadi u Gradskom vrtu odigrale utakmicu bez pobjednika (1-1), no već se mnogo puta pokazalo tijekom zadnjih mjeseci da Osijek ove sezone daleko bolje igra na strani.
U gostima je Osijek dosad ostvario čak sedam pobjeda. Samo je Dinamo jači u tom segmentu (osam pobjeda) u ligi, a to je samo jedan od podataka zašto prije utakmice u Zaprešiću više vjerujemo Osječanima.
Na zadnjem gostovanju Osijek je sjajno odigrao u Puli te je pobijedio Istru 3-1. Ta ista Istra je Interu nedavno uzela bod u Zaprešiću (2-2), a činjenice govore da Inter nije slavio u zadnja četiri nastupa (poraz od Dinama u Kupu, porazi od Hajduka i Slavena u prvenstvu, te spomenuti remi protiv Istre).
Premda je Inter domaćin i u svojim redovima ima sjajnog strijelca Jakova Puljića, koji je opasnost za svakog prvoligaša, mi više vjerujemo homogenijoj i boljoj momčadi, a to je u dosadašnjem dijelu sezone definitivno bio Osijek.

De Graafschap - Almere City

Nizozemski drugoligaši će tradicionalno biti aktivni u petak, a nama se kao zanimljiv par čini ogled De Graafschapa i Almerea.
Ljestvica kaže da je dosadašnje zadatke u prvenstvu mnogo bolje obavio Almere koji se nalazi čak i iznenađujuće visoko, na petom mjestu. De Graafschap je, pak, razočarao. Ta je momčad na šesnaestom mjestu.
Unatoč priličnoj razlici na ljestvici mi se ipak nećemo odlučiti igrati na pobjedu gostiju, već nam se idealnim čini utakmica s dosta pogodaka. A, razloga za to je nekoliko.
De Graafschap na domaćem terenu prosječno daje skoro tri gola po utakmici, a prima točno dva. Almere, pak, u gostima i daje i prima točno dva, što nas vodi prema utakmici na čak - četiri pogotka!
Dajemo samo na znanje: De Graafschap nije pobijedio u posljednjih pet drugoligaških utakmica (remi i četiri poraza). I ovo nije loše znati: Almere je zadnjih tjedana imao nekoliko zbilja ludih utakmica, pobjede protiv Telstara od 6-3 ili, pak, slavlje protiv Waalwijka 6-2!

Trapani - Frosinone

Prvu utakmicu 19. kola talijanske Serie B u petak će odigrati posljednjeplasirani Trapani i vrlo dobri Frosinone, koji se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice.
Frosinone je dosad skupio skoro trostruko bodova više od današnjeg suparnika (32-12), ali ono što nam spušta laganu rampu prije odluke igranja na goste je činjenica da Frosinone nikoga nije pobijedio u posljednja tri pokušaja u Serie B (dva remija i jedan poraz).
Naravno, ne moramo niti naglašavati kako je svakodnevnica Trapanija daleko sumornija. Posljednja momčad na ljestvici nije pobijedila nikoga u zadnjih sedam utakmica (tri remija i četiri poraza).
Zbog svega dosad viđenoga ipak moramo predložiti pobjedu gostiju, makar je i mnogo razloga za vjeru u utakmicu s malo pogodaka.
Na domaćim utakmicama Trapanija se postiže debelo manje od dva gola u prosjeku, a i Frosinone u gostima ne igra vatrene utakmice (daje i prima točno po gol na utakmici).

 

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

Ruch-Wisla  3+   1,75

Ruch zadnji na tabeli, nema šta cekati mora na sve ili nista, Wisla u zoni gdje i oni moraju igrati na pobjedu, posebno protiv ovakvih timova. Bitnije od toga je statistika koja kaze da bi moralo pasti makar 3 gola. Za hrabrije gg 3+ po kvoti 2,10.

