Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 15.12.2016.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

America M. - Real Madrid

U Japanu će u četvrtak na Svjetskom klupskom nogometnom prvenstvu nastupiti i prvak Europe, madridski Real.
U polufinalu će nanovo okrunjeni svjetski nogometni kralj Cristiano Ronaldo, sa suigračima, igrati protiv srednjeameričkog prvaka, meksičke Americe, i odmah da napomenemo, uopće ne očekujemo lagani posao za Madriđane.
Nema spora kako je Real kvalitetnija momčad, no dok se America već priviknula na japanske uvjete (pobjeda u četvrtfinalu protiv Jeonbuka 2-1, potpuna koncentracija na ovo natjecanje već više od desetak dana), dotle se Real na brzinu mora okrenuti ovoj obvezi.
Iako je Zidane odmarao svoje bitne igrače u posljednjem ogledu Primere, treba napomenuti kako se još prije nekoliko dana Real borio s Deportivom u domaćem prvenstvu i okretao 1-2 u svoju pobjedu 3-2.
Isto tako, America uopće nije loša momčad. Ispunjena je vrlo solidnim igračima iz Brazila, Argentine, Kolumbije… Fizički može parirati Realu i sigurno će vrlo skupo prodati svoju kožu.
Dakako, Real jest favorit i pobijedit će, ali naglašavamo: bit će teška i tvrda utakmica. S malo golova i malom razlikom u korist Reala.

Darussafaka - Real Madrid | Košarka - Euroliga

Košarkaši madridskog Reala ovog četvrtka gostuju u Turskoj kod Darussafake. Makar je ove sezone na ovom parketu pao prvak Europe CSKA, ovom prilikom predviđamo slavlje Španjolaca.
Real je trenutačno treći na euroligaškoj ljestvici (omjer 8-3, iza CSKA i Fenerbahcea), dok Darussafaka ima omjer 5-6, ali i negativnih 2-3 na domaćem parketu.
Spomenuli smo kako je Darussafaka ove sezone pred svojim navijačima pobijedila moskovski CSKA (91-83), no nakon toga je došlo do pada u momčadi David Blatta. Darussafaka je u idućih osam utakmica, u Euroligi i prvenstvu, upisala omjer 4-4.
Real, pak, cijele sezone igra izuzetno dobro, da ne kažemo sjajno, pa je tako i u zadnjih deset utakmica Eurolige i ACB ligi u debelom plusu (omjer 9-1). Izgubio je tek neizvjesnu završnicu, baš na turskom tlu, kod Fenerbahcea.
No, ovo je gostovanje kudikamo lakše od onoga kod Obradovićeve momčadi i iako poštujemo Darussafaku moramo glasati za kvalitetu, a to znači - glas za goste.

Brose Basket - Anadolu Efes | Košarka - Euroliga

Sve bolje na parketima izgledaju košarkaši Anadolu Efesa koji će ovog četvrtka, u ogledu 12. kola Eurolige, gostovati u Njemačkoj kod Brose Basketa.
Efes, sastav kojeg vodi hrvatski trener Velimir Perasović, dobio je posljednjih šest utakmica u nizu. Serija je krenula s razbijanjem Crvene zvezde na domaćem parketu (+20), nastavilo se preko prvenstvenih dvoboja, a u Euroligi Efes je još upisao slavlje u Tel Avivu kod Maccabija (+9), te doma protiv Barcelone.
Trenutačno je turska momčad na dobrom omjeru od 6-5 u Euroligi, a večerašnji im suparnik Brose ima tek tri pobjede (uz osam poraza u Euroligi), a i na domaćem je parketu u negativnom omjeru (2-3).
Iako brojke nisu saveznik Brosea moramo naglasiti da u pitanju uopće nije loša momčad, no izgleda kako je psihološki moment njemačke momčadi nešto slabiji, pa nisu rijetkost porazi u neizvjesnim završnicama.
U posljednjih devet utakmica (u svim natjecanjima) Brose ima četiri pobjede i pet poraza što je još jedan minus njemačkom sastavu uoči četvrtka. Premda je jasno kako nikoga nije lako pobijediti u gostima u Euroligi ipak nas mnogo toga navodi na znak 2 ovom prilikom.

