Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Hej @LeonardoDrugi,  Oprosti ali price o regularnosti, pravednosti i korektnosti ne vodim ni sa kime tko pa cak i kroz salu podrzava onog dokazanog okrivljenog i kaznjenog prevaranta, muljatora i lopova nutriju tj njegove cijelom forumu poznate aktivnosti. Zar ne  
    • Izasleeeeeeeeeeee su kvoteeeeeeeeee na jedinicuuuuuu na Arsenal protiv Dinamaaaaaaaa. Kvota na jedinicu je 1,11 i vec je pocela da padaaaaaaaaaaaa iako je do utakmice ostalo jos -26 dana. Podizite kredite, rasprodajte svu imovinu, ne cekajte da kvota na jedinicu padne na 1,01 molim vas.  Ko ima zenu, neka je natera da i ona podigne kredit, posto i Zvezdi dolazi Psv, a kalkulacije kazu da kada Dinamo nije uspeo da dobije Celtica u sred Zagreba, a Zvezda da izvuce barem bod protiv Benfice u Beogradu, ili onog krsa Milana, sada moraju da pobede Arsenala odnosno Psv-a. Zivelo kladjenje, zivelaaaaaaaaa kocka, najzdravija stvar na svetu, zivela kvotica od 1,11 koja tek sto je postavljena, vec pada, ziveli Dinamo i Zvezda, najzdraviji klubovi na svetu. Zivela sveta Premier League koja se igra i po snegu, i bez prekida, zivela Hnl koja je vec ohoooo-hooo na pauzi, pa ce Dinamo nakon pauze i dve prijateljske utakmice, u goste Arsenaluuuuuuuuu. Postavljam ovde moj predlog za svetu Poslednju Sansu za +26 dana unapred, a to je da ce golman Arsenala dobiti upalu pluca na utakmici, ako mu ne dodaju cebe da se pokrije, kolika god da bude kvota
    • "Moram, na zalost, i da kazem administratoru @IzudinB da je kolega @noja57 na zalost pogodio svoj predlog u poslednjem kolu svete Poslednje Sanse, a upisan mu je promasaj. To bi trebalo da mu se ispravi, a mozes i da mu ostavis promasaj, niko se nece naljutiti." Vise nego  korektno! Hvala !  
    • Hej @mesrine Samo nesto da te pitam, da potvrdim sam sa sobom. To kada Wolvsi daju gol u 90 plus devetom, i prodje ti predlog, to belezimo kao pogodak u tabeli, posto je sve po Pravilima, zar ne? Nasa Pravila predvidjaju da je 100-ti minut utakmice, regularno vreme, tako da je tvoj predlog potpuno regularan, cist kao suza i rezultat tvog znanja, zar ne? Po Pravilima je i da kolega @Fitoz vec sto puta promeni predlog, i umesto pobede ManCity u barem jednom poluvremenu, iskoristi sedam sekundi kada je William Hill podigao kvoticu na Real protiv Albe, i promeni predlog i prodje. Znam da je sve po Pravilima, i rezultat vasih znanja, ali sam ipak hteo da mi to potvrdis, da je sve cisto kao suza, da bih mogao da spavam kao beba. Moram, na zalost, i da kazem administratoru @IzudinB da je kolega @noja57 na zalost pogodio svoj predlog u poslednjem kolu svete Poslednje Sanse, a upisan mu je promasaj. To bi trebalo da mu se ispravi, a mozes i da mu ostavis promasaj, niko se nece naljutiti.  A kolegi @josip123 samo da kazem da po Pravilima svete Poslednje Sanse poslednjeplasirani ispada u drugu, amatersku a iskustvo nas uci da ko god je ispao iz prve, elitne nikada se vise nije vratio nazad.  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use