03.04.16 EKS Ruch Wisla 2 : 3
13.08.15 CUP Ruch Wisla 2 : 1
13.12.14 EKS Ruch Wisla 1 : 2
19.05.14 EKS Ruch Wisla 2 : 2
28.09.13 EKS Ruch Wisla 1 : 1
25.11.12 EKS Ruch Wisla 1 : 2
03.04.12 CUP Ruch Wisla 3 : 1
25.03.12 EKS Ruch Wisla 1 : 0
15.08.10 EKS Ruch Wisla 2 : 0
06.12.09 EKS Ruch Wisla 1 : 3
29.11.08 EKS Ruch Wisla 1 : 0
30.09.07 EKS Ruch Wisla 0 : 3
16.03.03 EKS Ruch Wisla 0 : 3
12.05.01 EKS Ruch Wisla 2 : 1
18.09.99 EKS Ruch Wisla 1 : 1
15.05.99 EKS Ruch Wisla 1 : 1
 

 
Link to comment
Share on other sites

Hoffenheim - Dortmund (zbroj kornera 8,5) @ Više --> 1,55

Dortmund me baš kao i Tottenham ispoštovao skoro svaki put što se tiče kornera i granice 8,5. Jednostavno stvaraju veliki broj šansi preko krilnih igrača, i time prave stvarno veliki broj kornera. Ja ću i danas da ih ispratim pa neka ide život.

 

Runngsted - Frederikshavn (zbroj golova 5,5) @ Više --> 2,01

Domaća ekipa se nakon dugo sezona nalazi u samom vrhu tabele. Trenutno su drugoplasirani i imali su niz od 4 vezane pobjede. Danas im u goste dolazi ekipa koju na svom terenu nisu dobili već 3 godine. Gosti nisu jaki kao nekada i mislim da bi domaća ekipa danas trebala dobiti ovaj meč i nastaviti borbu za prvo mjesto. Statistika pokazuje da ove dvije ekipe daju baš mnogo golova u međusobnim omjerima, pogotovo kada Runngsted igra kući:

Runngsted - Frederikshavn  1:5

Runngsted - Frederikshavn  1:5

Runngsted - Frederikshavn  2:4

Runngsted - Frederikshavn  3:5

Runngsted - Frederikshavn  2:5

Runngsted - Frederikshavn  2:7

Link to comment
Share on other sites

Hoffenheim-Dortmund  2
Duel jednog od 2 ovosezonskih iznenadjenja Bundes lige i jedne od trenutno najjacih ekipa u evropi. Hofenhajm je pozitvno iznenadio mnoge ove sezone ali mislim da u ovom mecu protiv Borusije nemaju sta da traze . Borusija vec uveliko zaostaje za vodecim ekipama u Bundes ligi i nemaju vise pravo na kiks.Hofenhajm je neporazen u od starta lige ali svakoj seriji dodje kraj tako da je ovo pravi trenutak za to . Borusija nema nekih vecih izostanaka koje ne mogu da nadoknade svojom sirokom klupom, Hofenhajm ce na raspolaganju imati sve igrace ali ne vidim to kao preveliku prepreku za Borusiju.

Link to comment
Share on other sites

prije 41 minute, ynwa said:

Hoffenheim-Dortmund  2
Duel jednog od 2 ovosezonskih iznenadjenja Bundes lige i jedne od trenutno najjacih ekipa u evropi. Hofenhajm je pozitvno iznenadio mnoge ove sezone ali mislim da u ovom mecu protiv Borusije nemaju sta da traze . Borusija vec uveliko zaostaje za vodecim ekipama u Bundes ligi i nemaju vise pravo na kiks.Hofenhajm je neporazen u od starta lige ali svakoj seriji dodje kraj tako da je ovo pravi trenutak za to . Borusija nema nekih vecih izostanaka koje ne mogu da nadoknade svojom sirokom klupom, Hofenhajm ce na raspolaganju imati sve igrace ali ne vidim to kao preveliku prepreku za Borusiju.