-> NBA PODFORUM ZA ČETVRTAK <-

Počinje svjetsko prvenstvo u pikadu. Kao i svake godine zanimljivo za gledati, pogotovo u božićnom terminu. Ludnica među navijačima, :D:Digrači puni adrenalina. Ono što volim jest da iako nemaš pojma o pikadu opet imaš 50% šane za pogoditi. Dalo bi se pozabaviti time jer su često dobri koeficijenti, a nerijetko favoriti pobjeđuju, stoga se može složiti ino duplanje. Gerwen prvi favorit, ali ima i ostalih.

Lewis J. - McGowan M.

Today, 15 Dec 2016, 20:45

TIP: 1

Koef: 1,65 WINNNNNN

Morao bi ovo dobiti...Inace ima tu zanimljiva opcija u Unibetu, samo treba pratiti live, recimo sljedeće tri strelice 180 / ne koeficijent oko 1.33 ..a znamo kako je to tesko, pogotovo nakon 2,3 seta kad nije vise takva koncentracija pa obratite pozornost malo

Bez naslova.jpg

Napisat ću dva single-a s jako kratkom, ali dosta dobrom analizom:
Darussafaka-Real Madrid broj poena ekipe 2 84,5 manje
Darussafaka-Real Madrid Dončić 8,5 više

Za oba single-a je isti razlog. Za Real danas ne nastupaju Thompkins, Randolph i Llull. Randolph i Llull su slika napadačkog Reala, i to se treba poznat na broju poena, pa očekujem da će Real dati manje od 84,5. Darussafaki na domaćem terenu niko nije dao više od te margine, CSKA ostala na 83 koja je po meni napadački najjača ekipa u Europi, Anadolu Efes je dao 84, uglavnom niko nije otišsao preko te granice, pa ne vidim razloga zašto bi oslabljeni Real otišao u over na ovoj margini!

Mladi Slovenac Luka Dončić, koji igra u Realu, je u Euroligi na prosjeku od 16:42 min i na 6,9 poena. Trener jako vjeruje u njega, daje mu puno šansi i prilika, što mladi Dončić zahvalno iskorištava. Danas će njemu zbog nedostatka igračkog kadra minutaža još porasti, očekujem ga na 24 min. Trebao bi onda lagano i dati više od 8 poena, jer će u ovaj meč ući s velkim sampouzdanjem, jer je na prošlom euroligaškom susretu protiv Žalgirisa utrpao izvrsnih 17 poena u skoro 26 min. 

Sretno! :)

17:00 Unics - Baskonia (K.Langford) -22,5+ over - 1,85 wwin

Unics kao 15 momcad EL sa skorom 3-8, kuci 2-3, favorit protiv Baskonie koja je 5 na tabeli sa skorom 7-4, u gostima 2-3.Ako su vec favoriti onda moram igrati njihovog najboljeg igraca.Reci cu jos da nisam nasao neke informacije vezane za sastav Unicsa, dok je kod Baskonie out Bargnani, a Larkin je propustio nekoliko treninga zbog gripe.

Ono za sto sam se ja odlucio jeste over na Langforda.Mozda i najbolji igrac ovogodisnje EL, biljezi brutalne brojke, pa zato i ova NBA granica na njega.Ove sezone u VTB ima skoro 19 poena po mecu.U EL je ubjedljivo prvi sa 23.4pts po mecu za 34.23 minuta na parketu.Procenti suta su 41,7% za 2, 40,6% za 3 i 86,3% slobodna.Ovu granicu od 22 poena presao je na 7 od 11 meceva.Zadnja dva dao je po 25pts, Milanu i Olympiacosu. Ne znam koliko je potrebno spominjati da se pita za sve u ovoj momcadi.Glavni je potrosac suteva, za 2 poena ima 58/139, daleko najvise, a slicno je i za 3 poena 26/64, dok je sa slobodnih 63/73.Statistika kaze da je igrac sa najvise izborenih faulova, 7.18 prosjek po mecu, a uz to je najbolji izvođac slobodnih bacanja u EL.Isto tako je pokusao najvise suteva za 2 poena od svih igraca u EL i najbolji je u toj kategoriji sa postignutim sutevima za 2 poena.Za 3 poena malo je slabiji, dijeli 4 mjesto ali opet su to odlicni procenti.Po meni i nema puno veze ko ce ga cuvati obzirom da on svoje suteve uzme kako tako.Larkin je imao gripu ovih dana, propustio je par treninga, kako god tu je i Beaubois, ali opet vidim Langforda na overu ove visoke granice.

