Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.10.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Danas je dosta bogata ponuda, ali unatoč tome idem sa rekreativnim ulozima...

Ukoliko HRT ne izbori prava za prijenos utakmice Ukrajina - Hrvatska navedenu od 19h možete u izravnom prijenosu pratiti na internetu na:

http://www.rojadirecta.org/

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=20690&part=sports

Odigrao sam nekoliko rekreativnih listića, a na svima je pobjeda Cibone, FMP-a, Nizozemske, Španjolske i Podgorice. Mislim da bi vrlo lako Rusija mogla iznenaditi i koeficijent preko 5 na njih je svakako za probati...

Ja čekam nastavak klupskih natjecanja liga petice i HNL-a za ozbiljnije uloge...

Sretno

Goks razmisljoa sam i gledao mislim odigrat samo Cibonu i Srbija-Litva?

Cibona me nebrine nego ovaj drugi par sta kazes da odigram taj double?trebam savjet....

Hm...

Nisam puno proučavao parove danas...

Srbija je dosta labilna ekipa. Znaju odigrati stvarno dobro, ali i znaju uvjerljivo izgubiti sa par crvenih kartona kao plod nervoze i nemoći kada im ne ide...

Litva je slabija ekipa, i nisu mi toliko poznati. Znam da igraju jako defanzivno te često poluvrijeme zna biti X, te utakmice često završe kao underi...

Po meni je nekako najrealnije 2:0 za Srbiju, ali možda ima i boljih parova za odabrati danas...

odustao sam od Srbije.... ;D

evo moj listic danas nije dan za nogomet osim za neke zicere poput Nizozemske i Spanjolske...

listic dana:

Cibona

Veszprem-rukomet

Hamburg-rukomet

Sretno nam bilo!!!

Goks prepisi!! ;D

moram ti to rec jer uvijek dok ti to kazem dobijem.hehe ;D  bez uvrede

He he  ;)

Ajde držim fige da prođe...

Gledao sam te parove, i malo me strah Hamburga jer su u gostima, ali su za minumum jednu klasu bolji i trebali bi dobiti...

Btw. meni kao najveći zicer izgledaju Nizozemska i Španjolska...

Ma ja sam svoje za danas dobio, i to neplanirano...    ;D

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=511.msg2636#msg2636

odustao sam od Srbije.... ;D

evo moj listic danas nije dan za nogomet osim za neke zicere poput Nizozemske i Spanjolske...

listic dana:

Cibona

Veszprem-rukomet

Hamburg-rukomet

Sretno nam bilo!!!

Goks prepisi!! ;D

moram ti to rec jer uvijek dok ti to kazem dobijem.hehe ;D  bez uvrede

Čestitam na dobitku... 

Cibona je opet imala uobičajenu infarktnu završnicu... ali dobro je ispalo... he he

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use