 

Borussia desetkovana čeka sudar s do sada neporaženim Hoffenheimom

Protiv Hoffenheima će Tuchelu nedostajati čak deset igrača budući da su ozlijeđeni prvi vratar Burki, braniči Bartra, Sokratis, Durm i Subotić, bekovi Guerreiro i Piszczek, te veznjaci Castro, Rode i Sahin. Trebala bi Borussia zadržati 4-1-4-1 formaciju s tim da bi ovosezonski debi mogao imati defanzivni veznjak Bender koji se tek vratio treninzima nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede. Krilni napadač Kagawa nije trenirao punim intenzitetom proteklih dana i njegov je nastup protiv Hoffenheima pod velikim znakom upitnika.

Izvor: dvoznak.com

 

Mislim da ipak treba bit oprezniji ili mozda oba daju i 3+ probat, cak mi se svidja i  Hoffenheim (+1) - Dortmund po 1.55

Link to comment
Share on other sites

prije 27 minute, VGM said:

 

Borussia desetkovana čeka sudar s do sada neporaženim Hoffenheimom

Protiv Hoffenheima će Tuchelu nedostajati čak deset igrača budući da su ozlijeđeni prvi vratar Burki, braniči Bartra, Sokratis, Durm i Subotić, bekovi Guerreiro i Piszczek, te veznjaci Castro, Rode i Sahin. Trebala bi Borussia zadržati 4-1-4-1 formaciju s tim da bi ovosezonski debi mogao imati defanzivni veznjak Bender koji se tek vratio treninzima nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede. Krilni napadač Kagawa nije trenirao punim intenzitetom proteklih dana i njegov je nastup protiv Hoffenheima pod velikim znakom upitnika.

Izvor: dvoznak.com

 

Mislim da ipak treba bit oprezniji ili mozda oba daju i 3+ probat, cak mi se svidja i  Hoffenheim (+1) - Dortmund po 1.55

Mislim da je Borussia naviknula na brojne ozljede ove sezone...Ne znam dal su i jednu utakmicu odigrali, a da im nije falilo bar 4-5 igraca...I da Bartra je spreman.

Link to comment
Share on other sites


20:00 Sochaux - Red Star 1 - 1,74 wwin

Sochaux zauzima 5 mjesto tabele sa 29 bodova iz 18 utakmica.Imaju skor 7-8-3 sa gol razlikom 18:14.Kao domacini na svom Stade Auguste-Bonal odigrali su 9 utakmica i upisali skor 3-5-1 sa gol razlikom 9:7.Forma je odlicna u zadnjih 5 utakmica u svim takmicenjima obzirom da nemaju poraza.Sto se tice lige imaju 3 pobjede i remi, a njihov zadnji  mec bio je u okviru Kupa gdje su izbacili Marseille nakon penala.Dalje u Kupu ih ceka Monaco, opet teska utakmica, ali bitno da igraju kuci to znaci da ce napuniti stadion koji ima kapacitet oko 20.000 mjesta.Sto se tice vecerasnjeg meca, trener Albert Cartier pozvao je sledece igrace:

Maxence Prévot, Christopher Dilo, Mickaël Alphonse, Florent Ogier, Adolphe Teikeu, Pierre Gibaud, Jérôme Onguéné, Florian Tardieu, Florin Bérenguer, Marco Ilaimaharitra, Jeando Fuchs, Johann Ramaré, Franck Honorat, Moussa Sao, Faneva Andriatsima, Goran Karanovic, Thomas Robinet.

Nedostaju Olivier Werner (golman,4/0), Florian Martin (sredina,10/1), Marcus Thuram (napadac,9/0), Jean Ruiz (sredina,2/0), Jason Pendant (odbrana,2/0) te jos neki igraci cija je minutaza minorna ove sezone.