20:00 Crvena zvezda - Maccabi 2 - 2,07 wwin

Zvezda veceras docekuje Maccabi u mecu gdje su prema kladionicama favoriti.Meni je ova utakmica slicna ona protiv Zalgirisa koju su izgubili a tada su goste mnogi podcijenili.Slicno mi je danas, stim da je Maccabi po roosteru sigurno bolji od Zalgirisa.Kako god Zvezda ima svoje sanse u ovom mecu prije svega ako budu igrali dobru odbranu.Trenutno su 12 momcad EL sa 4-7 skorom, kuci 2-3.Macabbi je 8 momcad EL sa skorom 5-6, u gostima 3-2.

Zvezda za razliku od Maccabia vise igra timski, izgledaju bolje kao tim i svakako da je i to njihova prednost u ovom mecu.Maccabi sa druge strane ima nekoliko vrhunskih igraca, ali nastupi Goudelocka ili Weemsa uveliko zavise od njihovog raspolozenja.Ima tu svakakvih prica, cak je Pini Gershon naveo Weemsa kao glavnog krivca ovih rezultata koji nisu bas u skladu sa ocekivanjima.Opet se vracam na to da ako se gledaju pozicije i ko gdje igra, Maccabi jeste sigurno bolji po igrackom kadru, ali nesto kod njih ne stima.Veceras su kompletni, to je veoma bitna stvar, dok je Zvezda bez Mitrovica po meni jos jedna bitna stvar.Kako god nekako mi se ova kvota cini velika na goste, a sad su vezali dva domaca poraza, navukli na sebe zvizduke domace publike, pa red je da se cupaju u gostima.Inace ove sezone su dobili Unics i Olympiacos u gostima kao i Zalgiris, a Zvezda je gubila i od Unicsa i Zalgirisa.

20:00 Crvena zvezda - Maccabi  (S.Jovic) -7,5+ under - 1,85 wwin

Drugi moj tip iz ovog meca jeste under poena na Stefana Jovica.U ABA ligi ove sezone ima 8 poena za 22.3 minuta na parketu, uz postotke suta 57,7% za 2, 34,6% za 3 i 47,4% slobodna.U EL ima 6,7pts po mecu za 24.40 minuta na parketu.Postotci suta su 45,5% za 2, 27,6% za 3 i 66,7% slobodna bacanja.Ovu granicu presao je protiv Milana 8pts, Brosea 12pts, Galate 14pts i Darussafake 8pts, ostale meceve isao je u under.Treba reci da je zadnja 3 meca u EL isao na under poena.Vjerovatno je na njegove brojke uticao i dolazak Woltersa koji suterski dobro odradi za minute koje dobije, cak je u nekim mecevima bio i jedan od kljucnih igraca.Jovic je nekako vise specijalista kada treba asistirati ili igrati dobru odbranu, a veceras ce upravo fokus biti na odbrani.

prije 38 minute, LikIzBajke said:

Počinje svjetsko prvenstvo u pikadu. Kao i svake godine zanimljivo za gledati, pogotovo u božićnom terminu. Ludnica među navijačima, igrači puni adrenalina. Ono što volim jest da iako nemaš pojma o pikadu opet imaš 50% šane za pogoditi. Dalo bi se pozabaviti time jer su često dobri koeficijenti, a nerijetko favoriti pobjeđuju, stoga se može složiti ino duplanje. Gerwen prvi favorit, ali ima i ostalih.

Lewis J. - McGowan M.

Today, 15 Dec 2016, 20:45

TIP: 1

Koef: 1,65

Kao što rekoh, za ukupno pobjedu Lewis je uvijek favorit, sada je 5,6 favorit ...morao bi ovo dobiti...Inace ima tu zanimljiva opcija u Unibetu, samo treba pratiti live, recimo sljedeće tri strelice 180 / ne koeficijent oko 1.33 ..a znamo kako je to tesko, pogotovo nakon 2,3 seta kad nije vise takva koncentracija pa obratite pozornost malo

Bez naslova.jpg

Pozdrav

Ajde da se nadovezem obzirom da sam se i sam kladio na pikado i mogu reci da je sasvim ok sport za klađenje.Nego pazi se ovog tipa jer vidim naveo si da je Lewis 5-6 favorit, sigurno i jeste ali Adrian Lewis, a ti se danas kladis na Jamie "Rasta" Lewisa.

GazMetMed-Din.Bukurešt više od 2,5 golova @2,00 SS

Po meni neshvatljiva kvota, možda jer je kup, ali statistika ove dve momčadi ukazuje da bi trebali biti golova, Gaz Metan doma zabija u prosjeku nevjerojatna 2,4 gola po utakmici, a ni Dinamo nije loš u gostima, 1,6 golova po utakmici. I jedni i drugi često idu preko ove granice, tri puta u zadnjih pet utakmica. Ovoj okladi u prilog ide i h2h, u zadnjih pet međusobnih na ovom stadionu, četiri puta su prebacili granicu. Zadnji međusobni susret dogodio se početkom ovog mjeseca u prvenstvu,  završilo je 4:0 za Gaz.

Sretno!

Već sam napisao prije nekoliko tipova, a sada ću jedan listić objaviti i ukratko analizirati! ;)

1.Dončić 8,5 više
Gore sam već objasnio, ne igraju Randolph i Llull te će njemu minutaža porast, pa tako i broj udaraca koje će uzet. 

2.Unics kazan-Baskonia 159,5 više
Ove dvije ekipe su se prije nešto više od 2 mjeseca susrele u Španjolskoj. U regularnom djelu je završilo 75:75, pa su u produžecima otišli iznad ove granice. Ukratko, Unics doma zabija u rasponu 80-85 poena u prosjeku, dok ni Baskonia nije puno lošija, oko 75-80 poena. Čak Baskonia dosta puta ode iznad 80 poena. U kladionicama je Unics na granici 80,5, a Baskonia na granici 79,5. Ukratko, mislim da će obje ekipe dat više od 80 poena, i da over nije upitan za ovaj meč.

3.Genoa-Fiorentina x2
Nastavlja se meč 3. kola talijanske lige, koji je bio odgođen zbog obilne kiše, a meč se danas odigrava, s nastavkom u 29. minuti. Genoa igra dosta dobro doma, no nemaju neke imperative, jer nit su u zoni ispadanja, nit blizu zone za Europu. Fiorentina igra vrlo dobro, predvođena odličnim igrama Badelja i Kalinića, dižu se u formi, i mislim da im je imperativ dostić zonu koja vodi u Europsku ligu barem. Danas bi trebali pobjediti, i onda dolaze na -2 boda od Napolija i Lazija koji trenutno zauzimaju  4. i 5. mjesto koja vode u kvalifikacije za Europsku ligu. Kao što sam rekao, jest da je Genoa kući dobra, no Fiorentina se diže u formi i trebali bi danas odma krenut napadački, i smatram da nikako nebi smjeli izgubiti danas.

4.Porto-Maritimo 1
Porto je od 2010. protiv ovog protivnika kod kuće zabilježio 8 pobjeda i jednu izgubljenu utakmicu (kup) te je tradicija na domaćem terenu na njihovoj strani. Isto tako nemaju pravo na kiks, nalaze se na 2. mjestu, na -4 od vodeće Benfice, te su mu 3. Sporting (1 bod) i 4. Braga (2 boda) odmah za petama. Porto se nalazi u punoj boljoj formi, Maritimo je po meni očajna ekipa u gostima. Uglavnom, Porto bi ovo trebao lagano odraditi, možda i u nekom hendikepu, no ja neću bit pohlepan! 

5.Montpellier-Nantes 57,5 više
Montpellier kod kuće u prosjeku igra oko 64 golova, a Nantes u gostima oko 55 golova. Znam da kladionica nije statistika, ali čisto da vidite podatak. Uglavnom, taj podatak ide u prilog ovoj okladi. Montpellier se nalazi na 4. mjestu s 16 bodova, a Nantes 2. s 19 bodova, 5 boda manje od vodećeg PSG-a (24 boda). Nazvao bih ovo derbijem, igrat će se brz rukomet. U posljednje 4 njihove međusobne utakmice, 3 su otišle iznad ove granice.