Red Star zauzima 16 mjesto tabele sa 19 bodova iz 18 utakmica.Imaju skor 4-7-7 sa gol razlikom 16:23.U gostima su odigrali 8 utakmica i upisali skor 1-3-4 sa gol razlikom 5:11.Forma u zadnjih 5 utakmica u svim takmicenjima i nije bas najbolja.Imaju 3 poraza, pobjedu i remi.Upravo zadnji mec u okviru lige su remizirali kuci sa Valenciennes 2:2.Vodili su u tom mecu sa 2:0 nakon prvih 45 minuta, zatim je Souza dobio crveni karton u 59 minutu, da bi na kraju primili gol u 94 minutu za 2:2.Trener Rui Almeida za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Geoffrey Lembet, Alexandre Marfaing - Lloyd Palun, Formose Mendy, Jean-Charles Castelletto, Pierrick Cros, Jérôme Hergault, Rémy Amieux - Florian Makhedjouf, Jonathan Mexique, Idriss Mhirsi, Tiécoro Keita, Xavier Chavalerin, Grégoire Lefebvre - Hameur Bouazza, Anatole Ngamukol, Abdoulaye Sané.

Nedostaju Pierrick Cros (golman,17/0), Naby Sarr  (odbrana,17/2), Ludovic Sylvestre (sredina,4/0), Stephan Raheriharimanana (sredina,7/0), Sékou Keita (napadac,9/1).

Sochaux je prosle sezone jedva ostao u 2 ligi sada se evo bori za visi rang.Dobro igraju u zadnje vrijeme, izbacili su Marseille iz Kupa nakon penala, nemaju bas sad nekih bitnih izostanaka, tako da mislim da su blizi pobjedi u ovom duelu.


20:00 Quevilly Rouen -  Beziers Dupla šansa i zbroj golova (3.5) 1XM - 1,63 wwin

Quevilly Rouen zauzima 5 mjesto tabele sa 24 boda iz 15 utakmica.Imaju skor 6-6-3 sa gol razlikom 21:17.Kuci na svom Stade Robert Diochon odigrali su 8 utakmica i upisali skor 2-3-3 sa gol razlikom 9:11.Zanimljivo da kuci imaju 3 poraza a u gostima su jos uvijek neporazeni.Sto se tice forme, u zadnje vrijeme igraju dosta dobro, svega 1 poraz u zadnjih 10 utakmica u svim takmicenjima.U ligi na zadnjih 5 utakmica imaju 4 remija i pobjedu, a zadnji mec igrali su u gostima sa Consolat 2:2, a do boda su dosli golom Bekechia u 90 minutu.Trener Emmanuel Da Costa za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Delaunay, Basilio, Marigard, Jean-Etienne, Gobron, Vignaud, Ba, Sanson, Sery, Oliveira, Irie-Bi, Rogie, Mendy, Taufflieb, Achahbar, Barthélemy, Bekhechi, Guezoui.

Nedostaju Morris (golman,2/0), Basque (sredina,14/4).

Beziers zauzima 13 mjesto tabele sa 18 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 5-3-7 sa gol razlikom 12:16.Kao gosti odigrali su 8 utakmica i upisali skor 2-2-4 sa gol razlikom 6:9.Forma u zadnjih 5 utakmica lige kazu da imaju 3 poraza, remi i pobjedu.Imali su niz od 2 uzastopna poraza ali su u proslom kolu kuci savladali Les Herbiers 1:0.Trener Selim Errif za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Novaes, Viot, Kembolo, Lina, Yohou, Akichi, Kodjia, Ebuya, Ephestion, Soukouna, Beusnard, Taillan, Heekeng, P. Henrique-Bueno, Ramon, Aabid.

Nedostaju  Assoumin (odbrana,12/0), Gavory (odbrana,13/1), Lapis (odbrana,3/0), Atassi (odbrana,3/0), Savane (odbrana,2/0), Lomar (sredina,8/0), Farnabe (napadac,9/0).

Odlucio sam se za dvoznak 1x i tip manje od 3,5  golova na ovom mecu. Quevilly Rouen sto se tice ove granice ima skor 3-12, kuci 1-7, dok je Beziers na skoru 1-14 sto se tice ove margine, a u gostima 0-8. Quevilly Rouen je dugo bez poraza, tacnije 2 mjeseca i 2 dana,a  svoje meceve uglavnom igraju u rasponu do 3 gola.Beziers je u nesto losijoj formi u zadnje vrijeme, iako su dobili zadnji mec.U gostima ne daju puno ali isto tako i ne primaju puno golova, stoga sam se odlucio za ovaj tip.