6.Celje-Metalurg Ilić više od 3,5 gola
Za Metalurg danas ne igra prvi strijelac Taleski, pa očekujem da će Obradović i Ilić uzet više šuteva. A sad, ja sam uzeo Ilića jer je niža granica (Obradović je na 4,5) i zato jer je prvi izvođać sedmeraca u njihovoj ekipi. Nadam se da će zabit gol-dva iz sedmerca, i još da će u igri uzet više šuteva, pošto Taleski ne igra!

Sretno svima, izaberite šta ćete od ovog odigrat, ja sam to za 20 kn odigrao jer nešto ozbiljnijeg nema u ponudi pa ćemo vidjeti! ;)

Capture1.PNG

Pozdrav svima :D

Coventry - Sheff Utd  tim2 2+ (1,72) /// 3+ (1,85) bet365

Dvoboj 21. i 3. tima na tabeli.Coventry u jako lošem nizu od 5 ligaških poraza uz gol razliku 3:11 prosek golova na domaćim utakmiama im je 2,2 a u zadnjih 5 utakmica je 2,6. Sheffield je u zadnjih 17 ligaških utakmica izgubio samo jednom,a u gostima su zadnji put poraženi krajem avgusta. Sheffeld u gostima u proseku daje 3 a prima 2 pogotka tako da bi tip 3+ morao lagano proći. Sheffield je trenutno bolja ekipa i u puno boljoj formi,trebali bi ovo gostovanje lagano odraditi i uzeti 3 boda uz makar dva gola u mreži domaćina.

Sretno svima danas ;)

prije 4 sati, MackoReus said:

Napisat ću dva single-a s jako kratkom, ali dosta dobrom analizom:
Darussafaka-Real Madrid broj poena ekipe 2 84,5 manje
Darussafaka-Real Madrid Dončić 8,5 više

Za oba single-a je isti razlog. Za Real danas ne nastupaju Thompkins, Randolph i Llull. Randolph i Llull su slika napadačkog Reala, i to se treba poznat na broju poena, pa očekujem da će Real dati manje od 84,5. Darussafaki na domaćem terenu niko nije dao više od te margine, CSKA ostala na 83 koja je po meni napadački najjača ekipa u Europi, Anadolu Efes je dao 84, uglavnom niko nije otišsao preko te granice, pa ne vidim razloga zašto bi oslabljeni Real otišao u over na ovoj margini!

Mladi Slovenac Luka Dončić, koji igra u Realu, je u Euroligi na prosjeku od 16:42 min i na 6,9 poena. Trener jako vjeruje u njega, daje mu puno šansi i prilika, što mladi Dončić zahvalno iskorištava. Danas će njemu zbog nedostatka igračkog kadra minutaža još porasti, očekujem ga na 24 min. Trebao bi onda lagano i dati više od 8 poena, jer će u ovaj meč ući s velkim sampouzdanjem, jer je na prošlom euroligaškom susretu protiv Žalgirisa utrpao izvrsnih 17 poena u skoro 26 min. 

Sretno! :)

Jesi siguran da Llull ne nastupa ?

prije 7 sati, mone said:

GazMetMed-Din.Bukurešt više od 2,5 golova @2,00 SS

Po meni neshvatljiva kvota, možda jer je kup, ali statistika ove dve momčadi ukazuje da bi trebali biti golova, Gaz Metan doma zabija u prosjeku nevjerojatna 2,4 gola po utakmici, a ni Dinamo nije loš u gostima, 1,6 golova po utakmici. I jedni i drugi često idu preko ove granice, tri puta u zadnjih pet utakmica. Ovoj okladi u prilog ide i h2h, u zadnjih pet međusobnih na ovom stadionu, četiri puta su prebacili granicu. Zadnji međusobni susret dogodio se početkom ovog mjeseca u prvenstvu,  završilo je 4:0 za Gaz.

Sretno!

Hvala kladionicama na pokoln kvoti ;)

prije 21 minute, Goksim said:

Ne znam dali imaju predviđeno to polje pod accountom. Probaj potražiti u izbornicima promo code, pa ako ima unesi, a ako ne najbolje im samo pošalji mail da si zaboravio upisati promo code ili ih kontaktiraj na chatu

Jel uopće vrijedi za igrače iz HR? ja sam se sad registrirao i nije vidljivo tih 7€

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use