20:45 Alaves - Betis Zbroj kartona 1 pol. -1,5+ over - 1,42 wwin

Alaves zauzima 13 mjesto tabele sa 18 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 4-6-5 sa gol razlikom 14:17.Na svom Estadio de Mendizorroza u 7 utakmica imaju skor 1-4-2 sa gol razlikom 6:8.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobjede, poraz i  2 remija.Upravo ta dva remija su vezali u zadnje dvije utakmice, prvo sa Las Palmas kuci 1:1 a onda i Eibar u gostima 0:0.Trener Mauricio Pellegrino u vecerasnjem mecu ima na raspolaganju sve igrace, a na teren bi mogao izvesti sledeci sastav:

Pacheco- Kiko Femenia, Alexis, Feddal, Theo- Vamarasa, Marcos Llorente, Dani Torres- Ibai, Deyverson, Edgar

Betis zauzima 14 mjesto sa istim brojem bodova kao i Alaves.Imaju skor 5-3-7 sa gol razlikom 18:28.Kao gosti na 7 utakmica imaju skor 2-0-5 sa gol razlikom 8:16.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobjede, 2 poraza i remi.Zadnja dva meca igrali su kuci, prvi sa Celta 3:3, a u proslom su dobili Ath.Bilbao 1:0.Trener Victor Sanchez u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Musondu (sredina,8/0) i Gutiereza (sredina,12/1).Na teren bi mogao poslati sledecu postavu:

Adan- Mandi, Pezzella, Jose Carlos- Durmisi, Ceballos, Donk, Joaquin, Piccini- Sanabria, Ruben Castro

Odlucio sam se za kartone na ovom mecu i to over preko ove granice jos u prvom poluvremenu.Alaves je ekipa sa najvise zutih kartona u ligi, dobili su ih 47 komada, kao i jedan crveni karton.Betis je dobio 42 zuta kartona ali i 3 crvena kartona ove sezone.Alaves je na zadnje 4 od 5 utakmica u svakoj isao preko ove granice, dok je Betis preko ove granice isao na 3 od 5 zadnjih utakmica lige.Veceras utakmicu sudi Ignacio Iglesias Villanueva.Ove sezone na 8 prvenstvenih utakmica podijelio je 46 zutih i 1 crveni karton, dakle prosjek 5.75 po mecu.Sudio je Alavesu ove sezone protiv Atl.Madrida i tada je pokazao 4 zuta kartona, sve za Alaves.

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, Silviyo1302 said:

Jel ima neko info dal su Teodosic i De Colo u potpunosti spremni ili ce svaki odigrat po par min ?

Pa samo trener zna koliko ce igrati, nema stranice koja ce navesti zagarantovanu minutazu.

 

Prema onome sto sam ja nasao pise da su obojica spremni, a vjerovatno ne bi ni igrali da nisu 100% .

 

http://www.sport-express.ru/basketball/euroleague/news/teodosich-i-de-kolo-smogut-vyyti-na-match-s-barselonoy-1077355/

"Nando De Colo and Milos Teodosic missed previous games for the Army Men, Cory Higgins rested agaisnt VEF Riga, Pavel Korobkov continues rehab after knee surgery. The lineup for Barcelona game will be formed on the game day."
 

ovo je sa sluzbene stranice CSKA

Link to comment
Share on other sites

Evo jedan moj listić za danas pa neka je sa srećom :D Slobodno napišite ako se s nečim ne slažete ;)

20:30 Hoffenheim-Borussia D. ( X2 ) 1.30
20:45 Norwich-Huddersfield ( 1X ) 1.20
20:00 Volendam-FC Oss ( 2,5 VIŠE ) 1.35

18:15 Tubingen-Alba Berlin ( 2 ) 1.30 ------> Upravo spustili na 1.25...

KVOTA 2.7 (PSK)
ULOG: 50kn
DOBITAK: 120kn

Edited by Ivan100
Žalosno na cemu padaam..
Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use